Sevgilim beni öpmek istedi ama izin vermedim. Daha önce eski sevgilisini öpmüş ama ben daha kimseyle öpüşmedim. Onu çok seviyorum ama öpüşmek bana yanlış geliyor. Sizce doğru olan nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılAllah seni doğuran o ananı Cennetinden ayırmasın kızım :) Vallahi o çocuğun yerinde olsam hiç durmam evlenirdim... Şimdikiler cinsellik yaşamayınca hemen bırakıyorlar, sonra da evlenirken öpüşmemiş kız arıyorlar... Doğru yoldasın kızım, Allah korusun seni...
24 Yorumla- +1 yıl
Öpüştüğüyle neden yürümemiş? ;) Öpüşmeyi masumca görüyorlar şimdiki kızlar... İki gün sonra ellendiklerinde onu da hoş karşılarlar sonrası malum... Erkek ne verirsen dahasını ister. Çok seviyorsa seni evlilik için çalışır, en azından sözlenir. Onun derdi başka.. Seven adam kalkıp da ben eskimi öyle öptüm böyle yaptım diye de anlatmaz. İki gün sonra da seni nasıl öptüğünü anlatır...
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. evlilik düşünüyoruz ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Ona da dedim ben evleneceğim adamı öperim ancak. Zaten o da zorlamadı sağolsun.
- +1 yıl
Bana evlilik yolunda yürüdüğüm adam sevgilimi öpmek sarılmak isterim dedi diye bıraktım. Annesi aradı, aracılar aradı şaka diye... Ama soğudum... Sana saygısı olmalı erkeğin. Keşke bir oğlum olsaydı da senin gibi bir kız bulsaydı... Alnından öpülecek bir kızsın bu devirde..
Soran+1 yılDoğru erkek hep dahasını ister. Ama Hayır deyince bir daha bişey demiyor neyseki. Yoksa devam etmez.
+1 yılelbetteki senin yaptıgın. sen dogru yoldasın. . eger sevgilinin seni öpmesine izin verirsen kaybetme ihtimalin cok yüksek. izin vrmezsende kazanma ihtimalin cok yüksek.
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyorsun. Eski sevgilisini de öpmüş bırakmış ağırdann al bacıko
20 Yorumla
yanaktan masum bir öpücükse ne var yani yanlış yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılYanaktan değil canım, dudaktan öpmek istedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Öpüşmek gayet doğal birşeydir. Ve sevgilinin bunu istemesi gayet normal. Eski sevgilisşle. öpüşmesi geçmişte kalmış bişe. Bırak anı yaşa ileri gitme ama öpmekte hele sevdiğini öpmekte yanlış olan bişe yok canım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden ne öpüşmek ne sevişmek doğru değil abicim sevgili gelip geçer kocana sakla ömürlük olsun
20 Yorumla
+1 yılopus nolcak en son bıde hafıf ellettın mı tamam dır
10 Yorumlaöpüş gitsin mezara mı getırecen dudaklarını ha diyosan ben dinime düşkünüm ilerside var bu işin felan filan inter milan. ahireti düşünmüosan istersen yat altına ne olcak yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmışsın doğru değil.
El ele tutusmakta doğru degil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhangi çağdan kalmasın sen bu çok basit bir şey ki günümüzde.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGününüze göre gidecek olsak öpüşmenin ilerisine gitmek gerek.
opusme sakin arkasi gelir hee
20 YorumlaSenin yaptığın doğru boyle devam et.
10 Yorumlaçok abarttığını düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılÖpüşmek şart mı yani?
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim..
öptürme sen bir farkın olur digerlerinden
20 Yorumla
+1 yılcanin gitmiyosa doğru yoldasin
10 Yorumla
+1 yılöpmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Öpmek karşı tarafa duyduğun aşkın bir göstergesidir.5 dakikalık bir öpüşmek seni orus.. da yapmaz namuslu da. Bence çekinmemelisin öpmekten.
Soran+1 yılHmm.. farklı bir yorum. Peki 5 dakikalık bir öpüşmenin devamı olmaz mı? bir defa yaptın diye tekrar istemez misin aynı şeyi?
- +1 yıl
korkma bir şey olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılopme sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem