Arkadaşlar bana suryani bir hoca lazim ya da adı her neyse büyücü isterseniz deyin ama lazım? Bu konuda işlem yapan tutan bilen birini var. mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim anneme yıllar önce en yakınlarımız yaptı , hayatını kararttılar resmen ama çok şükür şu an iyi hastalıklar vs hafifledi gibi ama büyük ameliyatlar oldu. Kanser ıoldu son 2 3 sene ama şu an tedavi hala devam ediyor. Göğsü alındı falan. Bizse bu olayı yeni öğrendik. Geçen yine yapmışlar kardeşim için. Allah başlarına tepsinn bunların kim olduklarını çok iyi biliyorum en yakınlarımız. Allah herkesi korusun bu şeytanlaşmış kafirlerden. Dua edelim birbirimize bu büyülerden korunmamız için. Hayırlı ramazanlar. Parazit yapacaklar yorum yapmasın lütfen.
840 Yorumla
Soran+1 yılValla allah korusun biz hastalık vs için değil hayırlı bir iş için istiyrouz
Cevap sahibi+1 yılbüyünün hayırlısı olmaz canım
Başak+1 yılBirini buldun mu acaba. Bana özelden yazar mısın lütfen 🙏
İkizler+1 yıl@Stalker21 siz buldunuz mu?
Boğa+1 yıl@Asdfgh20 bana yardımcı olur musunuz ben bana yapılan buyulerden şikayetçiyim
Yengeç+1 yıl@Asdfgh20 bana da yardımcı olabilir misiniz
Oğlak+1 yıl@Emir000111 takip attım
İkizler+1 yılmerhaba bulabildiniz mi benim de çok ihtiyacım var
Aslan+1 yıl@nisandefne Süryani hoca gerekiyor banada acil yardımcı olur musunuz
Yengeç+1 yıl
Koç11 ay@okitay33 iletisim kurmak istedım ama mesaj atamıyorum size mehmet hocanın iletisim no varmj
Koç11 ay@Dfghb banada yazarmısınız ben mail atamıyorum
Boğa2 ay@Asdfgh20 bana da yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
22 yaşına geldin, Hiç Saçma oldugunu düşünecek bir an yaşamadınmı. Böylemi öleceksin cahil bir biçimde.
01 Yorumla
Aslan+1 yılelin gevuru bu ilimlere spatyom diyor enerji diyor kullanıyor işlerine geldiği gibi, cahil olan sensin
+1 yılDiyarbakır polis okulun da var bir ara gittik bir komsumla birlikte ve hoca cidden beni korkuttu köpek bokunu istedi bir kac şey şey istedi şimdi hatirlamiyom ve kadın eşi için yaptı boşanma durumu vardı ve iyi geldi dedi ama şerefsiz adam 300 tl istedi bende yapacaktım kısmet açtırma ama çok para istedi diye yapmadım mardin siryanilerinden hocaydi ve evi çok ürpertici geldi bana varsa ücretsiz banada onerin diyarbakır
344 Yorumla
Boğa+1 yıl@Ozlemaldemir merhaba banada yardımcı olabilir misiniz size yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Oğlak+1 yılAdres bilgisi verebilirmsnz
Akrep+1 yılPardon bulabildniz mi veya bir tanıdığınız var mı
Başak+1 yıl@Büyücüarıyorum bulabildinzmi hoca
Yengeç+1 yıl@Stalker21 sen bulabildinmi
Terazi+1 yıl@Yarenn134 hayır
İkizler+1 yılMerhaba bende Diyarbakır'dayım bana da yardımcı olur musunuz?
Kova+1 yılAdrss verebılır mısınız
Boğa+1 yılTam olarak nerede bu hoca detaylı bilgi verir misiniz
Boğa+1 yıl@Max11 size Diyarbakır daki hocayla alakalı bilgi dönüşü oldumu acaba?
Boğa+1 yıl@gunestekınsoy12 size Diyarbakır daki hocayla alakalı bilgi dönüşü oldumu acaba?
Yorumla
Koç+1 yılBana bu gittiğiniz yerin adresini tam tarif edebilir misin🙏🏻
Aslan+1 yılMerhaba o kadının numarası var mı acaba
Başak+1 yılİletişim var mı
Yengeç+1 yıl@Haleerdenmm bulabildiniz mi
Boğa1 yıl
Boğa1 yılKim
Yengeç1 yıl@Stalker21 buldunuz mu
İkizler1 yılBulabilen varsa yardımcı olabilirmi
- 1 yıl
@Ecrinnnrryy polis okulunun oradakini bilemem ama Diyarbakır'da başka bir yerde önerdiler gittim geçen birkaç gün önce, oldukça kalabalık ve bilinen bir yerdi (kapıda bile hocanın evi yazıyordu, sürekli sirkülasyon vardı, başka şehirden gittim ben de) orada gelenler daha önce başka şeyler için gelmişler falan çok iyi dediler ki öneren de o şekilde önermişti, Adı Ahmet hocaydı çok para da almıyor
- 1 yıl
İşlem sonucunu bilemem dediklerinin henüz hepsini yapmadım fırsat olmadı çünkü ama 56 yıllık hocaymis, cinlerine sorular sorarak bakım yaptı buna şahit oldum
- 1 yıl
@Sarısınkelebekk evet tabiki ama burdan uygun olmaz birinin numarasını vermem _irmkz fotoğraf olmayan profil benim
Oğlak1 yıl@Yerçekimsizkaranfil merhaba yer neresiydi acaba ahmet hocanın
Terazi1 yıl@Stalker21 buldunuz mu paylaşırmısınız
Boğa1 yıl@Yerçekimsizkaranfil bana bilgilerini atarmısınz
arabuluculuk yapıp buna ortak olmam pis günahın sende kalsın
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
13Cevap
+1 yılselam. a. benim adim Murat, ben Almanyada yasiyorum, ve evliligimde 3 tane kadin benim hanimin arkadaslari , büyüyle felan 24 senelik evliligimi bozdular benim 4 tanede evladim var, bende tabiki büyü bozulsunda eski halimize dönelim diye arastirma yaptim hangi hoca yardim edebilir diye ve bu kendisini hoca yerine sayan kisi benim 2000 _ 2500 Euromu aldi yani gönderdim vede 2 kurbanlik istediler onunda parasini gönderdim elime ne bir nuska nede herhangi bir islem yani herkes burada cok iyidir felan diye yazmis ama isin gercegi ben savciliga sikaayette bulunmaya karar verdim , yani arkadaslar siz siz olun gercektende yardim sade ve sadece Allahtan birde Diyanetin cami Hocalari var ve bir islem karsiligindada parada ALmiyorlar her neyse kendinizin benim gibi aptal yerine koymayin ben bu isi sonlandiracagim serefsiz beni bloke etti savciliga sikayette bulunucam dedigimde , kendiside cok akilli beni bloke yapmis watsapp´ta yani ben ulasamiyacagim kendisine göya o hastanede yatmasida icinizi sizlatmasin haksizca aldiklari daha burnundan cikicak InsaAllah ben bu isin pesindeyim bilgi edinmek isteyen bana ulasabiir seve seve böyle sarlatanlari yok etmek lazim bunlar bir sülük gibi ve bende bu isi sonlandiracagim insaAllah benim gibi zarar görmüs varsa toplu sikayette bulunmak istiyorum lütfen yazdiklarim Allah biliyor tek harfi bile yanlis degil bende gönderdiklerimin makbuzu gönderdigim kisinin adresi herseyi var birde küfürlü konusuyorlar sonrada tehdit de var illede ben bu isi cözecegim lütfen topluca savciliga sikayet edebilmek icin bana ulasin hadi biz yandik baskalari yanmasin Allaha emanet olun
60 Yorumla
+1 yılBurada saçma sapan yorum yazanları kafana sakın takma, çünkü onlar böyle bir şey yaşamadıkları için hiçbir şey bilmiyorlar sadece yargılayıp geçiyorlar. İnşallah da yaşamazlar, ne diyelim... Ama kesinlikle insanları bu şekilde yargılamak doğru değil..!
Benim bağlama büyüsü ile denemem çok oldu, nişanlım için yaptırdım. İki hoca denedim tutmadı, olmadı, bilmiyorum artık niye olmadı. Sonra Ali Gürses adında bir hoca buldum, tavsiye üzerine görüşmüştüm. Yaptığı işlemin arkasında duruyor, belki 50 defa aramışımdır her defasında sorularıma cevap verdi hiç sıkıntı yaşatmadı bana. Büyüyü yaptırdıktan sonra da gayet iyi sonuç aldım. medyumali. com sitesinde yazıyor yaptığı işlemler, iletişim bilgileri falan da var. Umarım kıs asürede sıkıntını çözersin.02 Yorumla
Boğa1 yılPki nişanlınla aran düzeldi mi büyü felan mı yaptırdın bna da yardım edın bu hoca hakkında
Oğlak6 ay@kalbimegede0555 banada söyler misiniz sonuç aldınız mı acaba
Süryanilerin mardin midyatta çoğunlukta olduğunu biliyorum bende sağlam bi büyücü arıyorum. Hatayda birini buldum birkaçgün sonra onunla görüşeceğim daha sonrada diyarbakıra ve çevresinde süryani birini bulmaya çalışacağım internetten bulunan hocayla bu işler olmuyo bu işleri genelde köy yerlerinde tanınmamış insanlar yapıyo varsa benim gibi arayan instadan eklesin beni beraber arayalım @onuratlihan
745 Yorumla
Aslan+1 yılBanada bilgi verir misiniz
Balık+1 yılBulabildiniz mi
Kova+1 yılMerhaba bulabildinizmi acaba? Yardımcı olur musunuz
Balık+1 yılBen de Mardin’e gidiyorum Süryani büyücü bulmaya lütfen bulduysanız bana da yardımcı olur musunuz
Boğa+1 yıl@busrojyldz bende Mardin e gidiyorum bunun için arkadaşımla bakıcaz tanıdıkları var
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yılYeşil üstlü olan sen misin
Boğa+1 yıl@gizliuye4477 evet
İkizler+1 yıl@Karanlıkgünlerle sen birini bulabildin mi
Akrep+1 yıl
İkizler+1 yıl@Sekizinciharikaa sende sevgisizmelek hesabının tuzağına düştün mü benim gibi
Akrep+1 yıl@gizliuye4477 evet düştüm
İkizler+1 yılGeçmiş olsun
Akrep+1 yıl@gizliuye4477 ben para vermedim ama sonra vazgeçtim. Sağlam birini buldunuz mu siz
Akrep+1 yıl
İkizler+1 yıl@Sekizinciharikaa hayır ne yazık ki bende bulamadim
Başak+1 yılKimseyi bulabildiniz mi
İkizler+1 yılKimseye güvenme
Terazi+1 yıl
İkizler+1 yılBurayı gören herkes emin olabilir Mardin'de büyücü yok en azından kimsenin bildiği yaklaşık 70 tane hocayi sorduk sorusturduk bir kısmına yaptırdık ama sonuç yok
Oğlak+1 yılVar biri hemen oluyo
Yengeç1 yıl@busrojyldz buldunuzmu acaba
Yengeç1 yıl@Derendeniz35 kimmiş
Yengeç1 yıl@Derendeniz35 lütfen bana da yazın efendim. Çok muhtaç bir durumdayım, çok zor ve korkunç bir durum içine sürüklendim. Lütfen bana da yardımcı olun
Yengeç1 yıl@busrojyldz buldunuz mu acil yardım eder misniz
Oğlak1 yıl@Derendeniz35 bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? durum çok kötü çok acil
Oğlak1 yılbulabildiniz mi birini? bulabilen var mı?
Terazi1 yıl@busrojyldz buldunuz mu paylaşırmısınız
Terazi1 yıl@Derendeniz35 paylaşırmısınız benle lütfen
Terazi1 yıl@gizliuye4477 @Cansel__ bulabildiniz mi
Balık1 yıl@busrojyldz merhaba buldunuz mu
Terazi1 ay@Derendeniz35 banada yardımcı olur musunuz biri kim eşim zor durumda çok hocaya gittim bulamadjm
Kimin hayatını karartmaya calisiyosunuz bilmem ama ters teper inşallah.
170 Yorumla
9 ayOnlar hoca değil sen medyum istiyosun ama her ne dileğin varsa duayla ibadetle Allah tan iste büyünün affı yok.
30 YorumlaÇok sağlam majisyen ve hocalar tanıyorum ama işlem ne?
434 Yorumla
Soran+1 yılIslem bir arkadaşımıza lazım belki bende yaparım ama ona çok acil lazım
Koç+1 yılBanada
Oğlak+1 yıl@Nurgülkalla Burda cok dolandirici var parani aliyo sonra cevap vermiyolar
Sakin kimseye inanma para gönderme
Koç+1 yılGereckten mi.. Ben nerden Iyi bir Hoca bulabilirim..
Kova+1 yıl@Nurgülkalla özelden mesaj atamıyorum bana ulaşsana bir şekilde
Koç+1 yılBende size yazamiyorum anlamadim
Oğlak+1 yıl@Mervemeses merhaba banada ardimci olur musunuz peki
Başak+1 yıl@Altess bana özelden yazar musın lütfen ben yazamıyorum. Birine ihtiyacım var
Başak+1 yıl@Mervemeses lütfennnnnn bana da özelden yazar mısın
Yengeç+1 yılBana da iletebilir misiniz?
Yengeç+1 yıl@Nurgülkalla nurgül hanım bulabildiniz mi?
Balık+1 yılYardımcı olabilirmisin hala
Oğlak+1 yılTanıdığınız sağlam hocamın iletişim adresini paylaşabilir misiniz?
Oğlak+1 yılBilgi verir misiniz?
İkizler+1 yılAllah kitap aşkına yardım ett söyle numarasını
Aslan+1 yılYaptirdiysaniz bilgi verir misiniz
İkizler+1 yılBanada yardımcı olur musunuz lutfen
Yengeç+1 yılMerhabalar şu anda midyattayım tanıdığın biri var mı? Boşanmak için arıyorum
Oğlak1 yıl@Yarenlik32 azadi diye bir hoca var
Oğlak1 yıl@Mervemeses bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda çok acil çok
Oğlak1 yıl@Mervemeses bana da yardımcı olur musunuz ailem yıkılacak çok zor durumdayım çok acil
Boğa1 yıl@Mervemeses merhaba
Boğa1 yıl@Mervemeses merhaba bana yardımcı olurmusnuz
Terazi20 gü@yasemenxx11 mesaj yazamıyorum acil ihtiyacım var
+1 yıluzak dur donuna kadar alırlar hiçbir faydaları olmaz. bu oyunlara gelme.
32 Yorumla
Aslan+1 yılaynen ama bu işin ehli insanlar da var
Ben bir tane buldum bakıma para almadı ve isimleri direk söylüyor çocuklarının ismini, sana kim yaptıysa onuda söylüyor lakin yardımcı olurum dedi, ama ne bir şey yolluyor yakman veya yıkanman için bu benim biraz kafamı karıştırdı…
09 Yorumla
Başak+1 yılMerhaba bize de yardımcı olur musun
Oğlak+1 yılKim bu bende çok iyi birini biliyorum
Yengeç1 yıl@Derendeniz35 kimmiş
Kova1 yılYardımcı olursaniz sevinirim
Balık11 ay@Derendeniz35 yardımcı olur musun
Koç10 ayKim bu hoca yardımcı olur musunuz
+1 yılBende tesadüfen gittim eski mardin de şehmenira isimli bir bayan tepedeki camiye yakın evi ve herkes te tanıyor bu hocayı git istersen herseyi söylüyor telefon numarasını istedim vermedi
114 Yorumla
Başak+1 yılBu şehmenira hoca büyücü yapıyormu
Başak+1 yılBüyüde yapıyormu
Balık+1 yılBana yardımcı olabilirmisin mesaj atamıyorum
Başak+1 yıl@Kırçicegi43 yeri tam olarak nerede bide büyü yapmıyorsa ne gibi yardımı dokunur
Terazi+1 yılYardımcı olur musunuz bana da
Balık+1 yılŞehmenria ölmüş arkadaşlar eski Mardin’de
Yay+1 yıl@busrojyldz gittiniz mi acaba
Yengeç+1 yıl@busrojyldz baska hoca buldunuz mu
Terazi1 yıl@busrojyldz bulfuğunuz var mı
İkizler7 ay@sabah_askı büyü muyu yapmiyo sakin böyle birşeyde deme seni çok kötü dersler hocadır o büyücü değil kardeş
Bana da halk arasında yemen büyüsü diye bilinen bir büyü yapılmış güvenebileceğim kimse yok. Bu konularda çevrem hiç yok.
01 Yorumla
1 yılBenim Ankara 'da var tanıdığım bir hoca ama öyle her işlemi yapmıyor
01 YorumlaBulabildiniz mi acaba lütfen yardımcı olabilir misiniz
00 YorumlaHoca bulabildiniz mi bilgi alabilirmiyim.. banada gerekli cunku
21 YorumlaBen bilgiliyim bu iste eskiden yapardim gunah oldugunu bilmiyodum cunku ama artik biraktim
03 Yorumla
Boğa+1 yılBana da yardımcı olur musunu
Adana'da tanıdık hoca yok mu acaba
Banada yardımcı olur musunuz01 Yorumla
Başak+1 yılMeraba hoca bulabildinzmi
Burda cok dolandirici var parani aliyo sonra cevap vermiyolar
Sakin kimseye inanma para gönderme21 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılNeden lazım olduğunu söyle hocayı vereyim
127 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaşımız için ariyoruz. Ozele yazarsanız ordan deyim
Akrep+1 yılYazın sebebini
Koç+1 yılBanada yardımcı olabilirmisiniz.
Koç+1 yılBanada
Koç+1 yılBana verirmisin
Boğa+1 yıl@arzu987654321 buldunuzmu hoca
Yengeç+1 yılKara büyü bozdurmak için hoca arıyoruz, bilgi verebilir misiniz?
Oğlak+1 yılYardımcı olur musunuz
Yengeç+1 yılMerhaba, iyi günler. Umarım hâlâ buradasınızdır, amacım kötü bir şey değil kesinlikle birini kendime aşık etmek veyahut birinin ayağını kaydırmak değil. Sadece, akrabalarım hem de çok yakın akrabalarım tarafından anne ve babama işlem yapılmış aralarını bozmak için. Eğer hâlâ numarası duruyorsa benimle iletişime geçebilir misiniz? Ben yeni katıldım size mesaj atamıyorum. İhtiyacım olmasa yazmazdım
İkizler+1 yılNolur banada verir misiniz nolur özelden yazın anlatırım nolur
Aslan+1 yılBanada bilgi verir misiniz
İkizler+1 yılYuvamın yıkılmasını istemiyroum arkadaşım
İkizler+1 yılYuvamın yıkılmasını ıstemıyorum ve severek evlendık daha yeniyiz annesinin yuzunden evliliğimiz yıkılacak şu an
İkizler+1 yıl@Birisi3443 bulabildin mi benim. durumumda çok vahim
İkizler+1 yılBirini bulamadınız mi
İkizler+1 yıl@qwexsm sakın bunlara inanma hepsi dolandırıcı
Yengeç+1 yıl
Terazi1 yıl@Drawing1dwg benle de paylaşırmısınız
İkizler1 yıl@gizliuye4477 bulabildin mi kimseyi ben de çok uğraştım daha bulamadım kimseyi
Balık8 ayBağlama geri getirme içşn
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ıcın yaptırcaksın o onemli
09 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaşımıza lazım özel bir konu çünkü
Koç+1 yılBanada yardımcı olabilirmisin.
Koç+1 yılBanada
Yengeç+1 yıl@Nurgülkalla bulabildiniz mi acaba?
Oğlak1 yılailem yıkılmasın dağılmasın diye yaptıracağım çok acil benim durumum çok kötü durumdayım lütfen bana yardım edecek kimse yok mu?
Kova1 yıl@haassretimsn size mesaj ataamiyorum
+1 yılBirine kendiniasikmi edecen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahallenin camii hocasına git
10 YorumlaBanada lazım lütfen bulursan haber ver
00 Yorumla
+1 yılDönüş yapan oldu mu
00 Yorumla
+1 yılBulabildiniz mi birini?
01 YorumlaBulabildiniz mi birini
00 Yorumlasuryanıler hırıstıyan canısı papaz onun hocası
00 Yorumla
+1 yılEğer iyi bir hoca varsa benimde ihtiyacım var
02 Yorumla
Kova1 yılBulabildiniz mi birini
+1 yılBuldun mu bende ariyorum
03 Yorumla
Boğa+1 yılMerhaba bulabildin mi
Suryani hoca bilen var mi?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar ama tutarmı bilmem.
00 YorumlaYok.
00 Yorumla
+1 yılVar biri
01 Yorumla
Oğlak1 yılbana da yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası