Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında söylenmez böyle şeyler ama sana moral olucaksa söyleyeyim bak ben alkolden nefret ederim çoğunun tadına baktım ama hepsinden iğrendim. Neyse bir gün çok daraldım gelmişime geçmişime işte yılbaşında karar verdim içicektim ve seçimimi votkadan yana kullandım çünkü en azından saf alkoldu ve vişneye katabilicektim bir attım kadehi iki attım üç attım baktım başım fıldırdıyor 4-5 derken gittim bu nedir böyle demeye çalışırken anladım ki sarhoş olmuştum sanırım elim telefona gitti aklımda tek biri vardı "o" değer verdiğim o işte tam arıcam adamı bir olay oldu ve ortalık karışınca unuttum gittim
Yani velhasıl-ı kelam evet aranırmış hemde aklında ki bunu o zaman anladım işte011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben hatalıydım çok beni dinlemek istemediğini söyledi engelledi 2 gün önce yazdı neden yaptığımı sordu sonra ben de neden engellediğin insana bunu soruyorsun şimdi dedim içtim dedi ayıkken dinlemek istemem heralde dedi anlattım sonra aradım gayet normal konuştu eski günlerden bahsetti hatamı yüzüme vurdu benden başka alabileceğin sadece canım var dedi sonra ben uyuyorum iyi geceler dedi 2 gün oldu hiçbir ses yok
Cevap sahibi+1 yılSes olmaz çünkü o zmaan cesaret gelmiş belki de sitem etmek için aradı ama değer verdiği bariz yani aklındaki sensin
Soran+1 yılPeki ben ne yapıcam şimdi
Cevap sahibi+1 yılBelki de hiçbirşey yani seni aradı diye seninle tekrar başlamak istiyor değildir kimbilir kızgın da olabilir hala alkolün yaptığı tek şey şu gururu kibiri bir yana bırak içinden geçeni söyle aman ne de cesaretliyim ben en azından sitemlerimi söyliyim bari gibi düşün
Soran+1 yılAma ben o gece sesinden bunu anladım beni hala seviyor
Cevap sahibi+1 yılSevmese eli telefonda sana gitmez ki :) bir de şekerim şunu düşün etrafında onca kişiye sahip olabilicekken bir kişi neden kızdığı birini düşünsün aramak istesin ve ya arasın?
Yaa sana şunu söyliyim seni anladım ben hala bitmemiş o sende ve sen istiyorsun onu ve eğer cevabın eğer istiyorum denemeliyim aklımda acabalarda ileride pişamlıklar yaşamak istemiyorum diyorsan şayet gururu bir kenara bırak ve belki de ihtiyacın olan tek şey bir kç snlik cesarettir en azından denedim mücadele ettim ben korkmadım dersin
Ve unutma! Kızgınlık bir an pişmanlık dediğin o şey var ya hani "ömür bıyu" sürer...
Soran+1 yılEvet o cesaret bir gelebilse bir yazabilsem her şey yoluna giricek diye düşünüyorum ama işte elim gitmiyor çok haklısın çok
Cevap sahibi+1 yılAhh o gurur...
Soran+1 yılAynen ah o gurur her şeyi yok edebilen ya da düzelten tuhaf şey. Ben yaptığım hatadan sonra olabilir miyiz acaba diye de düşünüyorum bir de bu var benim sorunum galiba biz artık imkansızız ama ben bunu kabul edemiyorum aslında etmeye çalışıyordum ta ki 3 gün öncesine kadar keşke hiç mesaj atasaydı devamı olmıcaksa
Cevap sahibi+1 yılÖzel değilse neydi hatan?
Soran+1 yılÇok büyük yalan söyledim
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Patronunu arayıp ertesi gün ise gidemiycegini soylemeli
00 Yorumla
Şimdi kademe kademe ben rakı kadehine göre söyleyim size.
1. Kadeh o masada olmayan yakın dostuna nispet yapmak için aranır.
2. Kadeh baba ya da anne aranır ben burada kalacağım denir
3. Kadeh yavaş yavaş çakır keyfi olursun sevgililerden konu açılır.
4. Kadeh en kötü günümüz böyle olsun kimseyi aramak yok !
5. Kadeh fondip
6. Kadeh ağlama bölümü
7. Kadeh sevgiliyi arama
8. Kadeh hayırlısı değilmiş
9. Kadeh siyaset yapılır. Ülke kurtarılır.
10. Kadeh artık sarhoştur evine bırakılır ve kapanış.32 Yorumla
Soran+1 yılPeki kızgın olduğu kızı araması?
Evin yolunu bulmak için birini aramak gerekiyor tabi bunlar izlenimlerim ben içki kullanıyorum. İçip te sevgilisini aramak pek akıla mantığa uygun gelmiyor iyi bir görüntü izlenimi vermez. Adam olan söyleyeceğini Ayık kafa ile de söyleyebilir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılİçen erkekte iki şey yükselir :
1-Cinsel istek
2-Duygusallık
Bu durumda aradığı kişi sevdiği kadın da olabilir, s*kmek istediği kadında olabilir.116 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızdığı kadın hangi gruba giriyor. Çok kızıp dinlemek istemeyip engelleyip sonra aylar sonra bir anda mesaj atıp arayan
- +1 yıl
Tabiki de sevdiği kadın grubuna girer :') Kendimden biliyorum çünkü, yaptığı şey açıkca alkolün verdiği cesarete dayanarak aradan geçen zamanı ve yaşananları telafi etmek için arama girişiminde bulunmaktır :')
Soran+1 yılPeki ertesi gün hiç yazmadı ben ne yapcam benden mi adım bekliyor
- +1 yıl
Ertesi gün olmuştur, alkol etkisini yitirmiştir ve cesareti son bulmuştur. Belki attığı mesajtan, yaptığı aramadan pişman bile olmuştur, anlamsız ve saçma bir hareket görmüştür. Hele bir de karşıdaki kişi bunu cevapsız bıraktıysa kesin o hissi yaşar. Ama sen mesaj atarsan bu yaptığı şeyi iyi ki yaptım der. Keşke dönüş yapsaydın şimdi onunda aklında binbir türlü sorular dönecek daha da üzülüp sana karşı daha da cesaretsiz olacak of.
Soran+1 yıl2 gün oldu
- +1 yıl
Cevap vermedin dimi ona aradığı gün? ya da mesaj attığı herneyse artık.
Soran+1 yılVerdim konuştuk sonra ben yatıyorum iyi geceler dedi o kadarla kaldı
- +1 yıl
Yapacağın şey çok basitti eğer kızgınsa sana ve hatalıysan gerçekten özür dilerdin bu erkek için yeterlidir çoğu zaman. Yok hatalı o diyosan yine de eğer çok seviyorsan bazen alttan almasını bileceksin yani yine uzlaşma yoluna gidecektin. Bunu yapıp barışsaydınız ertesi gün mutlaka arardı hadi o aramadı mı sen arardın bişeyler yapalım derdin o da kabul ederdi olaylar çözülürdü. Neden bu kadar uzattıyosunuz yahu! Haksızsam söyle lütfen.
Soran+1 yılHaklısın ben hatalıyım ama terslenmekten korkuyorum belki de yaptığım yanlıştan korluyorum
- +1 yıl
İşte bunu da ona söyle, hatalıyım, hatamın farkındayım, tepkinden korktuğum için bunu bir türlü söyleme cesareti bulamadım, özür dilerim. Bu kadar be anam :')
Soran+1 yılYapamıyorum ya yine tersleyip engellerse
- +1 yıl
Sanmam tatlı dil kullan gerisi çözülür. Eğer buna rağmen tersleyip engellerse böyle bir insan için üzülüp kendini mahvetmene hiç gerek yok :')
Soran+1 yılNe diyeyim mesela tatlı dil :)
- +1 yıl
Ya şimdi ilişkinizi ve aranızda yaşanan gelişmeleri bilmediğim için ne söylemen gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Ama pozitif ve yapıcı ol derim. Tüm bunları o çocuğu gerçekten sevdiğin için söylüyorum bunu göz önüne alarak. Ne bileyim şunları diyebilirsin mesela : Aradan o kadar zaman geçti her zaman aklımdaydın. Beni aramanı, benimle konuşmanı eski günlerde olduğu gibi birlikte birşeyler yapmamızı özledim. Ufak ve önemsiz nedenler aramıza mesafeler soktu oysa buna hiç gerek yoktu. Seni seviyorum gerçekten. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum ve bir kez daha birlikte olmamızı istiyorum. Sen ne dersin bu konuda? vs. buna benzer şeyler..
Soran+1 yılBaya etkili bir mesaj :)
- +1 yıl
En iyi görüşü ver o halde :') Çok dil döktüm :')
Çok sevdiği unutamadığı kızdığı nefret ettiği kadını arar ertesi gün onu unutmak için... Ve son arayışıdır o...
Unutur sabaha...22 Yorumla
Soran+1 yılYani bitti mi
Eğer kız ile sıkıntıları varsa belli bir dozdan sonra illaki arar ya da mesaj atar. ya da içerken de konusuyosa arar. Aramıyosa takmaz zaten :D
10 Yorumla
+1 yılİçtiği zaman değil, kafa güzel olduğu zaman unutamadığını arar.
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok kızgın olduğu zamanda mı
- +1 yıl
Kizgini bilmiyorum da, sarhosken demek istedim yani ilk yudumda degil de, alkol kana karisinca
- +1 yıl
Hee anladim, sen onu kizdirmissin. Bence masada sana demedigini birakmaz arkandan atip tutar ama aramaz. Belki de arar bilemedim
Soran+1 yılÇok kızdığı kadın hangi gruba giriyor. Çok kızıp dinlemek istemeyip engelleyip sonra aylar sonra bir anda mesaj atıp arayan
- +1 yıl
Aylar sonra kizginligi gectiyse arar herhalde
Soran+1 yılPeki ben ne yapcam şimdi benden adım mı bekliyor
- +1 yıl
Bilmiorum
aynı şey dün başıma geldi bnmde. bir hafta once ayrıldık dun ıcmıs aradı
00 YorumlaArama kaydının en üstündeki numarayı veya rehberin ilk sırasındaki numarayı arar :))
00 Yorumla
+1 yılO esnada ki ruh haline ve ihtiyaçlarına göre değişir
:)00 Yorumla
+1 yılBen kimseyi aramam. Mesela. Viski içerim genelde o da yalnız içilir. Arakdaşlarımla içiyorsam zaten yanımdalar.
00 Yorumla
+1 yılHayirrrr seks yapmak istedigi kisiyi arar tecrubeyle sabit
20 YorumlaHastanede her gun basıma gelen sey ilk kendini arar sonra telefonunu :D oda aklına gelecek en son seydır
anlayacagınız bir turlu kendini bulamaz00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sen sorduğuna göre kesin seni aramıyordur ve aramazda
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni aradı
- +1 yıl
Ayılınca naptım dermi kendi kendine?
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum o yüzden adım atamıyorum ayıkken seni dinlemem heralde şimdi anlat dedi
- +1 yıl
Konuşsanda yarın hatırlamayacak ki. Sen bu işten vazgeç o arar durur meşgule at
Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. Ağzıyla içmesini bilen adam telefonuna sarılmaz (nokta)
00 Yorumla
+1 yılkendimi arıyorum şerefsiz kimle konuşuyosa hep meşgul
01 Yorumla
Soran+1 yılVay :)
18 yaşındayım hiç aykol kulanmadım o yüzden ne yaptıklarını bilemem :) ararmı aramazmı bilemem
00 Yorumlaİçmesine sebep olan kişiyi elbette.. ha keyfi içiyorsa durum farklı tabi
10 Yorumla
+1 yılYa en çok nefret ettiğini ya da en çok sevdiğini ikisinden biri
00 Yorumlavalla içen erkek arasa arasa tualeti arar tualet için :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendimi ararım ama bulamam o an ki ben değilimdir çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ararsınız peki içince mi aklınıza geliyor
Cevap sahibi+1 yılkaybolan ruhumu ararım neşemi ararım genelde ben çünkü mutsuzumdur
Soran+1 yılNe olur peki
Kimin yuzunden iciyorsa onu arar
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmiyor mu
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. içen erkek Aşkını arar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızgın olsa dahi mi karşısındakine
+1 yılKimi dusunerek ictiyse onu arar.
011 Yorumla
Soran+1 yılKarşısındaki insana kötü şeyler söylese bile onunla uzun süre konuşmasa da mı
- +1 yıl
Demekki icerken iyi seyler dusunmedi.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Aradiginda kotu seyler soyledi demedin mi?
Soran+1 yılHayır ondan önce ben hata yaptım bana seninle vakit kaybetmek istemiyorum arama beni çıkma karşıma dedi engelledi çok büyük bir hata yaptım ama sonra geçen gece bana mesaj attı ne anlatacaktın bana diye ben de işte engellediğin birine niye soruyosun ki dedim o da ayıkken dinlemem heralde dedi
- +1 yıl
O zaman hayirli olsun :) hala seni seviyo ve barismak istiyo.
Soran+1 yılPeki ben nasıl adım atıcam 2 gün oldu ne aradı ne yazdı
- +1 yıl
Mesaj at simdi. Seni çok özledim diye.
Soran+1 yılTerslerse
- +1 yıl
Üstüne düşeni yapmış olursun. Yarın bir gun keske biseyler yapsaydim diye uzulmezsin.
Soran+1 yılEvet haklısın
Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. sarhoşken beni aramayan ayıkken de aramasın
14 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğu kızı mı arar?
- +1 yıl
Tribine hump 😂
- +1 yıl
@Tolgatopcu sus pislik
- +1 yıl
İçip içip döverim seni 😂👊
bu alkol iste sisede durmuyor duygular yogun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYani kızsa da küfür etse de affetmese de sevdiği kızı mı arar
Soran+1 yılSeviyor mu peki
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyleyemediklerini söyleyebileceği birini sanırım.
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki ertesi gün hiç yazmasa benden mi adım bekliyor?
- +1 yıl
Nasıl konuştuğuna bağlı.. Açık kapı bırakmış bir şans istiyor bir daha yapabilir miyiz bir daha denemelimiyiz acaba hatalarının farkında bir daha yapmaz mı gibi şeyler düşünülür tabi. Eğer güzel konuşmalar yapmış eskisi gibi olabilmek istemiş bunu da belli etmişse topu sana atmış demektir sonrasında senden de bir şeyler bekler tabi.
Soran+1 yılNormalce konuştu güldü. Sürekli yaptığım hatayı yüzüme vurdu sen bana daha ne yapcan ki canımı al onu da al kurtulayım dedi
Soran+1 yılNe diye mesaj atcam peki 2 gün oldu terslenmekten korkuyorum
Kendisini arasın bulsunda sonra başkasını arasın
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi
Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. ben soda içiyorum arada kimseyi aramıyorum asdf
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
Herkesi arama potansiyeli vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yıliçinde sakladığı kim varsa onu
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşısındaki kız onu üzse o da ona kötü şeyler söylese küfür etse sonra yine arar mı affettiği bir adım attığı anlamına mı geliyor
- +1 yıl
seviyorsa. ve alkollüyse Dediğin şey olur. duygulanır ve arar. çünkü seven adam alkollüyken duygusaldır
Soran+1 yılAyıkken seni dinlemeyebilirim şimdi anlat neden böyle yaptığını dese sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşsa sonra iyi geceler ben yatıyorum dese ve kapatsa kızdan bir adım mı bekliyordur?
- +1 yıl
oo sen bayakırmışsın. seni seviyor ama sanırım kendine söz geçiremiyor. bir daha kırmayacağına inandır onu
Soran+1 yılNasıl yapcam
- +1 yıl
yanında ol. ona özel olduğunu hissettir. konuyu bir daha açma. mutlu et onu
+1 yılBen içince genelde çocukluğumu arıyorum..
00 Yorumlaben içmiyorum panpa su içerim kafa yapar :DFg
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim için içmişse onu arar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için ama biz imkansızız artık keşke aramasaydı
+1 yılEn cok sewdıgı kısıyı arar net :D
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok kızdığı olsa bile mi
- +1 yıl
tabıkı
Soran+1 yılEngelleyip sonradan aradığı peki
- +1 yıl
yınede sewıyodur bız erkekler ıcın hıc bır ılıskı tamamen bıtmez ınanmayız bıtıslere
Soran+1 yılBenden adım mı bekliyor
- +1 yıl
Sana naz yapıyor senın onu onemsedıgını hıssetmek ıstıyor ben de aynı haltları yedım
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
:D off brdan yazamıyorm ozelden yaz :D bb
+1 yılbizim kuzen babasını aramıştı mq malı
00 Yorumla- Diğer konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılbu klişeleri geçiniz artık efenim
00 Yorumla bıra sısesını arar :D
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini arar genelde
00 Yorumlakafasına kim gelirse onu arar
00 Yorumla
+1 yılO gece en kolay kim verirse onu arar.
00 YorumlaDiğer konusunda 711 cevap paylaştı. ben içtiğimde aklıma kim geliyorsa arıyorum :)
00 YorumlaO an kim kafasındaysa onu arar
02 Yorumla
Soran+1 yılImkansız olsa dahi engellediği kızı da mı
Ben dolu şişeyi arıyorum genelde ilk :)
10 Yorumlayatağa atmak istedğin iarar :D
00 Yorumla
+1 yılAlmanyadaki kendini begenmiş akrabayı
00 YorumlaGeçmişi ararım
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevdiğine çok kızgın olsanda mı her yerden engellesende mi
Soran+1 yılPeki ya ne
Soran+1 yılÖyle bir şey değil
Soran+1 yılÇok büyük bir hata yaptım çünkü ben
- +1 yıl
Hatasız kul olmaz şarkısı bile var gönderirim dinle istersen :)))
Listen to Orhan Gencebay - Hatasız Kul Olmaz by orhanci #np on #SoundCloud
soundcloud.com/.../orhan-gencebay-hatasiz-kul-olmaz
Soran+1 yılPeki ne yapcam benden bir adım mı bekliyor
Soran+1 yılO da doğru hatalarım onun söyledikleri
Hiç belli olmaz.
013 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılSevsende mi
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılPeki arayan benden bir adım mı bekliyor
Soran+1 yılPeki nasıl adım atabilirim 2 gün oldu terslenmekten korkuyorum
Soran+1 yılEvet ben hatalıydım çok beni dinlemek istemediğini söyledi engelledi 2 gün önce yazdı neden yaptığımı sordu sonra ben de neden engellediğin insana bunu soruyorsun şimdi dedim içtim dedi ayıkken dinlemek istemem heralde dedi anlattım sonra aradım gayet normal konuştu eski günlerden bahsetti hatamı yüzüme vurdu benden başka alabileceğin sadece canım var dedi sonra ben uyuyorum iyi geceler dedi 2 gün oldu hiçbir ses yok
Soran+1 yılGüldürdün beni :)
sevdiğini arar
09 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafa kızsan bile mi
Soran+1 yılAma onu dinlemek istemediğini her taraftan engelleyip sonra bir anda arar mısın
Soran+1 yılPeki ertesi gün hiç yazmasa kızdan bir adım bekliyordur
Soran+1 yılNe yapcam peki ne diye mesaj atcam ya da arıcam terslenmekten korkuyorum
Soran+1 yılO da doğru ama işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBufeciyi arar ilk cunku ickisi bitmek uzeredir. D
00 Yorumla
+1 yıltabikisi de evet
00 YorumlaEvin yolunu arar
00 Yorumlaben arardım
04 Yorumla
Soran+1 yılNe arardın
Soran+1 yılDemedi hatalıyım ama aradı
+1 yılbeni aramaz :)
08 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğu kızı mı arar? :)
- +1 yıl
çok büyük ihtimalle ve numarayı karıştırmazsa :)
Soran+1 yılPeki karşısındaki kız onu çok üzse bile mi
- +1 yıl
malız biz ararız :)
Soran+1 yılNe yapcam peki
- +1 yıl
açıp konuşcan :)
Soran+1 yılNe dicem hatalıyken
- +1 yıl
hiç içen erkek aramadı beni bilemiyorum :)
+1 yılEski sevgiliyi
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin mi
- +1 yıl
Tabiki sevdiği
Soran+1 yılKızsan dahi mi
- +1 yıl
Elbette
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCüzdanını arar :)
00 Yorumla
+1 yılkimseyi aramam.
00 YorumlaAhmet Kaya'yı arar
00 Yorumlaheeeeee
00 Yorumla
+1 yılTelefonu
00 Yorumla
+1 yılilk vercek kişiyi :D
00 YorumlaArkadaşlarını
019 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini aramaz mı
Soran+1 yılEe :)
Soran+1 yılKüfür ettiği engelledi yaptığı hatadan dolayı dinlemek dahi istemediği kötüyüm dediğimde intihar et o zaman dediğin birini de mi
Soran+1 yılUnutmamış mı yani seven insan öyle yapar mı
Soran+1 yılNeden küfür etti
Soran+1 yılPeki sen yapar mıydın
Soran+1 yılKüfür edip engelleyip sonra arar mıydın
Soran+1 yılSeviyor mu oluyosun yani
Soran+1 yılÇok saçma değil mi
Soran+1 yılNe demek bilmem
+1 yılanınıen cok yakanı
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?