Ateş Elementinin burçları bunlar ve çoğu insan bu üç burçtan eş arıyor sen hangisini seçerdin? Başka burç değil sadece bu 3 ünden birini seç ...
Koç
Aslan
Yay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer aşık olursa bir yay erkeği bulunmaz nimet. Gezmeyi sever, kısıtlamayı-kısıtlanmayı sevmez, özgürdür. Koç çapkın Aslan çenebazdır. Aslanı çekmek çok zor çünkü her şeyin en iyisini ben bilirim başka kimse değil, en iyi benim kafasindadir. Ama yay eğlencelidir, gezgindir. Karakteri de sağlamdır. Yukselenim yay, konuştuğum beyin de burcu yay. Yani bilemiyorum, düzenli işi olan çalışmayı seven bir yay erkeği bulursanız kaçırmayın. Eğer işi yoksa "ileride olur" hatasına sakin düşmeyin bazı yaylar tam bir avaredir. Saygılar.
burçları hayatımın merkezine koymadım hiç. anlamam burçtan murçtan ne saçma meseleler
:))) bak benim doğamda şu vardır kesinlikle karşındakini tanımadan onun hakkında hüküm vermeyesin.
kendim içinde aynı şeyi isterim bir koç çok cool çok soğukkanlı iyi görünmeyebilir vs. ama tanıdıkça bağlanırsın aşık olursun. Koç burcu farkı budur. İnsanın Koç burcunu tanıması onun derinliklerine girmesi gerekir. Sen bir Terazisin benim arkadaşım var Terazi birisi çok sessiz onunla oturuyorum. Kafam ağrıyor bazen Oğlak olduğum için sessiz birisi daha yakın geliyor. Birisi daha var o yerinde duramaz konuşur hep konuşur onuda dinlerim hep konuşuruz tartışırız ama çok kincidir ona yardımcı olurum bazı konularda yani Terazi burcunun hataları vardır ama çok iyi bir burçtur erkeği kadınına rastlamadım sna rastladım nasıl birisin bilmiyorumm :)
Aynen Teraziler Çok Kıskançtır :)) Oğlaklar Bir Tane Olsun İster Hayatında Ve Bağlanırlar. Ben Koç'um Hızlı Biter Koçların İlişkileri Öyle Derler. Ama Yükselenim Oğlak Bende Bir Tane Olsun Ve Bağlanıyım İstiyorum Açıkcası. Bu Arada Sevgilinle Hangi Problemleri Yaşıyorsunuz?
sen kendine resmen kız düşürmeye çalışıyon yala :D Allah seni napmaya , Ama seçtiğin konu güzel iyi yerden yakalamışssın . da :)))
hehe kesin öyledir aşk adamıymış bende Gözlemciyim bilmiyorsan öğrenmiş oldun senin insanlara göstermek istediğinle benim sendeki gördüğüm şey arasında çok fark var. Bu yüzden kendini yorma BİRADER :D hadi konunla seni baş başa bırakıyorum (Bu arada Burç Tahminci ve yorumcusunya Hangi burç olduğumuda sen tahmin et ;) )
Kadını yay gibi gereceksin
Aslan gibi çökeceksin
Koç gibi vuracaksın
Oha :D
@hayirdircanim , Karışma bende ;)
Cevap
24Cevap
Koclarla aramizda bir cekim var. Ben koc diyorum. Ama aslan bana daha uygunmus.
Koç Burcu Oğlak Yükselen.
Şimdi sende çok fazla hayalperestlik var realist biri seni sıkabilir biraz abartıcaksın romantik bir aşk aslında tam bana uygunsun aşkta romantiklikte duygusallıkta olacak tabide abartılmıyacak işte.
Biraz eğlenmeyi bileceksin. Mesela çocuk konusunda ısrarcı olmanı istemem. Aşk hayatı yaşamak istiyorum bende yağmur altında sevişmek , öpüşmek, istiyorum. Tuttuğunu koparan bir burçsun ama her şeyde ısrarcı olmanı istemem dur dediğimde durmanı isterim mesela yani koç burçları en zeki burçtur. Balıkla aşk ve romantiklikte felan kesinlikle ben aradığı partner olabilirim eğlenceliyimdir. Birlikte yapılan herşeyi severim. Sevgilimle yemeğe gitmek sinemaya gitmek tiyatroda olsun farketmez ama onunla vakit geçirmeyi isterim. Mesela balıklar sözlerini sakınmaz. Kırmazlar kırıcı olmazlar ama fikirlerini her yerde ortaya dökerler biraz akılsız olduklarını söylemeliyim ama açık sözlüdürler bir nevi.
Hala Bir Koç İstiyor musun? :)
Aslan burcuyum ve eğer bir aslan san muhtemelen inatcısın. ve bir çok insan seni elwştirir ama senden kopamaz. aşka meşke gelince çok zordur bir aslanla olmak çok zor
Ben bazen diyorum ki ben olsam çekmezdim kendimi. ama bizi anlayan insanlar çok nadir..
Bir Koç Olarak Kesinlikle Aslan Burcunu Anlarım. Çünkü Etrafımda Aslan Arkadaşlarım Var. En İyi Ben Anlıyorum Onları. Onlar Kendilerini Kolay Kolay Düzeltmez. Ama Bir Koç Hayatta Önemsiz Zararlı Şeyleri Hayatından Çıkarır. Aşk Konusunda Bazı Aslanlar Tam Aranılandır. Ama Bazıları Katı Felan Uymaz Yani.
Benim durum vahim desene. evde kalacam. s
Olabilir valla sizler lükse oldukça düşkün bir burçsunuz. Benim kuralım vardır. Bir insan nasılsa öyle kabul et. Mesela ben süslenirim yakışıklı kıvama gelirim beni öyle kabul etceksen hiç etme. Ben zaten seni makyajınla değil doğal halinle kabul ettim. Senin en rezil durumun (Tuvaletteyken) benim için sadece eğlencedir gülerim yani anlıyormusun. Sizin iğrenç halleriniz benim için hiçbişiy. Ben sevdiğim insanın güzelliğine elbet bakarım ama güzelliğinden önce insanlığı sevgisi aşkı anlıyormusun?
Anlıyo ru m ama bir aslan tuvaletteyken kendisinden kendisi bile nefret eder
Ve bir aslan olarak söylüyorum öyle bir durumka eğlenebiliyosan aslan seni başına tac eder. yani zıtlık. aslan tiyatro gbi yaşar yani tuvalette flan normal değildir ona göre utanır hatta. kendinden bile.
Çorba ettm ama anlarsın sen ;)
Bende bu burclarin bir cekiciligi basak oldugum icin olabilir ilgimj oglak ve bogalar cekiyor burc olarak bakacak olursak ama secmek zorunda kalsam koc derim
Ama bacım ben de basagim 2 koc tanıdım. Düşman popona 😣
Aslanlar kadar egoist, bencil, pis bir burç yok ya..
Balık :)
insanlar beni seçmeli! galaksinin merkezi olan güneş burcu ASLAN!
yok ben karşımdakinin beni anlayan herhangi birisi olmasını isterim. etiketlere gerek yok bence ama sen etiket isteyince aslan seçilsin istedim :D
Bunu bir burcun butun insanlarina mal edecek genellemen cokta dogru olmasa gerek. Bunu sahsima kabul etmiyorum
Aslan burcuyum aslan olmasını isterim ama yay da iyi ya kararsız kaldım :D
burcuma uygun olanı yok burada :D aslanla anlaşamıyorum kavga ediyorum yay tanıdığım yok koç yükselen burcum :D
İkizler ve Koç arasında ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de hareketli ve yerinde duramayan, zeki ve girişken tiplerdir. Dolayısıyla girdikleri ortamlarda hemen fark edilirler. İkizler konuşkan, şen şakrak ve pratik tavırlarıyla Koç'u etkiler. Koç ise halihazır doğal bir çekiciliği vardır. Birbirlerini anlamaya çalıştıkları ve birbirlerine saygı duydukları müddetçe iyi geçinirler. Fakat İkizler'in zaman zaman başına buyruk hareketleri ve çok sayıda arkadaşı olması Koç'u kıskançlık krizlerine sokabilir. Bu konuda İkizler burcunun hassas ve düşünceli davranması gerekir. Aynı şekilde Koç da durup dururken İkizler burcunu kısıtlamamalıdır. Aksi takdirde birbirlerinden uzaklaşırlar. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça şehvetli ve arzuludur. Birbirlerini kızdırmadıkları ve anlayışı elden bırakmadıkları müddetçe uzun soluklu ve uyumlu bir ilişki yaşarlar. <3 ::)
:) Akrep arkadaşım var değişken bir öyle bir böyle yanıma esprilerle mutlu bir şekilde geliyor bende tabi heyecanını arttırıyorum olumlu bir şekilde karşılık veriyorum ben yaptığımda ise olmuyor arkadaş adam ciddiyetini bozmuyor bir koyacam çakacam suratının üüstüne ama kadın akrepleri bilmiyorum :) onlarla anlaşabilirmişim öyle diyorlar
Hadi bea :D satıcılara asla gelemem valla gan çıkar :D
Trip tamam ama fazlası zarar damarıma basınca hani ciddiyetle değilde dikerim tribini yetti len :D felan derim yanii :D
Ha daha yakışıklı gördü gitti sonra o onu sattı bana geldi bide ben çakarım tepik öylelerine de gelemem.
Benim Burcum Koç Yükselenim Oğlak :)
Bak kurnaz derken ne demek istediğini bilemedim ama kesinlikle saftırlar saf kalpli asla kırıcı olmazlar kırabilirler ama istemeden olur bunlar. açık sözlü olmak iyidir fazlası azı yükselen burcuna kalmıştır artık. Sabırsızlık vardır evet ama ben oğlak yükseleniyim kesinlikle sabırlıyım. O konuda bana bişi deme :) Evet mükemmel insanlardır. Siz ikizler zeki olabilirsiniz ama mükemmel değilsiniz ne kadar ikizler tanıdıysam erkeklerden hoşlanmadım ters arkadaş bazen ciddi bazen komik adama gücünü ortaya koyuyom anca öyle çekiniyor sıkıldım hani kadınlarını bilmiyorum. Birisi var onunla çok iyi anlaşırız bazı yanlışlarında hatasını anlatırım ama diretir zeki olduğunu sanar zekidir ama saygı yok hoşgörü yok :P sadece karşısındakini kırmaz tamam haklısın felan der bende gıdıklarım :D
Ben kendim aslan burcuyum , ama aslanların aslanlarla anlaşabileceğini sanmıyorum o yüzden başka burçlar terihimdir.
Ben denedim olmuyor aslanla dişi aslanlar çok hırçın oluyor buda beni çok yoruyor. Liderlik vasıflarım çok yüksek ve dişi aslanlarında liderlik vasfı yüksektir bir ilişkide iki lider olmaz tek lider ben olmalıyım :D O yüzden daha sakin kişilikleri tercih ediyorum benim hızlı yaşantım onun sakinliğiyle orantılanıp böylece normale dönüyor.
Aslan burcuyum valla cogu insan bu burclaran es falan aramiyo haniyse... Sadik bir burc benim burcum ama ne kadar sadik kaldiysam o kadar agzima... Anladin sen onu
Yokgerek yok
ben koç burcuyum evlenmek isteyenle bir çay içeriz :D
valla Fark Etmez Sadık OLSUNDA Bana
Balık Gibi Kıvrak Akrep gibi Zehirli Yengeç Gibi Yamık :D Oğlak gibi boynuzu olacagına Aslan Gibi Kız OLsun :D
İkizler burcuyum..
Aslan burcu olan erkeklede beni ceken bisey var..
Etrafım aslan dolu, demek ki ben de onlari cekiyom asd
koç burucunuda denersen bir kenarda beklyorum :PP
ben teraziyim annem yay. koç kadını en çok sevdiğim 2. bayan burcudur 1. si akrep :)
Bir yay olarak ne yazik ki kendi burcumu işaretliyemiyorum... -.-
aslanım ben uyumlara baktım yay lazımmış aslana
Aslan burcuyum oğlak diyorum :)
Hmm oğlaksa o zaman sadık olabilirsin. Çünkü yükselen satürn oğlak olursa o kişi sadık olabilir
aynen öyle :) bir koç burcu olarak flört takılmam çabuk sıkılmam gerekiyor ama öyle olmuyor bea :D çabuk aşık oluyorum ve sonuna kadar giderim diyorum. Aşık olduğum kişiyi daha çok sevebiliyorum. Ama gider ve beni bırakırsa mutlaka kalbimde izi kalıyor ve silinmiyor buda acı veriyor :)
Aynı Bellanın Edward gittiği zaman ki gibi :) gülüyom ama işte yaramı içime sakladım dışarıya olumlu tarafımı verdim içimde fırtınalarda kopsa yine gülüyorum :) ha bazen patlamalar olabiliyor duygusal takılmalar müzik dinlemeler felan :)
Evet doğru koç aslanla olmuyor ya bir yere kadar ama yükselende etkiliyor tabi. Yükselenin oğlak olduğu için seni dengeler sadık yapar. Çünkü oğlak sadık bir burçtur. İstersen siteye bak hemen hemen aslan burcu kadınları oğlak erkeğini soruyor nasıl etkilerim diye
Yani söz dinleyeceğiz yeri geldiği zaman beraber çılgınlık yapacağız yeri geldiği zaman olgun 2 insan olacağız. Ciddi olucaz, herşey net olucak, asla ama asla aldatmayacağız, onun gözü benden başkasını görmeyeceği için aynısını benden bekleyecek bende öyle olacağım, onu açmam için sevgimi hissettirmem lazım, ona ilgim odağım sürekli olacak ama o da bana ilgili olacak vs vs.
Sen çözmüşsün bizi ama şu var bak normal bir oğlak erkeği sizlere çok cool çok odun gelebilir sevmezsiniz bence. Mesela bende sıcakkanlılık çılgınlık var baya enerjiğim bide sevdim mi yapamıyacağım şey yq. Siz Aslanlar lükse düşkünsünüz mesela ben seviyorsam ona pırlantalar inciler alyanslar ne bileyim işte değerli takılar almaktan çekinmem. Ama şunu da söylerim senin değerini onlar arttırmaz sen zaten benim için değerlisin derim yani çok istediği zaman zorlamam ha aslanlar savurgandı sanırım param olmadığı zaman bir şeyi çok ister ısrar eder aşkım daha sonra derim olay orda biter yani ısrarı sevmem asla :D sen oğlak burcuna bakma bence yükseleni oğlak olanlara bak. Ben normalde sabırsız flört ilişki gibi şeyler yapıcağıma toprak elementi değdiği için sabırlı ama sabırsız :d ister flört ister aşk sonuna kadar yani böyle bir şey oldum :D her ikiside var ama sevdim mi tam severim o kadar :)
Alakası yok hstta ben çok derine inmiştim. Aslan burcu kadınının diğer yarısı oğlak erkeğiymiş bunu okumuştum.www.oglakerkegi.com/oglak-erkegi/ buraya gir bak bu yeterlidir sanırım. Koçla olmaz bu benim kararım kimisi olur der herkesin görüşüne saygı duymak lazım.
Bak sana bişi söyleyeyim bunu da unutma arkadaşlar genelde aynı gruptan çıkar yani ateş grubundaki bir burç ateş grubundan biriyle çok iyi arkadaş olur ama ileriye dönük zorlanır çünkü kendisine arkadaş olarak gelir. Kendi burcunun sırasıba bak sonra 5 burç sonrasına bak ve 5 burç öncesine bak veya 7 burç öncesi veya sonrası bu kişilerle özel çekim alanı oluşturur yani cinsellik aşk evlilik gibi. Sen koçsun yani ilk sıeadasın.5 burç sonrası yani 6 oluyor 6. sırada başak var öncesine bak akrep çıkıyor yani koç başak ve akreple çekim alanı oluşturuyor unutmaa ;)
Bak ben çok fazla oğlak tanıdım iyi gibiler ama değil işte mesela çok yavşaklar görüyorum ben bunu sen öyle diyorsun ama bak bende hissediyorum yavşaklık yapasım çok geliyor ama koç burcuyum asla yapmam ben doğuştan liderim. Sana benden tavsiye kendine en yakın hissettiğinle birlikte ol.
İlk kez o siteye gördüm oğlak-aslan ilişkisini :) koçlar bazı yönleriyle ters olabilir yükselen çok etkiliyor ama koç burçları adamın dibidir. Asla kin gütmez sevdiği insanlara zaten kin güdüyorsa sevmiyor demektir. yani kin gütmesi için senin ona öyle bir şey yapman lazım ki yani düşün.
Eğer Lider bir aslansan yapamazsın tamam ama lider değilsen kesinlikle koç-aslan muhteşem olur.
Senin yükselen burcun ne=?
Koç ya da yay,, aslan bana göre değil
Boğa
aslanlara kaarşı bir hoşlantım var neden bende anlamadım :D
Aslanım yay seçiyorum😃 bak içinden biri olarak söylüyorum aslan ve koçlar kadar pisini bulamazsınız hiç çekilmez :d yay en masumu otokontrol derdi de yok mis al hayatı yaşa
Akrebim Üçündende etrafımda bulunmaz pek.. Aslanı sevmem pek..
Koçla muhteşem bir ilişkin olabilir bak mesela benimle kesin muhteşem ötesi bir aşık olabilirsin.
Akreple koç çok iyi birer ilişki yaşarlarmış ama bazı şeyler birbirlerine kızmalarına neden olabiliyormuş benim burcum koç ama yükselenim oğlak eğer arıyorsan böyle birini ara daha iyi bir ilişkin olur :)
yorumun için tşkler:)
Ben koç burcuyum yükselenim de koç bana yay mı gider aslan mı lütfen yardım edin karar veremiyorum 😅😀😂
Yay olsun ben zaten aslnaım
Ben yayim aslan ariyorum
Niye koç değil?
koç burcu
iyi anlaştıgım burçlardan biri
Yayla anlaşırım ama aslanla imkânsız
Aslanlar çok havalı ondan galiba:) benim burcum Başak
Aboo burç kitabına baktım başak beni istiyorrr <3 :D Tabi ben onu ne kadar istiyorum oda önemli.. :)
Benim Burcum Koç Yükselenim Oğlak
İkisiyle de uyumlu bir ilişki olabilirmiş negatif yönlerine baktım kesinlikle bende yok çünkü koçun negatifini oğlak , oğlakın negatifini koç hallediyor ;)
Araştırma mı yaptın :))
Ben her zaman araştırırım. Zeki, Akıllı, Çalışkan biriyim, Filozofum vs. vs. her neyse dediğim gibi tam aradığın kişi benim yani Koç Burcu Oğlak Yükselen ama ben bilemiyorum yaa Başaklar biraz şey geliyor bna :D
Yaa Hassas , nazik bunlar uymuyor bana. Ben mesela hayatımda ne yapıyorsam sevgilimle eşimle aşkımla işte neyse onunla birlikte yapmak istiyorum yağmur altında öpüşmek ıslanmak aşkı yaşamak bir ömür boyu sadece o ve ben birbirimize fazla vakit ayırmak istiyorum. Başağın çok arkadaşı olurmuş.
Alıngan bir yapısı varmış bir espri yapcam ya da şaka alınacak böyle küsücek tosnayacak olmaz yani haa aşk olsun der felan öperim onu sinemaya gideriz yemek yemeye gideriz ona çiçek alırım felan öyle isterim yani.
Kolayca incinebilir darıldığı kişiyi affedemezmiş. Hemende unutmazmış bir olayı yani ben uzatılmasını istemem düşmanın mı bu senin yaa o kadarda abartma hani :P
Çocukları severmiş kesinlikle çocuk ister hani ben pek istemem.
Sevgilimle bir ömür boyu aşk isterim yani sonrasında olabilir
Koç burcuna ne kadar yakınım ben bile bilmiyorum aşk hayatım oğlak gibi yaw :D bir tane olsun felan aşk yaşamak sadece o olsun yani ben çocuğa karşı değilim ama istemiyorum şu an ilerde yetişkinlik çağında olur mu olur bilemem. Eşimin incinmesini istemiyorum çocuk aşkı yok eder arkadaş sevgiye dönüşür aile düzenine dönüşür ben onu istemiyorum bir aşk hayatı istiyorum..
Hala istiyormusun bir koç? :))
Evet :)) hala istiyorum :))))
bilmiyorum vazgeçer miyim:) yükselenim oglak:)
Bilmiyordum:))
koç burcunun aradıgının başak oldugunu:)
Koç.
Akrep :D
aslan burcuyum koçlarla daha iyi anlaşıyorum :D
ne alakası var l*n genelde ben yönetirim hep gıçınızdan element uydurmayın :D iyi anlaştığım için sadece öyle dedim
la olum aslanlar daha çok yönetir dik başlıdır :D
ulan erkeğim la ben iyi bak :D neyse senle anlaşamıyoruz bizikmle değilsin knk
Aslan. Yay'a aslan yakışır dağıtırız ortalığı :)
Gerçi "hazıra dağ dayanmaz" sözünü bizden sebep söylemiş atalarımız ama olsun artık ya gülü seven dikenine de katlanır :)
Koçla uyumuna hiç bakmadım ama bugüne kadar tanıştığım Aslan burcundaki insanlarla gerçekten kafa yapımız uyuşuyor. Yani bir de dengeleyebiliyoruz birbirimizi. Ya aslında önemli olan karşındaki kişiye duyduğun ilgi ve sevgidir de..
Aslan ve yayda çok fazla şeytan tüyü var sanırım bu yüzden çabuk sevdirebiliyorlar kendilerini..
Valla evlenmeyeceğim için ya da bir 30 falan olacağım için o zaman daha çok yılım var :D
Çocuk için yapılan evliliğe zaten karşıyım ben. O değil ben evlenmeyi düşünmüyorum daha yaşım kaç
Mesleğimi elime almamışım
Ne evliliği
Aaa bir yerde daha duymuştum
Halbu ki oğlak burcuyla iyi anlaşıyorum ki ben
Zaten sadece doğumgünleri bildiğim arkadaşlarımın burcunu biliyorum hepsini hatırlayamam ki ama aralarında kötü geçindiğim de yok. Neyse zamanı geldiğinde anlamaya çalışırım artık
Tavsiye için teşekkürler :)
Aslanı secerim kralın benim gibi kralicesi olur :)
Aslan-İkizler ve Koç-İkizler neredeyse aynı biraz yardımcı olmak gerekirse...
Aslan Burcu Olumlu Özellikleri:Yüce Gönüllü. Eli Açık. Yaratıcı. Coşkun. Heyecanlı. İyi Bir Örgütleyici. Geniş Düşünceli
Olumsuz Özellikleri:dogmatik, kabadayı , kendini büyük gören , züppe , hoşgörüsüz, sabit fikirli, kibirli, iktidar delisi.
Koç Burcu Olumlu Özellikleri : Serüvenci, Atılımcı, Cesur, Çok Enerjik, Özgürlüğüne Düşkün, Yaklaşımlarında Dolambaçsız, Liderlik, Dürüstlük, Hazır Cevaplık, Canlılık.
Olumsuz Özellikleri:Bencil, Kendini Ön Planda Tutan, Çabuk Sinirlenen, Hicivci, Kavgacı, Kaba, Egoist, Alaycı, İsyankar, Sabırsız, Saldırgan, Hiddetli, Ani Çıkışlar.
Şimdi sonuca gelirsek hepsi doğru değil tabiki de
Aslanda şimdi eli açık kısmına hiç rastlamadım.
Kibirli kısmını da görmedim ya da belli etmiyorlar.
Koçlarda da hazır cevap derken en zeki burç olduğu için direk yapıştırabilir cevabı :) her zaman canlılık olmaz yorgun olur ama sen seks istersin mesela hemen yapar yani enerjiktir enerji içlerinde saklı özel güç gibi bir şey düşün :)
Koçlar bencil değildir mesela hani arkadaşım var paylaşımcı ama bende veriyim oda versin karşılıkta istiyor ama bende koçum mesela ben fitness a gidiyorum anlayış istiyorum arkadaşlarımdan vermek istemiyorum ha bu bencillik değil disiplindir. Ama genelde bir şey aldığımda kesinlikle paylaşırım.
Kavgacıyada katılmıyorum. Kavga etmeyi sevmeyiz ama birine zarar geldiyse kavga kaçınılmaz olabilir çünkü öfkelendik mi psikopat oluruz :)
Egoist'e de katılmıyorum. Ha var mı var da az yani.
Kesinlikle alaycı değiliz.
İsyan edebiliriz bazen özgürlüğümüz kısıtlandımı ya da olumsuz bir şey yaşadık mı o var.
sabırsızlık var ama kişiden kişiye değişir zaten çoğu insanda vardır bu özellik.
Saldırgan derken pek bir şey anlayamadım.
Bu kadar umarım yardımı olmuştur :)
:D bak bir hafız arkadaşım var suskun sakin terbiyeli küfür etmez vs. çok istersin ama şöyle bir şey var illa dürtücen :D konuşmaz sen konuşcan konuşturcan onu kesinlikle karşılık verir pozitiftir sen öyle birisini istiyorsun ama bir arkadaş daha var özellikleri var yani ikiside terazi yakın özellikler ama bu sıcakkanlı sen konuşmasanda konuşur. Arkadaşçadır değer verdiği insanına göre şaka yaptırır ama herkese şaka yapar terazinin beterinden kaç derim :) sevgili var ama iyi anlaşıyorlar buna pasta felan yapıyor sevgilisi :D ama iyi yaa gerçekten terazi sana uyumludur ama dediğim gibi ben hafıza sinir oluyorum la hafız biraz konuş diyorum çok suskunsun diyorum ne konuşuyim oğlum diyo gülüyo :D
Aslan kadınıyım o yüzden koç burcu bir eş ararım
neden ateş arıyorlarmış?
yok ben de yayım :)
ve bildiğim kadarıyla üçüyle de çok iyi eş olabiliyorum
yok iki yay çok iyidir tek sorun sürekli eğlenmekten bir süre sonra farklı arayış içine girmeleriymiş. nerede okuduysam öyle yazdı. yay burcu birinden hoşlanıyordum da bir dönem :D aslana sıra gelince, iki tane aslan sevgilim oldu bir daha da istemem :D koç burçlarını da sevmiyorum, inatçı kişilik özelliklerinden.
bir tek boğa istemem herhalde. boğa vardı. zaten anlaşamadığım o varmış. ölü gibiler ıyy
aman neyse büyük konuşmayayım hayırlısı olsun :D
neden ya sen de ord. burç profu msun :D
aslan olmasında
ne çektiysem Aslan burcundan çektim ama hala çevrem aslan kaynıyor
yengeç
işte aslan o :D
hiç biri. yengeç gelsin.
balık :D
Yaaa :D balı balı duygusal, romantik seni :) sana yardımcı olayım...
Evet Yengeç-Balık çok iyi olurmuş gördüm ama Yengeç birini tanıyorum şımarıyor bazen ama bilemiyorum ya yengeç balık uyumludur evet.
Aslan-Balıkta uyumluymuş. 2si arasında gidip geliyorum şu an neyse okumaya devam ediyim...
Evet diğerleriyle olmaz gibi görünüyor zor ama ben Koç olarak yardımcı olayı mesela ben bazen suskun romantik duygusal hayallere dalabiliyorum ama 3 4 5 gün oluyor bu sonra içime atıyorum tekrar hayata devam ediyorum ama gerçekten romantik duygusal bir hayat istemiyor değilim isterim ve benim yükselenimde oğlak 1 tane olsun benim olsun bizim olsun bir ömür boyu olsun isterim. şu var ki anlaşamayacağımız bir nokta var çok fazla romantik, hayalperest, duygusal olursan canımı sıkabilirsin ha seninle bu durumu konuşurum anlaşmaya çalışırız tartışırız bu konuyu felan ama ısrar edersen gerçekten olmaz yani :)
Evet şimdi nedir kararın hala mı yengeç? :)
hala yengeç :D
Koç burcuyum aslanlarla iyi anlaşırım :D
Koç burcu
Terazi koçlarla iyi anlaşıyom
Yay çünkü ben yayim :D
diyorum ya işte benim yükselenim oğlak sen beni ben seni çok iyi anlarız. Aslında burçları değiştiren en önemli etken yükselen burçları benim koç burcu sabırsızdır ama ben gerektiğinde sabretmesini bilirim çünkü oğlak sabırlıdır :) Koçlar bencildir ama ben değilim. Oğlaktan dolayı heralde :P
Yay burcuda iyi değil aslında iyi de iyi değil işte. Benim abim yay iyidir arkadaşta iyi ama başka arkadaşlar var hiç iyi değil birisi geveze ama arkadaşlarına karşı dürüst iyi böyle birisi var çok sessiz dokanınca sövüyo :D kendini çok güçlü sanıyor doğru söyledik mi morali bozuluyor aklı çalışmıyor mesela neyse ya aman :D
Yay burcuya yay burcu :P
Yay :D
koçla anlasabılecegımı dusunurum koç olur
Yay burcuyum ama Aslan diyorum.
Ben ysyım gerisini bilemedim :))
Burçların tasıdıgı özellikleri söyle bende cevabını vereyimm
Hepsi Bir Birinden Beter Yay Zaten Allahlık
Evet Hava Grubu İkizler Yükselenim Başak
Anlaşabildiğim Burçlar
-Terazi
-Oğlak
-Balık
Bazen Anlaşabildiğim Burçlar
-Aslan
-Kova
-Akrep
-Yengeç
Hiç Anlaşamadığım Burçlar
-Yay
-Koç
-Boğa
Yani Ben Burçlarda Kişilik Analistine İnanıyorum O Kadar Günlük Yorumlar Umurunda Değil
Ama Cidden Kişilik Genelde Yalan Olmuyor
Astrolog Musun?
Yayım aslan arıyorum pls xd
ben yönetmeyi değil yönetilmeyi severim zaten
Koç is here :))
Yay tabi ki..
iste bu :)
Ben Koçum mesela birisi üzgünse mutlaka giderim yanına derdini paylaşır ilgilenirim onunla ve de biz koçlar düşünürken kafayı yiyebiliriz tabi düşündüğümüz kişi sevdiğimiz değer verdiğimiz kişiyse değersizse gözümüzde pek düşünmeyiz zaten. Bende bir anormallik var o zaman :) sen koçlar sever ve hızlı yaşarlar diyorsun çabuk biter diyorsun ben 4. sınıfta bir kız sevdim 8. sınıfa kadar devam etti. Küçüktüm tabi lisede farklı liselerdeydik ama hala kızı unutamıyorum. Hiçbir kızı istemiyorum onu istiyorum ona aşığım anlıyor musun? Ha başka bir kızla birlikte olabilirim ama onun kadar sevemem işte :) kendi başına buyruk değilde zekidirler mesela ben oldukça zeki ve akıllı bir koçum inatçılık var evet ama haklıysam inatlaşırım ha karşımdaki haklıysa saygıyla dinlerim sen haklısın derim ama tepeme binerse yeter! dedim mi zaten susar orda o :) Aslanları seviyorum mesela arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum ama bazen böyle güçlüymüş gibi kendilerini ortaya koyunca sinirimi bozuyorlar :)
yaylar iyidir bak yay burcu bir arkadaşım var onunla iyi anlaşıyoruz birisi var çok geveze sinirimi bozuyor bazen dur dedim mi duruyor birisi var çok sessiz. ben açık sözlüyüm açık açık konuşuyorum doğruları adam sana kızdım sus diyor hatamı söle diyorum sen bul diyor bazen sinirimi bozuyor yaylarda her şeye olumlu bakıyor benim bir doğrum var ve o olumsuz bir şey ama doğru yani adam gelmiş olumlu bak diyor bir koyacam kafayı görcen olumluyu :D bilemiyorum yaa benim burcumdaki birisi var adam aç ayı yaa doymuyor ama adam her zaman yanıma geliyor kafa dengiyiz yani koç arkadaşlarımla hiç sorunum yok çünkü zeki ve akıllılar anlayışlılar öyle karşılıyorlar bide benim yükselen burcum oğlak çok acayip bir kişilik çıkıyor burdan tam ters burç bunlar bende ortası olunca çok muhteşem bir arkadaş ortaya çıkıyor yani senin dediğin gibi sevgileri çabuk bitebilir benim o yönden oğlak burcum ağır basıyor o yüzden ben bir kişiyi sevdim başkası olmaz diyenlerdenim :)
Yay burcuyum, Yine yaylarla iyi anlasiyorum.
koç severler için adresmi veriyorum :PPPPPPP
Aslan tabii sorduğun kabahat bence :)
Burcum elbette verdiğim cevaptan anlaşıldığı gibi insan. Aslan dedin mi akar sular durur
dogmatik, kabadayı , kendini büyük gören , züppe , hoşgörüsüz, sabit fikirli, kibirli, iktidar delisi vs. vs.
mesela bir arkadaş var çok güçlü sanki öyle görüyo kendini akılsız davranabiliyor he birisi bana sataşmıştı direk tepki verdi iyi arkadaştır aslanlar ama bir koç yanında şart çünkü akıllarını iyi kullanamıyorlar mesela bir koç olarak bana bir iyilik yaptı ya sonra bunun başına bir iş geldi götürdüler bunu üst kata büyükler işte lisede yaşandı bu olay sonra bende diğer arkadaşla başka yerden gittim bizi çıkartmadılar işte neyse biz yaklaştık yanına bakıyordum tartışıyorlardı yani bana 1 iyilik yapanın sonuna kadar yanında olurum koç burcu budur işte. orda arkadaşa bir şeyler yapmaya kalksalar dalacaktım yani düşün.
Koç burcuyum
Aslan tabikide
ben aslanım ve harbiden çok ateşliyim
Yay burcu kesinlikle :)
Aslan...
sorumu o da! YAY 😎✌
yay ama walaha kuran çarpmasınkı kendı burcumla alakası yok ( dedı ve sonu hüsranla bıttı)
hacı yükseklerde gözüm yok.. tek derdim "insan"ları uyandırabilmek!
gerçeklerle..
yaratıcı gerçeği ve onun üzerinden prim yapıpta ben yaratıcının elçisiyim diyen ve dünyanın yarısının buna saf gibi inandığı gerçeği..
bende bu konuyu açtığı ıcın söyledım😁😋 şakası bıyana ciddiyim bu konuda. yinede sen bılırsın muhterem arkadaşım benımde aslında tartışacak pek zamanım yok şu an . birazdan fılm ızlıcem
john wick.. keaneu reeves e hem kişilik hem oyunculuk yüzünden hsatayım! X😎✌
ayrıca sana tavsıyem p. k. (pekaay) dıye bır fılm var mutlaka ızle! ve predestınatıon ızle ıcındekı paradox uyanacak!
şu an izle bak kapışmayalım sonra 😈😝
yay.
Aslanim mutluyum :))
Ben yay ım
Nişanlım Aslan valla yükselenim akrep
Ya öyle derler ama her konuda uyumlu değiliz aslında
Yabancı müzik çok seve it ben hiç sevmem
Yay.
Benim burcum yay. Eşimin burcuysa Kova
tamami yaydan oluşuyor
Aslan daha uyumlu
koç koç
Aslan <3
fazla hayalperest duygusal vs. o yönde fazla abartmazsan sana kendimi önerebilirim Koç burcunu Oğlak Yükselenini Sadece koçla olmaz diyor ama ben uyuyorum bir balığa. Çünkü insanları eğitmeyi yönlendirmeyi doğruyu göstermeyi severim :)) Yaylarda da var bu yayda uyabilir her zaman burç kitabına bakmak gerekmez :))
Aslannn fbddhbz
Aslan :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar