1.71 boyunda 56 kiloyum .fiziğim nerdeyse kusursuz .saçlarım güzel yüzüm güzel hoş .ukalalık için söylemiyorum asla yanlış anlamayın .gerçekler bunlar .ama yinede istediğim kişiyi tavlayamıyorum .istemediklerim hep peşimde .sorun ne anlamıyorum ?cinsellik düşünüyorlar hemen .istediklerini vermeyincede gidiyorlar .ben bıktım artık hiç ciddi bir ilişkim evliliğim olmayacak mı ?
Cevabın nedir?
Başta her zaman yaptığım gibi sorunu tamamiyle gerçekleri yansıtacak şekilde yazıldığını inanarak okudum.Ki böyle bir durumda sana cevabım şu şekilde olacaktı: Demek ki güzel olduğun kadar da masumsun ki erkeklerin bir çoğu sana yaklaşmaya çekiniyor..
Amma; aşağıdaki bazı yorumlara verdiğin cevapları analiz ettiğimde sana verebileceğim en iyi cevap şu olur:
Senin sorunun aşırı derecede kendini beğenmişlik,azımsanamayacak derecede yüksek ego ve üzgünüm ama BİRAZCIK da kezbanlık.
Ve eğer, kaşarın teki olmasan,sana gerçekten acıyabilirdim;belki...13 Yorumla
Soran+1 yılpüff bana acımana gerek yok .kaşar sensin şişko fadime defol burdan cadde kızıyım ben kızım sen hayalinde görürsün benim yaşadığım yeri defol pis salak
Soran+1 yılayy salağa bak gitmiş başka hesap açmışş keko senii .varoş kızzıııı
En İyi Cevaplar
Herkes istediği bir tiple beraber olamıyor ki, beklentilerini yüksek tutunca ki hakkın var elbet ama olmuyor. Birde şu var hayatına girecek olan insan bir şekilde girer merak etme, bu sorun sadece senin için geçerli değil. Gelmesi için biraz daha zamanı var demek ki.
04 Yorumla- +1 yıl
nick süpermiş bayıldım :)
Soran+1 yılyok çokda yüksek değil aslında .öle çok zengin olsun falan diye beklentim yok ama ne bileyim işte olmuyor
Soran+1 yılsabır sabırr valla işim zor .bu ara çok taktım eskiden böle takmıyordum
Gel biz beraber takılalım :)
185 boyundayım 75 kiloyum boksörüm kültürlüyüm abazan değilim falan tam aradığın adamım?
işi ciddiye bindirmek gerekirse
Sen gidip apaçi abazan adamlara yüz verirsen,Gerçekten aradığın kişiyi kendinden uzak tutuyorsun belkide?
Detaylı anlatırsan daha yardımcı olabilirim sanırım çünkü benimde aynı senin gibi bi kız arkadaşım vardı eskiden boyun ve hatta kilon bile neredeyse aynı :)00 Yorumla
Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı. yıllarca önemli olan insanlık, önemli olan iç güzelliği diye diye sonbaharda bir yaprak gibi savruldu şu biçare yüreğim nefesten nefese. Yalancı tenlerde pastırma yazı sadece, bunu da sevda diye yutturdular hap gibi. Oysa sadece kış var geçmişimde :(( Söyle niye niye? güzelliğin dillere destanken bile bu yokolmuşluk niye?:(((
52 Yorumla- +1 yıl
Uçmuş bu ya +
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
43Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin kriterlerin biraz yüksek sanırım beyendiklerinden ona göredir kimseyi bulamıyor değilsin fakat istediğin gibi olmuyor diyelim sabırlı ol bulursun maksadı malum olanlarla muhattap olma. Bir diğeri akranların yaşın kaç bilmiyorum ama fıstık gibi kız mutlaka görüştüğü vardır boş değildir diye düşünüyorda olabilir. Biraz daha senden yaşça büyük 4-5 yaş insanlar böye düşünmez.
018 Yorumla
Soran+1 yılne 4-5 yaşı 10 -12 yaş büyüklerle görüştüm onlar bile evliliğie yanaşmadı .peşimde pervane olması gereken erkekler terk etti gitti ağrıma gidiyor
- +1 yıl
Yalnış insanlar çıkmış hep karşına anladığım kadarıyla güzel olmak zordur deikleri bu olsa gerek anlayabiliyorum lakin seninde her önüne gelene evet diyecek halin yok arkandan güldürme kimseyi ulan derler kıza bak birde yanındakine bak benim bazen yolda görüyorum kız manken gibi erkek tıknaz şişman kel fodul hepsi var dünya ne garip diyorum.)
Soran+1 yıltamam işte ben o kızları anlıyorum .neden öyle biliyor musun ?çünkü güzelsen hemen erkekler cinsel yönden düşünüyolar .çok sevgilisi olmuştur falan diyolar .sonra o kızlar bu tiplerden bıkıyor .karşına çıkan iyi niyetli bir erkeğe tipsizde olsa razı oluyor
- +1 yıl
Aklı başında biri öyle düşünmez de aklı başında yakışıklı biri karşına çıkarmı onu bilmem . Çok sevgilisi olmuştur bu kızın diye düşüürler evet yada çok birlikteliği olmuştur felan diye düşünürler ciddi anlamda yani evlilik düşünen bu sebepten biraz uzak kalabilir senden zira evlilikte güzellik ikinci plandadır valla aklıma bi şey gelmiyor fikir verebilecek ne desem boş sanırım. İnşAllah aklına fikrine kalbine göre yakışıklı biri çıkar karşına ne diyim.
Soran+1 yılyakışıklı arayışı içinde değilim ki .beğendiğim tipler normal tiplerdi yani yaşcada benden büyüktüler ama olmadı ne yapalım ksımet demek ki
Soran+1 yıliyide değildiki .ben çok yakışıklı erkekleri beğenmem .yani oldu yakışıklı olup reddettiğim kişiler
- +1 yıl
Aslında erkek ve bayanların beyni farklı çalışır bir erkek birini beyenip beyenmediğinin kararını saniyeler içinde verir. Bayanlar biraz zamana ihtiyaç duyar yakışıklı erkekleri beyenmem cümlesi nin özeti kısaca bu. Sende düşünürsün faraza bu çocuk çok yakışıklı kimbilir kimler olmuştur hayatında yani aynı birilerinin senin için düşündüğü neyse o.
Soran+1 yılyoo öyle düşünmüyorum bana çekici gelmiyor .kıvanç tatlıtuğ gibi bir çocuk vardı mesela bana teklif etti ama ben istemedim .cidden abartmıyorum ondan belkide çok daha yakışıklıydı .çekmedi beni .yakışıklılık çekmiyor daha ortalama tiplerden böle olgun insanlardan hoşlanıyorum sanırım
Soran+1 yılbilmem elektirik alamadım sadece tiple olmuyor ki elektirik .insanın kendine yakın hissetmesi gerek .hayatım boyunca iki insnaa ilgi gösterdim elektirik aldım onlarda beni kullanma peşine düştüler istediklerini alamayınca gittiler .
Soran+1 yılaynen kısmet işte
Soran+1 yılya öylede yani benim elimden birşey gelse gelmiyor .yani hoşlandıklarım oldu ama peşinden gitmedim yapı gereiği öyle biri değilim .kötü insanlar çıktı benim pek suçum yok birazda kader bence
Soran+1 yılyani zaten gidemem yapıım öyle değil .ne yapalım böle yaşıycaz bizde
Olucak tabiki ciddi bi iliskin ama cevren yanlis demekki. Guzel kizlar guzel olmasina guzelde bu konuda sanssizlar iste. Bende yakisikli oldugumu duyuyorum kizlardan ama amaclari ya yiyip icmek yada gezip tozmak evlilik konusu acilincada kacmak. Bende ayni konusan muzdaribim anlayacagin. Nasip...
02 Yorumla
Soran+1 yılalla alla erkeklerdede mi böle .kadınlarda güzel olunca hemen cinsellik düşünüyolar yada bu kızın çok sevgilisi olmuştur neler yaşamıştır diyolar
- +1 yıl
alico resimdeki senmisin Kubat mı.
+1 yılelbet aradığın kişi bi şekilde karşına çıkacaktır kesinlikle isyan etme bu işler kader kısmet meselesi ama mademki kimseyle çıkmadın ciddi olmayan ilişkiye bu saatten sonra bakma,boşboşuna emek sarfetme mutlu olacağın biriyle ciddi ilişkiye adım atman en mantıklısı,ciddi olmayanlara asla bakma..şahsi düşüncem hayat senin
06 Yorumla
Soran+1 yılben zaten ciddi olmayanla görüşmem bu saatten sonra da böle daha öncede böyleydi
- +1 yıl
tebrik ederim en doğrusunu yaparsın ve eminim mutluda olursun
Soran+1 yılinşş
- +1 yıl
istediğinle olma şansın olmayabiliyor istediğini bekleyip yıllarını heba etmede
Soran+1 yılheba olsun ne yapayım ben istemediğim biirinle olmam
- +1 yıl
tamam sorun yok o zaman,ben istediğimin peşinden gittim 6,5 yılım gitti maksat tecrübe paylaşımı yaptım,aşk acısı tavsiye etmem 16 ayda zor unutursun aşık olacağın kişiyi iyi seç zamanı uzatma:)
Dert etme işine odaklan. Yapmaktan hoşlandığın ya da şu ana kadar yapmak isteyipde hep ertelediğin şeyleri yapmaya çalış. Çoktandır aramadığın eski bir arkadaşınla buluş. Hep gittiğin yerlere artık gitme. Her gün farklı bir yoldan yürü ve o karşına çıkınca kalbine bir ok atıcak. işte o an geriye dönüp ben hiç nefes almamışım diceksin. Şimdiden mutluluklar ;)
00 Yorumla
+1 yılGörünüş herşeymidir sorunsalı sanırım bu.
Güzelliğin yanısıra biraz da farklı özelliklerin olsaymış sanırım istediklerini elde etme konusunda daha başarılı olurmuşsun. Manken olmak heryerde işe yaramıyor demekki.117 Yorumla
Soran+1 yılfarklı özelliklerim olmadığını nerden biliyorsun
- +1 yıl
olsaydı buraya sadece güzelliğini yazmazdın diye düşündüm. :)
Soran+1 yılüniveriste mezunyum .iki dil konuşuyorum .yardımsever iyi kalpli ,temiz bir insanım tamam mı oldu mu hadi işine
- +1 yıl
Üniversite bitirmek ve iki dil bilmek önemli tabii de işte bunu yansıtabilmek, taşıyabilmek asıl meziyet. :) tamam işime bakayım ben. ( buraya yazıyorsan eleştiriye de açık olmalısın:)
Soran+1 yıltaşıyabilmek ne demek peki anlatta bileelim .sen bana özelliklerimi sordun bende söyledim .içi boş teneke biri değilim .benim kadar kültürlü bir olduğunu sanmıyorum .bilip bilmeden konuşulunca tepki veririm eleştilere açığım
- +1 yıl
:) kültür yarışmasına girelim istersen :) komedi ya. sen sadece güzelliğini öne çıkarmışsın, ben de bu yeterli olmayabilir, başka özellikler de olmalı dedim. Şimdi neyin siniri bu anlamış değilim. Tamam ablacım sen en güzel ve yeteklisisin. sadece şansın kötü oldumu:) Haa taşıyabilmek demek, beyninin ve sahip olduğun özelliklerinin güzelliğinin önüne geçmesi demektir. Ağzını açtığın anda insanlar güzelliğinle ilgilenmek yerine, beyninle ilgilenirler.
Soran+1 yıltamam bende dedim ki senin benim kişliğimi karekterimi eleştirmen için beni tanıman gerek .sen nerden biliyorsun .benim içi boş bebekler gibi gezdiğimi .okudum ettim kültürlü bir türk kızıyım .yani birşeyler yanlış gidiyor diye bende suç oluyor heralde .neyse söylencek çok söz var ama allah çirkin şansı versin
- +1 yıl
haklısın söylenecek çok şey var ama susmak en mantıklısı. bol şans diyeyim sana ozaman.
Soran+1 yılbir insanı tanımadan etmeden gıcık olmak da çok ilginç gerçekten .sanada bol şans
- +1 yıl
siteye üyeliğimden bu yana ilk defa biri bana bukadar gıcık olduğunu itiraf etti :) neyse gördüğün heryerde eksilersin olur biter. :)
Soran+1 yılhayır sen bana gııcık oldun .baksana karekterimi eleştirmeye başlayan sensin ben değil .benim sana gıcık olmadığım ortada zaten bak yorumlara ben kendimi savunndum sadece
- +1 yıl
hayır ne alaka benim kimseye gıcık olmak gibi bir durumum yok. eğer yazdıklarımı okursan senin için kötü birşey yazmadığımı, sadece güzelliğini ön plana çıkarmanı eleştirdiğimi göreceksin. günümüzde hele bu sitede insanların güzelliklerin ardına gizlenen boş beyinleri bukadar çok eleştirirken, kendinle alakalı böyle bir soru sormuş olman, belki de beni kızdırdı. bir kadının sadece güzelliğini kullanmaya çalıştığı imajı rahatsız etti. çokdaha fazlasıyken hemde...
Soran+1 yılrahatsız olmana gerek yok .genelde bütün kadınlar güzelliklerini ön plana çıkarmak ister .neden makyaj yaparlar neden alışverişe bayılırlar snece .bu bir gerçek .kabullenmek istemiyorsan o senin sorunun .seninde bundan pek farkın olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
farklı olduğumdan emin olabilirsin. neyse ben hata yapıyorum sanırım bu konuşmayı uzatmakla. şansın açık olsun.
Soran+1 yılherkes farklı zaten kendince .sen uzatıyorsun ben değil .sen benim yeteneklerimi karekterimi küçümseyemezsin sen kimsin ki .her insan değerlidir
- +1 yıl
bu son söylediğinle zaten kendini gösterdin. birazcık beynin olsaydı seni önemsediğimi, ne demek istediğimi algılayabilirdin. sense tutmuş yeteneklerimi, karakterimi küçümsüyorsun diyorsun. seni küçümsemediğimi, sadece bukadar meziyetin varken güzelliğin arkasına sığınmaman gerektiğini anlatmaya çalıştım. her kadın gibi senide önemsediğim için. aynı nakaratı okuyup duruyorsun. git kendin gibi küçük düşünen insanlarla yazış allah aşkına ya.
Soran+1 yılşimdide beyinsiz olduk sen newton falansın sanırım ıq mü ölçtün .
+1 yılbence hareketlerini begenmiyorlar iş güzellikte bitmiyor ki erkekler güzel ahlaklı kızlar arıyorlar tabi ciddi bir ilişki için.. senin ahlakın nasıl çok mu sıradansın yoksa bulunmaz hint kumaşı mı ?
24 Yorumla
Soran+1 yılyoo ahlaklıyım çok şükür .
- +1 yıl
arkadaşımız yüksek ahlaki niteliklere sahip..baksanıza "istediklerini vermeyince gidiyorlar" diyor. bu arkadaşımız helal süt emmiş namuslu haysiyetli bir eş adayı ile tanışmak istiyor ama dünya kötü olmuş kötülerin dünyası olmuş onun için sürekli karşı cins tarafından evlenilecek degil eglenilecek kız muamelesi görmekten muzdarip olmuş. Allah yardımcınız olsun arkadaşım..
Soran+1 yılkesinlikle söylediklerime tercüman oldun .aynen eğlenicek kız muamelesinden bıktım
- +1 yıl
üzülme sevgili soran arkadaşım ; bir gün inanıyorum ki seninle hem eglenicek hem evlenicek ve seni mustakbal karısı olaraktan bagrına basarak hayatına katacak ve hayatın bu zor ve dikenli yollarında seninle omuz omuza fikir ve gönül birlikteliği içerisinde olacak bir helal süt emmiş vatanımızın minnettar olacağı bir arkadaşımız da mutlaka olacaktır. iyi günler..
bence bu sorunu bu kadar kafanıza takmayın. hayatınızı yaşamaya bakın herşey ilişki değil ki şu hayatta elbet karşınıza size istediğiniz değeri verecek biri çıkacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet takmamak sitiyorum ama yaşım geçiyor evlenip aile kurmak benim hakkım değil mi
+1 yılİşte genel herşeyi kabul eden kız.. bak ben erkeğim ve erkeği yonetemezsen kaybedersin. Erkek genetik olarak herşeyi ister dur diyebilirsen ulaşılmaz olursan elinde tutarsın. bir de herşeyi verince adam neyi isticek artık. az az verde uzun süreli bir sevgilin olsun. Bu arada erkek çabuk sıkılır
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNapcak ki ? Seni hiç öpmeden yanında gezdirecek mi sanıyorsun? Şahsen vakit kaybı . Ama evlenmekse onda haklısın. Evleneceğim kızı bir sürü erkek de kovalıyorsa ben pes ederim. O evlilik uzun sürmez çünkü.
04 Yorumla
Soran+1 yılniye sürmesin alla alla ya .ben evden çıkmam sorun olmaz
- +1 yıl
Evden çıkman önemli değil,hoşlandığın biriyle evlendin ama daha yakışıklısı senden hoşlandı ne yapacaksın o zaman? Manken gibiysen resminin linkini atsan yorum daha mantıklı olur.
Soran+1 yılvalla manken gibiyim .güzellik yarışmasına katılcaktım babam izin vermedi .beni çok beğenen fotocular vardı ama babam izin vermediği için katılamadım
- +1 yıl
Napalım kısmet değilmiş.
tamam da neden gızlıden yazdın anlamadım ?
madem o kadar guvenın var kendıne ?24 Yorumla
Soran+1 yılgizliden yazmasaydım sanki beni tanıcaktın püff
Soran+1 yılresim paylaşmam burda kusura bakma
Hoşgeldin Harun Abi. Aslında manken gibi olmadığın hatta aslında şişko ve kezban olduğun için olabilir bence. Zaten kendine güvensen gizli olarak sormazdın soruyu.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen şişkosun yavrum demek ki hayatım boyunca şişko olmadım .ama sen kesin g... yakın olanlardansın
+1 yılMadem ciddi bir ilişki, evlilik düşünüyorsun, peşinden koştuklarını bir kenara bırak da peşinden koşanlara bir şans ver...
04 Yorumla
Soran+1 yılpeşinde koşmam zaten kimsenin .ama hoşlandığım insanların peşimde olmaması bırakıp gitmeleri artık çok kouyyor
- +1 yıl
Senin ciddi taktiklere ihtiyacın var o halde :))
Soran+1 yılkesinliklee
- +1 yıl
Bekliyorum o halde özele ;)
+1 yılZincirlerini kıramıyorsun karşına çıkan fırsatları değerlendirmiyorsun,kendini mutlu edicek geliştirecek şekilde yaşarsan istediğin gibi biri hayatına giricektir. Oturarak ve yakınarak olmuyor kendimden biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor haklısın ama ne yapayım
- +1 yıl
Aslında zamanla olucak şeyler. Herkesin yapısı farklı ama şikayetçi olmaya başladığın zaman bu durumdan mücadele etmen gerekir. Aslında bu soruyu sorman bile adım ama burası sanal olduğu için ve insanlar senin arkadaşın olmadığı için sorunu anlamaya çalışmak yardım etmekten ziyade güzelim demeni yadırgamışlar gerek yok ama insanların özelliği. Adım adım gitmeyi dene ne bileyim her konuda sınırlarını genişlet dinlemediğin müziklere bir kulağını ver,bana uzak dediklerinle biraz otur gibi sırayla..
Soran+1 yılya güzelim dedim hava atmak için değil derdim anlaşılsın die
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhtemellen hersey guzellik olmadigi icin canim. Vardir mutlaka karsi tarafi cezbetmeyen birseyler..
03 Yorumla
Soran+1 yılkarşı taraf derken böle iki kişi oldu zaten onlada yatma peşindeydi benle .ben mi suçluyum yani anlamadım kötü niyetli adamlara denk geldiğim için
Soran+1 yılbilmiyorum ben ayaklarımı yerden kesicek birini istiyorum mantık ilşkisi yapamıyorum .
- Cinsellik konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılolacak elbette ama bazı insanların kısmetleri bağlı olur...
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim kesinlikle bağlı
- +1 yıl
hocaya açtıralım..
Soran+1 yılonu yapıcam sonunda
Lütfen gızlenmekten çıkın resmınızı koyun ve bakalım İnsaAllah? Eger kusursuzsan sana çözüm ararız bakarız acaba sorun nerde? Kendıne gore kusursuz bıze gore degılsen ozaman sorunu sen çöz
15 Yorumla
Soran+1 yılresim falan koymam takılanlar olur uğraşamam
Soran+1 yıltabi tabi diyecek birşey yok .aklı başında kız buraya resim koymaz
+1 yılBeyin durumun nasıl yanlış anlama bende ukalalık için söylemiyorum bunları.
013 Yorumla
Soran+1 yılbeynim yokk çok aptalım
- +1 yıl
vardır seninde bir yerlerde kısmetin gönül bu ;)
Soran+1 yılbilmem valla artık pek inanmıyorum evde kaldım
- +1 yıl
Niye evde kalasın kader kısmet bu işler elbet bir yerde bekleyenin vardır veya çok güzel birisin erkekler yanına yaklaşmaya çekiniyor.
Soran+1 yılya yaklaşıyolar da ben istemedim çoğunu .iki kişiden hoşlandım onlarda bana farklı gözle baktı .bilmiyorum yaa çok ümitsizim
- +1 yıl
Bence böyle düşünmemelisin tam olarak yaş kaçtı?
Soran+1 yıl26 27 olucam
- +1 yıl
Yaşıtız seninle her an her şey olması mümkün dediğim gibi mutlaka vardır bir yerlerde kısmetin.
Soran+1 yılinşşş geç kaldım ama ben
- +1 yıl
Geleyim o zaman seni istemeye ne diyeyim şimdi:) Diyorum ya vardır mutlaka bir yerlerde kısmetin;)
Soran+1 yıl:)ya vardır inşş benim prensim yolda gelirken öldü sanırım
- +1 yıl
Adresi verdin de gelmedik mi:D Neyse gizli kullanıcı yeter cevap daha yeni gördüm gizli olduğunu gizli kullanıcılara karşı bir antipati var da bende sana özel bir şey değil yani.
Soran+1 yıliyi sen bilrsin
+1 yılhımsss guzel bır konuya parmak attın bız erkekler ne aradıgımızı bılmıyoz galıba fıkrını uyandırdın şu an gozumde pampaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla bilmiyolar
- +1 yıl
cunku bız kaportaya onem verıyoz araba kızda herseyde pampa :D bu yuzden :D
valla güzel kızların işi harbiden zor talipleri çok oluyor ve iyisini seçmek zor olabiliyor.bu yüzden sevgilimi takdir ediyorum :) en doğru seçimi yaptığı için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet zor
+1 yılWalla bazen güzellikten çok para ve zeka ön planda oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee
Ben de beğenmediklerim dünden bekliyor beğendiklerim konuşmaya tenezzül bile etmiyor. çok sıkıcı bi durum. İstediğim kişi ile evlilik yoluna gidebilecek gibi birisi yok artık galiba..
00 YorumlaManken gibi olmak ile istediğinle beraber olmanın alakası yok.İstediğin kadar manken gibi ol mesela; diğer özelliklerin olmayınca benim için hiçsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılözeliğim olmadığını nerden biliyorsun bir
seni isteyen yok zaten buda iki
ah şu erkekler verenler dururken sevenlere sıra gelmez canım bulursun belki bir gün
05 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın .çirkin çirkin tipler veriyor diye peşlerindeler .
- +1 yıl
ş.fsiz erkekler hep böyle yapıyorlar verenlere bakıyorlar sevenleri sevmiyorlar gözleri cıkmasın onların..
Soran+1 yılbu nasıl insanlık yaa
- +1 yıl
kahrolsun erkekler yaşasın veren degil seven kızlar sevdiğine veren kızlar
Vay arkadaş ben bu liseli başlığını nasıl atlamıştım. Bende Biret Pit gibi adamım kızları tavlıyamıyorum. Tanisalim kaynaşalım.
015 Yorumla
Soran+1 yılevli aamlarn burda ona buna sataşmasıda moda oldu git çocounla ilgilen
Soran+1 yılpuahahaha tabi tabii
Soran+1 yılde git adam brad pitt olsan angeline bulurdun
Soran+1 yılbulurum daha yaşım genç sanane evli olup burda takılmam evlenirsem de
Soran+1 yılsen kendine bunu misyon mu edindinn puahaha .git kardeşim ya hiç güleceğim yoktu kız düşürme peşindesin git karınla çocuğunla ilgilen
- +1 yıl
1.71 boyunda 56 kiloyum .fiziğim nerdeyse kusursuz .saçlarım güzel yüzüm güzel hoş .ukalalık için söylemiyorum asla yanlış anlamayın .gerçekler bunlar .ama yinede istediğim kişiyi tavlayamıyorum .istemediklerim hep peşimde .sorun ne anlamıyorum ?cinsellik düşünüyorlar hemen .istediklerini vermeyincede gidiyorlar .ben bıktım artık hiç ciddi bir ilişkim evliliğim olmayacak mı ?
____________ EL CEVAP : BU KAFAYLA SENDEN CACIK OLMAZ...!_______
Soran+1 yılpauahaha evli olup burda sürtmüyorum en azından hıyar seni
Soran+1 yılsuss bee keko
- +1 yıl
"Burda bulunmanın sizin gibi ergenleri tavlamakla uğraşmaktanmi ibaret olduğunu sanıyorsun? senin gibi kişiliklerin bir nebze olsun olgunlaşması ezilmesini kendini toplamasını sağlamak."
:))) Ya hadi git abaza karın kıçı büyüttü heralde buralarda takılıyorsun ya da 31 çek. Evli adamın işi olmaz burda neden bilemiyor hayat mücadesi,sorumlulukları olur. Ayrıca soran arkadaşla da bir ilgim yok
Soran+1 yılbenjamin keko işte yaa milletin olgunlaşmasını sağlıyormuş kendi kimse artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılNereden katılıyorsun yarışmamıza? Demekki ciddi düşünmüyorsun.. Ciddi düşünen elbet ciddi birini bulur bende ciddi düşünüyorum ama zamanı gelmedi diyor ve hayırlısı diyorum mesela.
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo ciddi düşünüyorum .zaten tanışma ortamımda yok boşverdim
Cevap sahibi+1 yılGel tanışalım o zaman..? Olur olur :)
Soran+1 yılnetten insanlara güvenmiorum
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın ama belli mi olur belki kısmetin buradadır.. :) Şaka bir yana en azından konuşmak isterim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben şahsen fiziği güzel diye heryerini açıp sergileyen kızlarla arkadaş bile olmam. sevgiliymiş gibi davranırsam da amacım farklı olur tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılben heryerimi açmam mini bile giymem çok dikkat çekiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılen azından dar pantolon giyiyorsundur. dikkat çekmek istemeyen çekmez ayrıca.
Soran+1 yılne alaka herkes ne giyiyorsa onu giyiyorum çarşafa mı giricem
Cevap sahibi+1 yılne alaka herkes dikkat çekmek istiyor zaten. benim bildiğim, onlardan güzel olmadığına emin olduğum, ilgi çekmeyebilen, kendini beğenmiş olmayan, karşısındakiyle konuşmasına dikkat eden kaba cümleler kurmayan ve kapalı olmayan kızlar var.
+1 yılben de o şekilde bir erkeğim.. :) iyi bir işim de var, askerliği de yaptım .. daha ne olsun, ama boştayım hacı! bi benim duruma da el atın
00 Yorumlailk yapman gereken ertesi gün hapı almak olsunn minimm...
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun bee
zekada önemli
sadece güzellik yetmez kızımmmm...06 Yorumla
Soran+1 yılay millet newton sanki yaaa
Soran+1 yılçüşşş sapık
Soran+1 yılelet falan ne oluor yani
Merak etme çoğu muz, aynı dertten muzdaribiz. Seni seveni sen sevmezsin, senin sevdiğin seni sevmez... Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
00 Yorumla
+1 yılOlmayacak .
Suçun . Bu kadar güzel olman
Rahatladın mı :)19 Yorumla
Soran+1 yılyoo ne rahatlıcam sen kimsin ki
- +1 yıl
Kim olduğumu neden öğrenmek istiyorsun ?
Soran+1 yılsen kimsin ki derken senin dediğin şeyle mi rahatlıcam anlamında dedim
- +1 yıl
Dediklerin çelişkili , mantıksız . Küçümser konuşman seni itici kılan .
Devede de boy var .
Soran+1 yılsenin cevabına göre konuştum .kim ne derse cevabını alır benden .ukala biri değilim .neyse minnacık boyla güzel diye dolanan kompleskli tiplerden olmadığım için çok şükür
- +1 yıl
Bu cümlenle kompleksli olduğunu zaten vurguluyorsun . Neyse .
Soran+1 yılneyi kompleks yapıcam ki anlamadım .herşeyim tam.
- +1 yıl
Değil . İyi düşün .
Soran+1 yılvallahi tam sana ispat etmek zorunda değilim .ben sosyal hayatta başıma gelen bir zorluğu anlattım .tartışılcak ne var anlamadım .çok ççirkinim tamam hadi git sevindirik ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kesin hiç sosyal biri değilsin sorun burda sosyal olmaya çalış.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sosyal sayılmam .ama karşıma çıkan tiplerde hep aynı oldu .
sen mankensen ben süper mankenim. Keşke kabul etseydim mankenlik teklifi veren şirketi.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konusunda erkeklerin yüzde 90 ı öle.Arkadaş ortamını değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni isteyenler de güzel bişeyler görüp, onlara yanasmalısın demekki. seni istemeyenlerden uzak dur.
00 YorumlaCinsellik konusunda 510 cevap paylaştı. muhteşem cazibeni kullanmayı bilmiyorsun demkki.
01 Yorumla
Soran+1 yılpüff
vah vah yazık olmuş lan
126 Yorumla
Soran+1 yılgüzelliğime yazık
Soran+1 yılkıskananlar çatlasın kuzum .her yerde çıkıyorlar işte bunlar .kendini belli ediyolar
Soran+1 yılfergie misin nesin yavaş gel .kıskanç komplekli bir tipsin belli .tanımadan etmeden beyinsiz diyorsun asıl beyinsiz sensin bide üstüne çirkinsin
Soran+1 yılay bırak tatlım ya erkek sanırım sürekli lan diyor kız .senin gibi kıskançlara alışığım ben rahat ol .zavallı ezik
Soran+1 yılkızım bii git yaa konuşmak için konuşma .ben istediğim erkeği elde edemedim diyorum .sevgili istesem parmağımı şıklatsam yeter
Soran+1 yılkaşar sensin seni kimse istememiş sanırım ondan komplesklisin
Soran+1 yılseni kimse istememiş ama kaşarlık yapmaya çalışıyorsun anlamında dedim ben kezbansam sen fadimesin sanırın .bağdat caddesinde doğmuş bir kız nasıl kezban oluyor açıkla lütfen
Soran+1 yılvalla benim çevremde kezban tip yok kusura bakma nasıl oluyor bilmiyorum .hadi git kuru fadime seni
Soran+1 yılfadimeeee
Soran+1 yılzavallı
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin bu çirkinnnnn :D
11 Yorumla
Soran+1 yılböööööööööööö
bi sor kendine .. neden diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılee sorduk
+1 yılDesene güzel olmak başa bela :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo güzel birşey aslında da
- +1 yıl
herşeyin güzel ve kötü yönleri vardır ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekleri korkutuyosundur.. muhtemelen...
05 Yorumla
Soran+1 yılneden korkucaklar korkutucu tip değilim ki
Cevap sahibi+1 yılmesel tip değil bu kız beğenmez, birgün bırakır zengin ister, buna para yetmez... sen kendini siliyorsun ama dızardar senin nasıl göründüğün önemli...
Soran+1 yılevet bide bunun çok sevgilisi olmuştur diolar aslında hiç olmaı gibi birşey
Soran+1 yılhayır mantıksız .çirkin kızlar daha çok geziyor inan
+1 yılsende bir sorun olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılbelkide
- +1 yıl
biraz bu konuyu unutmaya çalış takma kafana
Soran+1 yıltakmamaya çalışıyorum ama zülüyorum
- +1 yıl
sana yardımcı olmaya istiyorum :) nerede yaşıyorsun seni bu sıkıntıdan kurtarayım
Soran+1 yılistanbul
- +1 yıl
tamam sen beni arkadaş olarak ekle :) ben senin çözümünüm degilmiyim
Manken gibisin diye.
00 YorumlaboşveeeeEr :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılayy canımm yaa;((
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(:(:(
+1 yılkariyer?
01 Yorumla
Soran+1 yılüniveriste mezunuyum şu an çalışmıyorum ondan mı acaba ?
+1 yılno ss no güven
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla güvenim tam görünen köy kılavuz istemez
- +1 yıl
no ss no güven bacım
Soran+1 yılne diorsun be keko can
Umarım bulamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılpüfff
ben aday olurum :)
022 Yorumla
Soran+1 yılben herkesi istemiyorum ki benim istediğim erkeği tavlamak istiyorum ama olmuyorr
Soran+1 yıliyi moral verdin sağol .ben güzellerin şansı olmaz iye biliyorum .
- +1 yıl
ne yazık ki böyle. sakarlık yap ne bileyim kusursuz olma ulaşılamaz olma saçma bir şeyler yap espiri yap. düşün recep ivedik, inek şaban neden çok seviliyor kusursuz olmadıkları için. hülya avşar fıstık gibi kadın aldatılıyor bekar neden kusursuz ve ulaşılamaz olduğu için. saf ol, doğal ol, bakımsız ol demiyorum tabii bakımlı olacaksın temiz olacaksın ama kendini kasma samimi ve içten ol gülümse böyle daha iyi olacaksın erkekler de kusursuz değil bu yüzden böyleyiz
Soran+1 yılevet hülya avşar mesela ne kadar çirkin bir kadına tercih edildi .ya ulaşılmaz olarak gezmiyorum valla çok iyi niyetli bir kızım .tam birinden hoşlanıyorum konuşuyorum hemen istiyorum seni çok güzelsin vs vs senden etkilendim hep aynı laflar aynı niyetler yoruldum
- +1 yıl
senin acilen evlenmen lazım canım. yoksa yerler seni çok güzelsin seksisin erkekler de abaza bir an önce parmağına yüzüğü geçir iyi kötü deme ahlakı ve karakteri düzgün olsun yeter ben güzelim benim gibi güzel erkek olacak dersen işin zor. bak buraya yazdın ben dahil tüm bekarlar ya da bekar gibi görünenler sana adayım dedi ayrıca fotorafın da yok olsa bilemiyorum günün bir numaralı sorusu olur. evlenmek istediğini belli et insanlara ilk önce feysine bak fotoraflarını incele sonra buluş şans ver
Soran+1 yılyaa netten ilişkilere pek inanmıyorum nette çok kötü niyetli insan var .netten tanışıp evlenmek ne bileyim mantıksız geliyor .diğer konuya gelince dedem mesela anneme diyordu ben daha 17 yaşındaydım kızı evlendirin hemen allah korusun derdi güzel dikkat çekiyor birşey gelmesin başına .annemde derdi okuyacak diye .ne bileyim yaa valla evden çıkmıyorum zaten babam gece çıkarmıyor dışarı .işe girdim bir süre çalıştım o zamanda hep asılan oluyor.öle işte
- +1 yıl
sen içine kapanık olmuşsun sürekli evdesin tek başınasın tabii gezeceksin güzel olman engel değil güzel olacaksın allah güzel olan her şeyi sever çirkin olma hep böyle güzel kal feysten bak dedimse kendin bul demedim çevren sana bir çocuk söylerlerse ilk önce feysini iste ve incele demek istemiştim. maşallah güzelsin nazar değmesin şimdi bir müzik aç ve oyna hadi moralin ve neşen yerine gelsin gangham style yi dinle canım ;)
Soran+1 yılpuaahhaa .evet haklısın içime kapandım artık yaşadığım kötü deneyimler hayattan soğuttu
- +1 yıl
canım sen bunları yaşamasan iyi ve kötüyü anlayamazdın. ileride çok büyük bir aşk seni bekliyor yeterki mutlu ol ve pozitif bak hayata. bakımlı ol şık ol çevren pisse o onların sorunu sen türk genci olarak örnek olmasın cümle aleme giyinişinle gülüşünle fikirlerinle ahlakınla dürüstlüğün ile şirinliğin ile dürüstlüğün ile bak kısmetin nasıl çıkacaktır aynı senin gibi olan biri çıkacak yeterki üzülme tamamı canım. ve sana nazar değebilir sürekli dualar oku nazardan kurtul kısmet kapatılabilir anlaştk
Soran+1 yılevet aynen .hep diyolardı arkadaşlarım senin kocanı merak ediyorum nasıl biri olucak falan filan diye .nazar değdirdiler bak ilişkilerim yürümüyor .biraz sosyal olsam değişir belki ama öyle çokda çavrem yok .sanırlı çevremde bile böle insanlar çıktı işte .bilmiyorum valla allah sonumuzu hayır etsin
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
evdesin sanırım hep. çevren de azdır. görünüşte aşk zor gibi ama dediğim gibi komşulardan, akrabalardan, anne ve babadan, arkadaşlaradan yardım iste illa aracı olması gerekir aşklarda. kendi kültürüne, kendi örfüne, adetine, bakış açına, hayat kalitene ve fikrine uygun biri mutlaka olacaktır. üzülme tamamı?
Soran+1 yılyok bizde pek görücü usulü olmuyor zaten ailemde öyle büyük bir aile değil çekirdek aile .bide modern bir yerde yaşıyoruz yani buralarda olmuyor öyle .ama olsaydıda ben hayır demezdim beğensem görücü usulüde evlenirim ne olucak ki .çevrem az haklısın .olanlarda destek vermiyor herkes kıskançlık peşinde .ohh ne güzel bu yaşa geldi hala yalnız diyolar bunu yapanlar kendi akrabalarım ve arkadaşlarım özellikle
- +1 yıl
görücü sayılmaz ki bu bir çocuk var derler sende tamam feyste bi göreyim dersin beğenirsen numarasını alır bir yerde buluşursunuz gayet normal anti modernlik yok gayet modern sana demiyorlar ki haydi nişanlandırdık sizi giy gelinliği gerdekte göreceksin kocanı asıl bu anti modern ve görücülüktür. hatta görücü olmak kötü de değildir boşanma oranı azdır kendin bulursun manyak çıkar sonra boşanırsın böyle boşanmalar daha çok.
Soran+1 yılyani ama işt eolmuyor ki öyle .dediğim gibi çevremdeki insanlar benim yalnız olmamadan gayette memnun
Soran+1 yılya senki bilmiyolar neyse yaa bilmiorum allah büyük çıkar inşş bir yerden anne olmak istiyorum bende sanırım hiç olmayacak bir hayal
Soran+1 yılyok yaa bana göre değil
+1 yılOlacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşşş
Gizli Üye(36-45)+1 yılkezban bu
52 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmak için konuştu alkışşş
- +1 yıl
+1
+1 yıleros sana asık bacım
00 Yorumlaben demek istiyorum
00 Yorumla