Sevgilinz sizden yasca baya büyük yası artık evlenme yasına gelmiş . siz üniversiteye yeni baslayacaksınz. üniversiteye gideceğinz yerde aynı evde beraber yasamayı düşnüyorsunz. siz yaşarmıydınız? yani kafamda tereddütler var.aynı evde yaşarsak zaten evli gibi oluruz. evlenmeden bunu yaparsak hevesi kaçar mi sizce? gerçi dediğim gibi yası evlilik yası..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılPaylaşında görün ebenizinkini. Normal sevgili olarak paylaşırsan evlenmeyi düşünmezsen ohhhhh miss gibi.. Ama evlenmeyi düşündüğün insanla paylaşırsan iyi yanları da kötü yanları da var.
- iyi yanları; huyunu suyunu ev halini a dan z ye herşeyini öğreniyorsun.
- kötü yanları; bir haram. Çevre baskısı ve görüşü. Aile Onur'u, gururu vs.
Bu hatayı ben yaptım. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım. Evlenmek istediğim insan. Birbirimizi o kadar çok sık gördük ki artık sıkıldık. Her gün kavga her gün kavga. Ne sevgi ne saygı ne aşk kaldı. Birde aksilikler hep üst üste geldi. Birbirimizinde kıymetini bilemedik. Arayı açmak zorunda kaldım ki birbirimizi özleyelim sonra hemen ardından evlenelim diye. Mantığımız sevgiliyken kavga etmek evlendikten sonra kavga etmemek.. Bu da kız arkadaşımın fikri.. Çok açık ve net söyleyim; gidin annenizin bulduğu kızla evlenin daha çok Mutlu olursunuz emin olun.. Sevgiliyken içtiğim sigaraya dahi karışılması delirtiyordu beni en ufak kavganın sebebi bu mesela. Ama bunlar her ilişkide evlilikte olan şeyler. Fazla kafaya takmamak gerekiyor. Yine söylüyorum, gidin annenizin bulduğuyla evlenin. Çirkin olsun önemli değil. Huyu güzel olsun. Paran olduktan sonra güzelleştirirsin. Param yok demeyin eşek değilsiniz çalışında eşinizi bakımlı yapın:-))) çok konuştum saygılar22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yıl1 sene aynı evde yaşayıp ta sarılıp uyumaktan başka cinsel ilişki olmadan yaşayan tek Ada'm ve tek kadınız. Buna da sadakat derler! Saf temiz sevmek derler!
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım benim sana şunu söyleyeyim aynı evde yaşayınca ilk akla gelen şey cinsel hayatın canlılığıdır. bu benim fikrim değil bilimsel bir gerçekliktir ki bir ilişkide cinsel hayat düzenli değilse o ilişkiden hayır gelmez. asla sağlıklı bir ilişki olmaz. çünkü o duvar yıkılmadıkça ve belli bir rayıma girmedikçe ilişki daima yapay ve sıradan kalacaktır. hiçbir zaman tam anlamıyla sevgilini tanıyamayacaksın. ki bence karşındaki insanla evlilik gibi bir fikrin varsa tam anlamıyla tanımadan
ne kadar yanlış sakat hatta riske atılmış olacağını düşün ve karar ver. yani sen onunla aynı eve çıkınca onunla bir hayatı paylaşıp paylaşamayacağını anlayacaksın. bence yapman çok daha iyi olacaktır.31 Yorumla- +1 yıl
karşılığında da kızlığın gider değer ha 😒😒😒😒
o zaman evlen herif resmen cinsel özgürlüğü için yanına yerlesıo .. yakında kaybetme korkusuna burunur ve beklentılerını dıle getırır ne de olsa evlenıcez bılmem ne dıye.. sen ders calısabılcegını mı sanıosun empatı yap senın kıızn olsa ? sen ne dusnurdun
00 Yorumla
+1 yılHimmm ben cok hos karsilamiorum bu fikirleri canim evlenmeden cogu seyin yasanmasiii. Heves kacar mi bilmem de yipratici olacagi kesinn.
07 Yorumla- +1 yıl
Yani biyerde sikici surekli bi arada olmak tartisip ayrilsanda ozkersin barisirsin boyle yine yuzyuze bakmak zorundasin ve sinir bozucuu. Ozlenmek lazim ve tabiki herseyi zamaninda yasamakk.
- +1 yıl
aynen. peki ben yurtta kalsam o ayrı evde kalsa. bunuda ona baska bir dilden söylesem diye düşünüyorum. ama onun göznde ezik gözkmekde istemyrm. ya da ben arkdaslarmlada eve çıkabilrm bu da var. ya da yine istanbulda kalırım duruma göre bu sefer böyle bir sıkıntı olmaz ortadan kalkar.
- +1 yıl
Bosverr ezik kalman ortada kalmandan iidir canim. Hem onunda anlayisli olmasi lazim o evlenme yasinda olabilir ama sen degilsinn.
- +1 yıl
Evet canimmm anlayis cok onemlii. Hem sende yeni bi hayata baslicaksin neden bi konuya odakli basliyasinn. Bu fikri at kafandann dediin gibi konus eksileri artilari koyun ortayaa. Eksileri cok cikarmayi unutma:)))). Baska bir hal caresine bakin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
Aynı evde yaşarsanız okuluna giderken devamlı sana karışacak sonra eğer cinsel olarak birşey yaşamadıysanız aynı evde kaçınılmaz gibi çünkü ayrı yatmak istersen sarılmak istiyorum filan diyecek sonra 2. günde öpmeye filan başlayacak zaten ardı arkası kesilmez her insanın karşısındakine doyacağı bir yer vardır sevgi kalır ama işin heyecanı biterse tekrar eskisi gibi olmaz aynı evde kalmak o heyecanı bitirmek için temelleri atman demek her geçen gün sana biraz daha doyacaktır birde üstüne evliliğin uzadığını filan düşündüğümde sana karşı o kadar hevesi kalmayabilir. Tabi gerçekten sevgisi çok büyük olup bu durumdan o kadar etkilenmeyenlerde var ama senin zararına olacağını tahmin ediyorum.
00 Yorumla...
+ Iyy, kaldır şu klozetin kapağını be!
- Bana ne ya, sen indir
+ Kaldırsan ölür müsün adam ya?
- Sen indirsen ölür müsün be kadın?
+ Kaldıracaksın!
- İndireceksin.
+ Ayyyyy! manyak herif!
- Hadi ordan çatlak karı
+ Kaldır..
- İndir.
+Kaldır..
- İndir..
+...
-..53 Yorumla- +1 yıl
jasdgharrg (bu cevap içindi)
buralardayım ne ossun /:
+1 yılArkadaşların aynı evde kalmanı tasvip etmeleri için, ayrı evler tutup, her gece birlikte kalmanız gerekiyor. "Muhit ne der?" diye düşünmeyi pek severiz. Gizli seviştikleri kadar insanlar. Güveniyorsan, sevdiğine ve sevildiğine inanıyor isen mesele yok. Hevesi nasıl kaçar bu işin, anlayamadım. Biz uzun süre aynı evde yaşamamıza rağmen, 2 günlük seyahatlerde bile diz çöküp yalvarırdık "gitme" diye.
30 Yorumlaevlenmeden aynı evde kalman evlenince olacak herşeyi evlenmeden yapman anlamına gelir bence. avrupalılar gibi gerçi artık bizim tplumumuzdada çok sayıda örneği var evlenmeden yaşamak bence yanlış bi tutum aynı evi paylaşacaksan evli olmalısın sonra evlenmenin mantığı neki ateşle barut yanyana olmaz sıkılırsınız
10 Yorumla
+1 yılüni.ye baslamak 18 yas.. Daha çocukluk dönemi evlenme yasına gelmiş bir insanla ne işin var senin... otur gençliğini yasa evinde ailenle biraz daha zaman geçir çünkü ilerde geçirmek istesen de bulamayabilirsin...
10 Yorumla
+1 yılevlendıkten sonra yasayın bence hee suda var eger cınsel ılıskıye gırdıysenız yasayabılırsınız zaten yapmıssınız yapıcagınızı evlı gıbı olmussunuz derım ama yok gırmedıysenız yasamayın gırersınız sonra ayrılırsınız olan sana olur.
10 Yorumlayapmazdım.Yaparsan diyecek ki rahat kızmış buda.Ve birşey olurda evlenmezseniz ilerde bütün bunları hatrladığında pişman olursun..
011 Yorumla- +1 yıl
Beraber yaşadığınızda aklından geçecek olan "benimle evlenmeden herşeyi yaşıyor " olacak.Ne kadar o öyle demez desen bile kimseyi gerçekten tanıyamazsın.Bunu ailen öğrenirse kötü olacaksın ve o çocukla ayrılırsan sen dahada kötü olacaksın.Evlenmenizin garantisi yok.Dikkatli ol derim :)
- +1 yıl
aynen. peki ben yurtta kalsam o ayrı evde kalsa. bunuda ona baska bir dilden söylesem diye düşünüyorum. ama onun göznde ezik gözkmekde istemyrm. ya da ben arkdaslarmlada eve çıkabilrm bu da var. ya da yine istanbulda kalırım duruma göre bu sefer böyle bir sıkıntı olmaz ortadan kalkar.
+1 yılhevesiniz kaçar. bir de siz üniversiteye yeni başlayacaksanız, durum değişebilir, yeni yeni insanlar yeni alışkanlıklar yeni aşklar bile olabilir. aman diyim aynı ev sakın.
00 Yorumla
+1 yılErkek açısından düşünmek gerekirse, ben yaşadım bi süre sonra sıkıcı oluyor. Bir erkek için en iyisi bi evin olcak abi kız başka yerde kalcak ama haftada 1-2 gün beraber kalcaksınız. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum en iyi yöntem budur.
00 YorumlaKişiye göre değişir ama yürümez bu iş öğrenci hayatı başka o hayat başka ama adamdır adam gibi ozaman düşünule bilir ama erkek nede olsa kıskançlıklarrr...
04 Yorumlakıy bir imam nikahı beraber yaşa.ama kıymayacaksan eger bir nikah yüzünden baya gunaha girersin
09 Yorumla- +1 yıl
İmam nikahında etrafa haber verme zorunluluğu vardır.Öyle imamı çağır iki Kur'an okutla olacak iş değil o.Bilip bilmeden yorum yazmayın.
- +1 yıl
Müt'a nikahı, muvakkat nikah (cins� ilişki için veya bir müddet evlilik hayatı yaşamak üzere) yapılan nikah (evlenme akdi) normal hallerde, sünnilere göre caiz ve geçerli değildir. Normal dışı hallerde, mesela devamlı evlilik yapmanın mümkün olmadığı veya zor olduğu durumda kişi, evlenmediği takdirde zina yapmaktan korkuyorsa, cins� baskı onu bu fiile zorluyorsa, harama düşmemek için geçici evlenme yapar.kimsenin haberi olmadanda olsa sorun yoktur.sonuçta günahtan kactıgı icin bu yola başvurulmş
+1 yılSevgilin seni gerçekten seviyorsa senin okumanı beklesin.Evlilik denemesi için üniversite bırakılmaz.İleride ayrılık olursa senin açından iyi olmaz.
01 YorumlaBazı traş bıçakları da bazı kızlar gibi oluyor işte...
"Kullan, at" tipi...00 Yorumlaevlilik öncesi beraber yaşamak kabak tadı verir,heyecanı öldürür.
altına imzamı at.00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden birlikte yaşamak bence yanlış. Birlikte yaşayacaksanız en basit bir şekilde evlenin olsun bitsin.
10 Yorumlaseni üniye başlıyorsan 18 oda çok çok büyük diyorsun 30 diyelim o ev varya dağılır dağılır kalma bence
03 Yorumla
+1 yılBnce Cok sıradan olmaya baslar hersey Birbirinize olan ilginiz azalır
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce aynı evde yaşamak her açıdan sorun olur.
20 Yorumlahamile kalmayacaksan kalmanda bir sakınca yok. dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem.Onun yaşı kaç evlenecek yaşa gelmiş derken?Birde o okuyor mu çalışıyor mu?
09 Yorumla- +1 yıl
Ooohh.Tabii ki bulmuş 18 yaşında kızı Fizan'a bile gelir.Sende saf saf hala daha benim için gelirse ayrı mı kalacam diyorsun.İki gün sonra da ağlamaya başlarsın bıraktı getti diye.
- +1 yıl
Sen aslen nerelisin?
- +1 yıl
Senin de ailenin pek birşey diyeceğini zannetmiyorum.Yaşa gitsin a.s.
- +1 yıl
Evet İzmir'liler biraz geniş olurlar bu konularda.
Bunu cümle alem bilir
Ne gerek var , ayrı kalın . Aralıklarla beraber kalırsınız yoksa çekilmez.
01 Yorumlaben genç bir kızın sevgilisi ile aynı evde yaşamasını asla tasvip etmem.. çünkü evlenmeden asla olmamalı..
10 Yorumlakalacağını bile bile ben de kalma doğru değil diyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHevesi kaçar valla ortada kalırsın büşra dediydi dersin.
00 Yorumla
+1 yılHerseyi zamaninda yasama taraftarıyim ben. Yine birbinizde hic kalmayacaginiz anlamina gelmez.
00 Yorumladikkat edin ilk osuran kaybeder ,.d
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşama. Tadı kaçar, heyecanı kaçar, birbirinizden sıkılırsınız.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi oluyormuş .
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden ben yaşamazdım mesela her gün aynı yüz.
- +1 yıl
sen yaşadın da sanki
+1 yılÜzüldüm senin için şimdiden
30 YorumlaBir süre sonra kabak tadı verir.
00 YorumlaKullanılır kullanılır sonrada atılırsın
20 Yorumlaevlenin sen okuluna devam et
02 Yorumlakevgir olursun :) adam için iyi senin için trajedi
10 Yorumlahiç evlenmedim bilemicem
00 Yorumladogru olmaz bence tabı karar sızın..
00 YorumlaBanal.
00 Yorumla
+1 yılThis is bullshit !
00 Yorumlasıkar bi süre sonra
00 Yorumla
+1 yılben doğru bulmuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
profolindeki resime bak önce 😒
+1 yılCaiz değil hocam :/
11 YorumlaTadına doyum olmaz
00 Yorumla
+1 yılGünahtır.