bu ürünü yeni keşfettim ve biraz araştırdım evinizde salon kalitesinde kendi kendinize sadece 4-6 seansta kıllarınızdan kurtulabiliniyormuş. aranızda bu ürünü bilen kullanan varmı acaba ? veya bu ürün hakkında araştırmak isteyenlaer philipsin web sayfasına göz atabilirler. türkçe pek fazla açıklaması yok ama yabancı dili olanlar başka dillerden bu ürün hakkında bilgi alabilir. lütfen araştıranlar iyi kötü buraya yorum yapsınlar almayı düşünüyorum fiyatı 500 € almanyada
Cevabın nedir?
Lazer ciddi riskli bir şey bn güzellik merkezlerinde yaptırmaya korktum kız mesleğin güzellik ve cilt bakımı mezunları yapıyor die çok uzun süre tuttuğunda ciltte leke yapar ve lazer lekesi geçmez kaç tane güzellik merkezine dava açıldı bunun için onlar bile hata yapabiliyorlar çok fazla uygulamalarına rağmen cihaz bildiğim kadarıyla 1000 lira civarı bn özel hastanede tüm vücut 3500 liraya yaptırdım bu riski aldığına değmez yapabilcen mi yapamıcan mı ya dökülmezse tüyler? Onu da geçtim ya leke bırakırsan cildinde bu riski aldığına inan değmez git adam gibi hastaneye tertemiz bitirsinler doktor kontrolünde olmasıyla evde ya da güzellik merkezinde olmasıyla aynı şey mi sakın riski alma
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim sıkıntım dıs vajina dudaklarında da makat bölgesinde de kıl olması :(( oralara yapılmıyormus ya napıcam ben.
ozel hastanelerde 3000 midir?- +1 yıl
Bn 3500 e bikini koltukaltı tüm bacak yaptırdım hastanesine göre değişir acıbadem şifa gibi hastanelerde yaptırırsan daha pahalı olabilir tabi ama ortalama 3500-4000 civarı ama derdim sadece bikini orası bitsin dersen git bir özel hastaneye 1000-2000 civarına halledersin uğraşma cihazla nasıl kullancağını bile bilmiyofsun çok riskli
- +1 yıl
hastanede nasıl yapıyorlar işlmemi?
- +1 yıl
hastanede işlem nasıl yapılıyor ve kalıcı mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılIşık akıcılık (J/cm2): Vücut eki: 2-6.5, Hassas eklenti: 2-5,5
Işık tayfının: Vücut eki> 570 nm, Hassas eklenti> 600 nm
Yüksek performanslı lamba:> 80.000 yanıp söner sunar.
yazıyor link
ben de ipl hizmeti alıyorum güya ama dandik makinalarda mı yoksa atlaya atlaya atış yaptıkları için mi etki göremiyorum bilmiyorum. çalışanın ağız kokusunu çekeceğime bunu alırım. tabi eğer özellikleri iyiyse ben anlamıyorum çünkü. biraz araştırdım ampulü değiştirebiliyormuş. ipl'den bir hayır göremedim dediğim gibi nedenini bilmiyorum ama alexandirite yaptırmaya kara verdim işe girince. param yetmezse belki bunu alırım.00 Yorumla
Biraz el yatkınlığı olmalı. Duyduğuma; göre önce jiletle alıyorsun sonra, kıllar biraz çıkınca Lazerle alıyorsun, kıl köklerine doğru tutuyorsun.2-3 hafta devam ediyorsun. Kıl miktarı, kalınlığına bağlı.
Güneşe çıkmıyorsun. Beyaz kılları almıyor.(renk odaklı olduğu için). Tam kuku göre kuku dakiler için problem yok. Heryeri alabilirsin.
Yanlız :pahalı. esenlikler.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
24Cevap
+1 yılAltta bak açıklama var ürünün, bu profesyonel epiasyon çihazları gibi kökleri etkilemiyor. Sadece teri üstü kılları yakıyormuş ve ütülememi , tütsülememi ne onun gibi bişey yapıyomuş, yani kıllarından azalma olmuyor. Kök durdukca kıl güçlenir. Pek bir bka yaradını sanmıyorum yani.
05 Yorumla- +1 yıl
Tüylerin yeniden büyümesi engellenir diyor
- +1 yıl
herkes ürününü satmak için bişeyler der :)
- +1 yıl
Yorumları oku istersen
- +1 yıl
al o zmn ne diyeyim, ne diye soruyon buraya :D
- +1 yıl
Sanane
Ben 1 ay once aldim ve memnunum. Blogumda resimli olarak kullanim oncesini sonrasini paylasiyorum.
birbakmissinaradiginburada. blogspot ta denediklerim sekmesinden goruntuleyebilirsiniz.
Tabi zaman icerisinde geri donus nasil olarak gorecegiz.21 Yorumla
+1 yılphilps lumea bilindik bir marka. evde yapmanı tavsiye etmiyorum ama zamanın olmadığını belirtmişsin.
tüyleri aldığında 4 ay boyunca kökleri duruyor. 4 ayın sonunda dökülmeye başlıyor denendi.
lazer merkezlerinde ortalama 1 ay içinde dökülüyor geri kalan 2 ay yeterli012 Yorumla- +1 yıl
1-) ev için alacağın her lazer markasının bir kenarında IPL yazar. bunun anlamı kabaca tüy yoketmek değil tüyleri uyutmak. çıkmasını geciktirmek. ortalama 4 ay boyunca emek vereceksin. 4 ay boyunca tüy köklerin gözükecek 4 ayın sonunda ortalama 2 ay tüysüz dolasacaksın ardından tekrar aynı döngü bu yuzden tavsıye etmem dedim hiç yoktan iyidir tabi :)
Seanslara gidersen bir miktar kesin çözüm alırsın ayrıca lazer yaptırdıkdan 1 hafta son dökülme , pürüzsüzlük başlıyor. ( evde yapılan aletlerde 4 ay sonunda dökülme başlıyor.)
küçük bölgeler için iğneli epilasyon daha mantıklı bir de. - +1 yıl
4 ay sonra pürüzsüz bir görüntüye kavuşacaksın. 2 ay boyunca bu böyle sürecek sonra bir gün uyanacaksın minik minik uçları çıkmış aman tanrım diyeceksin hemen makineye koşacaksın çıkanları alacaksın. ve bu düzen böyle gidecek bu daha açıklayıcı olmuştur umarım
- +1 yıl
lazer merkezinde çalışan bir hatuna yürüyorum
- +1 yıl
Saç derken?
merkezde yaptırmak mi bir de? - +1 yıl
yapar yapmaz yanık tüy köklerin olacak. 2 hafta sonra bu kökler uzamaya tekrar baslıcak tekrar alacaksın. tekrar yanık tüy kökleri kalacak. bu şekilde devam edersen 4 ayın sonunda pürüzsüz gözükeceksin. ardından 2 ay hiç çıkmayacak sonra hafif hafif cıkmaya baslayacak cıktıkca alacaksın
+1 yılgecen sene 450 euro ya almistim. cok rahat bence. almama degdi. bidaha cikmiyor. ama iki hafta arayla yapman gerek. agda felanda yapmicaksin sadece jillet ile alabilirsin. dogru yaparsan herseyi 8 ay sonra gercekten bir degisiklik farkedersin
013 Yorumla- +1 yıl
ha bide o kirmizi isik insani gercekten yoruyor :D
Gizli Soran+1 yıl8 ay sonra fark gördüm diyelim. Sonra kullanmaya devam ettim. Bir yıl gecti aksatmadan kullandım. Tamamen bitecek mi tüyler? :D bırakınca cikacak mı yoksa
- +1 yıl
devamli yapman gerek ama diyelim bir ara verdin sakin agda felan kullanma cünkü devam ettiginde etkisini kaybeder. zaten tüyler 4. seferde gercekten azalmaya basliyor
Gizli Soran+1 yılTamamen bitmiyecekse ne anlamı var senelerce kullanıcam mı :/
Lazer epilasyon daha mantıklı drgil mi uygulama merkezinde- +1 yıl
bir senedir kullaniyorum cikmiyor ki :D Demek istedigim ara verme yani azaliyor diye birakma.
Gizli Soran+1 yılTamamen bitine kadar kullanayım yani :D
türkiyede var mı bu makina?
atis sayisi az degildir ins- +1 yıl
atis sayisi 80.000 galiba yanilmiyorsam. türkiyede var tabi internetten bile siparis edebilirsin. ben almanyadan aldim
Gizli Soran+1 yılBirde bir sey daha sorucam. genital bölge disinda dudak kısmına uygulamayın diye soyluyordu video da. Uygulanmıyor mu?
- +1 yıl
hayir cünkü orasi cok farkli yani ciddi sekilde zarar görebilirsin.
Gizli Soran+1 yılOff benim zorum orası zaten :( lazer merkezlerine yapıyorlar mı oraya
- +1 yıl
hayir sanmiyorum ama sorman gerek.
Gizli Soran+1 yılSözde her yerde yapıyolardı
Gizli Soran+1 yılPardon her yeri
biraz reklam olmuş sanki... reklam değilse bile inanmayın bunlara lambası kaç atış kaç jull atış yapıyor kaç nanometre aşağı iniyor? neyse bana saçma geldi...
03 Yorumla
Soran+1 yılben bu urunu yeni duydum arastirdim internette biraz ama pek fazla bi bilgiye ulasamadim turkiyede zaten satisi yokmus almanca kullananlar yorum yapmis onlari okudum ve cogu kisi olumlu seyler yazmis ama ben yinede daha fazla bilgi edinmk istedim amacim sadece bu. ben bile daha bu urunu almadim birazda pahali oldugu icin burda sizlere soruyorum
Merhaba ben 2 ay once kablolu modelini aldim 200 bin atis, 4 kere gogus killari icin kullandim ama belkide erkeklerde ise yaramiyor. 700'e aldim isteyene 500'e veririm. Not: kullanim kitapciginda genital bolgede kesinlikle kullanilamaz diye yaziyor, bilgilerinize.
00 YorumlaMerhaba ben 2 ay once kablolu modelini aldim 200 bin atis, 4 kere gogus killari icin kullandim ama belkide erkeklerde ise yaramiyor. 700'e aldim isteyene 500'e veririm. Not: kullanim kitapciginda genital bolgede kesinlikle kullanilamaz diye yaziyor, bilgilerinize.
00 Yorumlaben kullanıyorum 15 gün önce falan aldım türkiyede var artık zaten ve şu an gayet memnunum pahalı olduğu için ilk baya tereddüt ettim açıkcası hani iyi değilse o kadar para çöpe gdcek diye ama 15gün olmasına rağmen bacağımda bazı kısımlarda hiç çıkmadı bazı kısımlarda da tüyler gözükmycek kadar ince köklü çıktı şuanlık bir sıkıntım yok ben esmer bir bayanım o yüzden kızarma falan da olmadı
01 Yorumla
+1 yılilk ciktiginda aldim bazi bolgelerimde ise yariyor onun disinda yok tavsiyem 1-2 bolge icin o kadar para verme
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyaa😦 peki çok teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez çünkü atış hakkı bittiğinde kaldır at çöpe. Uzman insanlar yardımı ile yapabilirsin bunu alınca yarıda falan kalır Allah göstermesin :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHımm en iyisi lazere gitmek o zaman 😊 paranla rezil olmaktansa
- +1 yıl
Kesinlikle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılömrün boyunca kullanırsın böyle cihazları. tüyü kökten yok etmiyor.
Aldın mı almadın mı bilmiyorum ama bu linkteki yazıya bak bir istersen; basitçe anlatmış
bide Türkiye'de teknosa 1000 liraya satıyor00 Yorumla
+1 yılBen memnun kalmadım, paranızı çöpe atmış olursunuz almayın.
Onun yerine profi bir yere gidin..30 Yorumla
+1 yılTakipteyim bende nasıl kullanılıyor acı hissi az mı çokmu tamamen yok ediyormu
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamamen yok etmiyormus ama baya azaltiyormus aci hissi bazı bölgelerde çok az oluyormuş öyle duydum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlan arkadaslarım var memnun. Ben n11 den silk n glide 150000 ışık atım hızını aldım 3 seansta kollarım ve koltuk altım tamamen bitti mutlaka dene. Fiyatıda uygun
00 YorumlaBende çok merak ediyorum bu makinayı ama eğer işe yaramıyorsa da para çöp yani :/
00 Yorumla
+1 yılDuydum ama kullanmadım hiç. Lazere gidip halletmiştim ben 2 yıl öncesi sıkıntım yok
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnereye gitmiştin peki memnun kaldığına göre güvenilir bir yer?
- +1 yıl
yurtdışındayım ben işine yaramaz
+1 yılTamamen bitirmiyo 1 senedir kullaniyorum azaltiyo ve zayiflatiyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kanka akşamdan sabaha dökmez büyük ihtimal; 15-20 günlük bir priyodu vardır.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖyledir heralde 😊
Hangi modeli bu bunun 920 olan modelini eşime almayı düşünüyoruz burdaki fiyatı 420 euro kullanıcı yorumlarıda iyi gibi duruyo
00 YorumlaGit parasını ver epilasyon yaptır. Uğraşma böyle şeylerle. Tamamen para tuzağı.
00 Yorumla
+1 yılalmadan önce sorup yorumlara göre alsaydın daha mantıklı olmazmıydı
10 Yorumla
+1 yılBunları değilde güzellik merkezleri veya hastanelerde yaptır daha etkili oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen almayı düşünüyorum Philips alman daha iyi bu arada
02 Yorumla- +1 yıl
Yaptıktan sonra çıkıyormu biliyormusun
- +1 yıl
Çok net bilmiyorum yanıltmak istemem
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Kalici cozum degil o makine sadece duzenli kullandigin zaman ise yariyo biraktiginda yine ayni belki daha az veya ince olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence evde yapma. bu konuda uzman birine yaptır ve alma
00 Yorumla
+1 yılbende var. etkili ama sabır istiyor. uygulamak ve sonuç alma açısından biraz sabırlı olacaksınız.
ben işte sabredemiyorum. onun yerine silkepil 5 kullanıyorum.
eşim satacakmış gittigidiyora koymuş10 Yorumla
+1 yılyok onlar kalıcı değil düzenli olarak alıyosun kökünden yok etmiyor
10 Yorumla
+1 yılPhilips' in tıraş makinaları iyi. Epilasyon şeysi de iyidir heralde :D
01 Yorumla
+1 yılToplasan 2-3 ay kullandim. Artik kullanmiyorum ama baya azalma oldu
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltuyleriniz kullanmadan önce nasildi peki?
- +1 yıl
Daha sık çıkıyordu. Artik seyrek cikiyor. Ama kol alti icin hic azalma olmadi. Daha fazla büyüme süresi yavaslandirildi. Etkisi oluyor ama düzenli kullanilinca. Yani 2 haftada bir kullanacaksin mutlaka bikac ay boyu.
Gizli Soran+1 yılçok teşekkür ederik
+1 yıltatlım kullanışı biraz yorucu çok kullanman gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFiyatı 1.000 küsur, farkında mısın?
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFarkındayım
- +1 yıl
lazere gidincede ayni hesap :D
- +1 yıl
Ya ağda ile, cımbız ile, makine ile yavaş yavaş ve dönem dönem almaya başla ya da direkt güvenilir ve düzgün bir merkeze git. Yapması, düşünmesi kadar zor değil, hatta çok çok daha kolay. Oradakiler de kadın. O alete o parayı vereceğine, aynı meblağ ile tüm vücuduna epilasyon yaptırırsın. Hemen hemen aynı fiyata denk gelir.
Gizli Soran+1 yılAma sürekli merkeze gitmek zorunda kalıyorsun
- +1 yıl
Bu paraya değmez, başka ekipmanları da var ve önüne gelen herkez yapamaz bunu, bilgili olman gerekir, eğitimini almış olman gerekir. Ağda yap, kıl kökleri hafiflesin, kurtul.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl500 tl full paket beylikdüzü süper uğraşma ben kurtadamdım yolunmuş tavuk gibi oldum
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrası neresi?
Cevap sahibi+1 yılParan boşa gider kardeşim evde yapamassın
Cevap sahibi+1 yılAnladım kardeşim sen bilirsin tabiki yapacak bişey yok. Deneme yanılma yaparsın dikkat et yakma kendini
Cevap sahibi+1 yılCihaz yakıyor benim arkadaş aldı bayan kullananadı silverdin krem aldı da kurtuldu yaralardan
Cevap sahibi+1 yılTamam abla dövme 😂😀yakmıyor tamam
Cevap sahibi+1 yılSen yinede dikkat et kul yapısı sonuçta. Böyle dedim diye yanlış anlama sakın kardeşim takılıyorum az bişey :)
+1 yıllazer sadece kliniklerde yapılıyor
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır canım kişisel lazerle evde de yapılabiliyor
- +1 yıl
dozu çok düşük ve atış sayısı sınırlı
Al baakalım bende merak ediyorum ;)
00 YorumlaBen kullandım çok memnunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 ay önce aldım
Memnunum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek lazer epilasyon gibi olmaz bilgin olsun.
00 Yorumla Markası önemli değil, bimden al. en güzeli :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyorum memnunum
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkaç ayda etkisini gösterdi ayrıca kalın ve sık tüylerde etkili oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılİki defa kullandım
Tamamen yok etmiyor
Geç çıkmasını sağlıyor
6-7 defadan sonra etkisi net olarak ortaya çıkar dediler
Gizli Soran+1 yıltesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok etkili değil bildiğim kadarıyla bu
00 YorumlaYapmaya erinmesen cok güzel
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkaç atışlık olanı kullanıyorsunuz?
Gizli Soran+1 yılpeki tesekkurler
+1 yıl1000 bin tl verilmez bence
10 Yorumla
+1 yılKullanmadım ama alexanrite lazer gitmiştim çok iyi
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBazi yerlerde agrisindan cok bahsediyolar bazilari hic demiyor sizde agri oldumu
- +1 yıl
İlk seanslarda olmuyor ama daha sonra güçlü kollar kaldığı için biraz acı oluyor
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
+1 yılbunu ben de merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılhep almayı düşündüğüm makine.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİse yarıyor mu acaba
- +1 yıl
bayanlarda yarıyorda. erkeklerde yarıyormu acaba
Gizli Soran+1 yılVajina dıs dudaklarına yapılmıyomus ne anladım ben oraya yapamadıktan sonra.
- +1 yıl
vajinam olmadığı için sıkıntı yok :D
+1 yıllazer aleti de mi varmış vay be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmadan önce sormak daha mantıklıdır
10 Yorumla
+1 yılFayda etmez o
00 Yorumla1 milyon cularda var 1 TL
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇöp parana yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmayı bıraktığın an yeniden çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke etmeseydin sipariş
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yıllazer olduğundan aldığın yere güneş gelirse kanser olma riskin yüksek çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüvenmiyorum onlara en iyisi güzellik salonları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya ben de merak ediyorum aslında inan vr yaa
00 Yorumla
+1 yıllazere git
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Philips lumea iyi
07 Yorumla
+1 yılspider artıc
00 Yorumla
+1 yılİyi bir marka
00 Yorumla
+1 yılyok :)