Yarın sevgilimle buluşacağız, koskoca İstanbul'da yapabilecek hiçbir şey bulamadık. Çoğunuz yaşamışsınızdır sanırım bu sorunu. :D Bu yüzden önerilerinizi alayım, İstanbul'da sevgiliyle gidilebilecek yerler, sevgiliyle yapılacak aktiviteler neler? :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşıklar şehirlerinden biri de İstanbullll! 🩷 Koca şehirde yapılacak o kadar şey var ki insan bazen nereye gideceğini ne yapacağını şaşırıyor. İstanbul’da sevgilinle gezmek ve şehrin tadını çıkarmak için sunduğum önerileri rotana ekleyebilirsiniz.
İstanbul’da Sevgiliyle Gidilecek Yerler
Büyüleyici güzellikleriyle her köşesi ayrı güzel İstanbul’da sevgiliyle gezmek için çok sayıda mekan önerisi bulunuyor. Deniz kenarında yürüyüşler, tarihi mekanlarda zaman geçirme fırsatları ve doğal güzellikler arasında istanbul’un her iki yakasında da keyifli zaman geçirebilirsin.

İstanbul’da Sevgiliyle Gidilecek Yerler İstanbul'da Sevgiliyle Gidilecek Sakin Yerler Nereler?
Şehrin kalabalığından uzaklaşmak ve sevgilinizle başbaşa kalmak için ideal rotalar hazırladım. Sessiz sakin bu mekanlarda hem zaman geçirebilir hem de şehrin kalabalık atmosferinden uzaklaşabilirsin.
- Polonezköy Doğa Yürüyüş Parkuru: Doğa içinde yürüyüş yapabileceğiniz, sessiz ve sakin bir atmosfer.
- Belgrad Ormanı: Şehirden kaçıp, doğa içinde piknik yapabileceğiniz geniş bir alan.
- Büyükada: Motorlu taşıtların olmadığı, sakin bir ada atmosferi, bisiklet kiralayarak ada turu yapabilirsiniz.
- Fenerbahçe Parkı: Deniz kenarında, yeşillikler içinde sakin bir yürüyüş yapabilir, kafe ve restoranlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.
- Küçüksu Kasrı: Anadolu yakasının nezih semtlerinden birinde, tarihi bir atmosferde sakin bir öğleden sonra geçirebilirsiniz.
- Yıldız Parkı: Şehrin göbeğinde, büyük ve sakin bir park, tarihi yapılar ve göletlerle dolu.
- Sakıp Sabancı Müzesi'nin Bahçesi: Emirgan’da, sanat ve doğanın iç içe geçtiği sakin bir bahçe.
- Otağtepe Parkı: Boğaz manzaralı, sessiz ve sakin bir park.
- Kadıköy Moda Sahili: Sahilde yürüyüş yapabileceğiniz, deniz havası alabileceğiniz sakin bir yer.
- Aşiyan Parkı: Boğaz’a nazır, şiir gibi bir ortamda sakinlik arayanlar için ideal.
İstanbul'da Sevgili İle Gidilecek Romantik Yerler Listesi

İstanbul'da Sevgili İle Gidilecek Romantik Yerler Listesi İstanbul’da sevgilinizle birlikte romantik anlar yaşayabileceğiniz birbirinden romantik ve tatlı atmosferi mekanları listeledim. Romantik anlarınızı İstanbul’un birbirinden eşsiz manzaralarıyla taçlandırabilirsiniz.
- Salacak Sahili: Üsküdar’da, Kız Kulesi’ne karşı gün batımı manzarası eşliğinde romantik bir akşam.
- Pierre Loti Tepesi: Altın sarısı gün batımı ve Haliç manzarasıyla unutulmaz bir kafe deneyimi.
- Galata Kulesi Altı: Tarihi atmosferiyle ünlü bu bölgede romantik bir yürüyüş yapabilirsiniz.
- Ortaköy Sahili: Boğaz köprüsü altında, deniz kenarında romantik bir akşam yemeği için ideal.
- Beşiktaş Sahil Yolu: Deniz kenarında el ele romantik bir yürüyüş yapabilirsiniz.
- Kilyos Sahili: Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz, gizli bir plaj atmosferi.
- Cihangir Caddesi Kahveleri: Bohem bir atmosferde, sokak sanatının içinde kahve keyfi.
- Karaköy Limanı: Tarihi yarımada manzarası eşliğinde, deniz kenarında romantik bir akşam yemeği.
- Bebek Sahili: Yemyeşil doğası ve Boğaz'ın eşsiz manzarasıyla romantik bir kahvaltı veya yürüyüş için mükemmel.
İstanbul'un bu romantik ve sakin yerleri, aşkınızı yeniden keşfetmek ve keyifli zaman geçirmek sizleri bekliyor. Ben önerilerimi sundum, bir sonraki rotanızı oluşturmak sizden. 🙂 💖🌉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstanbul, büyüleyici tarihi dokusu, nefes kesen manzaraları ve romantik atmosferiyle sevgililer için muhteşem bir şehir diyebiliriz. <3 Sevgilinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmek ve birbirinize olan sevginizi tazelemek için İstanbul'da birçok güzel yer ve aktivite bulunuyor. Ben de birkaç tane öneri verebilirim. :)
İstanbul'da Sevgiliyle Gidilebilecek Sakin ve Huzurlu Yerler Nelerdir?
1- Boğaz Turu

İstanbul da sevgiliyle gezilecek yerler İstanbul Boğazı, şehrin en ikonik yerlerinden biri ve romantizm dolu bir atmosfere sahip. Sevgilinizle birlikte Boğaz turuna çıkarak, eşsiz manzaralar eşliğinde tekne yolculuğu yapabilirsiniz. Bu tur sırasında birbirinize sarılabilir, güneşin batışını izleyebilir ve Boğaz'ın büyüleyici güzelliklerini keşfedebilirsiniz.
2- Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya

hafta sonu sevgiliyle gezilecek yerler İstanbul Tarihin büyüsüne kapılmak için Sultanahmet Meydanı'nı ve Ayasofya'yı ziyaret edin. Bu bölge, İstanbul'un kalbinde yer alıyor ve birçok tarihi yapıyı barındırıyor. Sevgilinizle birlikte bu tarihi meydanda yürüyüş yapabilir, Ayasofya'nın eşsiz güzelliğini keşfedebilir ve birlikte romantik anılar biriktirebilirsiniz.
3- Ortaköy Sahili ve Mecidiye Camii

İstanbul'da sevgili ile gezilecek yerler Ortaköy, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri ve sevgilinizle romantik bir yürüyüş için mükemmel bir yer. Burada bulunan Mecidiye Camii, zarif mimarisiyle dikkat çekiyor. Sevgilinizle birlikte sahil boyunca yürüyüş yapabilir, Ortaköy Meydanı'ndaki tezgahlardan lezzetli atıştırmalıklar alabilir ve güzel bir manzara eşliğinde birlikte vakit geçirebilirsiniz.
4- Büyükada

İstanbul'un adalarından biri olan Büyükada, romantik bir kaçamak için mükemmel bir yer. Burada araba trafiği olmadığı için bisiklet kiralayabilir veya atlı faytonlarla ada turu yapabilirsiniz. Ada sokaklarında yürürken el ele tutuşabilir, deniz kenarında piknik yapabilir ve sevgilinizle huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.
5- Çiçek Pasajı ve İstiklal Caddesi

İstanbul'un en ünlü caddesi de hareketli atmosferiyle dikkat çekiyor diyebiliriz. Burada bulunan Çiçek Pasajı ise romantik bir akşam yemeği için harika bir seçenek. Bu tarihi pasajda birbirinden lezzetli restoranlar bulunuyor. Sevgilinizle birlikte bu pasajda romantik bir akşam yemeği yiyebilir, canlı müzik eşliğinde dans edebilir ve İstiklal Caddesi'nde romantik bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz.
6- Miniatürk

Türkiye'de tarihi tüm yapıların minyatürleri var. Daha birkaç hafta önce gittim ve mükemmeldi. Sevgiliyle gidilebilecek ve gezilebilecek güzel yerlerden birisi diyebilirim.
İstanbul'da sevgilinizle yapabileceğiniz aktiviteler de sınırsızdır. Yine birkaç öneri vermek istiyorum.
İstanbul'da Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler
1- Hamam keyfi

sevgiliyle yapılacak aktiviteler İstanbul İstanbul'un tarihi hamamları, sevgilinizle birlikte rahatlatıcı bir deneyim yaşamanız için harika bir seçenek. Birlikte hamama giderek, geleneksel Türk hamamının tadını çıkarabilir ve birbirinize masaj yaptırabilirsiniz.
2- Balıkçı köyleri ziyareti

İstanbul sevgiliyle yapılacak aktiviteler İstanbul'un yakınlarında yer alan balıkçı köylerine bir günübirlik gezi düzenleyebilirsiniz. Burada taze deniz ürünleriyle dolu restoranlarda romantik bir öğle yemeği yiyebilir, sahil boyunca yürüyüş yapabilir ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.
3- Sanat galerileri ve müzeler

İstanbul'da sevgiliyle yapılacak aktiviteler İstanbul, zengin sanat ve kültür mirasıyla ünlüdür. Sevgilinizle birlikte bir sanat galerisi veya müzeyi ziyaret ederek, sanatın büyüleyici dünyasını keşfedebilirsiniz. İstanbul Modern, Pera Müzesi ve Sakıp Sabancı Müzesi gibi mekanlar, sanatsever çiftler için harika seçeneklerdir.
4- Geleneksel Türk mutfağını keşfetme

İstanbul'da birbirinden lezzetli Türk yemeklerini denemek için birçok seçenek bulunuyor. Sevgilinizle birlikte geleneksel Türk restoranlarına giderek, birbirinize özel yemekler sipariş edebilir ve Türk mutfağının zengin tatlarını keşfedebilirsiniz.
5- Şehir parklarında piknik

İstanbul'un güzel parkları, sevgilinizle romantik bir piknik yapmak için ideal mekanlardır. Yıldız Parkı, Emirgan Korusu veya Göztepe Parkı gibi parklara giderek, birlikte doğanın tadını çıkarabilir, sevgilinizle güzel anılar biriktirebilirsiniz.
Sevgiliyle İstanbul'da Gezilecek Romantik Yerler Hangileridir?
İstanbul'da sevgiliyle gidilecek sakin yerler arasında romantik zaman geçireceğiniz mekanlar da bulunuyor. İşte onlardan bazıları:
1- Rumeli Hisarı

Sevgiliyle İstanbul'da Gezilecek Romantik Yerler Hangileridir Boğazın kuzeyinde yer alan Rumeli Hisarı sevgili ile romantik zaman geçirmek için gidilebilecek en güzel yerlerden bir tanesi.
2- Fener ve Balat

Renkli evleri ve tarihi sokakları ile romantik bir gezi yapacağınız en harika yerlerden bir tanesi.
3- Kız Kulesi

Sevgili ile gidilebilecek romantik yerler arasında kız kulesi de bulunuyor. Müthiş manzarasını dışarıdan izlemek ne kadar güzel olsa da içerisi de keşfedilmeyi bekliyor :)
4- Çamlıca Tepesi

Şehir manzarası seviyorsanız sizin için çok iyi bir görsel şölen olacak, manzaralı, romantik alanlardan bir tanesi.
5- Galata Kulesi

Şehrin panoramik manzarasını izlemek ve romantik zaman geçirmek için Galata Kulesini de tercih edebilirsiniz. Kiminle çıkarsan onunla evlenirsin söylentisini de unutmayalım :)
İstanbul Avrupa Yakasında Sevgiliyle Gidilecek Eğlenceli Mekanlar Nelerdir?
1- İstiklal Caddesi

Eğlenceli mekan denildiğinde akla gelen mekanlardan bir tanesi de İstiklal Caddesi oluyor. Burada sevgilinizle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz birçok mekan bulunuyor.
2- Maslak 1453

Modern bir alışveriş ve yaşam kompleksi olan Maslak 1453, sevgilinizle alışveriş yapıp yemek yiyebileceğiniz harika mekanlara sahip.
3- Zorlu Center

Alışveriş ve yeme içme mekanları ile çiftlerin eğlenceli vakit geçirmesine olanak sunan yerlerden bir tanesi de Zorlu Center.
4- Cihangir

Kafeleri ve sanat galerileri ile bilinen Cihangir de sevgili ile vakit geçirmek için en uygun yerlerden bir tanesi.
İstanbul Anadolu Yakasında Sevgiliyle Keşfedilecek Mekanlar Nelerdir?
1- Kadıköy Çarşı ve Moda Sahili

İstanbul Anadolu Yakasında Sevgiliyle Keşfedilecek Mekanlar Hem arkadaşlarınızla hem de sevgilinizle keşfedeceğiniz birçok şey bulunuyor Kadıköy'de. Henüz gitmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir :)
2- Üsküdar

Nefis kız kulesi manzarası ile sevgilinizle vakit geçirebileceğiniz harika bir yer. Deniz manzaralı mekanları da oldukça güzel.
3- Maltepe Sahili

Yine manzarası nefis olan yerlerden bir tanesi. Burada hem doğa yürüyüşü hem de sahil turu yapabilirsiniz. Giderken yiyeceklerinizi almayı unutmayın :)
4- Beykoz Kundura Fabrikası

Beykoz Kundura Fabrikası tarihi bir atmosfere sahip. Burada etkinliklere, konserlere ve kafelere gidebilirsiniz.
Kışın İstanbul'da Sevgiliyle Gezilecek Romantik Yerler Hangileridir?
1- Beylerbeyi Sarayı

Kışın da çok etkileyici bir atmosfere sahip olan Beylerbeyi sarayı sevgili ile gidilebilecek romantik yerlerden bir tanesi.
2- Şile

Kışın oldukça sakin olan Şile mükemmel bir manzaraya sahip. Sevgilinizle giderek sakin mekanların keyfini manzara eşliğinde çıkarabilirsiniz.
3- Beşiktaş Çarşı

Çeşitli restoranları, alışveriş mağazaları ile Beşiktaş Çarşı kışın sevgili ile gidilebilecek en iyi yerlerden bir tanesi.
4- Anadolu Hisarı

Müthiş manzarası ve sakinliği ile kışın da harika bir atmosfore sahip olan Anadolu Hisarını sevgilinizle ziyaret edebilirsiniz.
Yazın İstanbul'da Sevgiliyle Gezilecek Romantik Yerler Hangileridir?
1- Kalamış Marina

Kalamış Marinada deniz kenarındaki kafelerde oturabilir, manzara eşliğinde sevgilinizle sohbetin dibine vurabilirsiniz. Özellikle yazın cıvıl cıvıl bir yer oluyor.
2- Emirgan Korusu

Rengarenk çiçekleri ile ünlü olan Emirgan Korusu sevgilinizle birlikte yazın güzel vakit geçirebileceğiniz alanlardan bir tanesi. Burada doğa ile iç içe piknik organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
3- Yoros Kalesi

Boğaz'ın girişinde romantik bir atmosfere sahip tarihi bir mekan olan Yoros Kalesi yazın sevgili ile harika vakit geçirilecek yerlerden bir tanesidir. Hem manzarası güzel hem de harika bir ambiyansa sahip.
4- Maçka Parkı

Yeşillikler içerisinde romantik bir ambiyans yaratmak için Maçka Parkı harika bir seçenek olacaktır.
Sevgiliyle İstanbul'da Doğa İle İç İçe Olunabilecek Yerler Nelerdir?
İstanbul'da sevgiliyle gidilecek sessiz sakin yerler arasında doğa ile iç içe olunabilecek alanlar da bulunuyor. İşte onlardan bazıları:
- Atatürk Arboretumu
- Polonezköy
- Göktürk Ormanı ve Gölü
- Ağva
- Kilyos sahili
- Çatalca Kuzuluk Tesisleri
- Balaban Köyü Yürüyüş Yolu
- Kemerburgaz Piknik Alanı
İstanbul'da Sevgiliyle Yapılabilecek Akşam Aktiviteleri Nelerdir?
Sevgiliyle nereye gidilir İstanbul 'da hangi aktiviteler yapılır diye merak edenler için akşam aktiviteleri:
- Boğazda Akşam Yemeği
- Sinema veya tiyatro gösterisi
- Karaköy Balıkçısı'nda akşam yemeği
- Adalar gezisi
- Su altı restoranı ziyareti
- Yerebatan Sarnıcı'nda romantik yürüyüş
- İstiklal Caddesi'nde gece gezisi
İstanbul, sevgilinizle unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz ve romantizmi hissedebileceğiniz bir şehir. Güzel yerleri gezmek, lezzetleri tatmak ve birlikte keyifli aktiviteler yapmak için İstanbul sizleri bekliyor. <3
10 Yorumla
Sevgiliyle gidilecek yerler nereler?
Öncellikle müzeye gidebilirsiniz. Beyoğlu'nda Galatasaray lisesinin yanındaki Yeni Cami Sokak'ta bulunan Sinema ve Televizyon müzesi çok güzel. Yeşilçam oyuncularının heykelleri, fotoğraflar falan var.
Galata kulesine gidebilirsiniz.
sevgiliyle gezilecek yerler Kadıköy'e gidip alternatif müzik dinleyebilirsiniz. Güzel manzarası ile birlikte Gülhane parkında atıştırmalık şeyler yiyebilir ve manzaraya karşı güzel bir çay keyfi yapabilirsiniz.

sevgili ile gidilecek yerler Beyoğlunda tatlı yeyip, tatlı konuşabilirsiniz :) Kız kulesine gidip karşısında çay keyfi yapabilirsiniz. Boğaz turu yapabilirsiniz.
40 Yorumla
Aynı soruya cevap arıyordum. Ben olsam hiç kuşku yok ya adalara, ya da yıldız parkı ya da belgrad ormanı falan sessiz sakin, birbirimizi dinleyebileceğimiz, rahat rahat konuşabileceğimiz ir yere giderdim.
60 Yorumla
bir turist rehberi olarak kendi ideal programımı önerebilirim aslında :) öncelikle Taksim'de meydanda buluşuyorsunuz , sonra büfelerin ordan Sıraselviler caddesinden dümdüz ilerliyorsunuz, Alman hastanesinin hemen karşısında Erciyes Cafe var , altın kızlar ya da benim deyimimle altın ablalar işletiyor orayı ( altın gibi saçları var ikisinin de :) ) orda güzel bir kahve içip birşeyler atıştırabilirsiniz. çok sakin, huzurlu, güzel döşenmiş bir yerdir . sonra birlikte çıkıp İstiklal'de turlayabilirsiniz, mağazalara girip çıkabilirsiniz.. Bu sizin için sıkıcıysa Galata Kulesi'ne çıkın Tünel'den aşağı inip . Kuleye çıkıp İstanbul'u izleyip foto çekebilirsiniz . Girişler 5 tl kişi başı . Akşam da beraberseniz eğer Asmalımescit'te Nevizade'de birşeyler içebilirsiniz . :)
101 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 575 cevap paylaştı. Söyle düşünüyorum da harbiden yok :D vizyonda iyi filmler varsa sinemaya gidin dicem ama sinema farklı algılanıyor bizim halkta genelde filmden başka şeyler olacağı algısı var yeniyseniz gitmeyin ama tanıyorsan güveniyorsan sinema onun dışında arkadaşlarınız varsa onlarla beraber bowling atabilirsiniz paintball olabilir teknoloji ile aranız iyiyse teknoloji mağzalarında ürünleri gezebilirsiniz veya tarihi yerleri gezebilirsiniz ben İstanbul'da olsaydım manitamı her hafta farklı tarihi yerlere götürürdüm sultan ahmetin önünde foto çekilirdik İstanbul aşk şehri tam sevenin şair olacağı bi yer tarihi zaten otantik semtleri çok ve her semtin ayrı hikayesi var vapurda gezin istanbulu İstanbul değilde muş bayburtta olsa napacaktınız kim bilir :D
20 Yorumla
+1 yılBeşiktaş'a vapur ile geçip biraz dolaşıp, Ortaköy de kumpir yenebilir. Emirgan' da yürüyüş yapılabilir hava güzel ise...
Galata kulesine çıkıp 5 10 dk Haliç'i seyreyleyin.
Forum İstanbul' da halen duruyorsa ve sağlık sorununuz yoksa Bungee Jumping yapabilirsiniz.50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
62Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence Boğaz manzarası tam karşıda olacak şekilde sevgiliyle çay simit eşliğinde oturmak veya gezmek çok romantik :)
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılAdalara gidebilirsin gadası
00 Yorumla Şu soruyu o kadar çok görüyorum ki yalnızlığımı yüzüme vurduğunuz için tekrar ve tekrar teşekkürler :)
240 Yorumla
+1 yılHava soğuk sinema evine gidin. Fakat dışarda diyorsan
Nakkaştepe çıkın
Çamlıcatepesinde manzarayı izliyin çay için. Canlı müzil yemek yerleri de var.
Anadolu hisarında biggcheff var oraya gidin denize sıfır yemek yiyin fiyat çok uçuksa oranın hemen karşısında yine küçük denize sıfır daha uygun olan hayal cafe olması lazım ora uygun orada denize sıfır orada yiyin böyle ben olsam nakkaştepeye gider sonrada buraya giderdim.
10 Yorumla
+1 yılYorumum kalsın arada beğenin de fikirleri okumaya geleyim teşekkür bu arada Halkalı yeşilköy sahilleri var sosyal tesisleri var şileye gidin orada çok gğzel mekanlar var çalıcaya gidin Galata’ya gidin ya her yere gidebilrsinz sokakları bile gğzel İstanbul’un Üsküdar sahile Beykoz cubuklu çok yer bar
70 Yorumlaen basta yapman gereken sey balık ekmek - kumpir yemek olsun sonra adalarda bisiklet kiralayıp gezmek vapur sefası müzeler parklar ve günün sonunda güzel bi yemek ve evlere dagılıs :D
20 Yorumla
+1 yılAdalara gidin, müzelere gidin, sahillerde yürüyün, kadıköy asumanda tatlı yiyin, kuzguncukta renkli eski evleri gezin
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı. sevgiliyle olduktan sonra gidin bi çay ocağında taburede diz dize oturup cay için sonra karar verirsiniz sohbet ettikçe.
90 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence sevgiliyle yapılacak şeyler diye ayırmamak lazım durumu. Beraber yemek ye , kahve iç , otur muhabbet et.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGalataya çıkıp teoman şarkısı eşliğinde sarhos olana kadar içerdim
20 Yorumla
+1 yılBu biraz da ne sevdiğinizle alakalı. Biz Kadıköy'de eski kitapcıları gelmiştik , ahtapot yemeye gitmiştik , kalabalık yerlerden hoşlanmadığımız için sakin yerleri tercih ederdik bunun gibi 🤷 Bunu gözden geçir sonra gerisi geliyor zaten
00 YorumlaAtatürk Arboretumu güzeldir gittiniz mi bilmiyorum ama orası serin olabilir ormanlık alan
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü yer var istabul'da sevgili ile gidilecek gezilecek :)
00 Yorumla Bır yıl oncekı konuyu hortlan kımse cıksın ortaya bır kullanımlık koronovırus kazandı:D
00 Yorumla
+1 yılAdaya gidin aya yorgiye çıkın ada turu yapın yürüyerek
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 12,4b cevap paylaştı. Memleket farketmez. Ben en az 10 seçenek bulurum. Küçük merkezide olsa. 😂
00 YorumlaSahilde kahvaltı yapın yürüyün bisiklet sürün adaya gidin kafa dinleyin?
00 Yorumla
+1 yılGidilecek çok yer biliyorum ama bilin bakalım ne eksik 😂
30 Yorumla
+1 yılIstanbullular yardımcı olsun sıze hanfendı yapacagınız baska seylerde var mı
00 Yorumlaİstinye Park'a gidin.. Akşama kadar yeter orası size..
00 Yorumla
+1 yıloyun salonu , kapalı lunapark , laser tag , akvaryum , müze / sergi gezileri , sinema , tiyatro , konser , kadıköy buz fest, kütüphane date , korku evi / korku tüneli veya masa oyunu oynanan butik kafeler...
00 Yorumla
+1 yılNerde?
Sabah güzel bir kahvaltı..
Sonra olağan dolaşma herhangi bir yeri.
Gün ortası veya akşama yemeği..
Akşama konsere gitme..
Ayarlayacak kapasite00 Yorumla
+1 yılAdalar , Maçka parkı, Atatürk arboretomu, Kadıköy cadde bostan
00 Yorumla
+1 yılBen genelleme Kapalı Çarşı, Pierlotti, Üsküdar, Eminönü, Cadde Bostan sahil, Mihribat korosu, Çok mekan var...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEminönü Mimar Sinan Cafeye gidip İstanbulu izleyin. Manzarası mükemmel bana huzur veriyor.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılRez alayım da sevgilim olursa lazım olur belki
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 498 cevap paylaştı. Kız kulesinde şarap içebilir ve sonrasında tekne turu yapabilirsiniz. Ama rez yaptırmayı unutmayın.
00 YorumlaSiz ayrılın İstanbul'da bir şey bulamadıysanız panpa :D
00 YorumlaMersini bilirim ben İstanbul da doğdum sadece 😂
00 Yorumlaseks yapmak gidin bi apart otele yapın seks he yok eger ondan da sıkıldık dersenız 3 cü kişileri dahıl edın aranıza
00 YorumlaÖnce Boğaz’a kahvaltıya gidin biraz film izleyin veya sahılde yürüyün son olarak isteseniz güzel bir otel seçin eee artık gerisi sizde😂
00 Yorumla
+1 yılTaksim de canlı müzik discolar var ya da uskudarda da keza güzel mekanlar var
10 Yorumla
+1 yılkuytu yerlere gidin moda sahil gibi. Öpüşmek için ideal
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdalara gidin balata gidin mısır çarşısı taksim galata avm lerden uzak durun
00 Yorumla
+1 yılbirkaç güzel yer söyleyinde gidelim İstanbul'da yeniyim ama sevgilim yok :)
00 Yorumla
+1 yılİstanbullu güzel bir hatun bulursak aktivite kolay :)
00 Yorumla
+1 yılKadıköy sahilinde bir tur, Beşiktaş'ta bir kahve içmek veya bir müze ziyareti güzel olabilir
00 Yorumla
+1 yılİstanbul bize ters be :) Ama bende öğreneyim belki ilerde gerekir :)
00 Yorumlaİstanbul ve sevgili ikisi bir arada midemi bulandırıyor
00 Yorumlafenerbahçe'de lütfiye, çok tatlı bir kahvaltı mekanı olmuş
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 64,8b cevap paylaştı. Adalar , Yıldız Parkı :D
00 Yorumla
+1 yılGidin bir otele sevişin dışarıda hava soğuk
70 YorumlaBüyük adaya gidin. Minik bir piknik güzel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdalar gezisi
Ayasofya gezisi
Ortaköyde kumpir yemek
Beyoğlu sokaklarında kaybolmak00 YorumlaBostancida bisiklet binin veya adalarda 🙂
00 Yorumla
+1 yılben galata kulesiyle kız kulesine gitmiştim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmirgânda bir yemek 🤗
00 Yorumla Büyükadayı tek geçerim abi 💓💓💓
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 981 cevap paylaştı. bebek sahili dolaşmak için çok hoş bi sahil..
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir mekan istiyorsun ona göre yönlendirelim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili dediğiniz o koskoca yalana ben inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılaynen sonunda gittik bi arparman arkasina oturduk
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGalata kulesinde öpüşmek
00 Yorumla Gaziosmanpaşa Şanzelize Cafe
40 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılistinye yeniköy tarabya bebek
00 Yorumla
+1 yılCevahir AVM'ye gidin Orada kaybolun
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 9,7b cevap paylaştı. Fetihpaşa da kahvaltı fena olmazdi
10 YorumlaAdalar veya beykoz süper gidilebilecek mekanlar
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 43,7b cevap paylaştı. Bisiklet çok eğlenceli olabiliyor
00 YorumlaAtatürk arbotetumuna gidin
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > İstanbul'da sevgiliyle gidilebilecek yerler, sevgiliyle yapılacak aktiviteler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler