AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Maldivlerde yasa 4 dille dunyanin neresine gidersen git aç kalmassin sen :) parada sende hersey sende cocugun calismasina gerek yok ben olsam calismazdim :)
Yorumları görünce utandım ne kadar çok Türkiyeyi sevmeyen bir neden olsada gitsem diyen var yazık ya
Bence sevdiğin nerde ise orda ol mutlu olursun.
Kadının yeri erkeğinin yanıdır, sen eğer burada yapamadıysan muhtemelen geldiğinde de adapte olamayacaksın. Kızı yanına aldır, hemen bir kursa yolla ve iş bak :) Bu daha hayırlı gibi görünüyor.
Turkiye parayi dusunmeyin svgiyi yoksa aranizda ise bakiyorsunuz ikimiz zaten nereye giderseniz gidin sonuc ayni
Insan sevdigi kisi ile her yerde yasamak ister. Is vs vs ozm i kadar onemli olmaz takmaz o kadar kafaya
Ben olsam Almanya'da kalırdım fakat eşim olacak kişiyle güzel bir yuvam olacaksa Türkiye'ye gelirdim. Maddi ve manevi açıdan Yabancı ülkeler bizden üstün durumdalar. Ama Türkiye'de İzmir, Manisa, Muğla, İstanbul, Edirne gibi şehirlerde yaşanılabilir.
alamanyalardayken türkiyeyi özlersin ama orası daha iyidir.
sen türksün ve alamanyada yaşarsın lakin türkiyeyi özlersin.
çünkücüğemi orası çok düzgün :D ve biz gevşek insanlarız. ve iyi savaşırız! mikeriz herkesi!
Onu almanyaya almak gibi bir hata yapma. Sen oraya git bence ama burdaki haklarını öldürme arada giriş yaparsın.
4 dil biliyomuşsun yani buraya gelsende istediğin üniye rahatça girersin ama sevgilinin işi zor orada
Almanya'da sokakta yaşasın burada kalacağına. Gerek yönetim, gerek sosyal huzur berbat. Millet kaçmak istiyor sen daha düşünüyorsun. Direkt gidin kurtulun.
babacım türkiye gibi bir yar yok bunu aklınıza sokun bende gezdim böyle bir millet yok ya bir kornaya bağılmazmı ya
Elimde olsa almanyaya Koşarak giderim
Napıcaksın burada?
Bende ÖĞRETMEN adayıyım ve atama yok işsiz kalırsın söyleyeyim
4 dil biliyor... eğer işlerden iş beğenmeme özelliği yoksa 4 dil bilen biri ttürkiyede açıkta maçıkta kalmaz... öğretmenlik yapamazsa tercümanlık yapar özel ders verir dünya kadar para kazanır... tüekiyenin zorlukları parası veya para kazandıracak nitelikleri olmayanlar için...
Bir kere sadece insana verilen değer açısından Almanya derim ben
gelecem gelecem diye bir almancıda beni kandırmıştı... duisburg da oturuyodu TR ye okul için gelecekti ama gelemedi ayrıldık... sizinde akıbetiniz belli gibi...
Almanya bence.
yaşanacak yer orası , dili hemen öğrenir. Ben Almanya'da okumak istiyorum fakat kimsem yok orada o yüzden gidemiyorum. s
Türkiye gittikçe batıyor o zaman alışamadıysan bundan sonrada alışacagını düşünme.
Her ne kadar milliyetçi damarlar Türkiye dese de;
Ekonomi, sosyal, eğitim, daha kaliteli yaşam için Almanya.
almanyanın tuhaf bir çekiciliği var sevgilini ikna et almanyaya gelsin çok türk var orda çok yabancılık çekmez, iş bulabilirsen sorun olmaz sanki
Eleman gitsin dil öğrensin. Sen burada hakettiğin parayıda, saygıyıda göremezsin. HA belki özel alman kolejleri varsa orada çalışabilirsin.
Türkiye daha güzel bir ülke ama almanya daki imkanlar burada ülkenin güzelliğinden çok imkanları önemli o yüzden almanya demek istiyorum.
Türkiyede denemiissin olmamis..
Almanyada ögretmen olacaksin birde..
Türkiyeye gitmek mantiksiz geliyor..
Türkiye'den uzaklaşmak için imkan arıyorum, istersen yer değişebiliriz. :)
Şaka bir yana sakın buraya gelme, yaşanacak bir yanı kalmadı...
Bende polonyadayım ve türkiye şartlarına göre burası çok çok daha iyi sende seçimini almanyadan yana kullanmalısın derim
yemek bakımından türkiye ezer geçer boğazına düşkünsen türkiyeye gel
turizm açısından da iiyi bir şehir
erkekleri berbat laf atmaktan başka bir ok yapmıyorlar
Almanyada kal
Adamlar sizi istemiyo siz gotunden ayrılmıyonuz alamanların.. nasıl bir yuzsuzluktur... evimde istemiyorum seni diyen birinin evine yemek yemeye geliyorum demek gibi... midesizlik
Bu hayatının diğer kısmını etkileyecek kararı kendin vermelisin.
Aynı durumla karşı karşıyayım. Ben Almanya'yı sevmediğim için Türkiye'ye dönücem. Ama çevremde kocasını getiren çok insan var. Bikaç ay dil kursuna gidip almanyada da iş kurabilir
Senin türkiyede yaşaman daha mantiki he baktin olmadi konusulup anlasilir
Gel alışırsın diyeceğim de o tarafa gidenler daha farklı bakıyor türkiyeye
Sevmek fedakarlık gerektiriyorsa yapmalısın türkiyede de iş bulabilirsin
eger gercekten bir aile olmak istiyosan alışmalısın
İkisin den almanyayı tercih ederim. Sıcağı sevmem orası hep serin soğuk olurmuş.. Ve sarışına zaafım var kesinlikle almanya bana cennet.
Birinizin fedakarlık yapması gerekiyo bu durumda :/
Yasadigim ulkem bana iyi geliyor sanada orasi iyiyde orda kal tabi ki nasil hissediyorsan srvgilin burada diye o gitsin oraya bulur illaki is nolmuski
Almanyadaki rahatlığı burada bulamazsin... Sevgilin illa ki dili öğrenir orada seninle düzen kurar
en kötü ihtimalle gelir sevdiğin adam, orada yaşar gidersiniz. devlet zaten size bakıyor orda geçim sıkıntısı diye bişe mi var sanki? burada ikinizde sürünürsünüz
kalite olarak almanya
ülkenin güzelliği olarak türkiye
5 yıl almanyada yaşamış biri olarak söyleyebilirimki Almanya.
ne olursa olsun ülkemi başka ülkelere tercih koymam
Kesinlikle sen gitmelisin!
Biliyorum da diyorum
Sakin onu getirip de hata yapma
Türkiye Cumhuriyeti tabi.
Allahım ben bu çocuğa karşı bir nefret niye besliyorum. Rap sevmiyorum diye mi yoksa ya. Valla kardeş kusura da bakma da adını bile gorsem sinirleniyorum. Onceden depresyon hastasıydım bundan mı acaba. Rapini de dinleyince iyice sinirlendim
Sesin guzeldi ama
😂😂😂😂😂😂
Niye soruyosun ozaman maldeymeği.. Cahil insan sensin.. Ben her türlü hastaneye girer cıkarım hiçç ilgisizlik görmedim ulan. Özel aile doktorumuz bile var be recep baba sağolsun sen ne saçmalıyosun ne ilgisizligi haha xd sen yaşama zaten siZn gibiler yüzünden türkiye bu halde amaa illaki s.. S... Geleceksin buraya ister ölüü ister diri. Sevmediğinizden zaten almancı olarak gelmeyi 8 gözle bekliyorsunuz tatillerde tr ye.. Sizin yaşadığınız yerin civisi çıkmış ilişkiler hatt saffadaa kimin şeyi kiminkinde belli değil ee bakıyorsunuz tr ye müslüman toplumu zorunuza gider ilginç gelir tabi aman gelmeyin kendinize benzeticeksiniz insanları
Görüşü engelleyen kullanıcımız öyle kaçmakla olmaz.. Adam okucan ne dediğini bilicenn.. Elin kafir öemleketini bana övmüzen.. UMUTLARIN BİTTİĞİ YERDE TÜRK'ÜN KUDRETİ BAŞLAR..
Türkiye artık yaşanacak bir ülke değil. Bu hatayı başta kendin ve ileride çocukların için kesinlikle yapma. Yazık edersin :(
O değil de Almanya'da yaşayan Türklerin de kaprisleri hiç çekilmiyor. Çok ciddi diyorum, bana nedense hep ezik geliyorlar.
türkiyede yaşamalisin iyi bir eğitimin var eş adayininda işi ülkenize katkiniz olsun ne yani buraya nerde mal var onlarmi dolsun. arada gidersiniz
Yerinde olsam bunu sevgiliyle konuşurdum madem ki Almanya diyorsun sevgilin Almanya'da kendine yapcak bir iş bulsun kalın orada
Senin iş imkanın var türkiyede ama onun imkanı yok almanyada. Kurulu düzeni bozmamandan yanayım. Gider gelirsiniz almanyaya olur biter😪
Sana bagli, bir kac kisi taniyorum yakin zamanda turkiyeye yerlestiler ( hallerinden memnunlar) ama ayni sekilde geri donenlerde oldu.
Bence şu an türkiye güzel ama yurtdışına çıkabilsem ailemde yanımda olsa arkama bakmam yani türkiyeye.
Türkiye yemişim almanyasını ya bizim cennet vatanimiz herşeyiyle süper almanya sıkıcı bir yer bence
4 dil biliyormuş ahhahah aynen aynen tüm dilleride ben yarattım zaten i go you go das auto
salakmisin sen? almanyada dogdum büyüdüm ama türküm. almanca ve türkce zaten anadilim. okulda ingilizce ögreniyoruz mecbur ve 7. siniftada ispanyolca sectim. simdi defol git sorumdan.
Yav he he hadi oturup sana cevap bile vermem
Bülbülü altın kafese koy.. illede vatanum demiş.. ayak uyduramicak ne var ki? Hiçmi vatan millet aşkı yok sende dünyanın en güzel lehrine gidiyosun uyumsuzluktan bahsediyorsun slmanlsrjn iğrençç yaşam tarzına ayak uydurdunda tr yemi aysk uyduramican güldürme beni almsnyada çıplag geziyodunuzda türkiyede giyinmekmi zorunuxa hitti
cok cahilsin. giyinmek ile ne alakasi var. ailem arkaslarim hepsi almanyadaydi. cevrem yoktu. is buldum ama gec saatlerde cikiyordum. yoldaki pislik olsun, hastanelerdeki ilgisizlik olsun, insan haklari olsun. begenmedim. seviyorum tabi türkiyeyi ama yasamak istemem orda. okadar basit. giyinmekle alakasi yok. türkiyeden nefret ettigimide söylemedim. soruyu nerenle okuyorsun cok merak ediyorum
Erkek arkadaşın donanımlıysa tadından yenmez. Sevdiğine güven ve destek ol; bunu yaparken de sevgilinden yapması gerekenleri kırmadan anlat. mutluluklar.
o zaman almanya bana göre hem sevgilinin yanında olucaksn hemde rahat edıceksın :)
Türkiye kesinlikle yaşanacak bir ülke değil artık
Almanya tabii ki. Türkiye'de yaşıyıp napıcan? Kendini süründürmeye meraklıysan gel.
Türkiye. Toprağının her santimine kurban olayım <3 cCc <3
her türlü türkiye çünkü çok esnek kurallarımız var almanyada kötü olursun
Valla bende gurbetteyim, vatana dönmeyi çok istiyorum. Cevremdeki coğu insanda dönüyor
İstanbul cok gelişmiş almanyadan en azından kendi türkiyen cennet gibi bence
Buyuklerimiz olayi cozmus. Orayi tecih edip ayda yilda bir tatile geliyorlar bir bildikleri var tabi
Deutschland dostum 🇩🇪
Seviyorsan kal 🇹🇷
Yaşam şartları açısından Almanya
b*k var Türkiye'de sanki. Kal Almanya'da. Seni seviyorsa o da gelir Almanya'ya!
almanya da yasanmaz... kaldim ordaa... hos turkiyedede zor yasanir
karar senin
Erkek dediğin karısını çalıştırmaz yani sen git onuruna dokunur o oraya giderse