Oğlum bana düşman oldu, ne yapacağım?

Eşimle bir kaç senedir sorunlarım vardı. İlgisizdi, ne benle ilgileniyordu ne de oğlumla ilgileniyordu. Tartıştık bir hafta gelmedi eve, üniversite arkadaşlarının yanında kalmış. Oğlum konuşmuş telefonda annem ayrılmak istiyor vs demiş atladığı gibi geldi, anlaşacağımızı düşünüyorduk ancak yine aynı adam, çok zorlamadım artık evde yokmuş gibi, oğlumdanda soğudum artık, her şeyime karışmaya başladı. Üniversiteden erkek arkadaşlarımın yanında gördüğü zaman kıskanıyor. Erken evlilik yaptım beni arkadaşlarımda uyardı dinlemedim ve çocuğumun olduğuna pişmanım. Eşimin ilgisizliği beni mafetti ayrıldık sonunda. Oğlum ise kendi bildiğini okuyor. Ev düzenimiz kalmadı. Oğlum aracılığıyla biriyle tanıştım, şu an sevgiliyiz. Beraber oluyoruz, geziyoruz vs eşimin ilgisizliğinin acısını çıkartıyorum ama oğlum düşman kesildi bana bıktım. Sevgilime o gün pahalı bir saat aldım oğlum kıskanmış, tartıştılar ve evden gitti arkadaşlarında kalıyor. Bana demediği kalmadı. Babamın parasını yediriyorsun adama diyor. Bende baban benle ilgilenseydi diyorum. Kavga kopuyor. Sevgilim desen sinir durumda oğluma. Eşimden sonra oğlum huzurumu kaçırmaya başladı ama oğlum sonuçta bir şeyde diyemiyorum. benim günahım ne? ne yapacağım?
Oğlum bana düşman oldu, ne yapacağım?