Büyü yaptırmam gerekiyo medyum Bedirhan hocayla yaptık bu hocaya giden var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılSakın ARAMA! Dolandırıcı! Benim 20.000TL mi aldı. Haram zıkkım olsun. Biri yardım etsede yol gösterse bu adamı nasıl hapse attırabilirim ya da sitelerini kapattırabilirim. Dolandırdı! Sürekli işleminde çatlak var havuz çatladı 7500TL göndermen lazım dedi. Salağım ben ya. Göndermeyincede engelledi. Cumali Kaya adına para yatırıyorsun. Sakın arama!
323 Yorumla
Kova+1 yıl@gzm_oztrk kime ne islem yaptırdın bende çok ceresizim bir yol göstersen yemin ederim ömür boyu duacin olurum 😔😔😔
Koç+1 yıl@gzm_oztrk kime yaptirdiniz
Akrep+1 yıl@Caglabyrk banada aynısını yaptı 5 bin tl mi aldı sonundada küfür etti
Kova+1 yılHalen işlem yapiyor bu adam bende yaptırdım bekliyorum özelden yazarmisin yalansa fazla ödeme yapmayım bende
Başak+1 yıl@Handankayaaaa naptınız tuttu mu işlemi yoksa dolandırıcı mı bu adam cidden
Boğa+1 yıl
Akrep+1 yıl@Caglabyrk gelin toplanıp bu şerefsizi içeri attıralım herkes bulunduğu ilin savcılığına bir dilekçe versin dosyalar birleştirilirse hemen atarlar içeri Muğe Anlı ihbar hattına da yazdım ama kalabalık olmamız lazım lütfen toplanıp bu Bedirhan denen şerefsizi içeri attıralım
Boğa1 yıl
En İyi Cevaplar
Numarası nedir atın bakalm sahtemi gercekmi anlrz ben şu an kendisiyle iletisimdeym uzerme sahte hesaplar oynuyor dyor işlem henüz yapmadm arastryorum
110 Yorumla
Kova+1 yılMerhabalar işlem yaptırdınız mı. ya da araştırma imkanınız oldu mu acaba
Kova+1 yılYaptırdınız mı bende bekliyorum yaptırdım
Boğa+1 yıl@Handankayaaaa ne oldu işiniz
Bende yaptırdım ama dolandırıldım diye çok korkuyorum
Kova+1 yıl@Diloshhhh sonuç ne oldu acaba
Oğlak+1 yıl@Handankayaaaa bedirhan hoca ya mi yaptırdınız bir sonuç aldınız mı
Başak+1 yıl@Diloshhhh noldu sonuç
Terazi+1 yıl@Handankayaaaa valla parayı alana kadar diller döküyo yanındayım öyle böyle halledicez kızım paradan sonra ne telefonlara çıkıyo nede başka bişey cevap da verilmiyor bende dolandırıldım o kadar da ağlayarak konuştum son çaremsiniz diye kandırdı beni de 0 vicdan ben üzerine bir bardak soğuk su içtim
Yengeç+1 yıl@Diloshhhh 20 bin tl mi aldı 10 gün önce 3 günde getireceğini söyledi parayı aldıktan sonra tel hep başka insanlar cıktı en sonda engelledi elimde tüm ispatları var ses kaydı mesaj lar
Akrep+1 yıl@Sinemce1997
Benide dolandırdı şikayet ettim sizin nasıl sonuçlandı mahkeme?
+1 yılgünah olmasından ziyade cinler bulasırsa sana o yönden olumsuz yani günah zaten birsürü var bide bu eklensin bir şey olmazdı musallat olması olayı işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilirim çok iyi hoca
233 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır ciddiyim kardeşim
Cevap sahibi+1 yılvala yaptırdım oldu etkisini gördüm kardeşim
Cevap sahibi+1 yılsevabına bana eig verirmisin bide çek alayım
Cevap sahibi+1 yılkardeşim ciddidim ben
Cevap sahibi+1 yıleig verirmisin kardeşim çek alcam hediye kardeşime tamam at yazıcam
Balık+1 yılArkadaşım öncelikle bu medyumlar konusunda hassasım :) geçmişte başımdan bir olay geçmişti görünce dayanamadım senin için internet sitesini buldum bedirhanhoca. com bu siteden iyice bir araştır sonrasında da internette bol bol medyum bedirhan hoca hakkında yorumları oku. sakın olaki önüne gelen her medyuma da para filan göndereyim deme. Güvenilir bir medyum araştır ;)
Koç+1 yılUlan bunu yazan gizli mahlukat adam bildigin dolandirici kendisinin gece klubu sahibi olduguna dair soylentiler var.
kanmayon bu adama cevremde 12 kisiyi dolandirmis.
bunlarin icinde muhendisi doktoru ogretmeni hepsi var
Aslan+1 yılResmen dolandırıcı! Haram olsun!
Aslan+1 yıl@freemann1907 evet kesinlikle katılıyorum! Senin dedi sevgilini aradım diye dalga gecti benle dedim ingilizcen var mı sevgilim yabancı dedim. Serefsiz adam! Yorum yazıyorsun sitede yayınlanmıyor! Bir çaresi var mı yol arıyorum paramı geri almak için!
Boğa+1 yılBende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz telefonu 532 478 64 57
Yengeç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Kova+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
Boğa+1 yılSelamlar bende almanyada yasayan gurbetciyim ama herkes biliyorki avrupa ülkelerinde iyi bir medyum hoca bulmak cok zor bende bu acıdan türkiyede aradim dermanımı sizede önermek icin yaziyorum medyum esat hocaya kesinlikle güvenebilirsiniz 2 işlem yaptirdim 2 işllemimde cok iyi sonuclandı geri getirme işleminde kesinlike medyum esat hoca diyenlerdenim tüm gurbetci arkadaslarıma simdiden gecmiş olsun almanyadan nesrin. Esat hocanın telefonu 0532 478 64 57
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
İkizler+1 yılVanda görev yapan pretisyen bir dkorum bir askere asık oldum rütbeli bir asker kendisi evliydi ama tabi herkes gibi baslarda bende bilmiyordum bu tuzaga bende düştüm ama gönlümü kaptirmiştim bir kere sevgim icin ne gerekiorsa yapicaktım acı cekmek bana göre bişi değildi medyum Mehmet hocamla iletişime gectim karısı sürekli büyü yaptiriormus adamda kimseye baglanamiormus. Büyüyü bozduk ayrıma işlemi asla istemedim ama zaten büyü bozuldukdan sonra adamım kendine geldi şimdi gayet mutluyuz kendileri mahkeme actılar anlasmalı bosaniorlar medyum Mehmet hocam ellerin dert görmesin insallah herkese önericem seni Mehmet hocanın iletişim nosu 0532 608 64 84
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@vartoluuu banada yardımcı olursan sevinirim kim bu hoca nerdedir iyimidir
Aslan+1 yıl@vartoluuu yardımcı olurmusun OZELDEN yazar misin nolur
Başak+1 yıl@vartoluuu bilgi almak istiyorum numarası 0535 680 0887 bu mu
Terazi+1 yıl
Terazi+1 yıl@vartoluuu kim sizin tavsiye ettiğiniz hoca yardımcı olun lütfen
Kova+1 yıl@Sinemce1997 birini buldunuz mu acaba
Aslan1 yılEtkisini. Parani kaptirarak mi. Gordun. Kac lira kaptirdin?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
15Cevap
merhaba bu bedirhan hoca bnden 1200 tlistedi telwfon sonu 83 . inanayim yollayimmi iki bedirhan varmis piyasada hangisi kotu
01 Yorumla
Kova+1 yılSonuc aldınız mı
sakın bedirhan hocaya inanmayın ben yaptrdm dolandırıcı daha sonra başkasına yaptrdm sonç aldm
115 Yorumla
Kova+1 yılAllah rızası için kime ne islemi yaptırdın bende çok çaresizim bir yol göstersen yemin ederim ömür boyu duacin olurum yalvaririm kime yaptırdın 😔😔😔
Koç+1 yılHangi tel numarali bedirhan hocadan bahsediyonuz bende calismaya basladim
Aslan+1 yıl@Mutsuzbayan00 bana OZELDEN yazar misin
Akrep+1 yıl
Oğlak+1 yılkime yaptırdıznız acaba yazabilir misniz?
Başak+1 yıl@Emrahxxxxxxx sonuç ne oldu
Terazi+1 yılKime yaptırdın yardımcı olurmusun lütfen
Yengeç1 yılGizem kardeşim @gzm_oztrk lütfen lütfen kimden sonuç aldıysanız yazın bana... Çok muhtaç durumdayım kardeşim...
Sakın ama sakın asla inanma beni de dolandırdı o adam
10 Yorumla
+1 yılbüyü yaptıranlar yanacak diye bir ayet var--farkındasın değil mi?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl04 Yorumlasakin sakin bulaşmayın bu adama sizin caresizliginizden faydalanıp paranızı aliyo dolandığı bizde 1200 tl kaptirdik ama bizden daha beterleride var erken ayiktim ben.
112 Yorumla
Kova+1 yıl
Başak+1 yıl@uralbusra numarası 0535 680 0887 bu mu dolandırdı?
Başak+1 yıl@uralbusra dünden beri ulaşamadım kendisine hep ertelediler sonunda da engel yedim yuh ya napsak ki acaba
Başak+1 yıl@uralbusra özelden yzar mısınız Büşra Hanım
Başak+1 yıl@uralbusra nasıl yazılıyor özelden mesaj söyleyin de yapayım acil çünkü
Yengeç+1 yıl@Handankayaaaa 20 bin dolandırdı beni ne olur yaptırmayın yeni yaptirdim
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzak durrrrr dolandırıcı çete bunlar bedirhan demirhan dolunay hepsi aynı
10 YorumlaBüyü yapan da yaptıran da lanetliktir kadın milleti bırakın bu boş işleri
10 YorumlaSiz gittiniz mi ya da görüştünüz mü bedirhan hocayla ya da başkasıyla görüştünüz mü işini gercekden yapan
00 YorumlaArkadaşlar fiyatları çok uçuk ben bir bayan medyumla çalıştım yarı fiyatına sorunumu halletti çok şükür. Yardımcı olabilirim. O kadar para verme
02 Yorumla
Koç+1 yılBanada yardım edebilirmisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılözlden mesaj yazacam.. ne büyüsü yattırıgınla alakalı
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazdım
Koç+1 yıl
Boğa+1 yıl@Kerimali24 banada yazin lutfen cok acil lazim dolandirilmaktan biktim
Boğa+1 yıl@Selence84 canım ben Roza diye birisiyle başladım daha dün bakalım nasıl olacak
İkizler+1 yıl@Gizemliyesil bedirhan icin o
Kadar guzel yorumlar varki kim
Olsa kapilir, takipte olacagim burdan mutlaka bildirirsen sevinirim
Boğa+1 yıl@Selence84 ya bende çok güvenemiyorum ama hadi bakalım 22 gün
Yengeç+1 yıl@Selence84 sana mail attım bakabilir misin
Yay+1 yıl@Gizemliyesil bana mesaj at lütfen
Kova+1 yıl
Geçmiş olsun arkadaşım on numaralı dolandırıcı medyum bedirhan hoca
12 YorumlaBurcu hanim ben mahkemeye verdim bana ulaşır mısınız?
Sizin şikayetler nasıl sonuçlandı10 Yorumlaparanı alana kadar seninle konusur sonra açmaz telini
00 YorumlaDin tüccarlarıyla ilgilenmiyorum.
00 Yorumlaİyi b. k yedin uzak dur büyüden.
00 Yorumla
+1 yılkendi kendine hipnoz var
00 YorumlaWelcome to hell beybisi
00 Yorumlabedirhan hoca la calisan varmi?
13 Yorumla
Koç+1 yılDolandiricinin kralo serefsiz adam
Nitelikli dolandırıcı ben şikayet ettim
00 Yorumla
+1 yılbana da söylermisiniz rüca etsem
00 YorumlaMedyum Bedirhan HOCAya işlem yaptıran vsr mı?
01 Yorumla
Terazi+1 yılBen paramı aldı diller döktü ortada yok şu an numarasının sonu 83 lü aman sakın yazık parana başkasını bul tüm samimiyetimle yazıyorum
+1 yılManyaklar jfjdknn
00 Yorumla
+1 yılŞakın yapmayın beni dolandırdı
06 Yorumla
Kova+1 yılNumarasinin sonu kaç bende yaptırdım bekliyorum
Kova+1 yıl@Handankayaaaa merhabalar siz işlem yaptırdınız mı acaba
Kova+1 yıl@wishmaster35 evet yaptırdım
Terazi+1 yıl@Handankayaaaa paranız yalan oldu dimiiii işlem yok ortada dolandırıcı arkadaşlar medyum muhabbette öyle
İkizler+1 yıl@Sinemce1997 bu bedirhan dolandırıcı i 1200 TL istedi yardım eder misin bana henüz para vermedim
Bedirhan hocaya giden varmı? Nasıl
02 YorumlaGünah
00 Yorumlaeli çok iyi
00 Yorumla
+1 yıltövbest günah günah
00 Yorumla
+1 yılMillet uzaya çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılHayır duymadım hiç
00 Yorumlauzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok.