Eski eniştem ve ben?

Evet sıkıyo fantezi yazıyo vs. diye düşünmeyin çünkü enişte derken ablamın vs. değil, teyzemin eski kocası olan eniştem... ben 25 yaşındayım o 44... ama 30-35 gösteriyor öhm neyse :) Teyzemle evlendiklerinde ben 11 yaşındaydım boşandıklarında 13. o zamanlar kara kuru bıyıklı çirkin bir kızdım. Büyüyünce güzelleştik iyi bilirsiniz siz de bu durumu :) O zamanlar içten içe hayrandım ona çok yakışıklı bir adamdı. Ama bebeydik işte biz de.

Neyse ben üni bitince Antalya'da iş buldum. Bu adamda Antalya'da bar açmış kendine takılıyor. Teyzemle bir çocukları var 12-13 yaşında. Onu teyzem yanıma gönderdi biraz gezsin tatil yapsın çocuk diye. Babasıyla da görüştür fırsat olursa diye. Aldık eski eniştemle no. ları :) Karşılınca belli etti o da güzelleştiğimi, değiştiğimi düşündüğünü:) Baştan ayağı bayağı bir süzdü filan. Anladım ben orta açarsam bu iş olacak. Kuzenimin burada arkadaşının yazlığı var. Oraya yollasam kalmaya sonra eski enişteciğimi arasam kuzen görmek istiyor diye. Gelince de ya işte arkadaşına gitti vs. desem. Nasıl sizce? Ya da başka bir yol mu izlesem? Sonuçta teyzemle evli filan değiller yıllaaaaar oldu. Yanlış olduğunu düşünmüyorum ben. Bence herkes çocukluk yıllarında hayran olduğu beğendiği biriyle bişeyler yaşama fırsatını elde edebilmeli.
Güncellemeler
+1 yıl
peki sizce teyzeme anlatır mı
Güncellemeler
+1 yıl
mission accomplished;)
Eski eniştem ve ben?