Eşcinselim :( ve sadece 1 arkadşm biliyor :( ben böyle olmak istemiyorum :( erkeklerden hoşlanmaya az olsada sevmeye çalışıyorum ama olmuyor herzaman kendi cinsimden ilgi duydum, hoşlandım, aşık oldum. Ve bu durumdan rahatsız oluyorum korkuyorum tırsıyorum. Ailem şüpheleniyor ama kızmıyor anlayışla karşılıyor. Ben bu durumdan nefret ediyorum ben neden böyleyim neden karşı cinsime ilgi yok nedennn :(((((((((
Cevabın nedir?
Bende escinselim cok uzun bir sure senin gibi karsi tarafa ilgi duymaya calistim denedim sevgililerimde oldu ama bir kizin hizlandirdigi kalbi hic bir erkek cok azda olsa hizlandiramadi bende senin gbi dusunuyordum nefret ediyordum kendimden kendimi duzeltmeye calisiyordum olmuyordu ve ben vazgectim ve dedim ki ben buyumm bana uymayan bir kabin icine giremem bu yuzden kendimi kabul ettim ve seviyorum
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. nasıl mutluysan öyle yaşa , hayat kısa. arkadaşlarına söylemekten çekiniyorsan sil gitsinler gerçekten arkadaşın olsalar çekinmeden anlatacak gücü bulurdun zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç erkekle ilişkin olmadimi,? yani benim açimdan hoş bir durum deyil, bunlari sana şeytan yaptiriyor içindeki şeytana uyma sakin,
00 Yorumla
Sakin ol ve bu harika özelliğinin tadını çıkar lütfen.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( korkyorm :(
Soran+1 yılBilemiyorm :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılKendini anormal veya kusurlu görmemekle ise baslayabilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm asıl sen kendini öyle görsen iyi olur canım
- +1 yıl
Kendimi anormal görmüyorum zaten oku önce yazılanı
Soran+1 yılArtık öyle yorumlar okuyorumki yazdığını olumlu okumuyorum, okuyamıyorum. Kendimi değil beni öyle görenlerdn nefrt edyorm :@
- +1 yıl
Kimsenin bir sey söylemeye hakki yok elinde değil bu. Ayrıca hayati yasayan sensin başkası değil
Soran+1 yılAynn öyle. Ama işte bilemiyorum
+1 yılbir fotograf atarmisin böyle eşcinsellerin tiplerinu çok merak ediyorum da. Erkegemi benziyo tipin biraz ben hic eşcinsel görmedimde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah :D ne alaka be? Eşcnsllr kısa saçlımı oldğnu düşünüyosun? Bazıları öyle ama saçlarım uzun ve sarışınım resm atamam tanınırım :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanırım bir piskologa gitsen olur bu konu hakkin da
00 Yorumla:D doğan böyle bulursun birisini hiç yok mu ya çıkar elbet etrafta.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde inş
yanlış yoldasın gerekirse tedavi al yazık etme.
16 Yorumla
Soran+1 yılTedavi? He tm.
Soran+1 yılSende tedavi alsan hemcnsne hoşlanmak için başarılı olurmusun? Olamazsn dimi?
Soran+1 yılOff saçmalama denememişim gibi..
kurtulmak isteyişini ve kabullenmeyişini takdirle karşılıyorumç keşke herkes senin gibi olsa.. elimden bişey gelse yapmak isterdim
00 Yorumla
+1 yıllezler çocunlukla duygusal olur
010 Yorumla
Soran+1 yılLez anlayışnz morlmi bozuyor. Eşcinselim.
- +1 yıl
Yoo gayet iyi insanlardı arkadaşlarım bile var eşcinsel olması ne bir adım geri nede ileri olduğunu gösterir benim için
Soran+1 yılSenn için öyle. Bazı insanlar iğrenç olrk göryor
- +1 yıl
Sanane onlardan sen hayatına bak ( hepsinin canı cehenneme )
Soran+1 yıl:)) pekii denicemm
- +1 yıl
heh gül şöyle ya :D
Soran+1 yıl:D hadi hayırlısı :D iyi yorumlar morlmi yerine getiriyor kötüler psklojimi bozuyor :( beni veya benim gibiler anormal ya da hastlk ya da tercih olarak görüyor hiçmi mantıkları yok? Hangi insan tercih olarak seçer? Off
- +1 yıl
1 tane kız arkadaşım oldu öyle , seni çok iyi anlayabiliyorum. moralini bozmamaya bak
Soran+1 yılPeki çalşcm :)
- +1 yıl
;) görüşmek üzere
+1 yılSen yine bir erkege asik ol
13 Yorumla
Soran+1 yılİnş.
Soran+1 yılHyr. Tşkkrler.
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılşşşşşşş saçmalama yaa neden ağlıyorsun boş ver. bu durumdan mutlu olmaya bak kendini üzme heder etme.
118 Yorumla
Soran+1 yılÜzmemeye çalışıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılbak artık üzülmiceksin şu an dan sonra tamam mı. ailenin bilmesine gerek yok şimdilik. sen sadece ilk önce kendinle barışık olacaksın ve kendini bu şekilde seveceksin.
Soran+1 yılTamam diyelim oldum. İnsanlar nedicek bu duruma ya azarlarlarsa :(
Cevap sahibi+1 yılya biraz büyü önce ayaklarının üzerinde dur ondan sonra söylersn şimdi söyleme. şimdi herkes azarlar bağırır çağırır
Soran+1 yılAynen ya dayanacağım
Cevap sahibi+1 yıldayanırsın ben inanıyorum. hem belki ilerde cinsel tercihin bile değişebilir o yüzen şimdilik sadece kendinle barışık ol :)
Soran+1 yılHayrlsı be :p
Cevap sahibi+1 yılböyle ol işte :p boşversene sen hayatına bak hayırlı gül :d
Soran+1 yılBunun bir kötü yanı daha var 12 yaş büyük bir kadına aşık oldum :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) olgun bir kadın galiba. eşcinsel olduğunu biliyor mu
Soran+1 yılOlgun ama emin ol çok genç gözkyor 29 yaşnda ;) belli etmeye çalıştm ama kesinlkle pat diye söyleme cesareti bulamadım onnla her konştğmda ne dediğimi bilemiyorum çünkü :(
Cevap sahibi+1 yılhaha bak dikkatli ol öyle konularda pat diye söylenmez zaten biraz üzerinde dur her şeyi ona sor ilgin olduğunu anlasın :) onu görünce heyecanlanıyo musun
Soran+1 yılŞimdi dediğinden pek fazla birşey anlamadım ama o kişi hocsm oluyor biliyormusn :(((((( diyeceksinki saçmalama. Ama elimde diil. Kısacası onu görünce mal gibi oluyorum yere düşmüşlüğüm var onu görünce. Konuşunca ne dediğimi bilmiyorum. Dersmze girdiğinde kimse umrumda olmaz pür dikkat gözlerine bakıyorum onun farkında. Mallık yapıp adını yazdım tahtya ve benim yazdığımı söyledim. Güldü :( o gülünce değişk oluyorum. Birilernle konşnca kısknyorm sadece bnmle konşmsnı istiyorum. Şimdi Neolyorr banaaa :(((((((
Cevap sahibi+1 yılOnu yemek istiyosun: (( hemde uzun sure yapmak istiyorsun. Ama bunu sadece dusun cunku o hocan. Kotu sonuc cikabilir: ( gizlilikten cikar misin rica etsem,
Soran+1 yılÇıkamam:( yemek? Ne alaka aşk illa cinsellikmi? Sadece saf temiz bir sevgi :(
Cevap sahibi+1 yılTabi ki degil. Yani insan askini yemek ister, onu opup koklomak yanagini isirmak manasinda dedim: ( cinsellik degil yani. 2dk cikip tekrar gizlensen? : (
Soran+1 yılEvet ;((((((((((((((
Cevap sahibi+1 yılHemen geri gizlen: ((
Cinsellik dene belki bir işe yarar
06 Yorumla
Soran+1 yılTeklTek söyleycğm şey kbda s. git * bu cinsellik çokmu kolay geliyor size? bir git
Soran+1 yılÖyle birşey demedm bn.
Soran+1 yılBibetbit olsa yanna yaklaşmam ıyy :(
+1 yılno homo😄
00 Yorumlane güzel takıl işte
00 Yorumlabir erkekle takil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ağlama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşcinselim ve hergün ağlıyorum mutsuzum normal bir aşk olmuyorr neyapim ya:(( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat