Kot pantolon nasıl yıkanır, kotlar hangi programda yıkanır?

Kot pantolon çamaşır makinesinde nasıl yıkanır?
ACİL YARDIMMMMMM!!!!

Kot pantolonu çamaşır makinesinde maksimum 30 derecelik programda yıkayabilirsin. Düşük sıkma devrinde yıkayacağın kotun yıpranmaması için Rinso Sıvı Deterjan gibi çamaşırların rengini koruyan deterjanlar kullanman son derece önemli.

Çamaşır makinenizi nazik veya hassas döngüye ayarlayın. Kotlarınızı satın aldığınızdaki gibi görünmesini sağlamak için, kotlarınızı nazikçe yıkayın. Bu, kotunuzdaki aşınmayı ve yıpranmayı azaltarak renklerin ve tasarımın bozulmadan kalmasını sağlar.

Bence işini ehline bırakmak en iyisi. Ben kotlarımı da tüm çamaşırlarım gibi Rinso'ya emanet ediyorum. Doğanın gücü serisi hem temizliği, hem doğallığı, hem güzel kokusu ve üstelik de ekonomik fiyatıyla seçimimde etkili oldu.
Size de #doğanıngücü nü tavsiye ederim.
Sentetik de olur pamukluda tersten yıka ama
21 yildir ilk defa mi? ama herseyin bir ilki vardir.. senin yasindan once bu zevki yadayan cok genc kiz var... korkmana gerek yok... bir camasir makinasi az deterjan bas dugmeye gitsin...
ters çevir 30 dereceye at. beyazlarla değil renklilerle at.
Cevap
8Cevap
ürü etiketine dikkat etmek gerekiyor kaç derecede hangi sertlikte yıkamak lazım etikette yazar sıvı deterjan tavsiye ediyorum ben özellikle düşük ısılarda sıvı deterjanlar daha etkili kot pantolonlar genelde %100 pamuk olur o denenle düşük ısıda yıkamak önerilir. ayrıca ters çevirip yıkamak önemlidir. dış yüzey daha uzun ömürlü kalır böylece

Yani kısaca ürün etiketi kontrolü sıvı deterjan ve ters çevirip yıkama
Yumuşatıcı kullan önce
annem bilir o işleri arayıp senin için öğreneyim mi :D
Tersinden yıkamanız önerilir !
koyu renkliler yok mu
Düşük ısıda yıkaman lazım yoksa çeker
30 ya da 40. derecede at ters çevir hepsini 😄😄
ters cevir icini dışına öyle yıkamaya at
Beyazlar
30 drecede yıka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?