Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki olurum dul kadın ben isterimde o beni istermi onu bilmem.. ama alttaki azında güncellemende özgüven eksikliği olduğunu tabir ettin sen böyle düşünmemelisin bu düşüncen sende özgüven eksikliği var ilişkilerinde demek.. neticede herkes boşanabilir eşiyle anlaşamayabilir boşandı diye ömrü billah yalnız kalcak değil ya benm teyzem 5 evlilik yaptı yaşı 37 daha önünde nice yıllar var daha ne evlilikler yapar kim bilir.. neticede evlenen var yani diyelim evlilik olmasa bile hayatının ömrünün geri kalanını yalnız geçirmek istese bile insan hayat arkadaşı arıyo mesela ben evlenmeye karşıyım ama sevgilim olsun isterim her sevgiliyle evlencem değil zamanda geçirmek isterim dost olmak gezmek tozmak elele tutuşmak aşkı yaşamak sevgili olmak illa evlenmek manasında değilki insanın duyguları var yaşamak istediği aşk var sevmek sevilmek ilgi görmek var ben evlenmeye karşıyım diye sevgilim olmasın mı sevilmiyim mi aşk olmasınmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılben bekar bir insanım siz yanlıs anladınız sanırım, merak ettıgım ıcın sordum.
Cevap sahibi+1 yılmerak ediyosunda yanlış düşünüyosun.. bende seni boşanmış yeni aşklara ümidini kesmiş oyüzden yeni aşklara özgüveni yok zannettim.. böyle düşünmek yanlış bnce herşey evlenmek değil ben evliliğin aşkı öldürdüğünü bir süre sonra monotonlaşıp bittiğine inanıyorum okadar sevgilim oldu bir sürü hepsi hayırsızdı çoğu aldattı terk etti ihanet etti okadar darbe aldım aşkdan yana ama halen ümidimi kesmedim halen aşka küsmedim gene sevgilim olsun istiyorum çünkü doğanın kainatın tabiatın gereği yanımda olcak elini tutacak gezecek dolaşacak derdini atlatacak iyi günde kötü günde yanında olcak bir hayat arkadası evlenmesek bile sevgilide hayat arkadası olur uzun süreli çıkarsın yıllardır hem dost hem sevgil olunur
En İyi Cevaplar
+1 yılbu soruyla bütün abazaları ortaya döktün tebrikler
18 Yorumla
Soran+1 yıliyi bişey mi yaptım yani?
- +1 yıl
iyi veya kötü bişey olarak algılama.. site ifşa oluyor sadece :D
Soran+1 yıloo iyi soru sormuşum hep ben böyleyim ama :D
- +1 yıl
burdan yürü.. xperleri kasarsın. D
Soran+1 yılbu xper olayını da çok anlamıyorum yeniyim 1 hafta oldu uye olalı :D
- +1 yıl
boşver anlama.. gereksiz bişey zaten.. asdff
Soran+1 yıltamam soruya göre mi xper puanı alıyoruz :D
- +1 yıl
10 cevap alman yeterli aslında. ama millet ne kadar çok yorum alırsa xper var sanıyor.. bir efsanedir gidiyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. ne alaka ya niye böyle düşünüyorsun ki neden geleceğim olmasın seversem evlenirim, hem benden küçük bir çok dul kadın da var
02 Yorumla
Soran+1 yılailesi böyle bir şeye izin vermıyorsa o da bunu bılıyorsa neden hala sevgılı olur? bence ıkı tarafı da uzmus olur yazık olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi çok ister dul karı bazı bazı şeyleri anlarsın ya :)
20 Yorumla
+1 yıldulları erkekler genelde potansiyel seks objesi olarak görürler, çünkü yollar açıkk...
10 YorumlaElbette olurum neden olmayayım. Onun duyguları yok mu? Bu arada eşi vefat etmiş kişiye dul denir biliyorsun değil mi? Eğer karşılıklı boşanmaysa bekar denir.
10 YorumlaOlabilirdim dul. olmasi bir sey degistirmez yalnizca cevreye karsi daha dikkatli olmayi gerektiri o da kizin iyiligi icin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. sevgi bu büyük konuşmamak gerekir herkes bekar bakire kız sevicek diye şart yok dünyada
00 YorumlaNe alaka bir soru aşkın yaşı dul olması vs etkileyebilir mi Aşk bu ya. Olmam diyen lerde byük konuşmasın Allah kim asla dediyse mutlaka başına veriyor ayrıca ayıp değil lafım da yanlış anlaşılmasın çok çok doğal
00 Yorumlaolunur neden olunmasın bu aradaki sevgiye bağlı bazıları amaç tamamen farklı oluyo ama sevgi varsa neden olmasın biraz medeni cesaret o kladar...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılO da Allah'ın bir kulu gönlüm dul ya da bekar dinlemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılKadina ve dul olmasinin sebebine bagli, sevgili olunur tabiiki
00 Yorumla
+1 yılben oldum ama o benden kacıyor korkuları var ben orkularını yenmek istiyorum o yuzden vaz gecmıyorum ama o elınden gelenı yapıyor vaz gecmem icin ben napmalıyım peki?
00 Yorumla
+1 yılbeni severse niye olmayayım. nüfüz cüzdanında bekar yazıp her haltı yaşamış kaşarlar çok mu iyi
12 Yorumla- +1 yıl
@snob_ tabiki kardeş. kezbanda eksilemiş. gocunmuş galiba :D
+1 yılDul bir erkekle olmam :d
11 Yorumla
Soran+1 yılsenin yorumlarına bayılıyorum zaten :D
+1 yılOlurdum her insanın kusuru vardır hem dul olmak bence bir kusur değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul kadinla anca seks icin sevgili olur bnce bir erkk
10 YorumlaOnun dırdırı olmaz korkusu olmaz sevgisi. Şefkati olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört etmis birini bile istemiyorum
Kaldiki dul olsun?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili demeyelim ama bir ihtiyacı olursa yanında olurduk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda, kendini diğer kadınlardan neden 2. planda görüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzü güzelse ve de ateşli ise
bir de giyinmesini biliyorsa...
Neden olmayayım?00 YorumlaBende 20 yaş buyuk 2 kişiyle takıldım ama aşk değil ihtiyaç :)
00 YorumlaEğlence amaçlı tabiki.
00 Yorumlaolurmuydumu gectim oldum
00 Yorumlasadece sevgili olurdum o kadar ilerisi olmazdı
10 Yorumla
+1 yılolgun bayanla görüşmek çok isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. etkilenmişsem olurdum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılben seve seve olurdumm
00 Yorumla
+1 yılDul deme eşinden ayrılmış demek daha doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. dul la hayata kazandırmak dışlamak ıcın değil
00 Yorumla
+1 yılYaşına bakarım 40- olur.
00 Yorumla
+1 yılevet neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin ucunda seks var
00 Yorumlaolmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnemli olan sevgidir tabi gercekse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarakteri sağlam güvenilir biriy se olurum
00 Yorumla
+1 yıldullar öcümü
00 YorumlaBekar denilir dul denilmez bayan.
07 Yorumla
Soran+1 yılevlenıp ayrılmıs cocugu olan kadına dul denır. ben bekarlardan bahsetmıyorum
Soran+1 yılben zaten bekarım :D
Soran+1 yılyani ben hiç evlenmedim canım soruyu meraktan sordum :D
Soran+1 yılmıllet yanlıs anladı :D
Ben olmazdim
00 YorumlaOlmadım olmam galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cok isterdim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem