Ya allah aşkına tüm erkeklerin amacı şu iki bacağın arasında mı? Neden tam biriyle adam akıllı konuşuyorum dediğim anda farklı şekilde yakınlaşıyorlar bana. Dürüst olun lütfen. bir kadına karşı hiç mi masum hisler besleyemiyor mu bu erkekler?
Cevabın nedir?
+1 yılburada yok şöyle namusluyum yok böyle namusluyum diye kendi reklamımı yapacak halim yok. ama senin o bahsettiğin o tarz masum olmayan konuları asla düşünmeyen biriydim. sonra bir kız arkadaşımın uyarısı sayesinde ben hayatta olma amacımdan şaştığımı fark ettim. sonra da tabii ki modumu değiştirdim ve beni kısıtlamadıkça karşıdaki ne isterse o olur diyorum. diyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğum kızı herhangi bir cinsel konuda düşünmek bana hep yanlış gelmiştir. Bir erkeğin yaklaşımından size karşı neler hissettiğini anlamanız gerekiyor. Eğer seviyorsa, o arada ki kısım onun için sonra ki aşamalar da kalacaktır. Daha ilk yakınlaşmalar da konu oralara gidiyorsa, arkadaşları arasında "Çok fena s*kerim" muhabbeti yaptığı biri olabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle midir peki bu
- +1 yıl
Kendi çevremden örnek veriyorum. Arkadaşlarım bir kızı sadece yatakta düşlüyorsa ilk yaklaşımları yine cinsel oluyor. Her konuda muhabbeti oraya kaydırmaya, kıza "Seni bu yüzden istiyorum anla artık" mesajı verip neticeye ulaşmak için çabalıyorlar. Fazlası ile böyledir desem yalancı çıkmam.
+1 yılİnsanların dışları yerine iç güzellikleriyle ilgilendiğimden beri bu konuya huzurla hayır diyebilirim :)
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBesledikleri bşy var
Ama beyinde değil s.. klerinde12 Yorumla- +1 yıl
Tşekkürlerr
Soran+1 yılRica ederim doğru söylüyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
+1 yılToplum olarak hormonsal duygular sürekli bastırıldığı için herkese aynı muameleyi yapıyor çoğunluk belli bir süre sonra ayırt edemiyor ya da ayırt etmekten vazgeçiyor kişiye göre muameleyi yoksa tercih meseledir insanların sekse yaklaşımları ama yaşanmak isteyip doyasıya yaşanamayıp bilinç altına girdiği an tehlike başlıyor buyrunuz toplumumuz 😶
10 YorumlaUlan psikolojik sorunları olan bir kızla sevgim uğruna 2 hatta yok arkadaşlıktan beri say 5 yıldır uğraşıyorum. Bu laf varya genelleme bizim gibilere hakaret. Ulan kendi hayatımı bir kalemde s*kip atmışıp sırf masumane hislerimden dolayı ki başka s*kip atacak bir şeye mi bakayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHakaret falan değil. Akıl çok kayıyor oraya kusura bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılMillete burada namusluyum pozlari vermeye gelenlerle dolacak birazdan burasi tabiiki var oyle erkekler bu arada bastaki sözüm de oyle olanlara yanlış anlamayin her neyse tabikii var oyle erkekler kisi sevdiğine kem gozle bakamayandir zaten ama maalesef ki bu insanlarimizin sayisi gün be gün azalmakta bunda kizlarin payida var tabii
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kalbiyle gelen illaki vardır ama dediğin gibi çok azlar
- +1 yıl
Aksilik mi bahtsizlikmi ne denir bilmiyorum ama kalbimle gittim. ol dese olcektim ama olmadi arkamdan vurdu bana canim derken baskasina kocam demis demekki :/
- +1 yıl
Daha fazla ozelee giremem ama cok sıkıntılı bir donem bu
+1 yılSeninle muhabbetin için mi görüşsün, iş için mi gözüm.. Kadın ve erkeğin temas kurmasındaki fıtrat bellidir. Hafta sonları halısaha maçı yapıp, bilardo atacak değildiniz.. Gayet tabii bu gaye ile yaklaşacaklar sana..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
masum hisler beslediğim 2 kızda aldattı beni ak. biri 4 senelk sevglmdi biride 1 senelk.. bu saatten sonra bütün kızlara tek geceli kgözle bakıyorm ve son 2 senedirde bu gözle baktım hep 1 hafta 2 hafta takılıp bıraktm bundan sonra böyle
22 Yorumla
Soran+1 yılAma ya arada cidden Masumlar varsa
Allah iki ayrı cins olarak yaratmış. iki ayrı cins olmakta amaç üremek. senin amacın ne peki. evcilik oynayacak adammı arıyosun. şuna desene bende istiyorum ama söyleyemiyorum diye.
23 Yorumla
Soran+1 yılKadın olmadan anlayamazsın bazı kavramların Ne denli önemli olduğunu
Bütün erkekler aynı ve sen hepsini çözdün di mi. Bravo.
10 YorumlaAşık olanlar sadece besler. Aşık olunca cinsellik düşünemezsin. katılanlar beğensin. katılmayanlar eksilesin!
12 Yorumla
Soran+1 yılAşık olan yok o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılablam erkeklerin asil amaci samimi anlar yasamak buda hep cocukluktan beri bildigi en gizli seyi onun paylasmasini istemesinden dogal birsey yok. bu iki bacak arasi olmus bu ayagin elin baska bir organinda olabilirdi yani mesele bu
20 YorumlaKadınlar yanlış erkeğe gidiyor sorun bu. Bazı erkekler sadece sevmek sevilmek ister.. ama nerde seven kadın seven erkeğe denk gelmez genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın saçma adaleti
+1 yılNeden genelleme yaparsınız ki. Sana öyle yaklaşıldı diye bütün erkeklerin amacı bacak arası değil masum düşünenlerde var tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılBak farkındaysan soruyorum. Hepsi mi böyle diye.
- +1 yıl
Sen o şekilde sordun bende genelleme yapılmasına karşı olduğum için bu şekilde hem soruna cevap verdim hemde şikayetimi dile getirdim
+1 yılErkek doğuyorlar ama insan olamıyorlar insanı insan yapan İslam ahlakıdır kendini yetiştirebilendir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ama ben daha o temiz insanlarla karşılaşamadım
- +1 yıl
Doğru insan olursan bulursun merak etme herkes layığını bulur
+1 yılBesler tabi kadının durumu çok onemli hani yollu gibiyse asilirlar ama mesefeliyse cekinerek yaklasrlar biraz kizlarn hareketleride onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılDisardakileri bilmemde burdakilerin beyni oraya dusmus
00 Yorumla
+1 yılMasumda olsa ilerde böyle şey 2 taraftanda birisi isticektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma dediğin gibi ilerde. Çok ilerde. Ciddi olursa
+1 yıldünyada ki tüm canlıların amacı bu değil mi? üreme...
00 Yorumla
+1 yılistiyorum yalan sevmem
cesaretli bayan yok biliyorum03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız toplum gereği
- +1 yıl
ne kadar güvenilir olduğumu bilseniz keşke
- +1 yıl
bekliyorum umarım görüşmemiz olur
ben kadar dürüstü yoktur
onlar pis insanlar sadece erkekler değil kabul et kızlardanda war
01 Yorumla
Soran+1 yılVar tabiki. Ama erkeklere oranla daha az sende bunu kabul et
Açıkçası İlkde masum hislerle başlar, daha sonra olay her ilişkide oraya gelir. Ne yazık ki böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz olasıca hisler
Ben sana bişey diyim mi başta tüm erkekler masumdur belki de sorun sende
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bende. Hep Bizdedir zaten sorun
+1 yılsiz masum hisler besleyen evlenmek isteyen erkekleri sevmezsiniz ki zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılÇıktıda sevmedik
- +1 yıl
öyle insanlar cıkmaz işte karşınıza diğer piçler serseriler gibi asılmaz kandırmaz masumca söylerler ama yok şöylesin yok tipim değilsin bilmem nesin diye reddedersiniz
Soran+1 yılHep suçluyuz hep
- +1 yıl
asıl biz sucluyuz ciddiyim diye bagırdım meğerse abaza olmalıymışım
Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Valla kaliteli entellektüel ve vizyoner nitelikte bir sohbeti canlı sexe bile değişmem o kadar net.
02 Yorumla- +1 yıl
cansız seks nasıl oluyor?
nikahın olmadığı adamdan sana koca şefkati göstermesini bekleyemezsin ! bu saçmalık bu bir hata dır
16 Yorumla
Soran+1 yılKoca şefkati olmasına gerek yok. Insan olsa yeter
Soran+1 yılHemen savunmaya geç zaten. Hep kadınlar yanlış
Soran+1 yılYa nikah ne alakadır bide bu çıktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yüzde 90'ı öyle sanki bu devirde kızlar çok masum ulan bu site'ye üye olduğumdan beri kızların seks düşkünlüğün'den erkekliğimden utandım kendimi kız gibi hissettim :D
00 YorumlaHoşlandığın serseri piçler yüzündrn suçu tüm erkeklere atma bn hiç bir kızla cinsellik konuşmadım
00 Yorumlakızlar sapık ve yanlış erkekleri bulma konusunda üstünüze yok derdinize yanın :D
10 YorumlaGenelleme yapma istersen..
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme değil zaten soru
Soran+1 yılNasıl anlarsın niyetini
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBurdaki çoğu erkeğin amacı o maalesef
00 YorumlaHayattaki herseyin sonu seks e çıkar
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Evet çünkü insanlığın ve bütün herşeyin amacı yaşamak ve yaşam sunmak olduğuna göre etrafında gördüğün herşey birlikte olur bu bir ağaç olabilir bir kedi olabilir veya toprağa atılan bir tohum veya bir insan herşeyin sonu birleşimden geçer insanoğlu olarak adlandırılan ismi ise seks'tir dolayısıyla yaşamın ve yaşamanın asıl amacı hayat'ı devam ettirmek olduğuna göre hayattaki herşeyin sonu bir şekilde seks'e dayalıdır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Açıkça söyliyimi sana?
013 Yorumla
Soran+1 yılBuyur
Soran+1 yılSöyle taamamm
Soran+1 yılErkek olmak varmış ya
Soran+1 yılRahat rahat
Soran+1 yılHer konuda rahatsız ya sınır yok sizde
Soran+1 yılRahatsınız*
+1 yılHerkes aynı değil bacım. Ben adam gibi adamım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam 😀
- +1 yıl
Kendimi övmek gibi olmasın ama Adamın dibiyim
yok değil. enderde olsalar normal olanları var
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ender
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. o nasıl sevmek miş öyle
00 Yorumla
+1 yılBesler anlayan mal nerde
00 Yorumlagenelleme yapma bacısı iyilerde var
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte onu soruyorum. Var mı iyiler
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızların seçimi yanlış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki değil. Kişiye göre değişir.
00 Yorumla
+1 yıladamına göre vala neden beslemeyim ki..
00 Yorumla
+1 yılaynı hepsinin amacı :D
00 Yorumla
+1 yılKıza göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. sevmeyen her zaman aklı orda amacı orda
00 Yorumla
+1 yılkonuşma şekline göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Farklı olanlarda var
03 Yorumla
Soran+1 yılNadiren çıksalarda
Soran+1 yılHaliyle yerini o soytarılar kapar demi
aynı %90
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı değil herkes...
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aynı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri