Erkekler, sEVGİLİMİ ALDATTIM GEÇEĞİ SÖYLEMELİ MİYİM?

Merhabalar;

ben 11 aydır biriyle beraberim biranlık gafletle aldattım sevgilimi o bunu bilmiyor yalnız kredi kartımın detaylarını kontrol etmesini istemiştim ondan 48 tl tutarında eczanaden ne aldı dedi bende krem vs dedim inanmadı bu kadar tutmaz bu ilaçlar dedi ve kavga etmeye başladık. O ertesi günü hapı aldığımı düşündü(ve evet gerçekten ertesi günü hapı almıştım) böyle düşünmesinin sebebi ne aldın diye bastırınca ben kadınsal bir ilaç dedim beni bırakıp gitti ogün ve ben kavga ederken ilacı kendime değil ev arkadaşıma aldığımı söyledim.Ev arkadaşımda tüm gerçeği biliyor.Sevgilimle konustum vs ikna ettim yalnız ev arkadaşım gerçeği söyleyeceksin nasıl yaparsın bunu ona istersen söyle seni böyle kabul ediyorsa etsin diyor.Eğer söylemiyorsan ilk başta ben söylerim dedi yalnız şimdi ikinizide görmek istemem yan yana diyor.Ev arkadaşım uzun yıllardır sevgilimin arkadaşı sonsuza kadar görüşmemeleri imkansız bugün ilk defa yüz yüze konuşmaya gidiyorum.Çok sevdiğimi söylüyorum kimse inanmıyor.Hata yaptım kabul ediyorum ama herkes kınıyor.Sevgilime söylemeli miyim?yardımcı olun nolur?
sevgilime gerçeği söylemeli miyim?
sevgilimden aldattığımı gizlemeli miyim?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Erkekler, sEVGİLİMİ ALDATTIM GEÇEĞİ SÖYLEMELİ MİYİM?