Arkadaşlar bir yerde okudum ama tam anlamadım. Ben sevgilimin whatsappına kendi numaramı yazarsam ona gelen mesajlar benim telefonumada geliyormuş doğru mu? Mümkün mü öyle bir şey sonuçta benim numarama ait whatsapp hesabım var zaten aynı numarayla sevgilimin telefonuna whatsapp kurabilmem mümkün mü? Veya başka bir yoldan whatsapp mesajlarını bana yönlendirmem mümkün mü?
Whatsapp kodu ve sevgilinin numarasini yönlendirme herkese +1?
Mümkün. Ama zor. İşte sileceksin Whatsapp'ı, tekrar onun numarasını yazacaksın. Kodun gelmemesi lazım. Bana birkaç sefer gelmişti, iki üç sefer de gelmedi. O şekilde olabiliyor.
Whatsapp uygulamasını sil, tekrar yükle, kaydolurken kendi numaranı değil de onunkini yaz. Ama işte kod gidebilir de, gitmeyebilir de. Gitmezse direkt onun sayfası açılır ve sana konuşmaları yükle diye bir soru çıkar. Evet dersen bütün konuşmalar karşında.
Gayet açıklayıcı anlatmıştım oysaki :D Whatsapp uygulamasını sil, tekrar yükle, kaydolurken kendi numaranı değil de onunkini yaz. Ama işte kod gidebilir de, gitmeyebilir de. Gitmezse direkt onun sayfası açılır ve sana konuşmaları yükle diye bir soru çıkar. Evet dersen bütün konuşmalar karşında.
Onun için paralel space indir ona gir WhatsApp ı klonlayacak kendi WhatsApp silmene gerek yok onun telefonunu yaz WhatsApp A gelen onay kodunu gir yeter kolay gelsin sevgililer yandı 💕
whatsapp mesajlarının başka telefondan takibi için whatsapp rec var 500liraya satılıyor pahalı ama en azından çalışıyor bir ara ben de kafayı bozmuştum mesajları görücem diye MAC ayarı değiştirme IMEI değiştrime root mut tüm yolları denedim olmadı. whatsapp rec al paraya kıyabiliyorsan daha doğrusu öğreneceğin şeylerin değeri 500tl den büyük ise.
yaw şimdi telefonundan whatsapa gir ayarlarda numara degiştir var oraya sevgilinin numarasını yaz sonra 5 dakka bekle sevgilinin telefonuna bir mesaj gitcek bir kod kodu kendi telefona yazcan anladın mı
Ha anladım yani ben kendi telefonuma sevgilimin numarasini yazıcam. Arkadaşım bana sevgilinin telefonuna sen kendi numaranı yazacaksın demişti öyle değil mi yani?
En İyi Cevaplar