Bir insanın kilosuyla, utangaçlığıyla,sessizliğiyle dalga geçmek nasıl bir şey biliyor musunuz hiç yaşadınız mı? O insan büyük olasılıkla alıngandır da. Ben de o insanlardan biriyim her gün battaniyenin altında ağlıyorum aynanın karşısında kilomla dalga geçtiğim günleri sayamadım. sabrım tükendi artık kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum herkes bir yana ben bir yana insanlar psikolojik sorunlarım olduğu için bana uzaylı gibi davranıyorlar sırf depresyondayım diye şizofren muamelesi yapıyorlar çok sevdiğim (!) sevgili öğretmenlerim bile diğer arkadaşlarıma "o kızla uğraşmayın ona bulaşmayın o tehlikeli o antipdepresan kullanıyor" diyor. ben bunu duyduktan sonra eve gidip saatlerce ağladım annemde ağladı bana ağladı durumuma ağladı her gün eve gelipte ağlamamdan bıkmış olacak ki o da ağladı. küçüklüğümden beri insanlar hep bana "utangaç içine kapanık sessiz " dediler. oysa ben öyle biri değildim özümde utangaç değildim hep yüzüme vurdular bunu. insanlar çok acımasız şimdi bile bunları yazarken ağlıyorum tabiki benim durumumdan çok çok kötü durumlar var şükretmeliyim ki ailem hayatta ama olmuyor işte ben neden yaşıtlarım gibi olamıyorum? neden kimse benimle arkadaş olmak istemiyor? neden her gün eve gelipte ağlamak zorundayım? neden herkes benimle dalga geçiyor? insanlar çok acımasız ağızlarından çıkan tek kötü sözün karşılarındaki insanı 3 gün ağlatacak kadar etkili olduğunu bilmiyorlar.
Defalarca bu sitede intihar etmek istediğimi söyledim ergenliktir dediniz hayır ergenlik falan değil bu eğer ergenlikten kaynaklanıyorsa neden yaşıtlarım benim gibi değil?
birçok yaşıtımın notları kötü ben ise yapacak başka bir şeyim olmadığı için sürekli ders çalıştım iyi bir okul kazandım ama inanın mutlu olmadım çünkü ben insanlar tarafından sevilmek istedim bol bol arkadaşım olsun istedim ama olmadı intihar etmek istediğimde oldu bileklerimi keserken teyzemin kızı yakaladı ve olanları annemle babama anlatmakla tehdit etti.
içimi döktüm KS.
şimdi isterseniz sorumu kaldırabilirsiniz içimi dökmek yetti inanın dertleşebileceğim bir arkadaşım bile yok herkes nefret ediyor benden.
sağ ol KS.
Defalarca bu sitede intihar etmek istediğimi söyledim ergenliktir dediniz hayır ergenlik falan değil bu eğer ergenlikten kaynaklanıyorsa neden yaşıtlarım benim gibi değil?
birçok yaşıtımın notları kötü ben ise yapacak başka bir şeyim olmadığı için sürekli ders çalıştım iyi bir okul kazandım ama inanın mutlu olmadım çünkü ben insanlar tarafından sevilmek istedim bol bol arkadaşım olsun istedim ama olmadı intihar etmek istediğimde oldu bileklerimi keserken teyzemin kızı yakaladı ve olanları annemle babama anlatmakla tehdit etti.
içimi döktüm KS.
şimdi isterseniz sorumu kaldırabilirsiniz içimi dökmek yetti inanın dertleşebileceğim bir arkadaşım bile yok herkes nefret ediyor benden.
sağ ol KS.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar