kız bakmaya (görmeye) gidecem yakında arkadaslar sizce giderken ne götürmelıyım
çiçek
çikolata
götürülür mu yoksa ilerde istemeye giderkenmı götürmelıyım b
çiçek
çikolata
götürülür mu yoksa ilerde istemeye giderkenmı götürmelıyım b
kız bakmaya gitmek nedir
harbi diyorum hiç görmediniz birini ailece gidip görmeye mi gidiyorsunuz? ben anlamadım olayı
böyle bişi olsa 150. kızda bizimkiler sıkılır gelmez bida
hmm baklava maklava öyle bişi götürülür herhalde
ama ben napıp edip böyle resmiete dökmeden görüşürdüm bi şekilde kızla
kız bakmaya nere gidiosun ki ?
aklıma bi' yer geldi ama nese daha açıklayacı yazmalıydın bro
klasik bi' cevap olacak belki ama tatlı + çiçek olabilir..
çiçek çikolata istemeye giderken oluyor, benzeri birşeyler alabilirsin.
bknz:
link
Cevap
9Cevap
2 kilo meyve al gotur ya da tatlı al bence cıcek cıkolata olmaz hem belki kızı begenmezsen sonra sacma olur
kızı tanıyorum daha önceden gördüm benım okuldaydı ama benı ılk defa görucek :) o yü<den diyorum onun da etkılenmesı için güzel gümüş gondol b,i tepsiye çikolota 21 yaşında olduğu için 21 tane gül ortayada bi tane beyaz gül şeklında buket yaptırsam nasıl olur çünkü bizden sonra mutlaka çiçek ve çikolata konuşulucaktır iyi olması nasıl oluır sence bi bayan olarak görüşün ne ?_?
kendin git yeter diyeceğim şimdi :D çiçek ve çikolata ama o da bakmaya değil ki istemeye giderken götürülür.
sadece çiçek götür .sonuçta kız görmeye gidiyorsunuz istemeye değil
ilerde faydası olacak bi soru, bakalım neler isticekler yada ne tavsiye edicekler :)
kız bakmaya gitmek ne ya böyle eski moda görücü usulü mü olur çok saçma geldi
ben severek evlenmek istemiyorum 2 defa başıma geldı biriyle 3 yıl diğeriyle 2 yıl çıktım ikiside evlenılcek kız diyodum ama öyle olmadığını anladım son an da en güzeli ailenın sana yakıştırdığı kız onlar bızden daha mantıklı yaklaşıyolar xaten boşananları çoğu son zamanlarda severek evlenenler
evlenilecek kız olmadığını nasıl anladın işte bunu çok merak ettim doğrusu ?
süreklı benden bi şeyleri saklardı bende güvenırdım üstüne gitmezdım askere gittim öğrendım kı baska biriyle konuşuyomuş öğrendım sonra ayrıldık yaklaşık 5 ay önceydı ama 2 aydır da yalvarıyo ben aslında gerçek anlamda senı sevmışım ne olur affet -diye ama bende halen sevmeme rağmen artık kesınlıle olmaz güvenım kırıldı bı kere bu yüzden hanı herkes aynı değil ama yinede soğudum istemiyorum kımseyle konuşup anlaşıp evlenmeyı
hımmm haklısın o zaman anlıyorum
Yaa bu konuyu nerde görürsem komşunun saf oğlu aklıma geliyor kızlara bakmaya o gitmiyor kızlar ona bakmaya geliyor
çikolata weya tatlı tatlı yiyip tatlı konuşmaya ama kız bakmaya erkek gitmez aile gider :)
kolonya ile türk kahvesi götür . istemeye giderkende çiçekle çikolata götürürsün :)
kız bakmak?
ilginçmiş ..
Allah tamamına erdirsin kardeşim..
sevdıgın bır muzık cd sı gotur. ilk gun hatırası dınledıkce hatırlarsın dersın
Saha raporunu alalım üstad nasıl geçti :))
Görmeye giderken baklava ve çiçek götür derim.
Rica ederim. İstanbul'da oturuyorsan eğer karaköy güllüoğlundan al derim baklavayı;)
Evet imam çağdaşı da biliyorum gerçekten onun da baklavaları çok güzel;) Bir iki defa yeme fırsatım oldu;) Bu arada hayırlı olsun.
tatlı olmalı mutlaka ve yanında çiçek :)
Ne zaman gidiyorsunuz?
Haydi hayırlısı.
Çiçek, ve tatlı götür.
çiçek çikolata
çiçek yeter li gibi
çikolata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar