Dun paylastigim soruya devam etmek istiyorum arkadaslar cogunuz kotulemis beni bakin ben onu tum saf duygularimla seviyorum ben zaten ayirmak istemiyorum ona da soyledim aklini karistirmak istemiyorum gorusmeyelim diye ama birakmiyo beni esi onu hep asagiliyomus bu yuzden surekli kavga ediyolar 1 tane oglu var 4 yasinda dunya tatlisi gormelisiniz ben ona ablalik yapabilirim ama tabiki annesi gibi olmaz. Annesi de guzel bir yerde calisiyo kendi kendilerine bakiyolar zaten hayatlari kararmaz. Ben oruclu bir insanim bakin benim kotu niyetim yok yemin ederim yok. Nasil kurtulcam ben bu durumdan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin en bilindik bahanesi asagılanma ya soğumustur karısından yeni maceralar arıyor o yastan sonra kim bakar seni bulmus kaçırmamaya çalısıyor.. yuva yıkanın yuvası olmaz.. ona bağlanmak onunla olmak evlenmek vs.. gibi hatalar yaparsan en fazla 2 gün sonra ben nasıl böyle bişey yaptım diyeceksin ailenide düşün kim kabullenir çocugunun baska bir adamın 2. karısı olmasını.. birde çocuklu yavrum yazık etme gençliğine varya ne insanlar var dünyada sana ondan kat be kat iyileri denk gelir daha tazeciksin. karısını simdi seninle aldatıyo yarın bigün senden soğursa senide aldatıcak.. hem yasıda varmıs sen gezip tozup eğlenecek yastasın o düzenli bir hayat peşinde olacak.. seni memnun etmemeli bu durum.. ( aynı durumu yasadım evlendm çocugu vardı 2 hafta sürdü annem oda aynı durumdan şikayetçiydi karım beni asagılıyor bana değer vermiyor ilgi göstermiyor.. acındırıyorlar kendilerini bizde duygularımızla körü körüne hareket ettiğimiz için kanıyoruz. ve cidden pişman oldum geri döndüm ama bazı seyler için çok geç olabiliyor) sakın yanlıs bişey yapma yol ver gitsin erkek dolu her yer yasına uygun biriyle hayatını birlestirirsin.. sadece sabret ve bu adamdan uzak dur...
13 Yorumla
Soran+1 yılguzel kardesim gecmis olsun cok guzel anlattin galiba sizler boyle bana yardimci olmaya calistikca benim gozum aciliyo ya bende laylaylom takilicam onunla ya da bitircem
Cevap sahibi+1 yıllaylaylom diye birsey yok canımın içi içindeki sevgiyi güveni öldürürsün ozaman böyle direkt bitir bişey deme sil uzaklas.. hayırlısı olsun hakkında..
Soran+1 yılsagol hayatım senınde hersey gonlunce olsun opuyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBende nişanlı biriyle konuşuyordum. Çok mutsuzum felan derdi. Ama aramızda hiçbir şey olmamıştı. Ayrılcam falan diyordu. Hatta aşığım demişti ama. Hepsi yalanmış. 4 gün konuşmadık. Bir sabah * ol git dedi bana.. İşte her şey böyle son buluyor. O yüzden sende bırak gitsin. İlk zamanlar çok zorlanacaksın. Sürekli ağlayacaksın belki ama bir süre sonra gözyaşların bitiyor kuzum. Kendin için.. Vazgeçmelisin..
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasini versin onun :( nasil unuttun
- +1 yıl
Unuttun mu diye sormalısın önce? Çok berbat bir durum bu. Şimdi hayatıma girmek isteyen başkaları var ama ben pek cesaret edemiyorum. Çivi çiviyi söker hesabı.. Unutmayacaksın ama alışacaksın kuzum
- +1 yıl
o nisanlisinaacodim evlenince onu yuzde yuz aldatir
- +1 yıl
@delikızz87 Nişanlısı öğrenmişti. Nişanı atmış. Evden çıkıp gitmiş. Sonra eve geri getirince de bana * ol dedi...
Soran+1 yılgecmis olsun guzel kardesim Allah hepimizi bu zalimlerden korusun
- +1 yıl
yine nisanlisinda gurur yok evlrnme meraklisi g* kadin insanda gurur olur. o kadina mustehak aldatilmak insallh yinr benzerini yasar. kadinin kadina yaptigini baska kimse yapamaz. umarim nisanlisini aldatir zaten o kadin surekli suphe icinde yasar adamada dirdirr eder evliligi boyunca helede isini garantilerse kafese koyar adamda yine ortalikta surter gizli gizli.
- +1 yıl
Kadın kocacım diye geziniyor etrafta. Belki de aralarında cinsel bir ilişki geçti bilmiyorum. Bir daha birine de güvenemem..
Soran+1 yılaynen delikiz katiliyorum bunlar hep boyle bir umut iste inanmak istiyoruz biz de saf kalbimizle inaniyoruz
Adam senden uzak durmuyor da, kapında da yatmıyor sonuçta. Onları ayırmak istemiyorum demişsin ama sen adamdan uzaklaşırsan onlarda kendi içlerinde sorunu çözüp hayatlarına devam edebilirler. Dışarda bir sürü erkek varken, yuva yıkan kadın olma. İçindiki hislerle hareket etme, çünkü şeytan dürtüklüyor içindeki o aşkı körüklüyor seni ona itiyor, ama o 4 yaşındaki çocuk, adamın karısı hepsinin vebali sana kalır o yuva yıkılırsa sende mutlu olamazsın o adam da.. O uzak durmuyorsa da sen durmasını bileceksin, maddi gücün varsa şehri terk edeceksin yine de ama o veballeri üstlenmeyeceksin kardeşim, kalbinle değil mantığınla hareket et, o adamı sil hayatından, gözüne gözükmemek için her şeyi yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılpskolojim bozuldu artik ya nerden dustum bu isin icine ben surekli agliyorum yedim bitirdim kendimi galiba en sagliklisi bu olucak en yakin zamanda yuzyuze anlatmam lazm durumu
+1 yılBir yuvayı yıkıyorsun şu anda istediğin kadar kötü niyetin olmasada yaptığın şey kötü. Bir çocuk için öz annesinden uzakta ya da öz babasından ayrı aile sıcaklığı olmadan büyümek kadar kötü birşey yoktur. Bence bir saniye bile düşünme yuvalarını yıkma bırak ve git 20 yaşındasın daha karşına neler çıkar. Bu gün karısını aldatan yarın senide aldatır. Yarın bu olayları başına kakar. Keşke senle evlenmeseydim keşke boşanmasaydım karımdan dediğinde kalırsın. öt gibi birşey diyemesin erkek milleti böyleyizdir bir kadını elde ettik mi. ötümüz kalkar. ikiniz içinde hoş bir durum değil.
13 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi diyosun galiba haklisin bugun ona yapan yarin bunu bana yapar bari biraz hevesimi alayim sonra bunlari oturup konusayim onunla
- +1 yıl
Bak heves falaan alamazsın benimle yaşıtsın anca kendini kullandırırsın kardeşim. Gencecik kızsın yakma kendini. İlerde çok ama çok pişman olursun bir saniye durma ve ayrıl çok saçma sapan bir durumda olduğunuzu bil. Ona daha çok bağlanmadan ayrıl hatttını kır seni aramasın sende onu arayama ulaşımınızı tamamen engelle ve kendine başka birini bul. Yoksa adım gibi eminim Piskolojin bozulcak aşağalanmış hissediceksin kendini. Şunu da unutma aşk diye birşey YOK
Soran+1 yılsağol arkadasim cok guzel konustun artik en iyisi buna bir dur demek olucak ama peki ben nasil unutucam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yıl"Ben oruclu bir insanim bakin benim kotu niyetim yok yemin ederim yok."
Seninle aynı düşüncede olanlar yüzünden dinim yanlış anlaşılıyor.
"aklini karistirmak istemiyorum gorusmeyelim diye ama birakmiyo"
Olan onun seni bırakması değil, senin onu bırakman.12 Yorumla- +1 yıl
Olum sen FAKESİN nan hiç beyinsiz adam bu kadar güzel YORUM yapar mı? :O Klavyene sağlık düşüncene sağlık ;)
- +1 yıl
Teşekkürler (:
tövbe et ve bir daha görüşme oda zmanla unutur bunun oruçla ne alakası var niye yazdın bilmem zinanın yuva yıkmanın oruçla bağdaştırman da garip tamam anladık dinine bağlısın demkki dinin senin nefsinden sonra geliyor bari bunu belirterek yazma yıkılan bir yuva olur siz altında kalır mutlu olamazsınız adamla konuş ve bir daha görüşme mutlu olacağın düzgün birini bul
012 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar cok agir konusuyorum bu yuzden belirttim orucu agzimi bozmak istemiyorum aynen oyle yapicam baska yolu yok
Soran+1 yılben uzaklastim ama o yaklasti bana amin :(
Soran+1 yılya aramizda hic ozel bisey olmadi sadece elimi tuttu sarildi kokladi o kadar hep disarida vakit gecirdik
Soran+1 yılboyle biseyi aklimdan dahi gecirmem ki ona da soyledim boyle bisey olmayacagini tamam sevmis olabilirim ama kendimi kimseye kullandirtmam
Soran+1 yılonun beni aramasini beklicem ve arayinca gorusmek isticem anlaticam ben yapamiyorum boyle bitsin dicem ama aksam eve gelince ben ne olucam
Soran+1 yılyuzyuze bitirmek daha iyi degil mi cocuk gibi mesajda mi bitireyim
+1 yılHmm gizli kullanici olark sormamissiniz. Medeni cesaretinzden ötürü tebrikler. Ama evlisin benim degilsin sarkisini armagan ediyorum vee bence yuva yikan kötü kadin gibi görünmeyin diyorum. Baska adam mi yok mutlaka baskasini sevebilirsiniz bu mümkün
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle olmak istemiyorum :( bitiricem kardesim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak senin gibi düşünen biri bizim yuvamızı yıktı ve şimdi sözden üvey annem bizim ailemiz parçalandı dağıldık bölündük annem hep bedua ediyor bir arsamız var babam üveylere veriyor bize vermiyor bunun sonu ne olacak biliyormusun ya ben onları öldürecem ya onlar beni yani öyle veye böyle hepsi bu Allahın cezasının yüzünden ALLAH C. C inşallah kabul etmez...
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah onu da bildigi gibi yapsin babanda kotuymus herseyi kadina atma bence. ben zaten ayirmak istemiyorum ben bu durumdan kurtulmak istiyorum icin hic rahat degil
Cevap sahibi+1 yılSakın düşünme ev üstüne ev olmaz ev yıkanın evi olmaz
Soran+1 yılcok haklisin bunu dusunmuyorum zaten ben kendimi kurtarmak istiyorum bu durumdan
+1 yılOna kizsan sert çıkışsan olmaz diye senin peşini birakir mi acaba? Eşinde bulamadigi ilgiyi sende istiyor olabilir. Kendini kullamdirma sakin. Dikkatli ol. Belki ona sert çıkışsan senin peşini birakir. Kararin kesin gibi konuşsan.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini üzme bak herkes sana tavsiye vermiş. Görünme ona konuşma. Gençliğini heba etme. Aglama. Gorunmezsen konusmazsan senden ümidi keser birakir. Canini sikma bos yere. Derin nefes al. Genç bekar erkekler de var. Zaman geçtikçe insan unutuyor ya da soguyor. Hatta onun kotu yanini filan düşün bul. Sogursun belki ondan. Mesela bir kotu yanı esi varken başka kadinlara gönül koymasi. Yani asagilamak için istemyorm. İnsan sevdiği kişiyi secemez. Ama soğutmak için boyle şeyler düşün. Kotu yaniymis gibi düşün. Kafani başka şeylere yor unut onu. Müzik dinleme bu zamanlarda. İnsan asikken çok kotu oluyor. Yaralarini daha da deşiyor. Seni mutlu edecek şeyler yap. Baskalarinin kotu sözlerine aldirma. Onlar daha askin ne demek olduğunu bile bilmiyor. Onlar sevdiğimiz kişiyi biz seciyomusuz gibi konuşuyorlar. Onların kotu yorumlarına takma kafayi seni nasil anlarlarsa anlasinlar. Gerçek aski bile yasamamis olanlar. Herşey elimizde saniyolar. Hemen unuturuz vazgeceriz saniyolar. Sen sakin canini sikma. Moralini bozma.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirak onu gelrcegine bak o serefsiz cok mutduz olsa ayrilit eside iyi yapiyor asagilamakla demekki adam hak ediyor ya da saba njmara cekiyor esi hakkinda bu tarz seylere hemen insnma
05 Yorumla
Soran+1 yılofff :(
- +1 yıl
kullandirma lendini birak serefsiz mutsuz olsun
Soran+1 yılmerak etme kardesim bende kendimi kullandirmayi dusunmuyorum ama bana soyle nasl unutucam onu
- +1 yıl
baskasini bull ama onve arkdas olarak konuss. bu adam birak bugun sen olmazsinama yarin bir baskasini bulur alismis bu evliliginide birakmaz asagilanan adam komplwks olur karisini ustun gormeye baslar korkar ondan. hayatini yasaa bosvee bunu.
Soran+1 yıldenicem umarım yapabılırım
bence sen epeyi süre hiç konuşma onun kendiliğinden ayrılmasını bekle sen ortaya girersen sonra senden etkilenipte eşini boşar daha sonra senle evli iken eşimi seviyordm senin yüzünden boşandm derse de şoka girme
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin diyebilir off :( ben zaten ayirmak istemiyorum onlari ben bu durumdan nasil kurtulcam onu soruyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim canim
evli bir adama asik olabilirsin. Ancak bu aski icine gommelisin. Yuva yikanin yuvasi olmaz derler.
07 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle derdim büyük konusup kinamamak gerekiyormus. ne yapicam peki anlatsana
- +1 yıl
Askini icinde yasa. Eger bu kadar mutsuz ise niye esi ile hala birlikteler? Bir insan mutsuz bir evlilige sahipse ve sevdigi baska bir aski varsa zaten esinden bosanacaktir.
Ancak olayin birde su yonu var;
Evinde mutlu esiyle mutlu olabilir. Bunu sana bu sekilde soyleseydi iliskiniz bu duruma gelmezdi gelemezdi. Oda bunun farkindadir. Ancak seninle yasadigi veya yasamak istedigi seylere kavusmak icin boyle pembe yalanlar soylemis olabilir.
Soran+1 yılamaci benimle birlikte olmak mi yani? ama oyle seyler soyluyo ki sen sadece yanimda ol baska bisey istemiyorum gibi ben bunu ona da soyledim seninle birlikte olmam boyle bisey varsa aklindan cikar cunku sen evlisin yarin beni terketmeyecegini bilemem boyle bisey olacaksa hayatimi sonlandiracagim kisiyle olmali sonucta ben bekar 20 yasinda bir kizim o da onayladi beni zaten oyle bisey yokmus aklinda. gece 3e kadar falan konusuyoruz eger ayri olmasalar nasil konusucaz ben bu yuzden sozlerine inanmistim bilmiyorum :(
- +1 yıl
simdi ne desem yanlis olur. Gece 3'e kadar konusmasi biraz senin soylediklerini onaylar gibi geldi. Ama 3'e kadar seninle konusabiliyorsa nerede bu adamin karisi. nasil bir aile yapisina sahipler. Sahsen ben karimin 3'e kadar telefonla ugrasmasi ve/veya bilgisayar basinda oturmasini hos karsilamazdim ne olursa olsun.
Bu adamin meslegi nedir? Bilgisayarla yapilan bir meslek midir?
Soran+1 yıliste bana diyoki ayri yatiyoruz odalarimiz ayri o yuzden esi farketmiyo olabilir ya da diyoki karismiyo biz şu an oglumuz icin ayni evdeyiz diyo. biz buyuk bir markette calisiyoruz bolum sorumlusu olarak o baska bolumun sorumlusu ben departman mud asistanligi yapiyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim goruslerin icin
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bulamıyoruz kafa dengi birini elin oğlu evli çocuğu var iyi ayarlıyor haa :S (Burada istediğin gibi yanlış anlayabilirsin senlik bir şey yok kendime kızıyorum )
00 Yorumla yuva yıkanın yuvası olmaz bu mübarek ayda bu iş bitir o çoçuğun vebali iki yakanızı bir araya getirmez bilesin...
10 Yorumla
+1 yılbu işin saf duygusu olmaz canım biran önce bu işi bırak..
08 Yorumla
Soran+1 yılofff offf ama nasil
- +1 yıl
ilgini başka yerlere odakla mümkünse başkasına aşık ol.. Bu yaptığın aklen de fikren de dinen de hoş değil yarın birgün gelip aynısını sana yaparlar etme bulma dünyası
Soran+1 yılasik olmayi ne saniyosun corap degistirmek mi nasil baskasina asik olayim? ben istemiyorum ayrilmalarini falan ben bu durumdan kurtulmak ama onuda hep hayatimda gormek istiyorm
- +1 yıl
seninki aşk değil bir heves canım.. Aşık insan kıskanç olur ne bilim kzına ablalık yaparım falan böyle bir mantık olamaz
Soran+1 yılne yapmami istiyosun kiz degil oglu var o cocuga anne olamam anne bu hayatta tektir. ben geceleri uyuyamiyorum ya karisiyla birlikte oluyosa diye ne yapim evini mi basiyim aralarinda mi yatiyim
- +1 yıl
bırak bu sevdayı.. ALLAH seni iki dünya da perişan eder yoksa.. Yuva yıkanın yuvası yıkılır.. Şimdi sana bunlar saçma gibi ama yarın birgün dediklerini de yaparsın.. Bakara suresini oku.. Orda bu tür olaylara yer veriyor..
Soran+1 yılben yuva yikmak istemiyorum anlatamiyo muyum kendimi ya ayirmak istemiyorum ben ondan kurtulmaliyim ama nasil
- +1 yıl
Kendini ibadete ver ya da başka şeylerle meşgul ol
+1 yılErgen misiniz ya. 20 yaşındasın kendi aklını kullan.
00 Yorumlabence aşık olmadın istediğin sevgili tipi olgundur yani baya bir olgun :)
00 Yorumla
+1 yılumarım iyi olur senin için riskli bir ilişki seninki
risk her zaman zevki katlar bu kesin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrucluymus kotuniyeti yokmus
Sonuc olatak yuva yikacaksn uzak dur onlardan.00 Yorumla
+1 yılSadece metres olduğunu söyleyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılben yuva yikmiyorum anlatamiyo muyum kendimi
- +1 yıl
Evli çocuklu adama aşık oldum diyorsun daha ne? Sen onunla takılırsan o sana aşık olacak boşanacak yuvası dağılacak.
Sonu yok gibi geldi bana
20 Yorumla
+1 yılAyrilmak icin kararlilik gostermelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılona baktigimda eriyorum ya nasil ayrilcam
- +1 yıl
Basina kotu seyler gelecek farkinda misin
Soran+1 yılAllah yardimcim olsun ya :(
- +1 yıl
Ins
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine hakim olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılolamiyorum iste sagima donuyorum o soluma donuyorum o beni gormek icin surekli yanima geliyo
+1 yılBekar biri bul onla takıl ona aşık ol
00 Yorumla
+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz bırak
00 Yorumlaevli sonuçta kendi karısını aldatan senide aldatır
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yıloda seni seviyorsa boşar seni alır ıkadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılben onlarin ayrilmasini istemiyorum ben sadece onu icimden atmak icin nr yapabilirim onu soruyorum bu iliski boyle devam edemez
Cevap sahibi+1 yılbaşkasını bulmak zorda olsa unutmanın en çabuk yolu
Soran+1 yılunutmak icin baskasini mi bulayim
Cevap sahibi+1 yılevet mümkünse bekar
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli ve cocuklu bir adama asik oldum 20 yasindayim o 28 yasinda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler