Eşinize herşeyi anlatır mısınız? Eş adayınıza ailevi problemleri açık açık anlatmak mı lazım yoksa kol kırılır yen içinde kalır mı demeliyim ?

Merhaba, ben evlilik amacıla biriyle tanıştırıldım. Annem babam ben küçükken ayrılmış ben babam tarafından hiç sahiplenilmedim, çok haklı nedenlerden dolayı uzun süredir de görüşmüyorum. Anne tarafımda da maalesef sorunlar var :( akrabalar birbirinden menfaat beklentisine girip aniden harekete geçiyor örneğin . ben kendi işimle ilgili bile mümkün olduğunca bilgi vermem hiçbirine, benim çevremden bile yararlanmaya çalışıp zor durumda bırakırlar korkusundan. başımıza geldi çünkü daha önce. hatta en sonunda bir türlü durduramadığım ikisiyle görüşememeye başladım. şimdi evlendiğimde eşime de menfaat için yaklaşmalarından korkuyorum . bu güne kadar ailevi sorunlarımı laf söz ederler hazmedemem diye kimseye anlatmadım. evleneceğim kişiye anlatırsam ne biçim iş bu anne tarafı da baba tarafı da sorunlu diye düşünür diye çekiniyorum. çevremde bazı kişiler de eşe herşey anlatılmaz ileride sana kızdığı anda yüzüne vurur deyip duruyor. içinde bulunduğum durumu paylaşamadığım biriyle ne kadar mutlu olabilirim ki ? ... sizce eşe herşey anlatılmaz mı ? anlatırsam ileride pişman olur muyum ?
Güncellemeler
+1 yıl
kızlardan yorum alabilir miyim biraz lütfeen !
Eşinize herşeyi anlatır mısınız? Eş adayınıza ailevi problemleri açık açık anlatmak mı lazım yoksa kol kırılır yen içinde kalır mı demeliyim ?