KADINIM derken ne demek istemiş olabilir?

arkadaşlar merhaba sizinle yaşadığım bir olayı paylaşmak ve değerli yorumlarınızı almak istiyorum. Ben oldukça olgun üniversiteyi bitirmek üzere olan bir genç kızım bundan birkaç ay önce bir astsubay ile tanıştım. kendiside oldukça olgun bir insan. Son 1-2 aydır benden çok hoşlandığını ve benimle sohbet etmekten , sesimi duymaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Eğer bende istersem ikimizin çok güzel bir çift olabileceğini söylüyor sürekli... En son dün konuştuk ve bana yine beni çok beğendiğini söyledi... Seninle konuşmak beni çok mutlu ediyor , basit değil asil bir kızsın , keşke sende benim gibi düşünsen eşim olsan , hayat arkadaşım olsan inan bunu çok isterdim dedi... Hatta konuşma ilerledikçe bazen kadınım olduğunu düşünüyorum , keşke kadınım olsan , eş olsak eminim saygıya ve sevgiye dayalı çok güzel bir ilişkimiz olurdu dedi... Sizce bu iyi birşey mi? Kendisine güvenebilirmiyim? Sizce sadece cinsel amaçlamı kadınım demiş olabilir yoksa gerçekten ciddi mi düşünüyor? Ayrıca okulum bitince evlenmek istediğini birkaç kez söylemişti?

Not: Ancak kendisi arzulu bir erkek cinsel açıdan , ama bana karşı hiç bir saygısızlığı olmadı..
KADINIM derken ne demek istemiş olabilir?