Saç protezi yaptıranların yorumları? Protez saç konusunda ne düşünüyorsunuz?

selam forum milleti 25 yaşında, genç ve saç problemi olan ama hemi datlu, hemide yahuşuhlu bir erkekim ben aynı zamanda da viking kanı taşıyorum :) şimdi sorum şu ki, benim üstlerde pek saçım yok, aslında önlerde de pek yok. arkalarda açılıyor ve yanlar da seyrekleşti bu aralar. ne yapsam bilmiyorum. Saç ekimi konusunda istekliydim ama, artık inanmıyorum. Hepsi masal koltuk altı kılı gibi oluyormuş saçlar. Ben de protez saça karar verdim. Bakımı zormuş biraz ama olsun. O protezi takınca çok çok yakışıklı olacağım. Presentabl biriyim. Diyelim ben 26 yaşında bir ağustos günü, doğum günü hediyesi olarak kendime protez saç alsam, ve bir kızla tanışsam, sonra bu beni o halimle beğense, sonra protez olduunu söylemesem, sonra bir gün öğrense ne olur? Kızlar için önemli olan görüntü müdür? Yani sonuçta saçın da görüntüden başka bir esprisi olmadığını düşünürsek, denize, duşa, yatağa vs. heryere gidilebilen, hatta jöle bile sürülebilen bir protez saç sizce gerçek saçtan farklı olur mu? Üzülür müsünüz ya da hayal kırıklığı olur mu? Saç protezi yaptıranların yorumları?

Not : Bilmeyenler için söylüyorum Protez saç kesinlikle Peruk değildir.

Forumdaki değerli leydiler özellikle cevap verirlerse sevinirim.

Saç protezi yaptıranların yorumları? Protez saç konusunda ne düşünüyorsunuz?