+1 yılÇünkü ne istediğini tam olarak bilmiyorsun. Duyguların oldukça hassas, sadece kendine gelmen ve az da olsa kriterlerini belirlemen gerek. Kriterden kastım fiziki olarak değil. Kafa yapın, düşüncelerin, duyguların bunların benzer olması durumunda bağlanman doğal fakat kendini tam olarak tanıyamamış olmalısın ki konuştuğun alelade biri bile olsa bağlanıyorsun. Yorumumu kötü algılama bağlanmak en güzel şeydir fakat yeri geldiğinde sana zarar da verir
29 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama yapamıyorum işte. 19 yaşıma gireceğim nerdeyse hala olgun değilim galiba
- +1 yıl
Bunun hakkında sana yardımım dokunabilir en azından kendini keşfetmende yardım edebilirim. Dilediğin zaman ulaşmaktan çekinme. Bunun böyle gitmesi normal dğeil çünkü, emin ol memnun kalacaksın.
Soran+1 yılNasıl yardım edebilirsin mesela? Ne yaparsam düzelir bu durum?
- +1 yıl
Öncelikle seninle derin bir sohbet edicez. Nelerden hoşlandığını, düşüncelerini, hissiyatlarını ve bu hissiyatların ne kadar kuvvetli olduğunu, bakış açını herşeyi ölçüp tartıcam. Daha sonra sana bunları tek tek söyleyip bunlar üzerinde seninle tartışıcaz. Ardından sana bir takım sorular sorucam vereceğin cevaplara göre kişiliğini analiz edicez birlikte. Beklentilerini görücez. Ve bunun oldukça yararı oalcaktır seni temin ederim.
- +1 yıl
Sanırım kendinle yüzleşmekten korkuyorsun nasıl istersen kardeşim ben yardım etmek sitedim sadece :) Mutlu günler
Soran+1 yılHayir konusacagim sizinle. Ama su an degil. Aklimdasiniz ansizin mesaj atip rahatsiz edebilirim :/
- +1 yıl
Estagfurullah ne rahatsızlığı, dilediğin zaman ulaşabilirsin :)
En İyi Cevaplar
bende öyleyim o sevgi açlığından bir zaman sonra alışıyon eğer benim gibiysen gülmeyi unutuyon gülmek anlamsız geliyo ruhsuzlaşıyon kimseye acımıyon dünya dursa umrunda olmuyo demem o ki mutluluğunu kaybetmek istemiyosan git birileriyle tanış arkadaş ol utanmayı falan geç bunlar normal şeyler yoksa bitersin
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok neşeli mutlu biriyim.
Bende öyleyim. İstiyoruz ki karşımızdakini çok sevelim , o da bizi sevsin mutlu ve bitmeyen bir ilişkimiz olsun. Yani mükemmeli istiyoruz. Ama düşündüğümüz gibi gitmiyo tabi. Bunu değiştirmek için de kendimizi geri çekmemiz gerek. Kolay olmayacak belki ama, kaçan kovalanır sözü gerçekten doğru canım.
10 Yorumla
+1 yılçocukken sevgiye aç ve eksik yetişmişsindir ve bu yüzden hep sevilme isteği seni bağımlı yapıo bağlanıosun ve korkuosun kaybetme, terkedilme vs.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzelicem ben?
- +1 yıl
bu biraz zor ama kendini önce tanımalı ve kendine değer vermelisin her zaman senin kendi isteklerin ön planda olmalı onunkileri sırf seviyorum bağlandım diye mutsuz da olsan yapmamalısın sadece seni mutlu edecek şeyler yapmalısın kendine değer vererek yenersin unutma kimse senden değerli değil önce kendini tanı isteklerini değerini bil umarım seni çok çok seven biri çıkar karşınada yanlış kişilere bağlanmazsın çocukken yaşadığımız problemler sevgi açlığı işde yetişkin olunca bizi bu şekilde etkiliyor malesef
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım sağolun :)
- +1 yıl
o sebepden çocuklarımıza şımarır diye saklamadan sevginizi gösterin
- +1 yıl
teşekkür ederim EİG için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılÇok sıcakkanlı ve samimi birisin demekki sevecen yapıda birisin demek ki yapın neden bundan bahsederken hsatalıktan bahsdedermiş gibi konuşuyorsun bu kötü bişi deilki bence güzel bişi ama bunu herkese belli etmemeye çalış içinde sakla hakettiğini düşündüğün kişiye göster sadece herkes senin gibi sevecen ve iyi niyetli değil faydalanmak isteyenler olabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılOyle oldugumu hep derler. Ama bunun benim cabuk baglanmamla ne ilgisi var onu cozemedim?
- +1 yıl
neyin :)
Soran+1 yılYazdiklarinin
- +1 yıl
eee birine bağlanırsın üzer seni sonra çok tanıdığım var senin gibi ilk tanıştığı erkek ile çıkmaya başladı mafetti kızı
- +1 yıl
Sahiplenme duyguların yüksek olabilir mesela benim sahiplenme duygularım yüksek bende hoşuma giden kızla ilişkiyi başlayınca bağlanıyorum sadakatim çok iyidir sizde böyle olabilirsiniz ama tek taraflı bağlanmak çok kötü bir şey ya çünkü birisi bırakırsa diğeri üzülür insanda ruhsal çöküntü olur keşke bağlanmasak
Bende tam tersi hayatta çok üzülürsün inan bana. Başkalarının incitmesinden korktuğum için böyleyim sen neden böylesin kendi içinde bulacaksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel bana baglan birakmam seni tek askim sen ol omrum bitsin ama sana olan askim bitmez asla yeterki bana sans ver
11 Yorumla
Soran+1 yılO kisi olabilirsin. Gizliden bir cikar misin?
Sevgiler çiçek gibi soldurmayalım,
Umudu boşluklara savurmayalım..
Hayat kısa dünyanın çilesi bitmez,
Yılları acılarla doldurmayalım...30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Ters mühendislik uygulayarak. Yani seninle konuşan birini kendine hemencecik bağlanmasını sağlayarak. Hep işe yaramıştır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece karşılıklı konuşarak ya da sanal ortam mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden az bucuk konustugum biri mesela su an duzenli konusuyoruz
- +1 yıl
Yani hoşlantı, beğeni olabilir ama aşk vs dersen biraz tek taraflı platonik oluyor seninkisi tabii ;)
+1 yılçok iştahlısın ondan. kendini naza çek balıklama atlama sonra pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyleyim birine arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum ya da o bana arkadaşça yaklaşmaya çalışıyo hemen ya hemen aşık oluyorum ya da çok bağlanıyorum..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlk zamanlar ben de senin gibiydim..
Birkaç kişiden kazık yiyince bağlanmamayı öğreniyorsun..00 YorumlaAyran gönüllüsün. Biriyle 10 gün çıktıktan sonra ayrıl eğer bunu gönül rahatlığı ile yapabilirsen düzeltebilirsin kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle cıkmam ben.
Soran+1 yılBak cıksam bile 10 gun sonra nedensiz ayrilmak sacma degil mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden benle konusan biri hemen yavsıyo
bende bunu nasıl düzelticem?210 Yorumla- +1 yıl
@Necolayy merhabaaaa -.-
- +1 yıl
olayı anlamadın :S
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ağır başlı ol yüz verme
- +1 yıl
@SDesperados benden kaynaklı değil.
erkekler pislik. - +1 yıl
niye genelleme yaptınki? her erkek yavşamaz bazıları (azınlıkta olsa) gerçekten sever.
sanada erkekler durduk yere yavşamaz her iltifatı yavşama zannetme belki hoşlanmıştır.. - +1 yıl
dogru dogru.
duygularınla hareket etme böyle zamanlarda. düşünsel hareket edip kendini ve konuştuğun kişiyi sorgulamalısın.
00 YorumlaÇapkınlık , içtenlik , sıcaklık kötü değil hele sen zevk alıyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle degil ama. Bazı kisilerle. Yani her konustugumla degil soru oyle anlasilmis
+1 yılAyni sorun bende de var. Hemen guveniyom, inaniyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmek için cözüm yolu?
- +1 yıl
Biraz gaddar ve biraz on yargili yaklasmak galiba :)
- +1 yıl
Benim bayan sevgilimde bana seni birakmicam senle evlencem dedi dedikleri yalan çıktı eğer dediğini yapıyorsa ona bi lafım yok dediğini yapmıyorsa sözleri samimi değil bence
+1 yılSadece bağlanıyon mu yoksa bağlayanlar da var mı aceba?
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim
herkesi insan yerine koyuyoruz ondan11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim herkesi insan yerine koyuyoruz ondan bazı kızlar ve kadınlar kötü kocayı bırakmaz iyi insanı birakir ben bunu yaşadım
+1 yılşu an . bosluktasi git gide duzelicek ve kimseyle konusmak. istemiceksin dikkat et :)
10 Yorumla
+1 yılBu durumu duzeltemezsin karsindaki kisiyide kendin gibi goruyosun oyuzden baglanip guveniosun bnde oyleyim :(
00 Yorumlabende senin gibiyim biraz aşka ve sevgiye açızda ondan ve kalp temizliği
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmek için bir şey söyleyin bana?
Soran+1 yılHa deyince olmaz ki ama o da.
bu durum aslında ev huzurunla alakalı
ya da başaka bir şey daha var aslında ama boş ver...
sevilmeye ihtiyacın var sonuçta02 Yorumla
Soran+1 yılAslında evet. Hepimizi buralara düsüren bir seylerin eksikligi degil mi?
bir ara mesaj kutusuna uğrada reçeteni yazayım...
00 YorumlaBilmem ama aliskanlik haline getirmiş olabilirsin...
00 Yorumlahafif gönüllü derler senin gibilerine.. kimisi çabuk sever..
00 YorumlaYasin küçük olmasın 😀😂
12 Yorumlasenın yasın dogru mu ?
Soran+1 yıl18-24 kucuk oldugum belli
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende senin gibiyim bana ters bişey söylesin konuşmasın üzülüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu an en basitinden bak hep gülücük atardı şimdi atmadı ve konuşmayı kesti diye istemsiz gözümden yaş geliyor. Bu kadar olmamalı :/ Beni çok etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılAynen bende öyleyim ya üzülüyorum hemen
Cevap sahibi+1 yılDuygusalız ikimizde
+1 yılBende öyleyim *-* Bu çok kötü bir şey..
17 Yorumla- +1 yıl
@Doruck Bilmem. Öyle diyorlar
- +1 yıl
@Doruck üzülen benim valla :'( ;)
- +1 yıl
@Doruck nasıl olacak ki o? Aslında çok sert görünen biriyim. Ama içimi görsen :/
Birini gerçekten sevdiğinde o da geçer
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle konuşursan bağlanmazsın birine
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle konuşmuyorum zaten. Mesaj kutum kapalı. Ama söyle oluyor. Tanışmak istiyorum. Arkadaş olmak istiyorum. Karşımdaki kişi arkadaştan öte bir değer verince bana yani yanlış anlamama musait bir durum olunca bağlanıyorum. Sürekli konuşmak istiyorum. Acaba benden hoşlanıyor mu diyorum. Hele bende bir şey hissediyorsam biraz konuşmasak kısa cevap verse bir başka kızı takibe alsa hemen üzülüyorum
- +1 yıl
İşte zaten bunu dedim, tek kişiyle konuşmaya başladığın için ona bağlanıyorsun. Herkesle konuş kimseye bağlanmazsın.
Soran+1 yılOnu da istemiyorum. Ama sanirim karsimdaki bunu yaptigi icin ben bu durumdayim. Mantikli bir dusunce sagol
- +1 yıl
doğru tespit :) @Eylüldeçay
+1 yılBenim kadar ilgileniyorlar mi ki acaba
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Bunlar hep yalnızlıktan
00 YorumlaYalnızlık çektiğin için.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 43,6b cevap paylaştı. Sevgiye açsın demek ki
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeltebilirim kendimi?
Soran+1 yılİşte benim bu baglanmamı sevmek sanıyorum. Bilmiyorum belki de öyle..
İyi niyetlisin ve herkesi öyle sanıyorsun sanırım
00 Yorumla
+1 yılyapın ona müsait :D ben bağlanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bağlanmak gercekten çok kötü bende beğendiğim kıza bağlanıyorum bağlanmasam çok daha doğru olur nedense yapamadım
Sevgiye açsın ve uzun zamandır yalnızsın sanırım?
00 Yorumla
+1 yılayran gönüllüsün ondandır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum hakikaten bilirim.
10 Yorumla
+1 yılİlgiye alakaya muhtaçsın..
00 YorumlaÇünkü bayansin
10 Yorumla
+1 yılsevgiye aska ihtiyacın var?
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir nasıl düzelebilirim?
- +1 yıl
özelden yazabilirmisin?
Soran+1 yılYazamam burdan anlat
- +1 yıl
yaz korkma ben sana baglanmam :)
Soran+1 yılYa burdan anlat iste. Neden ozelden yaziyorum?
- +1 yıl
burada olacak iş degil yanlıs anlama
+1 yılŞimdi bnmle konuş san baglanirmisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır söyle oluyor. Tanışmak istiyorum. Arkadaş olmak istiyorum. Karşımdaki kişi arkadaştan öte bir değer verince bana yani yanlış anlamama musait bir durum olunca bağlanıyorum. Sürekli konuşmak istiyorum. Acaba benden hoşlanıyor mu diyorum. Hele bende bir şey hissediyorsam biraz konuşmasak kısa cevap verse bir başka kızı takibe alsa hemen üzülüyorum
- +1 yıl
Kötü bir huy ya insan huzursuz olur bu şekilde
Soran+1 yılOyleyim zaten su an :(
- +1 yıl
Umarim gelip geçici birşeydir
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. biraz ketum olmayı öğrenmelisin :)
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluk diyoruz biz buna
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir ilişki, gerçek bir sevgi istiyorsun
00 Yorumla Şıpsevdi olabilir misin acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek sevgiyi hak eden birisin çünkü.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnan böyle düşünmezdim. Hatta tepki alacağımı düşünmüştüm. Bence bu kötü bir özellik
Cevap sahibi+1 yılBen de senin gibiyim çünkü. Birisi ilgi gösterince ona sevgi besliyorum, bağlanıyorum. Belki iyi belki kötü..
Soran+1 yılÇok fazla değer verince işte olmuyor. Kötü bir ôzellik bence. Nasıl düzelir?
Cevap sahibi+1 yılKişiliğimizi değiştiremeyiz sonuçta ama karakterimizi evet. Bunu belli etmemekten başka çaremiz yok.
+1 yılİşte bunlar hep ergenlik
00 Yorumla
+1 yılBoşluktasindir ya da ne istediğini bilmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBende seninle ayniyim hemen bağlanıyorum ;)
00 Yorumla
+1 yılgerçek aşkı bul biter
00 Yorumla
+1 yılBağlanma problemi yaşayanlara inat ayaktasın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkareteye başla düzelirsin
00 YorumlaIstersen biraz dok icini bana
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim? Olay bu
+1 yılben de öyleyim. yalnızlıktAn oluyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlızlık ve boşluktan kaynaklı
00 Yorumlasafsın konusabiliriz mesaj atarsan
00 Yorumla
+1 yılnasıl baglanıorsun konusalım mı bir :D
00 Yorumla
+1 yılkeşke banada bağlanan biri olsa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyi bı aşk hayatı düzeltir bu durumu
00 Yorumla
+1 yılkonuşşşşşşş benimleeeeeeee :D
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler