''saçlarını kestiren bir kadın, hayatını değiştirmek üzeredir'' ?

Merhaba kızlar aslında bu yazıyı benim gibi hata yapan veya hata yapmak üzere olanlar için yaziyorum.Öncelikle cogunlugunuzun muhtemelki bir erkek arkadası olmuştur yasadıkları yasayamadıkları icin üzüldükleri ya da ailesel ya da cevresel üzüldügü seyler olmuştur ya da olacaktır ya da şu an yasiyorsunuzdur belkide. Ben 22 yasındayım çok kötü şeyler yaşadım ama tabikide her zaman olumlu yönlerinden bakmaya çalıştım. ama en çok kendimi üzdüm. karşımdaki üzülmesin kırılmasın derken kendimi paramparça buldum. saçlarım inanılmaz uzundu ve bir kadını en güzel gösteren şey kesinlikle saçları. kıyafetleriniz bile ikinci planda kalıyor. ben upuzun saçlarımı bildiginiz ev makasıyla ensemi bile kapatmayacak şekilde bildiginiz erkek gibi kestim hangi akla hizmet inanin bende bilmiyorum... aynada bildiginiz bir erkek cocugu falan görüyordum. ve inanın o saclarım bana nasil küstü aylarrcaaaa ne bakımlar yapsam zar zor 1 cm uzatabiliyordum. ne emekler verdim ama tabi onlar uzayana kadar hayata küsmüş ve erkek fatma gibi gezmeye başlamıştım... benden size tavsiye kimse için o güzel saçlarınızı kestirmeyin kendinizi bu denli kendinize zarar vericek derecede üzmeyin ben yaptım şimdi uzadı saclarım cok güzel eskisi gibi ama bunu yapmak üzere olan varsa umarım yapmasına engel olurum diye paylasmak istedim kendinizi sevin saçlarınızı daha cok sevin :) ha bu arada bunu okuyan beyler varsa onlarada küçük bir notum var ''SAÇLARI UZUN KADINLARI ÇOK SEVİN AZİZİM. HER TELİNDE ŞİİR YATAR O SAÇLARIN. UZUN SAÇLARINI KESEN KADINLARI DAHA ÇOK SEVİN. HER TELİNDE BİR ACI YATAR O SAÇLARIN. HELE Kİ BİR KADINI SAÇLARINI KESTİRECEK KADAR YIKTI İSENİZ;SİZ BİR ZAHMET KADINLARI SEVMEYİN AZİZİM.''
''saçlarını kestiren bir kadın, hayatını değiştirmek üzeredir'' ?