ben bu ilacı stres amacıyla kullandım ve kullandığımın 3. ayı ani saç dökülmesi yaşadım psikiyatriye sordum döker ama geri dönüşümlüdür dedi de yani saçımın dökülmesi bundan mı kaynaklı ondan önce böyle bi dökülme olayı yaşamamıştım hiç sadece ince telli saçlaım vardı kullanan arkadaşlarım özellikle bu ilacı vs diğer antidepresanları böyle bi etkiyle karşılaştılar mı ve bunlar geri dönüşümlümüdür döktükten sonra
Cevabın nedir?
+1 yılB12 ve Folik Asit
Hafızada sorunlar sinirlilik depresif durumlar halsizlik kilo kaybı fiziksel çalışmaya karşı dayanaksızlık folik asit eksikliğinde ortaya çıkabilecek belirtilerdir.
Omega-3
Omega-3 yağ asidinin beyin ve sinir sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasındaki etkileri yapılan pek çok araştırmada ortaya konmuştur. Omega-3, beyin ve sinir sistemine aşağıdaki şekillerde yardımcı olabilir:
• Depresyon tedavisini desteklemesi
• Bunama ve Alzheimer hastalığı riskinin azaltmasına yardımcı olması
• Ruh hali, konsantrasyon, bellek, dikkat ve davranış bozukluklarına karşı yardımcı olması
• Saldırganlık azaltmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olması
• Mizaç, tepkisellik ve kişilik üzerinde olumlu etkisi olması
Kanada'da yapılan bir araştırmada balık yağının depresyona giren kişilerin kendilerini daha iyi hissetmelerine olanak tanıyacağı belirtildi.
Montreal Üniversitesi'nde 432 hasta üzerinde yapılan araştırmada balık yağında
bulunan omega 3 yağ asitlerinin kaygı bozukluğu yaşayan depresyon hastalarını rahatlattığı açıklandı. Omega 3 yağ asitleri yiyenlerde depresyonun azaldığı ve dolayısıyla intihar risklerinin azalttığının ortaya koyulduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Köse, “Antidepresanlar yerine belli miktarlarda omega 3 yağı alımının antidepresan ilaçlardan daha yararlı olacağı düşünülmektedir,dedi.
Omega-3 yağ asidinin beyin ve sinir sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasındaki etkileri yapılan pek çok araştırmada ortaya konmuştur. Ayrıca balık yağı takviyelerinin depresyon ve şizofreni belirtilerini hafifletebildiği, Alzheimer hastalığını (bellek kaybına sebep olan, günlük yaşam aktivitelerini engelleyen bir beyin hastalığı) önlediği gösterilmiştir. Örneğin depresyon geçiren ve 12 hafta boyunca 1 gram omega-3 yağ asidi alan kişilerde, belirtilerin -endişe, hüzün ve uyku problemleri gibi- azaldığı belgelenmiştir.
Ayrıca arı sütünü güçlü antidepresan özelliklere sahip olması ve insanlara mutluluk vererek rahatlatması nedeniyle kullandırmaktayım.
Bu takviyeler size fazlası ile yeter hemde hiç bir yan etki olmadan. Ayrıca B12 ve arı sütünü saç dökülme problemlerinde kullanmaktayım. Prozac'dan uzak durun. Bu konuda ayrıca iletişim kurabilirsiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes profesör gibi konuşmuş, kendim bir doktor olarak belirtmek istiyorum Tıp da hiçbirşey %100 değildir her zaman %1 ihtimal vardır, ayrıca fluksetin, buspiron, ketiapin, risperidon gibi ilaçlar, kullanımdan sonra saçta dökülme, cansızlık, renk kaybı, geç büyüme gibi etkiler bırakabiliyor ayrıca kadınlarda cinsel isteksizlik de yapmakta ilaç kullanımı kesildikten 3 ay kadar sonra tekrar eski halini alıyor, emin olmadan yorum yazmayın bu bir tez konusuydu zaten, kimseyi de dökmez diyerek strese sokarak işin içinden çıkılmaz hale getirmeyin, stres ve bu ilaçlar ikisi birleştiğinde insanı çaresizliğe iten bir sağlık sorununa dönüşüyor
00 Yorumla
Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. ilk gözüme çarpan soruya yanıt vererk başlayayım, xanax ile prozac'ın etki alanları birbirinden farklıdır ve bence xanax daha riskli bir ilaçtır.
devamına geçelim, uzun süre prozac kullandım ve çevremde bir hayli insan da kullandı. diyebileceğim tek şey yan etkilerinin kişiye göre değiştiği. bana kilo aldırdı bir arkadaşıma kilo verdirdi, birinin cildini bozdu öbürünün sivilcelerini geçirdi... herkes farklı tepki veriyor yani. ancak bir gerçek var etkilerinin hemen hemen tamamı 6 ay içinde bir hayli azalıyor, bıraktıktan birkaç ay sonra da tamamen geçiyor. yani eğer kimyasal müdahaleye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan kullanmaya devam et, sırf bu sebeple bırakma.
ha saçların çok dökülüyorsa new life diye bir markanın b12 plus vitamini var, dil altı için. içinde folic asit ve biotin de olduğundan saçlarını toparlamana yardımcı olur. hem b12 stres ile baş etmeni de kolaşlaştırır.020 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum da ilacı bırakalı 2 sene oldu saçım hiç eskisi gibi olmadı maalesef çok üzülüyorum şeker herkes bişi diyo da kullanmaya başladığımın 3. ayı böle bişiyle karşılaştım dökseydi ilk aydan dökerdi 3 . ayda döktü o gün bugündür dökülüyoo şuan demir folik asit biotin kullandım bitti çok kullandım hapını etki 0 sadece onun öncesinde ince telli saçım ve yağlı saçım vardı da hiç dökülmezdi bi tutam bile bu ilaçtan mı kaynaklandı bilmiyorum yukarda bi arkadaşta saçımı döktü demiş dr a sordum
Soran+1 yılişte saçlarım çok yağlanıyorduu aşırı derecede hormonlarımda dengesizlik vardı bu ilacı da içince bünye meselesi ters düz ettii bilmiyorum yaa kafayı yiycem şeker nedenini bilmiyorum tek neden bu çünki bu ilacı içtiğim dönem böle bişey yaşadım
- +1 yıl
sadece zamanları denk gelmiş bence çünkü dediğim gibi eğer onun etkisi olsa kullandığın ilk günden başlardı. muhtemelen prozac kullanmana sebep olan stres durumunun kaynağı da hormonal dengesizlikti. bir endokrin uzmanına gidip durumu anlat ve tüm hormon fonksiyonlarının kontrol edilmesini iste hatta elin değmişken tiroite de baktır bence. sorun ilaç değil inan, o kadar uzun süre kullandım ki ne yapıp ne yapamayacağını iyi biliyorum.
Soran+1 yılsen kaç sene kullandın şurubunu kullandım ben ve etkileri neydi şeker üstteki arkadaşın da yorumları kafamı kuraladı onunkini de dökmüş öyle diyo bilmiyom kii sen şurup mu kullandın sen de etkisi olmadı mı demek ki herkeste farklı etki yapıyo benim 20 mg idi hiç saçın döklmedi mi
Soran+1 yılhımm anksiyete mi vardı sende dee ve hiç saçını dökmedi öyle mi tatlım
- +1 yıl
kahlocan, bazen gerçekçiliğin de kamçı tadında oluyor senin:) sorancanım, şu dünyada artık anksiyete sahibi olmayan mı var zaten? velakin kahlo haklı, sanırım sende hala var;) tekrar söylüyorum hayır saçımı dökmedi ve sen yanlış şeyi suçluyorsun. üstelik saç dediğin psikolojik duruma çok çabuk tepki veren bir şey, dökülmesini takıntı haline getirdiğin için bile dökülüyor olabilirler. demem o ki, az rahatla yav:)
Soran+1 yıl:))doğrusun takıntılıyım acayip hem de şu saçın dökülen ve geri gelmeyen kısımlarını görnce her şeyi suçlar oldum:((
- +1 yıl
hardcore girisiyorum bebegim elimde degil. sorancan'a guzel bir terapi ve yeni ilac lazim gibi hissediyorum. ozellikle sac dokmeyeninden. gelecek kaygisindan baska hastalik hastasi olma yolunda ilerliyor bile olabilirsin. zira zibilyon tane doktora gidip. bir seyin yok cevabi almana ragmen hala mizirdaniyorsun. ki stress demisler iste.
Soran+1 yılkahlo durumumu bilmeden konuşma ben durumum gereği her şeyi araştırmak zorundayım bayanım ve saçım benim için önemli senin başına aynı durum gelse sen de mızmızlanırsın her dr farklı sonuç söylğyosa bu onların bilgi sahibi olmadığındandır kimi bu ilaç da tetiklemiş olabilir diyor nerden biliyosun her kişide aynı tepkiyi verip vermediğini yıkarda biri daha bu ilaç saçımı döktü yazmış bi ben değilim bu ilaçlar herkesin bünyesine göre farklı etki yapıyor kimi kilo aldım kimi zayıfladım diyor
- +1 yıl
soran kahlo inan durum konusunda bir hayli bilgi sahibi, ben şahidim. evet genel açıksözlü tarzı gereği kelimeleri inceltmeye çalışmak yerine içinden nasıl geçiyorsa o şekilde söylüyor. mızmızlanma bölümüne kalbinin kırılmasını anlıyorum ancak onun dışındaki söylediklerine kulak vermeni salık veririm, çünkü ben de önce psikolojik desteği düşünmen gerektiği fikrindeyim.
Soran+1 yılcanım psikolojik desteği saçımın yarısı kaybedildiğinden almalıyım diycem yine antidepresan alınca bu dökülmenin üzerine güzel bi dökülme daha yaşıycam bu bi kısır döngü stres saçımı döktü dökülen saçım için stres oldum yani bu biraz dolambaçlı ne denediysem eski saçıma kavuşamadım bunu anlatmaya çalışıyorum net bi cevap alamadığımdan her konuyu araştırmak zorundayım o arkadaşın dediklerini de kendi başına gelirse anca anlar diyerek susuyorum
- +1 yıl
her antidepresan aynı etkiyi yaratmaz ki, biyotin yapını serotonin inhibitörü bir ilaç bozmuş belki (ki ben hala ilaçtan değil diyorum) e başka türlü onlarca ilaç var kaygılarının azalmasını sağlayacak. belli ki bazı konuları takıntı haline getirip üzerinde gereğinden fazla durabilen bir yapın var. eh git bir doktora yardımcı olsun. belki saçlarını da bu derece dert etmeyeceksin böylece, stresin azalınca onlar da kendini toplayacak.
Soran+1 yılbu da seratonin inhibitörü bi ilaç değil mi zaten:))yaa canım seni de çok yordum kader diyip teslim olcağız yapcak bişi yok
Soran+1 yıl:)) yook şeker kalan saçımı da antidepresanlarla dökemem benim arkadaşlarda kullanıyo döküyo felan diyolar bunlar saçı döküyo sen de bırak sakın kullanma her ilacın zararı var
Soran+1 yıl:)ben saçılarımdan dolayı stresliyim yaa ona çözüm gelse sıkıntı mıkıntı kalmıycak keşke üniv kazanmasaydım da sçım hiç döklmiyeydi razıydım şehir değiştirdim hepsi bi araya geldi bi ay sularakmıyodu o yurtlarda ne zorluklarla okuduk yine boştayız değmezdi hiçç
illa yanetki yapacak diye bir kaide yok. bende lityum, efexor, cipralex, lustral yan etki yapti. arkadasimda yapmadi. ben de degistire degistire baska ilaclar buldum. iki senedir hic yanetki gormedim. simdi baska bir arkadasim prozac kullaniyor. 200 mg. ki baya agir 20 mgin yaninda. o da yanetki yasamadi.
08 Yorumla
Soran+1 yılsaçı döküldü mü
Soran+1 yılhımm
Soran+1 yılo bayanmıydı peki alttaki arkadaş ve biçok kişi proza saçı döker yazmış bilmiyorum korktum bu ilaçtan
Soran+1 yılanksiyetem var yaa
Soran+1 yıl:(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
Saç Bakım konusunda 742 cevap paylaştı. tüm ilaçların yan etkisi vardır prespektüste yazmak zorundalar ama herkesde aynı etkiyi yapacak diye bişey yoktur.
ilaçlar kullanılır yan etkiler görüldüğünde dr. o ilacı başka bir tanesiyle değiştirir.
dr. yazmış kullan ama bu süreçte kendini gözlemle rahatsız edici yan etki olursa dr.una git ilacını değiştirir.04 Yorumla
Soran+1 yılsaç döker tüm antidepresanlar yaa
- +1 yıl
antideprasan kullanmak istemiyorsan o zaman en güzeli kendi kendini sakinleştirmenin yollarını bulacaksın. her gün mutlaka spor yap kafanı dağıtacak bir hobi bul vs. kendi kendinin dr.u ol. çevremde antidepresan kullanan birçok kişi var herkes de saç döker diye birşey yok. ayrıca saçın dökülmesi için birçok sebep var stres zaten saç döker sen stresli olduğun sürece zaten saçın dökülür. antidepresan kullanmadan da başa çıkabileceksen içme
Soran+1 yılok onların saı döküldü mü kullanan kız arkadaşlarının bünyeden bünyeye değşşiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılProzac çok tehlikeli bir ilaç.Saç dökülmesine bırak,çok daha büyük tehlikelere yol açabilecek bir ilaç.Bağımlılık yapma riski de yüksek. Anksiyete için başka ilaç kullanabilirsin.Doktoruna bunu sormanı,gerekirse başka bir psikiyatra daha danışmanı öneririm.
26 Yorumla
Soran+1 yılsen kullandın mıı peki herkes bu ilacı kullanıyo burda bu ilacı kullananları da çok gördüm çok da popüler bi ilaçmış bilmiyom ki benim şikayet saç dökülmesi
Cevap sahibi+1 yılBen Zanax kullanmıştım,muadili olan ilaç.oldukça benzer yan etkilere sahipler.Saç dökülmesi yapıyor.Fakat tek neden ilaç değil.Aynı zamanda içinde bulunduğun psikolojik durumda bunu etkiliyor.Yani sağlıklı bir beden için,önce moralini yüksek tut :)
Soran+1 yılpekü dökülmeler ilacı bırakınca biter ve saçların dönüşümü olur muu acaba
Cevap sahibi+1 yılElbette.Ben herhangi bir problem yaşamadım.Psikolojik durumunla alakalı olarak ya da mevsimsel olarak olabiliyor bu durum.Saçlarının yerine yenileri çıktığı sürece bir sorun yok.Fakat bir dermatoloji uzmanından yardım alsan iyi olacak sanırım.
Soran+1 yılçıkmıyo işte yenileri yaa gürdü saçım azaldı ondan soruyom gittim minoxil verdi kullandım bıraktım yine döktü ilgilenmiyolar bi de hiç bi halttan anladıkları yok saç konusunu bilmiyolar ki
Yan etkileri her insan da yapacak dye bi kaide yok öyle olsa satıştan kalkardı
Ama ilaç tedavisi ölümcül durumlar olmadığı sürece kullanılmasını tavsiye etmem
Doktorlar genelde hastayı tatmin etmek için ilaç yazarlar
Dediklerimi anlayamayabilirsin ama spora başla çözersin sorununu16 Yorumla
Soran+1 yılanksiyetem var geçmiyo
Soran+1 yılkoşu bandım var onda koşyom:)
- +1 yıl
Sporun bence de faydası herşeyden fazla bir arkadaşım vardı lenk kanseri oldu tedaviye geç kalınmış falan oldular kız her sabah tempolu yürüyüş yapıp ve çok komik şekilde ağaçlara sarılarak iyileşti bunu beyrutta bir tarikat tedavi yöntemi olarak kullanıyormuş araştırmış falan mucize insanın kendisi.
+1 yılSerotonin geri alım inhibitörleri gurubuna giren bir ilaç Prozac.
Genelde, endişe, kaygı, saplantılı düşünceler için yazılır hastalara.
Hafif bir ilaç mıdır? Hayır
Fakat tedavide istenilen cevabı verir, işini iyi yapar.
Yan etkilerine fazla takılmamak lazım, ordaki yan etkiler her kullananda görülmeyebilir.
Cilt için ve saç için yan etkilerini en aza indirgemek için günlük su alımını artırabilirsin.012 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyom saçımı döker diye bu antidepresanların çoğu saç döker mi
- +1 yıl
Hayır korkmana gerek yok. Yalnız ilk 1 hafta sıkıntılı olabilir.
Yemek yeme alışkanlığını değiştirebilir, uyku bozukluğuna yol açabilir, ender de olsa baş ağrısı yapabilir.
1. haftadan sonra vücut artık alışmaya başlar.
Bir de kesinlikle bırakırken birden bire bırakma. Alıştıra alıştıra bırak. Mesela her gün bir tane içerken, ikinci haftada yarım, son olarak 3-5 gün çeyrek al ve sonlandır.
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Nedeni, vücudun belli bir zamandan sonra alışkanlık yapması ve bunun birden birden bırakılmaması gerektiği.
Sigara gibi düşün.
Soran+1 yılvalla her şeye razıyım saç dökülmesi yapmasın çoğu depresan ilacı kullananlarda dökülme olayını duyuyorum herkesin bünyesi farklı o gelir beni bulur emin ol kendimi şartlandırdım o dökmese de o döktü derim kullanırsam:;(
- +1 yıl
''...herkesin bünyesi farklı o gelir beni bulur emin ol kendimi şartlandırdım o dökmese de o döktü derim kullanırsam:;(''
İşte Obsesif kompulsif örneği. :)
Korkma, korkulacak bir şey yok. Bu ilacı dünyada yüz binlerce insan kullanmıştır. Tıp artık eskisi gibi değil. - +1 yıl
Tamam var öyle bir yan etki. İlaçların yan etkiler araştırılırken mesela 1000 tane hasta baz alınır.
Araştırmada 1000 tane hastada görülenler yan etki olarak belirtilir.
Atıyorum 1000 hastanın 2'sinde saç dökülmesi bile görülse yan etki olarak belirtilir. Bu 2 hastada saç dökülmesi oldu diye diğerlerinde kesinlikle görülecek diye bir şey yoktur.
Her ilacın yan etkisi, her insanda farklı görülebilir.
Seni ikna etmek biraz zor olacak sanırım.
İkna oldun mu? :)
Soran+1 yıltıttt o iki kişiden biri ben olabilirim)))teşekkür ettim sağol yaa
- +1 yıl
O iki kişiden biri sen olursan ilacı bırakırsın.
Rica ederim.
Soran+1 yılge kalmış olurum ama kullananlar o laı kullanırken umursamaz oluyolar ve hoşlarına gittiği için kullanıyolar saçı dökülse bile bırak dökülsün nolak diyenler var ilaç umursamaz yapıyomuş o yüzden millet saçı dökülse de dert etmiyomuş bırakınca iş işten geçip farkına varıyolarmış böle bi ilaçmış
- +1 yıl
Aşırı endişe ve kaygı durumları. Senin kullanman gerek. :)
Sen dediğimi yap, milleti düşünme.
+1 yılProzac Paxil gibi Fluoksetin HCL ve Paroksetin etken maddelerini içeren ilaçlar kanser ilaçları gibi geri dönüşümsüz olarak saç dökülmesine yol açmazlar.
Hatta bu ilaçların yat etkisinde saç dökülmesi yoktur. Arkadaşının başka sebepten dolayı saçları dökülmüştür.
Bu ilaçlar yemek yeme alışkanlığını değiştirebilir, böylece vücutta besin eksikliği ya da artışı olabilir.
Ben saçlarının vitaminsizlikten döküldüğünü düşünüyorum. Bir doktora danışarak multivitamin kullanabilir arkadaşın.01 Yorumla
Soran+1 yılyok yazıyodu araştırdık geçici dökülme yazıyodu prospektüsünde
İlaçtan değilde arkadaşının vücuduyla alakalıdır bazı ilaçlar olmadık insanlarda yan etki yapar, bir ilacı 1000'lerce kişi kullanır yan etkisi olmaz ama birisi kullanır vücut yapısından dolayı kaldırmayabilir ve kötü sonuçlar verir.
06 Yorumla
Soran+1 yılyanii
Soran+1 yılyani bu mantıklı bi cevap
Soran+1 yılee peki o ne yapmalı sence sen de dr unun verdiği cevaba benzer bi cevap verdin bi de prospektüsünde geçici dökülme yazıyomuş dökse bile geri çıkartması gerekmez mi
Soran+1 yılteşekkürlr
Ben kullanmaktayım.Beyındeki mutluluk hormonlarını artırmakta.Ayrıca da olumlu etkisini görmekteyım.Sadece ters etkisi anormal rüyalar,gece uyanmalarını yaşadım.O kadar.Ha unutma filmi bile var prozac ilacın...Kalıtesini buradanda anlayabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılsaçını döktü mü peki
Soran+1 yılBİLMİYORUM Kİ BENİMKİNİ O MU DÖKTÜ ACABAA SAÇIN GÜR MÜÜ ERKEKLERDEKİ GENETİK NEDENLERDEN ÖTÜRÜ SÖYLÜYORUM Bİ DE KAÇ AY KULLANDIN
Soran+1 yılhımm ok yardımın için ama genetik yatkınlığı olanlarda farklı etki edebilir ben şurup kullanıyodum 20 mg onun sen tablet mi alıyosun
Fluoksetin etken maddeli bir ürün olan prozac obsesif kompülsif bozukluk, blumia nevroza ve disforik bozukluk( adet dönemi gerginliği) durumlarında kullanılır. Prospektüste yazan advers( yan etki) etkiler her hastada görülecek diye bir durum yoktur. Bence kullanaya başla eğer bir sorun yaşamaya başladığını hissedersen kes ve doktoruna Danış. O ilacı 2 yıl çalıştım ve sonuçlarına güvenirim. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçı dökülen de var ama kullanırken
+1 yılDoktorlar genelde senin şikayetini dikkate alarak ilaç yazarlar... Şikayetinin kaynağını sormadığına bahse girerim...
Kullanma ilaç felan, bu durumu tetikleyen sebebi ortadan kaldır...01 Yorumla
Soran+1 yılanksiyete
- Saç Bakım konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSorunlarınla yüzleşmeyi dene ilaçlara sığınıp onlardan kaçmak yerine. Herşeyde ilaçlara sığınan bir toplum olduk sanki o ilaçlar sorunlarımızı yok mu ediyor?
020 Yorumla- +1 yıl
anlamadıgın işe burnunu sokma bence
Soran+1 yılyaa kullanırım da saç dökülmesi korkuttu
- +1 yıl
Şurda gelip benim yazdığım konuya burnunu sokan sensin! SANANEEE?
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bir de anlamadığımı da konuşuyorsun sen? Sivri zekalı insan! Sen çok biliyorsun ondan mı çok bilimsel yazdın şurda?
Soran+1 yıltartışmayalım
- +1 yıl
Sana demiyorum zaten sana diyeceğim tek şey soru arama sekmesinden prozac yaz oku neredeyse kel bırakmadığı kimse yok bayan erkek dahil. Bence bu gerçek sana yeter cevabı almak için ben öteki şahsa diyorum nerden biliyormuş mesela benim nehyden anlayıp neyden anlamadığımı? Ve de şurda gelip benim yazdığım bir yorumun altına cevap yazarak kendisi mi burnunu d-sokmuş oluyor acaba yoksa ben mi? Bunun adı tartışmaysa evet devam edecek.
- +1 yıl
Konudan gayet anlıyorum hormon dengesini bozması anlamında ama anlamıyor oslaydım bile buraya yaptığım yorum seni ve beni bağlar bir başkası gelip burnunu sokamaz bana hele de burnunu sokma diyerek.
Soran+1 yılYOK CANIM DOĞRUDUR DA O LİNKİ BANA ATARMISIN ben göremiyorum dökülme ile ilgili yazılanları öyle yazılar varsa link atarmısın okuyayım
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılcanım bırakınca eski haline dönmüyo mu peki okudum da geçici değil mi bu dökülmeler kişiden kişiye değişiyo demek ki
- +1 yıl
Bu kız bir sene kadar kullanmış sonra bırakmış ama saçları yeniden yerine gelmediği gibi anladığım kadarıyla dökülmeye de devam ediyormuş. Kesinlikle herkeste aynı yan etkiler olmaz fakat sonuçta bir risk işte o yüzden iyi düşün derim. Sonra daha beter sonuçlara yol açmasın.
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla aniksiyete bozukluğun varmış doğru mu? Bence kullanma ilacı spor yap bol bol ve şöyle düşün özel bir psikologa gitsen sana terapi yapacak ama ilaç vermeyecekti en azından bu kadar ağır ilaçlar ama devlette gidiyorsun hop ilacı yazıyor kullan gel diyor bunun çözümü yok. Sürekli ilaç değişimleriyle süren bir zehirleme döngüsü.
- +1 yıl
Bunu sen kendin atlatabilirsin inan bana zaman zaman hepimiz yaşıyoruz benzer kriz dönemleri güç senin içinde herşey insanın kendi içinde saklı bütün mucizeler...
- +1 yıl
sana tavsiyem Prozac Nation diye bir film var onu mutlaka seyret ne demek istediğimi de daha net anlayacaksın hem de kendi içindeki soru işaretlerine o kzıın dünyasında cevap bulacaksın ben eminim.
Soran+1 yılteşekkür
Soran+1 yıldemek o kadar popüler ilaç
- +1 yıl
O filmde bu ilacı kullanan kızın ne kadar ağır vaka olduğunu da göreceksin Türkiye' deki gibi öyle en hafif panik atak durumlarında verilmiyor Avrupa ve Amerika' da. Bana göre bu konuda bilinçlenirsen ve hastalığın konusunda da internetten makaleler okuyarak falan daha çabuk hayatını yoluna koyarsın canım bu elbette çok ciddi bir ilaç tüm Dünya' da fayda götrenler olduğu gibi daha buyuk tahribatlar yaşayanlarda var. Hiç yan etki olmasa bile böbrekleri köü etkiliyor
Soran+1 yılok tüm ilaçlar gibi
- Saç Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaç döküyor birçok kişide.Sende ne sorun vardı yazdıklarım var mı?Durgunluk ,çöküntü hissi,eski zevk aldığın şeylerden zevk almama,aşırı mutsuzluk,cinsel istekte ve iştahta değişme gibi belirtller.Birde ilacı özelde mi yazdılar.
016 Yorumla
Soran+1 yılyok psikiyatri yazdı anksiyete için çoğu kişide kullanıyo ama bazııları saç döker yazmış bu tüm depresan ilaçları için mi geçerli bünyyle mi alakalı bilemedim
- +1 yıl
Benim konuştuğum çok kişide saö döküyor.Dediğim belirtliler var mı?Bir de ilaç devlet hastanesinde mi yazıldı onu merak ettim.Yan etkisi olan bir ilaç çünkü.
Soran+1 yılyok devlet hastanesinde yazıldı
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun özele gitme şansın var mı?O ilaç saç döküyor zayıflatabiliyor ya da kilo aldırabiliyor.
Soran+1 yılne biliyim ben saçı döküyo bırakınca acaba geri dönüşümü oluyo mu
- +1 yıl
Dökülen saç geri gelir tabi ki.Genetik dökülmede geri gelmez sadece.
Soran+1 yılee genetik yatkınlığı olan biriyim ben bunu kullanırsam dökülür geri gelmessse ondan korkuyom
Soran+1 yılbi de genetik dökülme olup olmadığını nasıl anlıycağız
- +1 yıl
Ailede varsa dökülme ordan.B12 ,demir,folik asit,tsh ,ferritin gibi değerlerin normalse zaten stres ya da genetik kalıyor geriye.
Soran+1 yıliyi de genetik dökülmenin şekli nasıl
- +1 yıl
Erkeklerde oluyor o genelde üstlerden ve tepeden başlıyor.Sen de olma ihtimali yok pek merak etme.Stres yaparsan dökülür saçın zaten.İlacın etkisi geçici 6 ayda bırakırsın zaten.
Soran+1 yılbbelli olmaz bayanlarda da çok erkek tipi dökülme duydum bizim ailede halamda da var korktım 70 yaşında tepesi açıldı yaa onunki neden öyle oldu anlamadım
- +1 yıl
70 yaşta açılması anormal değil.Tsh hormonu eksikliği menopz filan da döker.Prozac çok tercih edilen bir ilaç.İyi gelmezse zaten 1 ay sonra değişir doktor söylersin.
Soran+1 yılbi sürü menapoza giren kadın var çoğu gür saçlı ama onların saçı niye dökülmüyo kimisinin dökülüyo
- +1 yıl
Sonuçta B12 eksikliği demir eksikliği tiroid eksilkliği,folik asit eksikliği de oalbilir.Çok neden var.İyi beslenmekte şart.
- +1 yıl
Sen ilaca başla memnun kalmazsan doktor değişir zaten.Bazılarında iyi etkide yapabilir.
doktor'a güvenmeyip bize mi güveniyorsun? hiç sağlıklı değil... herbalist dr ömer coşkun'a 1 adım uzaksın.
prozac iyi anti depresandır. cilde birşey yapar mı bilmiyorum. xanax içerdim ben sağlam uyutuyor diye.07 Yorumla
Soran+1 yılama yan etkilerinde alopesi saç dökülmesi yazıyo bu tüm antidepesanlarda mı böle
Soran+1 yılsaçım dökülürse hesabını dr vermez ama:((çok karışık kafam geri dönüşümü olmassaayvayı yerim
Soran+1 yılneden ki akıl ver
Soran+1 yılvalla en alttaki bayan arkadaş da döker yazmış ben de napcağımı şaşırdım:(
çok ağır bir anti depresan o yan etkisi çok fazladır...dermatoloji olarak yan etkisi kaşıntı ,ciltte kızarıklık yapar bir doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanma.
01 Yorumla
Soran+1 yıldr yazdı da dökülme yapıyomuş ötekileri salladım ama dökülme korkuttu saçımı dökerse diye antidepresanların hepsi saç deri döküntüsü yapar mı
+1 yılProzac seratonin geri alım inhibitörü olduğu için vücuttaki mutluluk mutsuzluk hormanlarını dengeler ve dengelerkende doğal olarak döküntü yapabilir zaten prospektüsündede yan etkilere baktıgında nadir döküntü yaptıgı görülüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılişte benimkinde yazmıyodu ben neteki prospektüse baktım orda geri dönüşümlü alopesi yazmış da bıraktıktan sonra döktüğünü çıkartır mı tatlım
- +1 yıl
Bıraktıktan sonra yan etkilerde bir hafta icinde kayboluyor eğer aylarca kullandıysan bir haftada kaybolur ama cok az kullandıysan hemen kaybolur bende öyle olmuştu
Saç Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. çok saçma iştah keser bi şe yaramaz doktor klay kolay değiştirmez yandın
04 Yorumla
Soran+1 yılneden yahu yandım saç döker mi peki
Soran+1 yılnyi seversin:)
+1 yılpsikiyatrik bir ilaç, kullanan tanıdıklarım var ama hepsininde saçları yerinde, belki bünyeye göre etki yapabilir bilemiyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılişte kullandım ve saçımı döktü eskisi gibi de olmadı stres mi yaptı bumu anlıyamıyorum
Ilaclarin yan etkileri arti stres bu duruma yol acabilir ama doktora guvenmeli sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılpek güvenilir konuşmamış yani bi ilacı bin kişi kullanır sorun olmaz ama bir kişi kullanır onda sorun çıkablir tarzında konuşmuştu bilinmiyor
- Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılo ilacı kullanan tanıdıklarım var öyle bi şikayet yok kimsede seninki ciltle alakalıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom ki şeker bünyeyle mi alakalı acaba bende mi ters tepti
prozac intihara teşebbüsü artıran bir ilaçmış.psikiyatrist böle dedi.
00 Yorumla
+1 yılprozacla ilgisi yoktur sanmıyorum , stres kaynaklı tamamen ,tiroid yada guatrı da olabilir .geçmiş olsun .
00 Yorumla
+1 yılSaç döktüğünü sanmıyorum bende kullandım. Uyutuyorlar sadece yada sersemletiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılne kullandın demekki kişiden kişiye etkisi değişiyor
- +1 yıl
laroxyl miydi neydi öyle bişeydi
+1 yılneden prozac tavsiye etti hayret genelde xanax veriyolar strese
01 Yorumla
Soran+1 yılxanax ne yaa neden prozac daha mı ağır
- 04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne şimdi
Soran+1 yılanksiyete var
Soran+1 yılbayanmıydı bu ARADA O
+1 yılantidepresanı çıkar hayatından, bisiklet sür, çikolata ye, tenis oyna,sinirlendiğinde giy eşofmanı koş,eve git duş al uyu, antidepresan intihara kadar götürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılantidepresan dokebilir. benim arkasaimin sacidada fena kepek yapmsti resmen kafa derisi dokulup geliyordu. simdi kepek icinde ayri ilac kulaniyor.
05 Yorumla
Soran+1 yıldüzeldi mi saçı
Cevap sahibi+1 yılhayir
Soran+1 yıleee dr ne dedi
Cevap sahibi+1 yılhayatim cok yakin arkadasim degil pek ilgilenmedim ama sorarim, sana soylerim.
Soran+1 yılsevinirim canım yaa sorup yazarsan
- Saç Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAntideprasanalr yan etki olarak saç döküyor.Dökülme durmadıysa zaten almaya başladıktan sonra stres art yan etkisi ilacın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnedense hep arkadaşların sorunudur bunlar hangi arkadaşlarsa artık neyse soruya cevap vereyim ilaç ismi söylemeden bilemeyiz ama erkeklerde geç boşalmaya sebep oluyor o kesin kendimden biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılo buraya üye değil onun durumuna üzüldüğümden yazdım kendi ismimi de belirtmek istemedim samimi arkdaşım
saccikaranilaclar.net te cok genis bir analiz var bu konuda, pek tavsiye edilmiyor anladigim kadariyla, hamilelikte hayati riskler dahi tasiyabilirmis
04 Yorumla
Soran+1 yıllinki tam atsan olur mu
Soran+1 yılbu ilaç tehlikeli mi yani
sen ne icin gittinki anti depresanmidir diye soruyorsun,doktor bunu ne icin verdiki
01 Yorumla
Soran+1 yılanksiyete
+1 yılmutluluk hapı olarak bilinir. bence çok gereksiz. böbrekleri fazla yorar. prozac kullanacağına deniz kenarına git. bunu gerçekten dene
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanti depresan saç mı döküyormuş? kemoterapi ilacı mı bu?
013 Yorumla
Soran+1 yıldöküyor evet
Cevap sahibi+1 yılbende neden dökmedi hiç acaba :/
Soran+1 yılbünye meselesi demek ki sen ne kullanmıştın herkesin cevabı farklı hormonlar ve ilaç ters tepebilir
Cevap sahibi+1 yılkırmızı hariç alt tabaka da ne varsa kullandım olanzapin seroquel xanax rivotril diazem relaxol remeron daha birçoğu sen hangisini içiyorsun?
Soran+1 yılprozac içmiş
Cevap sahibi+1 yıldişimin kovuğunu doldurmaz o prospektüste yazar varsa öyle bir yan etki bakmak gerek
Soran+1 yılvar geçici saç dökülmesi diye sen kaç senedir kullanıyosun saçlarının durumu nasıl
Cevap sahibi+1 yılbenim saçım hep seyrekti yaklaşık 2 sene kullandım. ya o ilaçtan değildir stresdendir bide okuduysa öyle birşeyi psikolojik olarak etkilenmiştir
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum da sonradan farkettim ben yazıyorum şuan yani benim saçlarım da iyiydi sadece çok yağlıydı sonra bu ilacı kullandığımın 3. ayı banyo çıkışı ani dökülmeler yaşadım bilmiyorum ki neyin yaptığını bi anlasam
Cevap sahibi+1 yıldoktora gidip söyleyin ilacı değiştirsin prozaca muadil verebileceği bir çok ilaç var
Soran+1 yılbıraktı da döküldü geri gelmedii ondan yazdım zaten bu ilaçlar geri dönüşümlü deniliyo ama işte dönüşümlü olmadı o dönemde de döküldüğü dönemde bunu içmişti başka neden bulamıyo tetikledi mi acaba genetik yatkınlığı varsa
Cevap sahibi+1 yıldert ettiğiniz sürece fazlalaşır mesela bende yağlı egzama var kafaya takarsam aha pullanacak yüzüm yine diye hemen ertesi gün dökülme oluyor elimden geldiğince düşünmemeye özen gösteriyorum
Soran+1 yıldoğrudur
sacı dökülen sensin saçlar aşırı sitresten dökulur kulandıgın ilaç dökmez ayrıca kür alan kanser hastalarınınki dokülür
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ben değilim arkadaşımın döküldü yalan niye söyliyim kendii isimi de vermek istemedim sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçlarımı döktü hep panik atak için günde yarım yarım bi sene kulandım şimdi paxile geçtim..
04 Yorumla
Soran+1 yılee döktüyse niye kullanıyosun hala ilaç
Cevap sahibi+1 yılhastamı dolaşım kullanmasam kötü oluyorum panik atagım keyfi kullanmıyorum
Soran+1 yılok de haklısın ben de de anksiyete var kullansam saçımı döker diyo korkuyom bıraksam dönüşümü olur mu eğer dökülme olursa felan dr geri dönüşümlü dedi ama korkuyom
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılantidepresan erkeklerde cinsel isteksizlige neden olduğunu biliyorum kadnlara böyle bir yan etksi olurmu bilme deri dökülmeside yapıyo
00 Yorumlasaç dökmez kilo yapar uyku getirir
00 Yorumla
+1 yılgereksiz ucuz haplarla beyninizi uyuşturmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim beynim de uyuştu saçlar da gitti
- Saç Bakım konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılher ilacın yan etkileri var
00 Yorumla yapar yan etkisi büyük olur
01 Yorumla
Soran+1 yılnası büyük olur derken kullandın mı bunu
doktor ne dediyse o.
113 Yorumla
Soran+1 yılo drlar yüzünden saçımın yarısı döküldü zaten ondan önce hiç saçım döklmezdi
Soran+1 yılbu ilacıı kullanıyo arkadaşın prozacı dökülme yok yani öyle mi bi de bayan mı o
Soran+1 yılsaçımın yarısını döktü şeker stres geçirdim dr bunu verdi kullandığımın 3. ayı ani dökülme yaşadım şok oldum yani o dönemde bu ilaçtan başka bişi kullanmıyodum bidaha da eskisi gibi olmadı saçım bünyeden bünyeye fak mı ediyo acaba benim saçım hiç dökülmezdi
Soran+1 yıl2 sene oldu şekerçıkmadı yaa bırakalı 2 sene oluyo yukarda bi çocuk da döktü yazmış:((dalga mı geçiyo ciddimiçözemedim
Soran+1 yılçook gittim stres değip geçiştiriyolar genetik de diyolar hepsi bişi söylüyo net cevap yok
Soran+1 yılbi gece kafada badem yağı kalmaz tümden dökmiyeyim korkuyom :(( bu ilacı bıraktım da dökülme durmuyo hiç dökülmezdi saçım
Soran+1 yıl:)))vardı geçtii o dediğin gelecek kaygısıı atlattım bu ilacı kullanırken de işte o atlatığım dönemdee saçlar da gittii :((takıntı ediyorum saçı çünkü mahvolduu saçlarım hiç dökülmezdi üzülüyorum şeker bu da stres yapıyo stresten de yine döklüyo kısır döngü
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim hiç dökülmedi. değişir sanırım ilaca göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılne kullanmıştın
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçları döküyor ve kilo aldırıyor
041 Yorumla
Soran+1 yılkullandın mı bu ilacı
Cevap sahibi+1 yılevet.şuan kel ve şişkoyum.
Soran+1 yılbu ilacı kullanmadan önce nasıldın ki
Cevap sahibi+1 yılzayıf ve sırma saçlıydım
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılbu ilaç mı saçını tamamen döktü eminmisin
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılhaydee kafamda soru işareti kaldıı eğer bu ilaçsa ben bayanım benimkini de döktüü kullanmasaydım mahvetti saçımı
Soran+1 yılya allahaşkına sen bu ilacı kaç sene kullandın ciddi soruyorum benim için verdiğin cevaplar çok önemli
Cevap sahibi+1 yıl1-2 sene kadar süre kullandım
Soran+1 yılee dökülmeler bu ilacı başladığında mı oldu neden bırakmadın kii bu ilaçtan olduğunu anlamadın mı ya da dr una sormadın mı bu ilaç dökülme yapıyor diye bana geri dönüşümlü dedi senin dökülmen bu ilaçla alakalı değil dedi bi de şurup kullanıyodum onun şurubunu
Cevap sahibi+1 yılilaca devam etmemi söyledi doktor bırakmadım.sürekli devam ettim.döküldü
Soran+1 yılo zaman benim saçımmı da bu döktüü ve geri gelmiyo eskisi gibi olmadı ben bi sene kullandım sadece ilacı kullandığımın 3. ayı döküldü benim de ama öyle olsa ilk ayı dökerdi 3. ayı niye döksün mantığı da var bilmiyom netten araştırdım dr geri dönüşümlüdür antidepresanların dökntüleri dedi de güvenmiyorum artık pek drlara herkesin bünyesi farklı neticede de sen dermatolojiye gidip sordun mu dökülmeler içinbu ilaç iştahı da kapatıyomuş bazıları da kilo aldım diyor anlamadım ben de
Cevap sahibi+1 yılben kilo aldım ve kelim.
Soran+1 yılbırak bence belki saçın düzelir o ilacı bırak dr u da mahkemeye ver
Cevap sahibi+1 yılhastayım bırakamam ilacı.saçlarda geri gelmez.
Soran+1 yıliyi de başka ilacı kullan üstelik ailende genetik mi saç dökülmesi geri gelir niye gelmesin genetik dökülme varsa bu ilacı da kullanıyosan saçı döker tabi bende olduğu gibi insan bi uyarır bu ilaçlar saç döküyo diye bizim dr lar da pisliğin teki mallar yaa allah belalarını versin
Cevap sahibi+1 yılversin kel oldum.
Soran+1 yılailende var mı böyle bi dökülme kaç senedir kullanıyosun kaçıncı senen
Cevap sahibi+1 yıl2. senem ailemde yok
Soran+1 yılhalla halla çok ilginç o zaman bu ilaç toplatılmalı firmayı mahkemeye mi versek napsak
Cevap sahibi+1 yılfirma bana saç ektirsin kel oldum
Soran+1 yılanladık gardaş umarım dalga geçmiyosundur
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmiorum
Soran+1 yılarkadaşım o ilacı bırak git değiştir sende de suç var dr una bu ilaç saçımı döküyor dee değiş çok mu zor bi ton ilaç var yaramıyo sana bu ilaç dilin mi yok senin de
Cevap sahibi+1 yılbaşka ilaçta kullandm ama beni iyi etmedi bu ilaç iyi ama kel yaptı beni işte.bırakırsam hastalığım ilerlicek
Soran+1 yılherkeste farklı etki yapıyor demek ki kimi dökmüyo diyo kimi döküyo diyoo anlamadım ki ben bırakalı 2 sene oldu eskisi gibi olmadı saçım bu mu yaptı bilmiyorum ağustosta kullandım kasımda bi 2 haftada döküldü ani dökülme stresten mi oldu bu ilaçtan mı bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılilaçtan dökülüyor belli işte.eskisi gibi olmaz artık saçın
Soran+1 yılyahu ilaçtan olsa 3. ayı niye döksün 3 ay mı bekledi kaldı ki bayanım erkek olsan irsidir
Cevap sahibi+1 yılay bilmiyorum bu muhabbet çok uzadı
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılsen buradamı yaşıyosun nezaman yazsam hemen senden cevap geliyor?:D
Soran+1 yıldenk geliyo arkadaş ilacı da aynı zamandaalmışız saç da aynı zamanda uçmuş aynı zamanda girip çıkıyoz:)
Cevap sahibi+1 yılyoksa biz kardeşmiyiz?:\ sen benim yıllar önce kaybolan ikizimmisin?:\
Soran+1 yılvallaa bilmiyorum daa bak aşağıda bi arkadaşa yazıyorum onlar dökmez diyolar onlarla bi anlaşamadık gitti
Cevap sahibi+1 yılben bana olanı söyledim
Soran+1 yılok arkadaş allah yardımcımız olsun bu gidişe güzel peruklar takarız
Cevap sahibi+1 yılne sorunların var mesela biraz anlatsan..
Soran+1 yılnası yani
Cevap sahibi+1 yılpsikolojik olarak sorununu merak ettim
Soran+1 yılsınav stresinden oldu anksiyete sınavı kazanamam diye dert ettim o dönemde oldu
+1 yılhafif mi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim herkes kullanıyo bilinen bi ilaç da kafama takılan dökülme ötekileri es geçtim
- +1 yıl
yan etkilerinin bir çogu az rastlanan durumlardır.
bazı ilaçların yan etkilerinde ölüm bile yazmaktdır :D
Soran+1 yılben ölğme razıyım yeter ki saç dökülmesi yapmasın o yan eti beni bulur diye korkuyom çünki çoğu depresan saç dökülmesi yapıyor kşm kullandıysa bunda şikyet etti
- +1 yıl
Bu durumda daha çok bunalıma girmek yerine kendini bu durumdan kurtarabilmek için çabalasan iyi olur :D, Bir kere spora başlamalısın. Bir çok ilaç kadar etkilidir spor.
Soran+1 yıldoğrusun arkadaş
antidepresan ilacı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kategori
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!