Arkadaşlar 1 yıl oldu ve ben o'nu uzaktan uzağa sevmeye çok yoruldum. Her gece ağlayarak uyuyup her güne ağlayarak uyanmaktanda bıktım artık. Lütfen yardımcı olur musunuz? Konuşmalı mıyım? Konuşursamda nasıl anlatmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılsen daha iyi tanıyorsun ki biz ne desek yanlış olur tepkisinin ne olcağını sen kestiremezken bizim söylememiz saçma ama türkiye gibi bir yerde pozitif karşılıcağanı sanmıyorum o yüzden ondan uzaklaş konuşma falan sınır koy yani
14 Yorumla- +1 yıl
yaparsın başara bilirsin sana güveniyoruz bu kadar cesaret yeter galiba
- +1 yıl
Merhaba Zombieg68 senden başka yakınında kimsenin bu anlattın mı var mı
- +1 yıl
Çevrende bu konuyu anlattığın kimse var mı ailen ya da arkadaşların
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafın sana mı ait? Doruk diye birine çok benzettim o olabilirsin belki. Eğer arkadaş iseniz ve o heteroseksüel ise konuşma kaybedebilirsin yoksa şansını dene. Kıyamam ya.
05 Yorumla- +1 yıl
bir tanıdığım o da biseksüel sanırım o yüzden sordum çok benzettim. O zaman biraz daha bekle tamamen kaybedersem daha çok üzülürsün. Peki böyle sesimle tavırlarınla sen gay olduğunu belli ediyor musun? Gay olduğun bariz ise heteroseksüel bir erkek seninle o kadar yakın olmaz.
- +1 yıl
Tamam biraz daha bekle o zaman elbet ele verir o zaman açılırsın. Sabret biraz daha hiç olmazsa yanında görebiliyorsun öyle düşün.
Aynen artık konuş müdür böyle olmaz seninde mutlu olmaya hakkın var
11 Yorumla
+1 yılUzaktan sevmek seçmelerin en güzeli derler bacım yeltenme bence
03 Yorumla- +1 yıl
Sen her şeyi göze alıp gay olduğunu itiraf ediyon sonrada cibilliyet sizin birinden gelen bacım lafına takılıyon hem birader mi diyeydim
- +1 yıl
Neden gay'im dedim sana travesti olduğumu falan söylemedim? Kendimi kız gibi hissedip kıvırtmıyorumda emin olabilirsin buna. Ama tabii birine aşık olmak gidip sadece tipine bakıp ondan farklı şeyler beklemekle olmuyor, emin ol bir insan birinin karakterinede aşık olabiliyor. Aşk ruhla ilgili bir şey galiba öyle sevgilisi var mı gay'mı seni sever mi falan pek dinlemiyor, seçemiyorsun yani. Umarım anlatabilmişimdir. Tamam beni sevmeni beklemiyorum ama en azından biraz saygı gösterebilirsin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
8Cevap
+1 yılBen de aynı durumu yaşıyorum şu an 😟😟 1 buçuk yıl oldu henüz. Her gece ağlıyorumm, uyanırken ağlıyorummm, haftasonları ağlıyorummm yani diyeceğim o ki yalnızken hep ağlıyorum. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum. Gerçekten benim için çok değerli bir insan. Belki anlıyordur, belki de anlamıyordur onu sevdiğimi, açıkcası pek de bir fikrim yok. Ayrıca sevgilisi olduğunu biliyorum ve bu beni daha çok üzüp yıpratıyor. Bazen diyorum ki o sevdiği insanla mutlu olsun önemli bile değil isterse benim ona karşı hislerimden haberdar bile olmasın ama cidden bu düşünce bile bazen beni o kadar üzüyor kiii 😕 Elimi uzatsam dokunacağım yakınlıkta biri olmasına rağmen aramızda uçurumlar var gibi. Biraz da benden kaynaklanıyor da olabilir bunun nedeni. Ona karşı olan hislerimi ona belli etmemeye çalışmak için (kendimce etmediğimi düşünüyorum) onunla neredeyse hergün aynı ortamda bulunmamıza rağmen maalesef onu görmezden geliyorum, gün içinde pek konuşmamaya çalışıyorum, sanki o yokmuş gibi davranıyorum, o benimle konuşmadıkça pek konuşmuyorum, arada bir göz göze geldiğimiz oluyor o kadar. O sosyallik olarak aktif biri çoğu kişiyle konuşuyor. Ben de onun arkadaş çevresindeki kişilerin çoğuyla ve onun konuştuğu insanların çoğuyla konuşmama rağmen onunla konuşamıyorum onun yüzüne bile bakmaya utanıyorum. Ama bazen o da beni görmezden geliyormuş gibi hissediyorum nedeni de sanırım benim onunla çok konuşmamam. Gündelik hayatta konuşmalarımızın çoğunu o açıyor. Ben de onu görmezden gelerek sanki onun için iyi bir şey yaptığımı hissediyorum. Sanki beni bilirse benden uzaklaşacak gibi hissediyorum. O yüzden hiç belli etmemeye çalışıyorum. Ama buna rağmen her gece uyumadan dua ediyorum ona, isterse beni sevmesin ama o mutlu olsun ben o zaman mutlu olurum. 🖤🖤 Gerçekten bunu bile demek benim için o kadar zor kii 😓😓 O, her gün hatta her an aklımda... Bunları yazmamın tek amacı ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum kiii 🙇♂️😢 İşte ben de böyle bir çıkmazdayım 😅İçinde bulunduğum durumu en genel hatlarıyla özetlemeye çalıştım 🙇♂️ Gelelim sorunun cevabınaaaa: Bunu demek bile o kadar zor kii, biliyorum amaa bence konuşma eğer öğrenirse seni silme ihtimali bile var. Eğer seni silerse büyük bir çöküş yaşayabilirsin. şu an bu soruyu empati yaparak cevaplamaya çalıştım. Tabii ki, karşındakini sen benden daha iyi tanıyosun. Onun hakkında fikir sahibisin neye karşı ne tepki verebileceğini biliyosun. Ama yerinde olsam içime gömmeye çalışırdımm. Hiçbir zaman gömemeyeceğimizi bilsem de...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyleri bende yaşadım 100 %
butun yorumları okudum ya aynı ben
Açıklamştım ona takılmayalım dedi bir kac gun sonra yine takılmaya başladk
Sonra yine flortleşir gibi devam etik şimdi ise onu unutum karizması duştu gözumde
Burcun balık sanırım çok benziyoz da hikayeler falan aynı 😊10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan git konuş. Bisekstir belki şansına, değilse de asıl zafer bir heteroyu yoldan çıkarmaktır sende gördüm ben o potansiyeli^^
113 Yorumla- +1 yıl
Yok hayır yanlış anlama, tamamen espri anlamındaydı.
- +1 yıl
Cesarete ihtiyacın var sadece bana kalırsa
- +1 yıl
Konuşamıyorsan direk giriş mesela?
- +1 yıl
Hafif çakırkeyf ortamda yakınlaşabilirsin belki, hem cinsel kimliğini bu yolla rahat öğrenirsin. Ters teperse de fazla kaçırdım ayağına yatarsın?
Çok mu ucuz oldu :S - +1 yıl
Gönlü var sende var, erkekler genellikle bu kadar komplike durumlara girmezler, canı istiyorsa istiyor diyordur. Şansını denemelisin yoksa böyle uzaktan uzaktan olmaz yani gençliğine yazık
- +1 yıl
Yani başka arkadaşlarımda var mesela bunun kadar farklı davranan yok aralarında el şakası yapıyor bazen odamda oturuyoruz laptobu alıp yatağıma uzanıyor gel yanıma uzan falan deyip espriye vuruyor ama anlamıyorum ki bazen de tam tersi bir soğukluk falan ruh hastası herif, kafa atıp kaçıcam ya bir gün az kaldı :)
- +1 yıl
Sende ne arza adama denk gelmişsin be
- +1 yıl
Sorma arkadaşım ya :3 1 yıldan fazla oldu kaç milyon kere konuşma kararı, kaç milyon kere unutma kararı aldım tamam diyorum konuşucam adam geliyor bir tuhaf davranıyor hevesim kursağımda kalıyor. Tamam diyorum unutayım bari adam gelip bir gülüyor yok yeniden aşık oluyorum. Hep hevesimde sevesimde kursağımda kalıyor o derece yani. Hep bir acı içindeyim.
Abi benimde aynı durum ne yapacağımı bilmiyorum. Sen ne yaptın tavsiyen var mı? Sadece durumu açıklayıp konuşmak istiyorum. Lise son sınıfım çok yakın değiliz o kişiyle ama önceden muhabbetimiz olmuştu. Konuşmak çok istiyorum ama biraz çekiniyorum. Kafama çok takıldı ne yapmalıyım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılhoşlandığın çocuk heteroseksüelse anlatma bence, hele de arkadaşın falansa. yok olmayabilirse direkt açıl gitsin
10 Yorumla Gel bizim kahvede recep abi rüstem emmi, cafer emmiyle bir kaç gün takıl , 1 hafta sonra sokakta uçan dişi sineğin peşinden koşacaksın ohoo
00 Yorumla
+1 yılayyyy kıyamam yaaa :( onun cinsel tercihi nasıl peki
010 Yorumla- +1 yıl
ay cidden yazık ya kıyamam ama önce öğren bunu yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsın:(
- +1 yıl
Bir tane daha hayal kırıklığı yaşarsam bu sefer zehirlenicem hayal kırıklığından zaten. Neden bu kadar zor ki yani bazı şeyler? Hayır yani artık gerçekten sevsin sevmesinide geçtim en azından bana saygı duyup yanımda olsa bile yeter. Ama saklamak istemiyorum çok canımı acıtıyor bu durum, sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi kendimi yiyorum.
- +1 yıl
ayyy ne kadar duygusalsın ya kıyamadım sana şimdi dertleşmek istersen yazabilirsin bana ya bak önce onun da eğilimini öğren ağzını falan ara
- +1 yıl
etme canım duygusal olmak iyidir bence
- +1 yıl
olur canım olur pozitif düşünce sende böyle düşün
- +1 yıl
rica ederim :)
Cocuk homofobikse valla yumruk falan atar. ne dusunecegini iyi bil. Sonra acil. Ama bizim ulkede gay olmayip da normal karsilayacak erkek sayisi sifirin altinda :/
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Ama yapmayın bunu yaa. Hakkımızı çalıyorsunuz. Gay ne demek 😂😂 şaka bir yana açık açık konuş
01 Yorumlao da senin gibi erkeklerden mi hoslaniyo onu ogren önce
00 Yorumla
+1 yılİlk önce şaka yapar gibi yokla ona göre devam edersin
10 Yorumla
+1 yılAllah neden hep gaylere yakışıklılık veriyor ki? Şu bebeyi dışarda görsem harcamadığı kız kalmadı derim velakin adam gay çıktı :ASD
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddimisin sen 😕 çok romantik çok duygulandım ya nasıl bir aşk bu zaman kaybetmeden git konuş
013 Yorumla- +1 yıl
Haklısın zor bir durum bende yaşadım aynısını senin gibi bir durum değil ben bir erkek için bu duyguları yaşadım
- +1 yıl
Zamanla iyileşti acılarım ben tek taraflı sevdim
- +1 yıl
Ne zaman ne olacağına sen karar veremiyorsun.
Ben tam olarak iyileşmedim sadece yansıtmıyorum ve güçlü olmaya çalışıyorum. Ne kadar çalöşsamda bazen yenik düşüyorum.
Mesele bir şarkıda aklıma geliyor yaram yine kanıyor - +1 yıl
Ah bu şarkıların gözü kör olsun diyorum o zaman. Bana her şey o'nu hatırlatıyor. Okuduğum bir şiir kitabında bile o'nu buluyorum. Sanki bütün şairler o'na aşık, sanki muhteşem olan her şey o'nda toplanmış gibi geliyor. Kim der ki o insan bu kadar mükemmel diye, ama benim için eşi benzeri bulunmayan bir insan işte.
- +1 yıl
Evet haklısın aynen öyle 😕 herkesin sevdiği kendine özel güzel eşsiz gelir. Gerçekten se çok seviyorsun belli. Hiç böyle candan sevilmedim biliyormusun. Hep ben sevdim ama böyle sevilmedim
- +1 yıl
Ben de sevilmedim inanır mısın. Kimse beni kaybetmek korkacak kadar çok sevdi mi bilmiyorum, ama ben şu an bu kahramanı kaybetmekten ölümüne korkuyorum. Kahraman diyorum çünkü gerçekten bir masal kahramanına aşığım gibi, umarım her masal gibi buda güzel sonuçlanır diye de ümit ediyorum. Sevgi mi dillendiremem belki şu an ama ne kadar çok sevdiğimi biliyorum her gece ağlayarak uyuyup her sabah ağlayarak uyanır mı bir insan? En zoruda o yakınında ama arada kocaman bir uçurum var, tutmaya kalksan düşeceksin sanki.
- +1 yıl
Benide kimse kaybetmekten korkacak kadar geceleri ağlayıp sabahları aglayarak uyanacak kadar sevmedi..
Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sevgine karşılık bulursun insallah sende sevilirsin sevdiğin gibi - +1 yıl
İnşallah :)
- +1 yıl
Ben şu bahsedilen konuyu tam yaklaşık 5 yıldır çekiyorum ve giç bir zaman unutamadım halen seviyorum belki eskisi yoğun değilim ama halen çok seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. kesin yakışıklısındır da sen
06 Yorumla
+1 yılHoslandigin kiside escinsel mi?
011 Yorumla- +1 yıl
Bence konusmadan once emin ol bundan ters bir tepki alirsan hem onu kaybedersin, hem de daha cok uzulursun 😊
- +1 yıl
Ya cok uzuldum onunla bu konulari hic konustun mu? Yani yaklasimi boyle konulara tepkisi falan nasil biliyor musun?
- +1 yıl
Evet diyorum ya gay üzerine film bile izledik ''Prayer For Bobby'' filmi filmin ana kahramanı gay olan çocuğun intihar sahnesinde çocuğu intihara sürükleyen insanlara bile oturup kızıyordu ama okullarında gay bir çocuk içinde yanımda saymadığı laf kalmamıştı bazen beni anladıda beni mi sınıyor acaba diye düşündüğümde oldu bazen saçma sapan el şakaları bile yapıyor :3
- +1 yıl
Yalniz ne desem bilemedim ya ama cidden uzulmeni istemem. Mesela saka yoluyla sorsan boyle bir film izlerken hani "ya bende sana asik olsaydim o zaman ne yapardin" gibisinden
- +1 yıl
Kesinlikle oyle yap, uzme sakin kendinii 😊
- +1 yıl
Ya sen hem cok yakisikli hem de cok tatlisin cidden bak bu kadar sorun etme, bol sanslaar 😍
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adimi erkekler atar, sen sirani bekle kanka
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapma, kavga cikar
00 YorumlaKonuş uzaktan olmasindan iyidir
03 YorumlaKonuştun mu ne oldu ya merak ettim? :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok tatlı.
01 Yorumla Konuş
01 Yorumla
+1 yılKonuş kanka olmadı kaçır
07 Yorumla- +1 yıl
Şaka yaptım kanka git düzgünce konuş olursa olur
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ay hahha rica ederim yanlış oldu
- +1 yıl
Hahha peki 😃😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kisi bir midir?
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Platonik Gay Aşk? Ben bir erkeğim ve bir erkeği bir yıldır uzaktan uzağa seviyorum, onun için ölmeyi deneyecek kadar çok. Konuşmalı mıyım sizce artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar