aşırıya kaçmamak kaydıyla arada sırada duymak hoşunuza gider mi yoksa erkek adamı bozar mı öyle bebekler mebekler :)
Sıkıntı olmaz diyebilir
Derim ama dedirtmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elbette, bence çok tatlı bir şey bu.
Eğer bir Erkek ''Erkek adamı bozar bebek mebek'' diyorsa o erkeğin ego problemi var demektir.
Sevgilim bana pembe renkli lolipop şekerim bile dese ''noluyor ya'' demem, bunu bana söylemekten mutluluk duyuyorsa gerisi boş yani.
Sonuçta Mutluysa, mutluyum.
Kişisine göre değişiyor sanırım,Ben lakapları pek sevmiyorum.. Özenti ve Klasik aşkım bebeğim gibi kelimeler bana çok banel geliyor.Sevdiğiniz insana ismini ile ya da meleğim diye hitap ederdim herelde.. Sözler gider.. mühim değil önemli olan yüreğinle nasıl hitap ediyorsun =)
oyum B. ben derim erkeklere bebegim ama sevmedigim, hoslanmadigim birine dalga gecermis gibi derim. ayrica kendime bebegim, sekerim vs. asla dedirtmem.
Bazen demek istiyorum fakat hoslandıklarını sanmam. :D
Cevap
82Cevap
valla hacı misal bi kız var . hani mevzusuna göre yeri geliyor oha mk. diyor o vakit bile içim gidiyor nasıl hoşuma kaçıyor anlatamam
yani demem o ki edilen laf kadar lafı söyleyende önemli. ona değer veriyorsan ondan gelen herşey bi başka güzel oluyor
Bebek derse, bebekte meme isterse bozutmak yok ise Neden olmasın? Büyüt ellerinde diye de veririm subliminali ...asdasdadasd
Shshsh
Kadının nasıl söylediğine ve ne sıklıkla söylediğine bağlı bence.Sürekli söylüyorsa ve herkese söylüyorsa,yani bazı kadınların herkese her zaman canım demesi gibi, o zaman hoşlanmam ve çok yapmacık gelir bana.Ama sadece bana bebeğim diyorsa ve derken bunu hissederek,sevgiyle söylüyorsa da çok hoşuma gider,kendimi iyi hissettirir.Yani tamamen kadının söyleşiyle alakalı..
Demem odur ki; kaslı 100 kilo bir adama "bebeğim" der iseniz, adam size "hassiktir lan" bakışı atabilir. Veyahutta, 100 kilo veya kaslı değilse eleman fakat üzerinizde bir baskı kurmaya çalışıyorsa-maçoysa- ona bebeğim demeniz de aynı etkiyi yaratabilir.
Velhasıl kelam gençler, İÇİNİZDEN NE GEÇİYORSA ONU DEYİN.
ara sıra sevgilim bebek diyor. "bebek" geniş bir kelimedir. küçük cici kız çocuklarından öte, küçük cici erkek çocuklara da bebek denir. unisex gibi bir şeydir açıkçası. bebek, canım, cicim, tatlım, hayatım vs. canı ne istiyorsa desin, sıkıntı değil.
yanlızken isterse sümüklü böceğim desin :D ama bi ortamda olmaz yaa :)
Yani yanlızken denilebilir sıkıntı yokk
anlaşılan ölüyosun onun için ama yaklaşımının seni korkutuyor ona nasıl hitap edeceğin rahat olmalısın ve kendin olmasıın onu elde edeceksin diye kendine bağlıyacaksın diye bunu yapmana gerek yok onun yanında iken kendini kaptırma ona o zaten yelkenleri yakarak kıyına demir atacaktır sonsuza dek :)))
"Bebeğim" dediğimde genelde şöyle bir mesaj geliyor; "Bebeğim diyen ağzını yerim."
Demek ki hoşlarına gidiyor. :)
Özel durum ve anlarda (sıkıntılı, keyifli vs) problem değil. Ama zırt pırt söylenmesi rahatsız eder. Bir başka sinir versiyonu da "aşkım".
valla şahsen ben çok seviyorum denmesini... tabi ortamına göre her yerde de denmez ;)
Herkeşlerin yanında söylenmesinden haz etmem. Baş başa iken yada çok yakın arkadaşlarımızın yanında sürekli olmamak şartıyla kullanılabilir :D
beni bozmaz aksine arzumu çağlatır zira bende bebeğpim demekten hoşlanırım
erkek adamı bozar bu kelimeyi daha çok toplar sever o neymiş, hadi aşkım canım olsa bişe değil
erkek adamı bozar.. bana yiğidim,goççum,erkeğim desin... =)
bir de "paşam" diyenler var ki irite olurum, çıldırırım!
Bütün hitaplar yerine,zamanına göre değişir hoşuma gidip gitmemesi özel olarak hoşlanmadıklarım dışında tabi
koca kazık kadar adama bebeğim mi denir.. kız olsa neyse bebek gibi kızlar vara ama, kazık kadar adamlara bebeğim diye hitap eden kızlarada çok uyuz oluom..
ama bütün erkekler CANIM denilmesinden hoşlanır öyle değilmi?
hoşlanmıyor çok sıradan geliyormuş hatta özellikle belirtti bana canım deme diye
kimin dediğine bağlı. hatta bazen ne dediği bile umurumda olmaz, kim olduğu önemli :))
Romantik bir akşamda başbaşayken olabılır ama sokagın ortasında bebeğim diye konusarak hıtap etmesı Tartışılır.)
içten olması kelimelere anlar yükler sıkıntı yok ama en güzeli
annnnnnnnemmmmmmmmmm diyenler <3 :)
ne söylerim ne duymak isterim.holywood alntıları bana göre değil.
İçten söylüyorsa, sevgilimin bana nasıl seslendiğinin önemi yok.
Teşekkürler :)
bebbekkim der bana sevgılım. arada kılanıyor olsamda sikayetım yok ve hosumada gıdıyoor..
Eğer samimi olduğum biri ise derim ama dedirtmem :)))
ya bebegım nedır yaaa allah askına hem cok yapmacık hem cok klıse unisex gıbı gorunuyor olabılır ama degıl
Arasira yeri geldiginde hos olabilir. Ancak gunluk iletisiminde surekli bana oyle hitap etmesini istemem.
çok yapmacık geliyor bana birazda komiksiyorum gerek yok bence bebeğim börtüm böceğim gibi hitabelere biraz daha orta şeker olan canım diyiver gitsin
demem ama demesinede bişey demem ne de olsa karşıdaki kız , benim gibi odun değil deme ? :D
ben bir erkeğe asla bebeğim demem..çok saçma zaten...
bitanem canım varken erkeğe bebeğim demeye gerek yok o diyebilir sadece
bizim bi kız arkadaş vardı.. herkeze "oooo bebeğiiiim" derdi
hayır sevmem ben bebeğim böceğim sevdiceğim one lan!herif bey şş falan diyin daha iyi.
evet hoslanırım şahsen dedıgın gıbı aşırı olmıca..şekerim falan demesınde
benim hoşuma gidiyor
çünkü bende genelde kullanırım öyle kelimeler
canım bebeyim aşkitom tatlım gibi
ama kişiye göre deyişir
pınarla büydük
bebek değiliz biz
:D
Herkesin bebeği olmam.
olmadı bacım dersin :)
Beni şu genellemelerden kurtarın artık ya..
cevap vermen için davetiye yollanmadı..
Beni de la, bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır. neyse ben bir cevap vereyim , geliyorum.
güzel bir söz hoşanırım ben (:
sen ne istersen diyebilirsin bebeğim:)
koca bebek mi oluyor erkekler
bana dediğinde hoşuma gidiyo hemde çok
bazen içimden geliyor söylüyorum valla:)
ben demem ama erkek arkadasım bebegım der bana :)
tabisi çok masum bi kelime
ben severim :) neden olmasın diyende oldu.
ortamda demesi biraz sıkıntı yaratabilir :D
Nop.
Ahh benim koca bebeğim falan :))))9999
:)
Verdim yıldızlarını.
demem de denilmesinden de hoşlanmam
De bakalım, ne cevap vercem
bebeğim değil, "erkeğim" desin.
oldu birde şekerim,yavrum diye gitsin..
bebeğim fazla yılışık geldi bana
Sevgilimse ve yanımızda kimse yokken diyebilir.
bana diyebilir
emzirmemek şartıyla :)
Karakterinden anlarsın az çok ya.
Demeyi de sevmem; denmesi de.
bebeğim dieni bulduktan sonra hoslanırız heralde :)
gitmez mi, hele de senin gibi tatlı bir kızdan..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar