Birine aşık oldum sonra öğrendim ki evli ve 2 çocuğu varmış. Adamda bana boş değil birbirimize hayır diyemiyoruz şimdilik birlikte takılıyoruz cıvımadan ama ilerlerse nolcağını biliyorum napmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılDiyelim ki metresi oldun ve sana ev tuttu. Aile baskın varsa dahi kurtuldun yani. Sonra? Hadi diyelim ki hamile kaldın. Ya sonra? Çocuğun oldu diyelim canından kanından bir parça. Sen ona bu durumu yakıştırır mısın? Annene bir bak ve babana. Sen babanın metresinden olan bir çocuğa ne gözle bakarsın? Annen nasıl hisseder? Yani o kadın ve çocuları nasıl hissedecek? Bencilce hareket etmeden önce çocuksu aklını bir kenara bırak ve düşün. O kişiler ne düşünecekler ne hissedecekler ya sevdiğin insan? Sen ona böyle bir şerefsizliği yakıştırır mısın? Çok seviyorsun ya, ona böyle bir zarar verebilir misin? Hani özlersin sen kıyamazsın ona deli gibi aşıksın ya. Hayatını sıçtıktan sonra yüzüne bakabilcek misin? İkinizde aileniz ve çevreniz tarafından dışlanacaksınız sen kabul ettin diyelim sevdiğin adamın da dışlanmasına göz yumabilir misin? Koca adam dahi olsa anne ve baba hep özlenir. Sen onu sadece evinden değil ailesi ve çocuklarından ayıracaksın. Evlat acısı özlemi kadar kötü birşey yoktur. Sen sadece o aileyi yıkmıyorsun. O küçük iki çocuğunda gelecekteki yuvalarında aykırı davranışlara sebeb olacaksın. Bunun adı aşk değil. Bu düpedüz şerefsizlik medenileştirip metreslik demeyelim lütfen. Hepsini geçiyorum unutamam uzak kalamam seviyorum diyorsun ya benim anladığım;" Ben bencil biriyim. Seviyorum ve o benim olacak banane adı şerefsize çıkarsa banane çocuklarından karısından. Vicdan yoksunu bir oruspuyum. " demekten farksız. Zira sizinkisi aşk değil. Aşk kirli değil sapıksı fantezilerinizden kurtulup kirlettiğiniz aşkı temizleyin. Ve unutma. Eşinide bir zamanlar seviyordu o. Sevmeyen adam cocuk yapıpta bakmaz. Senide seviyırmuş ama? Ama... Nereye kadar? Nereye kadar seni sevecek? Zira birnciyi yapan ikicisinde yzü dahi kızarmaz. Aşk şerefsizlik değil şereftir. Şerefinle taşıyamayacağın bir duyguya aşk deme.
84 Yorumla
Soran+1 yılokumadım kurgunu
- +1 yıl
Senin kaybın kafana oruspuluğu koyduysan milleti yorma bence✋
Soran+1 yılşimdi okuyorum
- +1 yıl
Etraflıca düşün derim değer mi değmezmi
En İyi Cevaplar
+1 yılKardesim cok takılma daha gencsin biraz zaman ver bak bakalim karsina baskasi cikiyomu baskasindan hoslaniyomusun olmadi birini bulana kadar takil adamla kendini uzme ama eline bir yazismanin falan kopyasini al ayrilmak istersen sikinti cikarmasin hayat kisa bak keyfine yasa kafana gore ok
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ne olur
1. adamın cinsel zevklerini tatmin eden bir kadın olursun.
2. Adamın hayatını sıkıntıya sokan bir kadın olabilirsin.
3. Yuva yıkan bir kadın olursun.
4. Adı çıkan bir kadın olur başka talepler ile karşılşırsın6810 Yorumla
Soran+1 yılabi aşığım peki napayım :/
- +1 yıl
1+ bnden sana reis ;)
Soran+1 yılaşk hergün bulunan bişey değil ki :/
- +1 yıl
o 2 çocuğun annesini dolaylı veya doğrudan o iki çocuğu üzmeye hakkı olmayan bir kaşarsın sen. bu nasıl midesizlik lan? bu kadar mı düşük insanlar var? senin pis ağır o nefsin için o çocuklar o kadın niye üzülsün ki? az nefsine sahip çık ağzına tükürdüğümün kertenkelesi. aşıkmış.
- +1 yıl
@zeynepözz hahahahaa kız helal sana yaa :))
+1 yılYapma ole sey yuva bozanin yuvasi olmaz
340 Yorumla
Soran+1 yılsen beni al ozaman
- +1 yıl
Tamam verdim gelinlik siparisini
Soran+1 yılönü kısa olanlardan olsun
- +1 yıl
Tamam soylerim
Soran+1 yıl:* beni seviyo musun
- +1 yıl
Cok sen
Soran+1 yılhiç <3
- +1 yıl
Oh iyi
Soran+1 yılevlen sonra gel he bide zengin ol
- +1 yıl
Zenginim zaten
Soran+1 yılöğrenciyken mi
- +1 yıl
Olsun kendimi zengin hissediyom
Soran+1 yılbak bu komikti :D
- +1 yıl
:DGel hadi kahvalti yapalim
Soran+1 yılaz ye şişko
- +1 yıl
Tamam olur a yerim de sisko degilim ben
Soran+1 yılresimden belli
- +1 yıl
Yanaklarim tombis sadece sisko degilim
Soran+1 yılobezsin ozaman
- +1 yıl
Of iyi sıkıldım tamam sus artik
Soran+1 yılşekerin mi çıktı şişko
- +1 yıl
Şekerim cıktı
Soran+1 yılgel sana insülin iğnesi yapim gotunden
- +1 yıl
Olur tamam geliym
Soran+1 yılgotun boklanmış pislik
- +1 yıl
:D cok egleniyon heralde :D
Soran+1 yılheee çok
- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
Tamam :D :D
Soran+1 yılne güzel gülüyon kurban olduğum
- +1 yıl
Oyle :D
- +1 yıl
Tamam :D :)
Soran+1 yıll*n pic :D sıradışı tepkiler versene tamam nedir ameke
- +1 yıl
Basitim ben :D
- +1 yıl
Ne güzel bir Çift, gözlerim yaşardı. 😂
- +1 yıl
@OnlyMyLove evlenemedik varmadı bana 😅
- +1 yıl
Düğün ne zaman gençler 😂
- +1 yıl
@onlymylove varmadı diyom gıt 😅
- +1 yıl
Tamam ne artistlik yapıyon 😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
68Cevap
+1 yıl2 çocuğu olan ve eşini aldatan bir adam ne kadar adam ne kadar karekter sahibi biri olabilir, Diyelimki eşinden ayrıldı ve seni tercih etti, aynı sekilde bir gun senden sıkılıp bu sefer seni terk etme ihtimali cok yüksek., kaldıki Adam demiyorum bu şahsiyetin gözü iki çocuğu gormedikten sonra seni hiç gormez ve bu karektere sahip birisi sadece kendi zevklerini ve arzularından baska birsey düşünmeyip, başkalarının hayatları hiçe sayacak kadar BENCILDİR ve son bişey daha Kendini onun eşinin yerine koyup empati yapmayı dene...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Gerçek dışı beklentilere girmezseniz anın keyfine odaklanırsanız sorun olmaz.. Tüm ilişkilerde başarının temeli zekadır.
24 Yorumla
Soran+1 yılkarısından ayrılması hayaline kapılma diyosun
Soran+1 yılüzülmedin mi hiç özlemedin mi
+1 yılya bide utanmadan aşığım çekim var diyosun bu nası bir rezillik nası bir hadsizlik o kadının yerinde sen olsan nası yapar nası yapar diye ağlatırdın şimdi buraları. bakteriden farkın yok resmen güzelim. bir asalak gibi yaşayıp buna da aşk diyosan kendini bir sorgula. ha bide metres olmak üzere değilsin. zaten metres olmuşsun midesiz süt dilimi
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan bilmiyordun onun için tam suçlu değilsin, iyice kaptırmadan bıraksan iyi olur. Ama devam etmek istiyorsan zevkli iş metreslik hem maddi yönden de karın olur. Başkasına ait bir şeyi kullanacaksın yasaklar zevklidir. Adam kaç yaşında yaşlar yakınsa hanımıyla tanış aile dostu ol daha rahat yaparsınız.
10 Yorumla Sen şu an kendini onun aşkı zannediyorsun. Hatta adam bile belki buna kendini inandırmıştır ama ileride sen sadece evli bir adamın karısından gizli yaptığı kaçamak olarak kalıcaksın ya da şu anki eşini sana olan sevgisinden dolayı ciddi ciddi boşayacak. Sonrası çok basit. Aradan yıllar geçince senin gibi başka bir kadına aşık olucak. Çünkü senin sevdiğin adamın ruhu or*spu olmuş. Büyük ihtimalle de gençken fazlasıyla çapkınlık yapan birisiydi. Fıtrat olarak tek eşliliği kaldıramıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılozaman kuma gitmeyi teklif edeyim
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. bu işin sonunu herkes biliyor dimi beyler. hepimiz izledik o filmi. adam karıyı boşuyor. çocuklara step mother olarak kötü kadın geliyor sonra adam kötü kadını bırakıp tekrar karısına dönüyor. sonra kötü kadın ikisinide vuruyor
04 Yorumla
Soran+1 yılyalnız canım bu gerçek hayat
Soran+1 yılhı hı ondan
uzak durmalısın milletin yuvasıyla oynama. çocukların mutluluğuyla oynama. bencil olma.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılSuç sende değil seni böyle yetiştiren annede. O cocukların o kadının ne suçu var? Ne kadar vicdansız onursuz insanlarsınız siz.
41 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİleride bu durum sıkabilir. Birbirinizden hoşlanırsanız ilerde ne olacak? ya da siz evlenmek isterseniz. Herşey başlangıç iken ayrılmanız daha iyi olur. Evli bir adam yerine, yeni bir hayata doğru bir insan ile başlasanız daha iyi olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılaşk her zaman bulunmuyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, ama adam evli sonuçta. Nereye kadar tahammül edebilirsiniz? Sizin de aşık olmaya başladığınızı anlıyorum. Sonu ne olacak bu ilişkinin?
Soran+1 yılkarısını bırakmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılSiz daha yakından tanıyorsunuz beyefendiyi. Kolay olmayabilir. İki çocuğu var , eşi var, ailesi var. Kendisi için zor bir durum. Sizin içinde zor olacak ilişkiniz ilerledikçe.
evli birine gidecek kadar malsın karaktersizsin yerim aşkını cok seviyorsa boşasın sana gelsin bu olmayacagına göre :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbelki boşar ne biliyosun
+1 yılYani yuva yıkan kadın olmak istiyorsun ama bil bunu "Yuva yıkanın yuvası olmaz"
12 Yorumla
Soran+1 yılbelki olur
- +1 yıl
Belki diye birşey yok kardeşim kesin olarak yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu hayatta ne ekersen onu biçersin. Bu kadar kesin konuşuyorum zira bu tur olaylara şahit olsum
metres çok kötü bir tabir nasıl yakıştırdın onu kendine evli arkadaşına gelince yaptığınız yanlış ama beni ilgilendirmiyor istediğinizi yapın nede olsa seni etkileyemeyeceğiz
00 Yorumla
+1 yılBu kadarmı düştünüz evli bir adamla beraber olmak yazık sadece yazık.
13 Yorumla
Soran+1 yılaşk böyle yapıyor
- +1 yıl
Böyle aşk olmamalı bence kendine engel ol.
Soran+1 yılolamıyorum
Aşk saf ve temizdir aşık oldum diyipte aşkı kirletme
22 Yorumla
Soran+1 yılbenim saf aşkım gitti evli bir adamı buldu
+1 yılKarısı öğrendi mi acaba bak 3 ay olmuş merak ettim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kız ayrıldık unuttum bile ben onu.
- +1 yıl
İyi bari
hiç uygun değil o kadının yerine kendini koy kocan ve iki çocuğun var kocan seni başka bir bayanla aldatıyor he ilerde boşanırlarsa olabilir ama onun harici hiç güzel bişey değil
10 YorumlaYapma bugünün yarinida var.. Ahiretide var.. Önce kendini sorguya çek senin koçan boyle bisi yaparsa nasıl bir psikolojiye gidersin ve o kadını anlamaya çalış.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. ileride ne olacağını düşünüyorsun diye sorarlar sana? Ya da şimdi ne olduğunu sanıyorsun?
10 YorumlaSonunda üzülecek olan birisi varsa o da sadece sensin. Adam kendi derdinde. Elbette sana karşı boş değilmiş gibi görünecek. Hevesini alıp, tekmeyi basacak. Sen de üzüldüğünle kalacaksın.
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/rQ931z.jpg
Millette çatlr de yok olmuş adeta20 Yorumlailerlerse ne olacağını söyleyeyim bir paçavra olmaya hazır ol veya yuva yıkan kadın olacaksın...
10 Yorumla
+1 yılUzaklasmalisin kul hakkina girme yuva yikanin yuvasi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılO yapamıypr bari sen yapma. Girme o çocukların günahına
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın alpercim
- +1 yıl
Her şeyde bir hayır vardır mutlaka ama kardeşimle aynı durumu yaşadık. Yıllardır da başımızı müsibetler bırakmadı bir türlü.15 yıl önce gelip gitmiş bir kadın hayatımızdan. Ama biz onu bu gün bile yaşadıklarımızın müsebbibi olarak görüyoruz. Erkek dediğin duygusuz yaratıklardır bir yerde. Her şey yakışır. Ama bir kadına asla yakışmaz bunu düşünememek. Umarım herkesin hayatında güzel bir iz olarak kalırsın. Saygılarımla.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* dünya o. pulardan geçilmez olmuş * bu nedir gel bide benim metres de ol bari * da tam olsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılgelim aşkım
Cevap sahibi+1 yılal işte o. pumu ararsın kakılı * :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaZ derler.
Bunun bilincinde ol ve gerekeni yap derim ben sahsen.
Ama yinede son karar senin.
Senin secimin senin hayatin👍🏻00 Yorumla İlerlerse yine takılacaksınız ama metres olacaksın..
00 Yorumla
+1 yılne güzel :) adam şanslı bende arıyorum sen yaşta metres daha netleştiremedim
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılkarın öğrense?
- +1 yıl
haaa ben evli değilim. bekarım fakat evlilik istemediğim için sen yaşlarda metres arıyorum :) arkadaşın varsa sana özenen olur yani :D
Soran+1 yılozaman sen fuckbuddy ıstıyon
- +1 yıl
belki ama karşılığını maddi olarak verince metres oluyor adı
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım başka erkek mi yokta metres oluyosun anlamadm. Ne berbat bir durum. Ailene ne diceksin? Gencecik kızsın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılaileme bşey demem
Cevap sahibi+1 yılNe zamana kadar. Ona alıştıktan sonra vazgecemeyecek duruma gelirsin. İlla söylemek zorunda kalırsın. Senin eşinin bir metresi olsa hoşuna gider miydi?
Mezhep konya ovası genişliğinde :) gurur kavramı yavaş yavaş yok oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılaşk bu
+1 yılMantigini kullan. Seviyor olabilirsin ama bu yaptigin dogru degil. Karisinin yerine koy kendini en basitinden
11 Yorumla
Soran+1 yılkoyamam ben o değilim
Sıkıntılı bir durum gelecegi yok hep öylemi kalacaksın ya da yuvamı yıkacaksın. Yol yakınken iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın
Birbirimize hayır diyemiyoruz değil. Birbirimize hayır demek istemiyoruz olcak o.
10 Yorumla
+1 yılBu durumu kabulleniyorsan diyecek birsey yok ama eşini ve çocuklarını düşünerek hareket etmeni öneririm
00 Yorumla
+1 yılMetres olmak istemiyorsan ayrılacaksın ne olacağı mı var.. Haa istiyorsan ben kaldırırım ne olursa olsun diyorsan keyfine bak..
00 Yorumlabnce hemen ilişkini kes annemin bir sözü var evliye gönül koyma eve gider unutur diye seni yarın birgün bıraakır gider ortada dımdızlak kalırsın
00 Yorumla
+1 yılSimdi hayir diyemiyosun tamam ama sonradan çok uzuleceginin farkinda misin?
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim vallla
- +1 yıl
İki çocuk bir es. nasil kabul edebiliyosun anlamiyorum. sevmek değil bu bana oöylegelmiyor
kendıne yakıstırıyosan evlı barklı adamla bırlıkte olmayı , mılletce or. spu denmeyı bızım ıcın problem yok...
02 Yorumla
Soran+1 yılaşığım çok
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha a mk yuva yıkma ya. hem unutma bugün senin için bir başkasını terk eden -hemde bu başkası karısı ve çocuklarının annesi- yarın başkası için seni terk eder. bırak bu adama yapma etme
00 Yorumlaolmaz simdiki esine böyle yapiyosa aynisini sanada yapcak ilerde senin üstünede 1 kuma getirir
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun cok gunah birsey hepsinin gunahina girersin benden soylemesi oteki dunyani duşun nefsine yenik duşme sakn
00 Yorumla
+1 yılBugün senin için bir başkasını terk eden senide bir baikası için terk eder,
Yuva yıkanın yuvası olmaz..10 Yorumla
+1 yılPeçetesi olucaksın güzelim.
Peçete gibi atılıcaksın bir kenara :D13 Yorumla
Soran+1 yılhiçte bile bana aşık olduğunu biliyorum
- +1 yıl
tabi cınım tabi
Soran+1 yılevli adamlar aşık olamaz mı? bal gibide aşık
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılParası olmayan bu ülkede o... pu oluyor bilgin olsun..
10 Yorumla
+1 yılBela bile okumam sana da o adama da ikinizde irispisiniz kabul edin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılAhh nasil yapabiliyorsunuz okadar ornek varken sanat camiasina bak bir yva yikan kadinlarin sonhna
00 Yorumla Bir anne ve 2 çocuğuna acımıyorsan ilişkine devam et. Aşığım seviyorum ayağına da yatma sakın senin yaptığın bencillikten başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılEvlen , 2. Eşi ol.
Yalnız ilk eşinin rızasını alması gerek03 Yorumla
Soran+1 yıltaamam alırım ama ilerde bende evlenmek istersem oda rıza versin
Soran+1 yılne dalga geçiyosun be
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. sizin ikiniz ananca seks için kulanıyorsunuz birmizi başka neye yarar adam için sende zevk almya bakıyorsun işte
04 Yorumla
Soran+1 yılyanılıyosun birbirimize gerçekten aşığız
Soran+1 yılçocugu olan aşık olamaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl yoluna bak, suç ortağının çocukları var ve arkasından vurduğunda hemcinsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bilincli olmak guzel sey, takılcan bir sure boyle o kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet galiba
Bu sana kalmış bişey ama ben sadece şunu sogleyim yuva yılanın yuvası olmaz
00 YorumlaKusura bakma ama hak ediyorsun. Öğrendiğin halde konuşuyorsan eğer.
10 Yorumla
+1 yılmetres olarak devam et herkes fb zaten sen olmuşsun çok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kasarlar yuzunden evlenmekten korkar olduk mk kasari
00 Yorumlatakılın bakalım ilerde sende evlenirsin büyük kocaman bir aile olursunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılaa dimi farklı denemek lazım. benle evlenir misin ilerde?
Adamin seni kullanip daha sonra atmiyacagini nereden biliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılatmaz bir kenara. oda beni seviyor
+1 yılmetres olma hostes ol
32 Yorumla- +1 yıl
hostes olursa ne olacak
Soran+1 yılkafiyeli diye yapmış bunu :d
+1 yılalka seltzer bul biyerden iç :)
15 Yorumla
Soran+1 yılo ne ki
- +1 yıl
yanlış yere yazmışım :) pardon..
Soran+1 yılö. değil canım
- +1 yıl
bu arada görüşüne gelince bir insan ewli olduğu halde sen ile beraber ise zaten ewli sayılmaz.. sadece bir imzadır o :) ikinci olarak böyle bir ilişkide ne olacak ne bitecek diye düşünmemelisin.. keyfin yerinde ise durursun değilse gidersin.. bu kadar nettir... doğru olan ise ewli olduğu kadına eşinin ne halt yediğini söylemektir.. kimse bir yalan içinde yaşamamalı..
Soran+1 yıltamam söyleyecem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMetres olunca haber ver..
Metrekare üzerinden ruhsat alıp hepimiz bir kere zürtücez sana.22 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç herif
- +1 yıl
Sen bir kadının yuvasını yıkarken orozpu olmuyorsunda.
gel bir kerede biz zikelim diyince mi iğrenç oluyorum :)
oo metres fantazısı alırım bı dal.
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026