27 yasındayım işim var etrafımdaki insanlar sürekli evlenmem için baskı yapıyorlar morelimi bozuyorlar 27 yas evlenmek için geç kalınmş bir yas mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBende 27 yaşındayım henüz evli değilim İzmirde askerlik yapıyorum. Askerden sonra ilk karşıma çıkan düzgün sevebileceğim bir kızla evlenmeyi düşünüyorum ama başkaları baskı yapıyor diye değil ben istediğim için evlenmek istiyorum.
Kendimce bir kaç sebebim var.
1 - Evlenip 30 gibi çocuk sahibi olsam ben 50 yaşıma geldiğimde çocuğum 20 yaşına gelecek bana en çok ihtiyacı olduğu zaman diliminde ben onun yanında pek olamayabilirim. Belki hayatta bile olamayabilirim.
2 - Anne baba bu dünyadan göçmeden torunlarını görsün sevsinler istiyorum.
3 - Beni sevebilecek, sevebileceğim bir ömrü paylaşabileceğim bir kadınım ve dünyalar tatlısı bir kızım olsun istiyorum ;-)210 Yorumla
Soran+1 yılbenm sevgilimde askerde umarım senin gibi düşünüyordur ve daha fazla ertelemek zorunda kalmayz evlenmeyi
- +1 yıl
İnşallah o da benim gibi düşünüyordur.
Keşke benim de hayatımda birisi olsaydı da ben de askerden döner dönmez evlenseydim.
Aslında çok şanlıymışsınız ki en azından hayatınızda birisi var. Bugün kolay kolay birisini alamıyor insan hayatına.
Ben askerden sonra her şeye tekrar sıfırdan başlayacağım eski sevgilimde ya şu aralar evlenecek ya da beni üzmek için öyle söylemiştir. Pek inanmadım ama bilemiyorum da.
Soran+1 yılumarım sevgilimde geçmişini sıfırlamaz yani beni genelde öyle olumus ama ben yınede bekleyecegm işi yok işte ne yazık ki sevgilimin
- +1 yıl
İş güç olur sıkıntı yok siz yeter ki her şartta ve koşulda birlikte olmak isteyin her şey olur zamanla.
Soran+1 yılben onu çok seviyorm o da beni komutanlarına bile anlatmş beni
- +1 yıl
Allah bozmasın ;-)
Soran+1 yılkomutanına anlatması normal mı sence amin :)
- +1 yıl
Emin ol gerçekten seni önemsemiyor olsaydı kimseye anlatmazdı. ;-) Allah tamamına erdirsin inşallah ;-)
Soran+1 yılamin kardeşim sağ ol :)
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
tam zamanı.. 30 a kadarda gayet dogal artık.. sız bakmayın o baskıcılara evlenecek olan sızsınız onlar degıl.. ıyı olur kendılerınden bılırler kotu olursa sızden.. cok ıstıyorsanız sız bır daha evlenın deyın cıkın ısın ıcınden..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınz
yok be ne alakası var evliliğin yaşı mı olur kendini ne zamn hazır hissediosan o zamndır evliliğin yaşı bana göre erken bile sonuçta hayat kısa yapmak istediğin şeyler varsa bekarken yap evlennce şu zamnda yaparım die düşünme olmaz çünkü içinde kalmasın hiçbişey hayatı ne kadar yaşamak istiosan yaşa bititr ondan sonra evlen takma sağı solu onlar mı atçakmş imzayı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söyluyorsn bende öyle düşünüyorm
Hayir gayet ideal bir yas. onlardan bendede var bik bik otuyolar. evlen evlen diye. zamani gelince olur. gayet normal yasin bence. uzulme hic. milletide salla. evlencek olan sensin hayat senin. evlenmek icin evlenirsen mutsuz olursun. hosuna giden tip huy olarak birini bulup anlasinca evlen gitsin.30 a kadar yolu var
03 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun 30 olmasın da inş seneye olur artk
Soran+1 yılsevgilim askerde ve işi yok onun için bekliyorm birbirimizi çok seviyorz ailem bilmiyor sevgilimi onun için sürekli evlenmem için baskı yapıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
91Cevap
15 inde mi evlenecektin neye geç kaldın ayrıca Mutluluğa mı huzura mı evlenmiş olmak için evlenilmez, erken evlenmenin tek bir iyi yanı var bu yaşlara gelince çovuğun büyümüş oluyor ilerleyen yaşlarda tahammül biraz daha zorlaşıyor çünki, ama hiç bişey içln geç değil kimseye aldırma.
00 Yorumlabende o yasta evlendim pişman değilim keşke daha geç evlenseydim 8 yıllık rüya gibi ilişkim düğünün ertesi günü bitti erkek çok değişiyor aklınız şaşar :))) benim kuzum bir anda aslana döndü ak diyorum kara diyo bende hade öyle olsun bareee
10 Yorumlaben 2 ay sonra 28 oluyorum kimse bana evlen demiyor Çevrenizdeki insanlara ne oluyormuş? İsterseniz 35 yaşında evlenirsiniz akıl olarak olgun yaştasınız zaten. Evliliğe hazır mısınız değil misiniz? Bunun cevabını siz vereceksiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılhazırım herhalde evlilğe, işiniz var mı neden size sormuyorlar acaba
Soran+1 yılsizin ailen iyiymiş ozaman
Bu aralar evlen derim braz daha geçşnce yal mecbur kriterlerin deişecek beklentilerini azqltacan yaş ilerledikçe aradaki yaş farkı da artıyo eş seçiminde malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılne yazıkki öyle
+1 yılNe geçi ya sen hiç takılma onlara. Kim karar veriyor geç olup olmadığına? Ne zaman gerçek sevgiyi bulursan o zaman evlen
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçek sevgiyi buldm sevgillimi bekliyorm onun için 27 geçmi dıye sordm
taliplerini değerlendr bence bekarlııgın tadını cıkar evliliği de bu yüzden isteme yani zamanı gelecek ve mutlu olacağın insanla evlen
02 Yorumla
Soran+1 yıltaliplerim var ama sevgilim de var ailem sevgilimi bilmiyor onun için sürekli erteliyorm
takma, en uygununu bulana kadar bekle bence. Sırf onların baskısından dolayı yanlış bir seçim yapmakdansa, bir süre daha bekle, doğru kişiyle evlen! :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var zaten onu bekliyorm beklediğim için soruyorm 27 geç mi dıye
- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. ..
Tam aksine makul bir yaş ;) :)
Bende zaten 30 una kadar evlenemezsem ZOR evlenirim zannedersem :S :(
(2 ay sonra 29 yasima gireceğim. .. :( :) Allah hakkımızda hayırlısını versin... )06 Yorumla
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
Evlenmek için baskı? :O
Var mı aday? ;) - +1 yıl
Ne sen sor ne ben soylim bekarım 5 yaşında kızım var :😀
- +1 yıl
Aynen :D
Bende bu soruyu sorduğumda 9 yaşında olan bir bebenin 18 yaşına gelip ne oldu diye soracağını düşünmemiştim :D
+1 yılBence kendini evlilige ne zaman hazir hissediyorsan en uygun yas odu. Su an hazir degilsen gec de degildir. Baskalarinin ne dediklerine takilma.
00 Yorumlaherkesin kendini hazır hissettiği yaş farklıdır bence 23-28 ideal düşüncelerinde olgunlaşmıştır iyi bence üzme kendini :)
00 Yorumla
+1 yılHiç birşey için geç değildir.. sana kalmış , hayatını millete göre düzenleyemessin ya.. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılinsan yınede etkileniyor etrafındakilerden
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir bayan için ideal evlenme yaşı 25-29
kendi görüşümdür.11 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorm
Sevemedikten sonra icin almadiktan sonra evlilk iskence olur be gül um
010 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim var sevgilim yani
Soran+1 yılişi yok sevgilimin
Soran+1 yılallah korusun canm ya deme öyle umarım bırakmaz beni
Soran+1 yılsınavlara hazırlanıyordu onun için çalişmadı askerden sonra ne iş olsa yaparm dedi
Soran+1 yılyıne de beklemeyım mi
- +1 yıl
Benim ağzım yandi baskalarida yansin istemem sonucta zaman o kadsr hizli gecior ki bugun birdaha olamayacak kadar gencsin sevenin onunde bahaneler yer etmez sevgilinin sana karşı nasil oldugunu bilmiorum he suphem yok bana çok sadik gozu benden baskasini gormuor sadece ikimz icin cabalior die dusunuorsan bilemem... Erkek dedigin sorumluluk almayi bilen biri olmalo seninkini tanimadigim icin saglikli yorum yapamiuorum. iş bulmakta ne kadar istekli... Yani dua et Allahtan işte canim en iyisini en dogrusunu o bilir ona gore sana cikis yolu gosterir Allahin kapisina giden eli bos dönmez
Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı. Normal bir yaş ama biraz acele etmende fayda var... yaş geçtikçe daha zor oluyor o işler..
02 Yorumla
Soran+1 yılküçük gösteriyorm ve kendimi hiç 27 yasında hissetmiyorm
+1 yılNeden öyle olsun bence geç önemli olan doğru kişiyi bulmak isterse 50 yasında olsun 😉
09 Yorumla
Soran+1 yıletrafımda ki insanların bakısı doğru insanı bulman için değilde sanki vakti geldi olsn der gibiler
- +1 yıl
Sen onlara aldırıd etme gez toz keyfine bak 😊 çalışıyormusun?
Soran+1 yılevet çalişiyorm kamuda
- +1 yıl
Ne güzel işte kendi hayatın var kimseyi karıştırtma bu senin yolun doğru kişiyi bulunca elbet evleneceksin kuracaksın yuvanı ama aceleye ne gerek var ki? Hem yasın ileri felanda değil yani 😉
Soran+1 yılsevgilim var zaten ama resmi bir ilşki yok aramızda ailem bilmiyor yani
- +1 yıl
Eğer hoş bir insansa resmiyete döksen diyorum bence daha iyi olur hem ailenlede takışmamış olursun 😎
Soran+1 yılsevgilimin işi yok
- +1 yıl
O zaman bir fedakarlık isteyeceksin işe girmesini isteyip seninle ileri bir adım atmasını isteyeceksin yoksa böyle yürümezki
Soran+1 yılaskerden sonra olacak dedi
Hayir tan ideal bir yas olmasi gereken bir yas zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyledir
Soran+1 yılhayırlısı artk
Evde kalmissin gecmis olsun bu yastan sonra ortak degerlerde bulusabilecegin asik olabilecegin birini bulman cok zor. ancak olan taliplerden birini secip mantik evliligi yapar, monoton bir hayata ilk adimi atmis olursun...
00 Yorumla
+1 yılgönlüne göre bırı olmadıkdan sonra erken olsa neye yarar ki. takılma bu kadar. hayırlı zamanda hayırlısı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
Ya toplum Baskısı o sana yapılan, evlenmek için evlenme bence Sevdiğin anlaştığın birisi çıkarsa karşına evlen yaşıda takma kafana..
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var ailem bilmiyor onun için baskı yapıyorlar morelim bozuluyor sevgilim askerde ve işi yok
Soran+1 yılailem sevgilim olduğumu bilmiyor
Soran+1 yılsevgillmin işi yok ailem sevgilime karsı tavır alsn istemem savcı faln evlenmek istiyor cunku benmle
Soran+1 yılben secimi yaptm işsiz sevgilim yani
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. 27 bir kadın için tam ideal yaş yani sonrası geç kalınmışlığa girer, erkek 30 kadın da 26 , 27 diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılbende sizin gibi düşünüyorm sosyal baskı kötü bişey
Soran+1 yılherkes herseyı aynı yasta yasamak zorunda değil ki evlilik içinde böyle diyorm işte ama ailem ve akrabalarım sürekli evlenmem gerektiğini soyleyıp morelimi bozuyorlar
Soran+1 yılhaklısın
Yoo 30 una kadar doğal bence. Bende 27 li yaşlarda evlenmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılevliliğin yaşı geçi erkeni olmaz mutlu bir evlilik olsun yeter
00 Yorumla yoo bende bir bayan olarak henüz evli degilim ekimde 29 olacagim... Evliligin yasi yoktur...
00 Yorumla
+1 yılneden geç kalasınki seni olduğun gibi kabullene kabullensin
04 Yorumla
Soran+1 yılailem kuzenlerim sürekli baskı yapıyor evlilik konusunda ve morelim bozuluyor ne yazık ki
- +1 yıl
benimde babam yapıyor her şeyin bir zamanı var maden evlenmemi istiyosunuz de bulunun bir baba yiğitte görelimde susar kalırlar
Soran+1 yılsevgilim var ve benmle evlenmek isteyenlerde var aşlem sevgilim olduğunu bilmiyor onun i. in tanışmak isteyenlern birisiyle evlen diyolar
- +1 yıl
kalbini sesine kulak ver
+1 yılguzelsen sorun degil ))) ama elini cabuk tut bir az sonra evde falan kalirsin cabuk ol cabuk trene yetismelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim sorun değil ozman:)
- +1 yıl
l*n cabuk ol sorun degil deme cabuk ol bu yil en az nisanlanmalisin cabuk ol
Soran+1 yıldoğru konuş be
- +1 yıl
rahatlama hemen diye soyledim o kadar guzeller evde kaldi kii kizlar 18-25yasina kadar futbol tobu gibidir arkasindan 22kisi kosar 25-35yas basketbol topu gibidir 35+ dansa her kes kacar
Soran+1 yılergen msjı gibi bu be ne biçim yorum
artık evlilik +30 oldu ben 31deyim hala seneye diyorum :)))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. ben 28 yaşındayım 30 a kadar yolu war acelem yok :D
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde durum farklı
Soran+1 yılöyle yapmaya çalişiym
Bwnce değil. Ona bakılırsa 17 yaş da evlenmek için çoook erken. Aşkın yaşı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhıımm
+1 yılyok ya daha çoook erken 40 yaşına kadar bekleyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç komik değilsn
Bugün evlensen değil. Her sene daha da zorlasacak zira
08 Yorumla
Soran+1 yılne zorlasacak
Soran+1 yılseçim yaptm ama resmiyetlestiremedk ilişkimizi
Soran+1 yılbeklemiyorm bekletiliyorm
Soran+1 yılsevgilimin işi yok
Banada evlen evlen diyorlar ama kaale almıyorum ama bir kız ne kadar erken evlenirse o kadar iyi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılneden erken evlenmek iyi ki
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. biraz geç kalınmış hayatı deli dolu yaşamak isteyen biri isen eğer bir hayli geç kalınmış bir yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 27yim ve aynı durumdayım. Seni anlıyorum. Insan kararsız kalıyor biraz da haklılar. Geç olmasa da normalde evli olunacak bir yaş
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım mutlu ve iyi evlilik olur
Cevap sahibi+1 yılAynen. Zamanında şöyle bir soru sormuştum onu hatırladım www.kizlarsoruyor.com/.../q1409936-ailesi-evlen-diye-baski-yapan-kiz-yok-mu-evlenir-gibi-yapsak
Soran+1 yıldemekki bu sorulara maruz kalmam normal herkes aynı seyi yasıyormus demekki
+1 yılbence cok güzel milletin kafasına gitme kendi bildiğini yap eger seviyeli bir tanışcak arkadaş ararsan seninle seviyeli tanışmak cok isterim özelden bn 25 nedersin işim gücüm var
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeş sevgilim var ben yas olarak sordm sadece sag ol gerek yok
- +1 yıl
sorun değil olsun allah mesut etsin
Soran+1 yılamin sag ol
Sence peki bu soruyu bende sana sorsam bende 30 yaşındayım :S Banada soruyorlar hayırlısı diyip geçiyorum ama cidden de öyle değil mi?
00 Yorumla
+1 yılKemik yaşı değil kafa yaşın önemli o konuda. O sorumluluğu alabileceksen istediğin zaman evlen bunun yaşı yok.
00 Yorumla
+1 yılBence tam ideal yaş, düzgün birini bul ve evlen. Yalnız nereye kadar?
06 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var zaten
- +1 yıl
Neden evlenmiyorsun o halde?
Soran+1 yılsevgilim askerde ve işi yok
- +1 yıl
Bu kötü, umarım gelir gelmez güzel bir iş bulabilir kendine.
Soran+1 yılinş
önemli olan kendini evliliğe hazır hissedip hissetmediğin
08 Yorumla
Soran+1 yılhazırım gibi
- +1 yıl
Bak bahsettiğin konu evlilik öyle hazırım yaşım geldi hadi evleneyim demekle olabilecek birşey değil çok iyi düşünmek gerek ne istediğini çok iyi bilmek gerek sırf evli olmak için evlenirsen pişmanlıklar yaşarsın diyeceksin sen evlimisin değilim evet benim ailemde çok istiyor ama karşıma işte bu diyebileceğim bir insan çıkmadığı için evli değilim
Soran+1 yılbenm karsıma iyi birisi çıktı sadece onu beklıyorm onun i. in dedim geç mi 27 yas
Soran+1 yılsevgilim askerde ve işsiz
Soran+1 yılniye
Biraz gec sayilir cocuk yapmayi dusunuyorsan evlenmeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorm tabiki
Hayır evlenmenin yaşı sen ne zaman hazırsan doğru biriyi bulduysan
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru birisi bence hatta tek doğrum umarım bu sene olur bişeyler artk
+1 yılHayır değil tabikide amcamın kızı var 38 yaşında hala daha var diyo :)
09 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi nıye okadar ertelemişki evlenmeyi
- +1 yıl
Kısmet lerini begenmedi
Soran+1 yılbelki unutamadığı birisi vardır
- +1 yıl
Orasını bilemem sevgilisi oldumu onu hiç bilmiyorum hiç anlatmaz evlenenlere karşı bir düşmanlığı var
Soran+1 yılpsikoloji bozuluyordur benmde benden küçük kuzenlerm nişanlı sürekli nişanlısını anlatıyor morelim bozuluyo
- +1 yıl
Ama çok beddua aldı ondanda evlenemiyo olabilir sen bozma moralini 35 e kadar yolun var
Soran+1 yılallak korusun ya 35 geç
- +1 yıl
Bu zamanda çokda geç değil :)
Soran+1 yılevet zaman değişti
+1 yılEtrafındaki nsanların gazına gelip bir vefasızla evlenme. Sen kendi görüşüne bak.
00 Yorumla
+1 yılBanka yas sınırı degilkii bu arkadaşım :-) kaderi var kısmeti var kariyeri var bak 3k ;-)
00 Yorumla
+1 yılkariyer yapma hevesin yoksa evlenmek için çok ideal yaş ama maksimum 28 çok geç kalma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılartk yok yeter kariyer
- +1 yıl
o zaman 28 i geçme şimdiden hayırlı olsun :P
+1 yılBenim gibi erkeklerin aradigin kizsin
Neden gec olsun, kismet bu is ne zaman cikacagi belli olmuyor03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var ama evlilik için yası sordm
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi ama 30 sonrasi cocuk dogurmak sikintili oluyor
Soran+1 yıltıp ilerledi çocuk her yasta olur artk bence dmet akalının 40 yasında cocugu oldu yani
30 yaşına kadar evde kalmış sayılmazsın bence
umudunu kaybetme bulursun hayırlı birini inş..05 Yorumla
Soran+1 yılbuldm biri var zaten beni beklettiği kafam karısıyor
Soran+1 yılsevgilim şimdi askerde ve işi yok sürekli sözlenmeyi erteledk
Soran+1 yılben onu cok seviyorm oda beni bunu biliyorm
Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. İnsan ne zaman hazır hissederse o zaman evlenmelidir
03 Yorumla
Soran+1 yılbir yası yok yani evlenmenin
Soran+1 yılçok doğru haklısn
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon kullanma tarihin yaklaşmış...
27 yaşındaki bir kızı bir erkek çaresiz, kız bulamamış, utangaç, çirkin vs değilse kolay kolay tercih etmez. Bu saatten sonra tercih edilsen de son tercih olarak tercih edilirsin.04 Yorumla
Soran+1 yılson tercih olduğumu düşünmüyorm sevgilime yazan bisuru kız vardı o beni secti
Cevap sahibi+1 yılSevgilin varsa sorun yok. Ben sevgilin yok zannettim. Ama senin yaşında olup sevgilisi olmayan kızların birçoğu için durum benim dediğim gibi.
Soran+1 yılumarım ilişkimiz mutlu sonlanır evlenırz yani
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
hayır ideal yaş sınırı 30 sen 3 sen daha dayan boş ver milleti. evlensen derler çocuk çocuk getirsen bu sefer başka şey isterler. lerde ler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok doğru
Artik tam yasi diyelim haci kafa dengin varsa ewlen yoksada baki ver iste :)
00 Yorumlaeh tabi gençliğin duruluğun kalmıyor
evlenceğin adamda senin biraz koklasın değilmi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyipte ne yapacaksın. Turşunu mu kuracaksın. Fazla bekleme ekşirsin ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılekşimem ben merak etme daha da guzellesirim
Cevap sahibi+1 yılBekleyipte güzelleşen olmadı bugüne kadar :D Hadi bakalım belki bir ilki gerçekleştirirsin :D
Soran+1 yılben belki ilk olurum :)
Cevap sahibi+1 yılAh şu zamane bekarları yok mu, ağzı iyi laf yapar olmuş bunların :D
Soran+1 yılsen evlisin galiba :P
Cevap sahibi+1 yılHayır tam aksine bir fiil 21 yıllık bekarım :D
Soran+1 yılağzın iyi laf yapmıyor ama:)
Cevap sahibi+1 yılbende zaten senden bahsetmiştim ;)
Soran+1 yıl:))))))):P
+1 yılSanirim degil bende bekarim ve bir aday bile yok daha
00 YorumlaGeç diye evlenmemezlik yapmıcaksın heralde :D, evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılideal bence. insanın karakterine falan o yaşlara kadar anca oturuyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Baskıyla bir yere varilmaz, hersey sana bağlı söylenenlere takilma
04 Yorumla
+1 yılgec 34 35 yasindaki adamlar ister seni erkekler icin dogurganlik ve citirlik sarttir, duygusal yaklasanlari s**tiret.
00 Yorumla
+1 yılTam ewlenilck yaş bnce.. geç değil yani tam zamanı😜
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
+1 yılhayır değil. istersen hiç evlenme sevmedıgın bırıyle olcaksa hıc olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede haklısın
- +1 yıl
baskı kursalar da sen takma. çalışıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sağlık çalışanıyım sağlık açısından geç bile kalmışsın kardeşim bir an önce evlenmelisin
06 Yorumla
Soran+1 yıltıp ilerledi bence sorun olmaz herhalde
Cevap sahibi+1 yılbazı hastalıklar için en geç 24 yaşında evlenmiş ilk çoçuğunu dünyaya getirmiş olman gerekiyor canım o açıdan dedim
Soran+1 yılçocuk olur ama değil mi canm
Cevap sahibi+1 yılçocuk olur evet canım o konuda sıkıntı yok ben ileriki yaşlar açısından konuştum
Soran+1 yılileriki yaslar için derken
Cevap sahibi+1 yıl40 yaş üstü kadın sorunlarında evlilik yaşı ilk doğum yaşı çok önemli
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem