Olgun erkek seven genç bayan arkadaşlar neden olgun erkek tercih ettiginizi kısaca anlatırmısınız.
Cevabın nedir?
+1 yılolgun erkek yasla alakali birsey degil o zaman gider dedeyle olurlar. bence yasli erkeklerin kizi yasinda kizlar ile gezmesi ahlaksizliktan baska birsey degildir, kendi zayif egolarini tatmin etmek icin ugrasiyorlar kizlarda ona asik oldugundanmi gidiyor? hayir parasina gidiyor ama erkekler o kadar aptal ki ya fark etmez yanimda güzel olsun diyor yada anlamayacak kadar aptal oluyorlar.
olgun kelimesi icinde ne anladigina bagli bazi adamlar 40 yasinda ebedi cocuklar. karaketer meselesi olay24 Yorumla- +1 yıl
Her kızın para için birlikte olduğu düşüncesine katılmıyorum nilay
- +1 yıl
%95 öyledir %5 denk gelmen sans meselesi
- +1 yıl
iyi niyetli yaklaşmak lazım
çıkar ilişkileri ile ilgili ilişkiler uzun soluklu olmaz - +1 yıl
tamamda niye ille genc? yasina uygun birini bulsam egonu yeterince tatmin edemicenmi?
+1 yılmantıklı oldukları için amaaa
olgun ile yaşlı arasında çizgi vardır, ince bir çizgi.01 Yorumla- +1 yıl
dedigin dogru yaş olgunluk anlamına gelmez karakterle alakalı kendini geliştirmesi ve geliştirmesi yani evrimleşmeyle alakalı galiba
Olgunlugun yasla alakasi gerçekten var mi? Olabilir ama bu biçimde, gerçek olgun insan geç yaslarda hayata hala çocuk gibi bakanlar, yada genç yasta hayata büyük vicdanla bakanlar.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
ergenlikten zor çıktıkları için,çıkmış olanları tercih edip.çocuk büyütmekten kurtarıyoruz kendimizi
55 Yorumla- +1 yıl
:) zor iş çocuk büyütmek degilmi
- +1 yıl
cok büyütmüş gibi bir halin var
hazır büyümüş alsana daha kolay olur - +1 yıl
nasıl yani yargı dolu bir cevap anlamadım vahaa
Olgun erkek illa yasi buyuk erkek degldir benim icin sadece yaptigi hareketlerin veya bir isin sonucunu dusunup herseyi akliyla tartabilen kisi benm icin olgun sinifina giriyor.. Bunlarn yanisira cocuksu hareketler hepimizde var olmasaydi ölmüstük..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü ergen tipli salak beyin yaşı küçük henüz büyümemiş erkeklerden hoşlanmıyorum bana güven versin bana varlığını hissettirsin istiyorum ve benden büyük olursa değerimi de bilir neden bilmiyorum ama daha bi çekiciler yaa
310 Yorumla- +1 yıl
Belli bir yaşın üzerindeki erkekler bence karşıdaki insanla neleri paylaşıp neleri paylaşamıyacagını hangi noktada ipin kopacagını bildigi için partnerini zorlamaz ve yaşamış olduğu daha önceki tecrübeleriyle dogru orantılı olarakda tekrar aynı hataları yapmayacaklarını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılbence aynı düşünedeyim zaten 18-28 yaş aralığını daha çocuk buluyorum
- +1 yıl
gerçekçi bakarsan öyle
Cevap sahibi+1 yılyani
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın bu arada
Cevap sahibi+1 yıl24
- +1 yıl
hangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılne yapacan?
- +1 yıl
yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılasılma
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünceleri ve konuşmaları etkiler beni canlı konuşkan ve esprili olması.etkiledi de onu düşünmekten alamıyorum kendimi..olgunda 40 yaş değil tabi max 30.
28 Yorumla- +1 yıl
yaş kriterin var yani kaç yaşındasın kedicik yada kendinden kaç yaş büyük erkekleri tercih ediyorsun
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındaym. tercih değil kimden hoşlanırsam o. zaten uzun bir ilişkim var oda 21. ama gecenlerde 29 yaşında birinden çok hoşlandım
- +1 yıl
kısa sürelimi takılıyorsun kedicik uzun sürelimi
Cevap sahibi+1 yıl7 yıldır aynı kişi ile beraberim.
- +1 yıl
uzun bir süre
çıtır bir kızken yakalamış seni anlaşılan
evli galiba birlikte oldugun kişi
Cevap sahibi+1 yılhayır ikimizde 21 yaşındayz. ama şu ara kaçamak yaptım desem yeridir 29 yaşnda bekar
- +1 yıl
:)
az degilsin sende
- +1 yıl
:)
az degilsin sende
daha mantıklı oluyorlar, nerde ne konusulucagını biliyorlar genelde olgun erkek sevenler, sanırıımm agır erkeklerden hoslanan kızlar.
10 Yorumla43 yaşında bir beyim 17 yaşında kız arkadaşım var ama yabancı, 1 senedir beraberiz çok mutluyuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılolgun istemiyen buraya
40 Yorumla Nefret ederim.Genç iyidir
52 YorumlaArkadaslar 30 alti isteyenlerde bana yazsin :)
20 Yorumla
+1 yılKadın her yaşta sevilir
00 YorumlaAli Ağaoğlu <3
12 Yorumla
+1 yılHastanız dedeee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafa uyumu şart !
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi