Cinsel Yaşam konusunda 822 cevap paylaştı. Ya kusura bakma da "Ne malsın aklını s-ev-eyim" derdim bir arkadaşım olsan.
Ama demiyorum.. Çünkü arkadaşım değilsin (!)
Ya kafan mı güzel?
Gören de 10 kızla yatmış sanar.
"Moralim nasıl bozuldu ya" nedir.
Bu kadar ufak şeyler için moralini mi bozuyorsun? Sen bu çocuğu sevmiyorsun. Aşıkta değilsin anlaşılan.
Takıntı haline getirmişsin.139 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim. Uyuyorum dedikten sonra bu isi yapmış olmasi zoruma gitti. Gun icinde yapmis olsa neyse. Ama ben onu uyuyor sanirken girmiş gormus isini.
- +1 yıl
Öyle sorsaydın keşke.2 ihtimal var.
1- Çocuk sen uyurken başkasıyla konuşmuş.
2- Çocuk senin ne kadar takıntılı olduğunu daha önce yaşadıklarınızdan biliyor. Gece uyanmış whatsapp'ına bakmış ve kapatmış. Ve senin bunu görüp onu kandırdığını düşünme diye whatsapp son görülmesini kapatmıştır.
Bu iki ihtimali değerlendir.. Olmadı git telefonunu al whatsapp'ına bak.
Gece biriyle konuşmuşsa kızabilirsin..
Ama abartmayın. 3 5 ay sonra başkası için üzüleceksindir belki de..
Soran+1 yılHaklisin guncelledim soruyu. Ihtimallere gelince 2. secenegin oldugunu düşünmüyorum. Onu yapsa anca ben sabah neden gece girdin diye sormami istemedigi icin yapmıştır. Ama mantıklı cevabi yok ki boyle bir yola bas vurmuş
Soran+1 yılBuluşmayiz. Fazla gorusemiyoruz islerinden dolayi yuzyuze bir onerin varsa yani o is yas su anda :/
Soran+1 yılEvet haklisin ama bu hale onlar getiriyor malesef
Soran+1 yılYeni daha 3 ay olmadı
Soran+1 yılHayır başka hiç kimse olmadı. Öyle ayran gönüllü bir insan değilim. Herkes hak ettiği yere illaki gelir bekliyorum neler olcak
Soran+1 yılHayır kapatmadım. Şimdi biraz konustuk öyle bir şey olmamış gibi yazdı ki soyleyemedım tekrar uyucak şimdi. Ama uyandıgında sorcam
Soran+1 yıl:'( :'( Öyle yaptıysa yanına kalmaz nasılsa içim rahat ondan
Soran+1 yılkonuştum ama hatırlamıyorum dedi kaldım böyle :O insan hatırlamaz mı dedim de saydım da durdum da sonradan sebebini söyledi. e basta oyle diyene gel de şimdi inan :)
Soran+1 yılDoğru diyor olabilirsin ama böyle de direkt söylenmez ki.. :/
Soran+1 yılKafan çok rahat ya ne güzel. İkizler burcu gibisin :P
Soran+1 yılBöyle kafası rahat bir onları biliyorum. Asla yengeç olamazsın onu da diyeyim de :)
Soran+1 yılGerçekten bu kadar umursamaz bir burç olduğunu düşündüğüm için söyledim. Hiç iyi özellikleriniz yok genelleme yapmıyım de :P seni tanımıyorum yani
Soran+1 yılYengeç değilsin derim balık da değilsin bence derdim
Soran+1 yılböyle rahat bir kafaya sahip bir insan yengeç burcuysa artık burçlara olan tüm inancımı yitiririm :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ-NRsGWKw
İzle bu videoyu :)
Soran+1 yılGüzelmiş. :) Bilinç altına işlemesi de diyebilirmişiz kısaca yani :)
Soran+1 yılyani bugünden sonra cidden düşüncelerim değişti. Teşekkürler :)
Soran+1 yılSen degistirmedin degisesi varmis vesile oldun :P
- +1 yıl
Soran+1 yılHaha üstüme alınmıyorum sonucta artik inanmıyorum :D
En İyi Cevaplar
+1 yılbak şimdi aklındaki o şüphe gerçek olabilir fakat tek ihtimal o değildir. Belki uyuyorum dedikten sonra bir arkadaşı yazdı ve konuşması gerekiyordu senin görüp şu anki duygulara kapılacağını tahmin etti ve kapattı. Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güvenmiyorsan o ilişki zaten bitmiştir uzatma.
10 Yorumla
kapatsın canım nolacak ya takılma böyle şeylere erkekler bazen whatsaptan arkadaşlarına foto falan atar küfür yazar bunuda biz kızlarla paylaşmazlar hani bunu şöyle düşün pedin var mı diye birbirimize gizlice sorarız çantalar arası kaçırırız falan bunun gibi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Çok üstüne gitmiş olmalısın bence su whatsapp takıntısını bırakmalısın
23 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun böyle yapması hiç hoş bir durum değil. sen beni uyuyor san ben geziniyorum heh izimi de sileyim de anlama der gibi.
Soran+1 yılevet böyle yaptıkça daha da kırdı güvenimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBende yapiyordum onu ne zaman uyuduğumu görmemesi için ama artık yapmıyorum hatunum güveniyo gereksız kıskançlık yapmıyo bende güvenini boşa çıkarmıyorum 300 kişiyi sildim engelledom :D
29 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki fark etmedi mi bu durumu ettiyse bir sey demedi mi? Helal olsun bir de herkesi silmek oyle kolay degil umarim boyle devam edersin
- +1 yıl
Daha öncede 2 bin küsür kişiyi silmiştim farkediyodu önceki psikolojisi bozuktu biraz gece arkadaşla konuşurken uyuyorum deyip uyumamıştı açık yakalamak için arayınca tabi sabaha kadar ağlayıp zırlamıştı yüzüne kapatıp uyumuştum bende sıkboğaz edilmez o kadar konuştuğum kiside erkekti :D
Soran+1 yılBakalim benim sozlerimden sonra o da boyle donus yapcak mi senin gibi yoksa geri mi cekilcek
- +1 yıl
Ben geri çekilmedimki tepkimi gösterdim kapattim yuzune uyudum :D
Soran+1 yılHiç karşı tarafı düşünmez misiniz siz ya bir de açık açık söylüyo ne güzell
- +1 yıl
Açıklamamı yaparım baktım yalancı muamelesi yapıyo umrumda olmaz nesini dinlicem 1 sene boyunca sabretmişim ben onun deliliklerine ss atıyorum bak erkek diyorum hâlâ aldatıyosun diyodu numarasını bile verdim adamın al ara gizliden diye görende sevgilisini sürekli aldatan biri sanar :D
Soran+1 yılDemekki güven vermemişsin ya da o çok şüpheli biri.
- +1 yıl
Raporlu ya ben sonradan öğrendim
Soran+1 yılhımmm o zaman geçmişler ola size
+1 yılgenelde takip edilmemek amaçlı kapatılır, gizli iş çevirip çevirmediğini bilemem ama bunu direkt sormak yerine onun söylemesini sağlayıcı bir taktik yap tabi iyi bir kelime oyunu yapman gerekir!
00 Yorumla
+1 yılçatır çatır sor kızz hemen eski haline dönecek o deee !
05 Yorumla
Soran+1 yılEvett sordum dedim de dondu de :)
- +1 yıl
helal sanaaa :D
Soran+1 yılAlttan aldikca altta kalıyorsun valla arada gerekiyo :D
- +1 yıl
çirkeff oll bende çirkefleşcem askerden bir gelsindee:D
Soran+1 yılCirkef sevmem diyolar pasifi de eziyolar. Artik gördüğüm muamele. Sana da başarılar :D
+1 yılBende yapmıştım böyle bir şey. Ama onu aldatmadım yani. Merak etme. Ama çocuğu da bunaltma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Cok paranoyak biriyim ve bir şeyleri surekli kafamda kuruyorum. Her seyin hep en konusunu düşünüyorum
oha. cinayet sebebi... kim bilir gece orada kimlerle fingirdedi düşünmek bile istemiyorum.
önce ağzına geleni say sonra ayrıl. :/ ahjgdhjf03 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmayi düşünmüyorum en azindan ondan beklerim. Evet kesinlikle ve bunu uyuyorum dedikten sonra yapması da cabasi
Soran+1 yılOyle bir imkanım yok malesef..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa bende gece 01:00 gibi kapattim son gorulmeyi 😳
Yok artik burada denk gelmis olamayiz😍😜06 Yorumla
Soran+1 yılSen değilsindir. :/
- +1 yıl
Yok ben olsamda fark etmez ayrildik zaten haftasonu 😎👍🏻
Soran+1 yılBu sebepten değil di mi
- +1 yıl
Çok daha ciddi bir sebepti...
Soran+1 yılAnladim hakkinizda hayirlisi
- +1 yıl
Yok o is bitti yani artik bir sonu olmaz.
Görme diye yapmıştır.
Direk sor gitsin işte neden böyle yaptın de girdiğini biliyorum falan de.03 Yorumla
Soran+1 yılDirekt suçlama moduna girmek istemiyorum ki geri kacmasin. Inceden inceden islemek istiyorum böyle off
Soran+1 yılAslında direkt neler yaparim da ah su icim el vermiyor. Sonradan pisman olma düşüncesiyle susuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUyandın mı de tabi sende haklısın gece o kadar mesajlaştıktan sonra erken kalkmak zor olur de asndsawq
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten bir sey dedi ben de gec yattin ya ondandir felan dedim. Sordum sebebini öğrendim geri acmasini istedim oyle de yaptı sagolsun
+1 yıluyuyorum dedikten sonra whatsapta son görülmeyi neden kapattın? diye açıkca soracaksın
10 YorumlaSoguk falan davranma çaktırma bakalım tekrar acicak mi? Acmazsan sorarsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılAcarsa da sormam lazim ki bunu bile bile yapmış olur. uyuyorum demisti cikmisti. belliki girmis ben sormayayim diye yapmis bunu.
sence neden kapamış olabilir? bir kaç kişiyi daha idre ediyor sen onun 4. 5. konuştuğu olabilirsin
40 Yorumlasert çık. hayırdır son görülme neden gizli de ve sorunun sonuna... koy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Belki sizinle alakası yoktur bir arkadaşına kızmış yapmış olamaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlibeyköyün sabah namazini sen kıldırıyon heralde.
Son görülmeni bu yüzdenmi kapattin?
bir seçenek01 Yorumla
Soran+1 yılSabah girse namaza diye düşüncem de gecenin bir yarısı ya..
bence takma o an senin uyuduğunu düşünmüştür kendisi uyuma anındanır bakmıştır uyumuşştur dert etceğini düşünmemiştir
00 Yorumla
+1 yılo kadar mı fakirsiniz mesaj atcak olsa normal sms ile yazısamıyor mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılYazisiriz ama orayi tercih ediyoruz ve su an konu bu degil.
- +1 yıl
hayır ben onu demedim ben sevgilimi aaldatcak olsam normal sms ile de yazsırdım. sms yoksa bile paket yapardım. ne ugrascam son görülmeymiş şuymus buymus
Soran+1 yılO ordan da yapar yapsa. Oranın rahatligindan hic sıkıntı yapmaz boyle seyleri
- +1 yıl
işte sen güvenmediğin biriyle birliktelik yasayarak en büyük hatayı yapıyorsun. ayrıl. şüpheyle yasamak seni yıpratcak. ve bir kere takıntı yaparsan bunu zaten eskisi gibi olamazsın. hep düşünen taraf sen olcan. uykundanda olursun yemekten bir tat alamazsın. günlük işlerini bile yerine getiremicek bir hal alabilir ilerde AÇIK AÇIK KONUS SENİN AMACIN NE BE FALAN DEYİP KIZ BAGIR CAGIR GEREKİRSE. BÖYLE SAÇMALIKLAR YAPMA Bİ DAHA DE . neyse işte aklın varsa beni dinle.
Soran+1 yılEvet haklisin. O dediklerini su sebepten bile yapamiyorum su an. 1 saattir ayaktayim uyuyamiyorum boyle giderse de uyuyamicam. Ama sakin bir yapım olduğu icin bağırıp cagirmak bana gore degil. ben inceden laf sokarak yapicam ki kalakalsin.
- +1 yıl
açılırsın açılır bende gıkımı çıkartamazdımda kendimden iğrendim. seni deli ettikçe kendinden soguma sende
Soran+1 yılYaptığı hareketlere göre değişir tabi haklısın deli tarafıma denk gelmemeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılWhatsdog yükle ordan takip et. Hem bakıp çıkıyo mu yoksa uzun süre mesajlaşıyor mu ordan anlarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYüklemeye elim gitmedi ama konuşmasaydım yapcaktım konustuk hallettik
+1 yılBende kapatırım hep 😂😂kimseyle konuşmak istemem genelde önemli biri mesaj atarsa ona girip cevap veririm çıkarım diğerleri kalır.
00 YorumlaOnun lafına neden inanmıyorsun? Güvenini sarsacak birseymi yaptı?
00 Yorumladurum vahim ve manidar...
hocadan fetva almadı herhalde00 YorumlaHemen ayril ayrilik sebebi whatsapta son görülme kapali
00 Yorumla
+1 yılSana hesap sormaya calistigi an felan kapat hatta sende gizle
00 Yorumla
+1 yılBende kapatirim. Kafam rahat.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bunu gece uyuyorum dedikten sonra yapmazsin dimi
- +1 yıl
Ozaman sıkıntı var egerki sana uyuyorum derse whatshaptta son gorulmeleri kapatirsa bilki birseyler ceviriyor gorustugu birileri var kiz veya erkek.
Soran+1 yılDimi. Evet bunu ona inceden laf sokarak sormalıyim ki anlasin. Yaptigi ne kadar uzucu bir sey
- +1 yıl
Hemen kalbini kirma ama once bir olayi tart yani sinsice yaklas inceden belli etmeye calis.
Soran+1 yılOyle yapmaya caliscam tesekkur ederim :/
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne kadar saçma şeylere takılıyosunuz :)
113 Yorumla
Soran+1 yılSacma degil ki ya. Resmen beni kandirmaya calismiyor mu? Uyuyorum dedikten sonra insan niye boyle bir sey yapar
Soran+1 yılEvet yazabilir ama uyuyorum dedikten sonra whatsappa girmesi ve gorulmeyi kapatmasina susmak asil saçma olan.
Soran+1 yılKendini yerine koyarak cevap ver sevgilinin sana boyle yaptığını düşün.
Soran+1 yılDemek ki güven eksikliğinden de kaynaklı. Açıkçası kendim kadar güvenmiyorum ona
Soran+1 yılBen bitmedim. Eğer o bitmişse onun için bitmişse yakında görürüm zaten
Soran+1 yılonun tarafından yok maşallah nasıl bir izlenim bıraktıysam bana çok güveniyor e güvenilir biriyim de. Ama ben de ona o kadar güveniyorum dersem yalan olur
Soran+1 yılHaklısın ne diyeyim teşekkür ederim
+1 yılGirip birilerine yazmamak için
00 Yorumla
+1 yılBence artik beni gorme diyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun kardeş
Sevgilin elden gitti.13 Yorumla
Soran+1 yılGidene yol yakışır dememi beklemiyosun dimi sağol çok iyi moral verdin :/
- +1 yıl
Kandırmadım mı istiyorsun
Git aldatsın seni o zaman valla bulmus senin gibi safı
Soran+1 yılHaklısın 'saf'ım..
- Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılkötü düşünme hemen sakin ol önce.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil düşünmeyeyim ki resmen beni ne konumuna koymus
- +1 yıl
Kafanda kurma. Önce konuş dinle sakince söyledikleri mantıklı gelmezse o zaman parla
Soran+1 yılAynen zaten iş kafada bitiyor. Vereceği cevaplara göre cevap bile buldum sen düşün. Dediğin gibi yapmak en mantıklısı teşekkürler
Soran+1 yılSaf konumuna koymuş.
Soran+1 yılüstteki cevap yanlıs yere yazılmış pardon
o nereden kapanıyor ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılGizlilik ayarlarından.
Soran+1 yılRica ederim.
+1 yılAllah baska dert vermesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin cumlemize
demekki görmeni istemiyor
00 YorumlaYok direkt söyle bence. Niye kapatıyor ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılGizli işler yapiyor kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen çok gıcık birşey neden yaparlar anlamam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. oyle bir uygulama var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılGorulmeyi kapatmak mi?
Soran+1 yılEvet whatsapp gizlilik ayarlarindan kapatabiliyorsun. Ama sende bir baskasininkini goremezsin o da var.
Gizli bişeyler çeviriyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bunu soylicek hali yok. Neler demeliyim ona ki anlasin hatasini
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin manita gizli işler karıştırıyo bence ;)
015 Yorumla
Soran+1 yılBenim de bunları ortaya çıkarmak gibi iyi özelliklerim vardır. Karıştırıyosa er ya da geç çıkar açığa
Cevap sahibi+1 yılne yap biliyo musun ;) son görülmeyi kapatsada çevirimiçi olunca gözüküyo, gece yatıyorum iyi geceler dedikten sora girip bak buna ara ara çevirimiçiyse anla ki bir haltlar karıştırıyo ;)
Soran+1 yılAynen açmazsa görülmeyi öyle yapıcam. bir de geceye bırakmamak gerek bu işi ben erkenden sorayım da ondan sonra gece tekrar aynısını yapmaya hevesi kalmaz belki Allah bilir.
Cevap sahibi+1 yılacaba bişey sormayıp direk suçüstü yakalasan daha ii olmaz mı :D başkasıyla konuşurken yani :D eger erkekle konuşuyorum derse konuşmaları yollattır saatine bak konuşmanın :D
Soran+1 yılBen dakika kolluyorum akşama kadar duramam ki. Hem soğuk konuşurum zaten anlar sorar yani o da beklemez. Ben en iyisi sorayım istediğim cevabı alamazsam dediğin gibi yapmaya çalışırım.
Cevap sahibi+1 yılbiraz sabırsız davranıyosun bence :D ama sor o zmn peki :)
Soran+1 yılYa diyorum ya sormazsam o da bir şey oldugunu anlar. çünkü aklımda bunlar varken soğuk davranırım ben. Yine de teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama inş karıştırmıyodur bir haltlar ;)
Soran+1 yılkonuştum mantıklı bir açıklamaydı sanki ama şüphe yok mu şüphe :)
Cevap sahibi+1 yılne dedi? ;)
Soran+1 yılbir kızla ilgili bir durum değil. işle ilgiliymiş
Cevap sahibi+1 yılhm pek inandırıcı gelmedi bana ama dogru da olblr tabi :D
Soran+1 yılyaa :/ açıklamalı bir şekilde anlattı buraya da tamamını yazamıyorum. Hem öyle değilse bir yerden patlak verir mutlaka
Cevap sahibi+1 yılaynen temkinli ol sen yinede ;) uyanık ol ;)
Soran+1 yılAynen zaten bu konuda kendime güveniyorum çok şükür. Gizli kapaklı işleri öğrenme gibi bir huyum var çoğu zaman hissederek. Belki iyi insanımdır da Allah yardım ediyodur :)
- Cinsel Yaşam konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence direkt sor
03 Yorumla
Soran+1 yıldirekt sorunca hemen kaçıyor ya
- +1 yıl
Kaciyorsa o da bişey sorduğunda kaç :)
Soran+1 yıldimi keşke soracağı bir şeyler yapsam ama yok resmen ot gibiyim.
+1 yılsor ona bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılsordum sordum da. güvenmek istiyorum ama bir yanım hep şüphe
+1 yılsalla yyaaa offf
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir arkadaşım değil ki nasıl takmıyım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var bit yeniği 😊
09 Yorumla
Soran+1 yılDimi. Ne yazmam nasil davranmam gerek ki anlasin hatasini yardimci olur musun lutfen
Soran+1 yılOna boyle muamele yapinca hemen geri cekiyo kendini. Inceden islemek istiyorum böyle of
Soran+1 yılEvet ama çok güzel kırıyor kendisi. Üstelik ne kadar hassas olduğumu biliyor. Ama taviz vermicem suçunu anlasın
Soran+1 yılOnu da bugun anlarız inşallah
Soran+1 yılSağol :/
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılcanı istemiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Vardır bir haller
00 Yorumla
+1 yılkacıyor demekki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler