pes oynayan veya fifa oynayan kizlar gayet hos tatli ve sevimlidir gol atinca boyle mutlu olur saga sola gulumseyip ustimune atlar ya dalga niyetine sirf oyle yapsin diye hic kaybetmedigim halde bilerek kaybederim sirf o mutlu olsun diye. :) abimle oynadigimda biraz kufurleserek oynuyoruz kim gol atarsa bitane yumrul yiyo koluna bacagina. o yuzden kim kazanirsa maci hemen odadan kaciyo. Ve ben Galatasaray liyim ultrAslan a da uyeyim ama hic bir sevgilim ne pes fifa oynadi benimle nede maca geldi. boyle bi kiz bulayim hemen evlenirim :)
04 Yorumla- +1 yıl
bende fanatik galatasarayliyim:)) bazen bende abimlen oynarim, gol atsam gicik yaparim felan, hava atarim hhihi ama bence oda bilerek yapior:P saol cevabin icin :D
- +1 yıl
nasil yani?
En İyi Cevaplar
+1 yılYabancılar bir caps yapmıştı ve capsin üstünde şu yazıyordu "If a girl loves playing fifa, marry her" :D Türkçesi "Eğer bir kız fifa oynamayı seviyorsa onunla evlen" :D
10 Yorumla
Sevgilim zar zor öğretti.. Şimdi az buçuk biliyorum oynamayı
Takımımı yıldızlar karması yapıyorum..
Spikerliğimide kendim.01 Yorumla- +1 yıl
Iyimiss:))
bende oyleyım bayılırım maçlara gıderım vs.tam holıganım ama tuhaf karsılanmadım hıç
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
neden bana pes oynayan bir kız denk gelmiyo . ya sims oynuyorlar ya şirinler ya da hiç alakaları yok ben oynayıncada problem oluyo arkadaş . şöyle doya doya pes oynamak istiyorum sevgilimle be !
valla snei tebrik ettim canıı gönülden destekliyorum dogru yoldasın o yoldan şaşma .d01 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederimm:))
+1 yılPes ya da fifa oynayan azımsanamayacak kadar kız var aslında,çoğaldılar eskiye göre.. En azından benim çevremde ama açıkçası zevk vermiyor çünkü antreman açıkları var. Ancak gel peste sana bir koyayım diye oyuna davet ediyorsa o kıza büyük saygı duyarım. Ciddiyim. Hiç sıkılmadan oynarım.
00 Yorumla
+1 yılI like you :) beğenilerimize değebilen kadınlar hep 1 adım daha öndedir ya.. küfür filanda ediosan varya tadından yenmez vallaaaaa:))
029 Yorumla- +1 yıl
:)))) tesekkur ederimmm. ben bu soruyu gizli sordum, gizliyi cikartiyimmi yoksa?
- +1 yıl
ya nie gizli sordun ki zaten :D merak etme biz erkekler bayılıoruz böyle kızlara :)) küfür edion mu peki maçlarda hahahahha :))
- +1 yıl
aahh neden guluyossun? komik olan neee? :) oynasam etmem, ama izlesem bide onemli macsa ara sira ediyorum.. ama asiri kufur degil:)))
- +1 yıl
çok şirin oluonuz ama sizzzzzz :))) ondan gülüoruummmmmm :O
- +1 yıl
hmmmm rezil birsey degil yaaani:P
- +1 yıl
hyr ya nie rezil olsn..gayet başarılı bence :))) çok isterim sevgilimle pes atmayı :))
- +1 yıl
bak gizlemegi cikartiyorum ona goree:P
- +1 yıl
çıkar ya... sal kendini..alem kız görsünnn :))))))))))))
- +1 yıl
mavi mi kırmızı mı ? :)
- +1 yıl
hic birisi:))) profliim daha yeni, koymadim daha foto..
- +1 yıl
hyr sen olasan neyi seçerdin :) foto belli zaten fake :)
- +1 yıl
Kirmizi ama bu soru ne icin?:))
- +1 yıl
tarzını merak ettim :) bence mavi amaaa :)))))))
- +1 yıl
Fenerlimisin yoksaa?:))
- +1 yıl
Allah korusun..hayatımız siyah, umudumuz beyaz :)))
- +1 yıl
hmmmmmmm tamam:)
- +1 yıl
gs' lisin demi sende ?
- +1 yıl
evett!:)
- +1 yıl
:((( bide bjk' li olaydın akşam size gelirdik ailecek :)))))))))))
- +1 yıl
taaaabii caaanimmmm :))))
- +1 yıl
hahahhhaahhahaaa :)))) nie ya gelsek olmaz mı diosun ? :D
- +1 yıl
tabii gelin ayip ediyosun:))) hep beraber aileboyu pes oynariz hahahah :)))
- +1 yıl
hahaha oynarız tabi yaaa :)) hangi takımı seçiosun genelde ?
- +1 yıl
Barcayi:)) sen?
- +1 yıl
vermem ya takımı mı :))) bende onla oynuorum ama şimdi centilmenlik zamanı :)) tamam bende milan' ı alıorum :))
- +1 yıl
:)) tamam ac milan demekkiii... bence yenildin simdiden diyorum:P:)))
- +1 yıl
hmm iddaa koyabiliriz ortaya :)))
- +1 yıl
ne iddayi soyle bakiyim?:))
- +1 yıl
bilmem yeneceğim için farketmez :D sen belirle bakalım :)
FIFA oynamayı seven ve bilen bi' kız olsa, başımın tacı yapardım sanırım. (not: kaptan ben olacağım yalnız)
00 Yorumla- Gamer konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılİyi kanka olur diyorum... Helede pes 2011 oynuyorsa tadından yenmez ;)
042 Yorumla- +1 yıl
Ben pes 2011 hayraniyim! playstation 3te oynarim hep, beni goren zaten hic beklemiyor pes oynadigimi:)) iyi karsiliyorsunuz ama sevindim, beklemiyodum:D
- +1 yıl
Niye beklemeyelim peki sence aklındaki düşünce nedir?
- +1 yıl
cunku erkekler cogu boyle kizlardan hoslanmas dusunuyordum.. Erkekler daha cok kiz gibi dusununen kizlardan hoslanirlar, bilmiyorum anlata bildimmi?
- +1 yıl
Bak sevgili niyetine soruyorsan öğle ben erkek gibi davranan bir kızla sevgili olamam, ama arkadaş olarak soruyorsan verdiğim cevap ortada '' İyi kanka olur diyorum... Helede pes 2011 oynuyorsa tadından yenmez ;)''
- +1 yıl
anladim.. ama her pes oynayan kiz erkek gibi degil.. beni gorsen sasarsin bence:))
- +1 yıl
Kusura bakma 12 yıldır pes oynayan biri olarak pes oynayan bir kız nasıl olabilir diye hayal kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. Mesela gol atınca ne diyorsun?
- +1 yıl
Normall , vaaay beee gol guzeldi dimi?:)) hadii hadii oynayamiyosun istee:P oyle iste, asiri sevincli olmam tek bisesine oynasam:)), ama mac baksam bagiriim yaani, fanatiek galatasarayliyim:D
- +1 yıl
Biz erkekler bazen kazanmak için karşı tarafın moralini bozarız, git kumda oyna, sen topun ne olduğunu biliyor musun, gol atmak kim sen kim, git kendinle oyna gibi bunlar kibarca olanları e sen ne yapıyorsun böyle kibarca konuşmalar yapıyor musun?
- +1 yıl
Ya siz nasil oynuyorsunuz, bende oyle oynarim.. cok mu tuhafina gitti?:))
- +1 yıl
Nasıl tuhafıma gitmesin erkekler bir birine üstünlük kurarak zevk alırlar, Senin oturup kadınca pes oynadığını hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor işte,
En iyisi bunu doğru şekilde anlatayım kusura bakma biz erkekler gol attık mı nasıl geçirdim ama gibi cümleler kurarız sen bunlara kız gibi davranarak nasıl ayak uyduracak sın buna şaşırıyorum... - +1 yıl
uyduruyoruz iste ;)) Bizde kiz erkek karisik herzaman oynariz, bizde kufur atariz, karsi tarafi kizdirirz, olmayacak birsey degil yani;)
- +1 yıl
Bu kadar basit işe erkek gibi davran bir kızdan çok iyi kanka olur ama sevgili olmaz...
- +1 yıl
;)
- +1 yıl
Kesin akrep veya koç burcusun!
- +1 yıl
akrep burcuyum, nasil bildin?
- +1 yıl
Kadınları iyi tanırım ;) Hangisinin ne yapacağını, nerede bulunacağını, neyi niye söylediğini, ve bir şeyi elde edebilmek için yapacaklarını iyi bilirim...
- +1 yıl
oohhooo sen bizi cozmusunuz demek
- +1 yıl
İyi bilirim dedim daha çözemedim çözebilen birinin çıkacağını da sanmıyorum... İyi pes oynamayı biliyor musun?
- +1 yıl
evet iyi oynuyorum.. senin peslen aran nasil?:)
- +1 yıl
Sen 6 yaşındayken ben pes oynuyordum ;) Bana bu laf için kızma biz erkekler böyleyiz işte üstünlük kuracağız ya,
Rakip arıyorum bu aralar canım çok sıkılıyor en iyi rakibim kankam dı o da tecili bozup askere gitti o günden beri ağız tadıyla pes oynayamıyorum... ;( - +1 yıl
:))) ahh uzuldum senin adina.. playstation cafe yokmu oraya ugra cok oynamak istiyosan:)
- +1 yıl
Zaten cafe de oynuyorum evde pek tadı çıkmıyor ki o coşku, son ses olması, ortamın futbol kokması ;) kimseyi tanımıyorsun ki öğlede tadı çıkmaz tanımadığım adamla veya kızla ne yapcam...
- +1 yıl
haha oda dogru, kufur atamiyosunda dimi? :))))
- +1 yıl
Sende halden anlı yon ha ;) Bazen gidip cafe de biriyle pes yapim diyorum. Sonra diyorum ulan küfür etsen olmaz, etmesen tadı çıkmaz en iyisi oynama ;) Bu yüzden pes oynayan kızdan iyi kanka olur diyorum...
- +1 yıl
Ben peste kufur etmem okadar, oynadigim kisiye bagli, o etse bende ederim ama sizin gibi degil yok senin ... yada topu bilmiyom ne haha .. macta tek kufur ederim oda galatasarayin maci olsa.. fanatik gsim ama normal okadari:))
- +1 yıl
Ben de çok ateşlenince ederim.
Normalde sakin ve sesiz sayılırım. Maç izlerken de eğer haksız bir karar veren hakem ve art niyetli bir futbolcu varsa beni tutabilene aşk olsun... ;)
Sen üstüne basa basa takımını söyledin. Bende Fanatik Fenerliyim, bilmiyorum artık ne olur ;)
Peste hangi takımı alıyorsun? - +1 yıl
ahh sende fanatik fenerli;).. ben peste barcayi secerim.. 2. manchester united.. sen?
- +1 yıl
Birinci Takımım Real Madrid, İkinci Takımım liverpool peste bile rakibiz ;) Manyak ötesi bi rekabet
Senin yükselen burcun ne? - +1 yıl
wauuuww peste bile rakipiz:))) yukselen burc ne demek?
- +1 yıl
Normal burç senin kendi içindeki özelliklerindir.
Yükselen burç ise bunu aktarma şeklidir.
Mesela akrep burcusun sert, zor, kıskanç, zeki, kuşkucu,ateşli vb işte içten içe özelliğin budur.
Yükselenin de akrepse bunu dışa direk böyle aktarırsın. Ama terazi olsaydı daha kibar, tatlı dilli veya daha kadınca dışa aktarırdın...
Yükselen burcu hesaplamak için doğum yeri, doğum tarihi, doğum günü, ve doğum saati gereklidir. - +1 yıl
ben dogum saatimi bilmiyorum whalla.. sen burclarlanmi ilgeleniyosun cok? nerden biliyosun bunlari?
- +1 yıl
Hayatın gerçeğiyle ilgileniyorum, daha doğrusu gerçeğin peşindeyim ister istemez insan burçlarla da ilgileniyor... Burçlara olan ilgim inandığımdan değil aksine bu fikri çürütmeye çalışıyorum.
Asıl ilgi alanım Yaşam, Aşk , umut, sağlık, başarı , başarısızlık, para, mutluluk ve ölüm... - +1 yıl
anladimm..
- +1 yıl
Senin ilgi alanın nedir? Hayattaki birinci amacın nedir?
- +1 yıl
mutluluk tabiki..
- +1 yıl
Yaşarken en birincil amaç mutluluk gerisi mutluluğa giden yollar ve araçlardır.
Sonrası musalla taşı, hepimizin yatacağı yer.
Konuyu dağıttım sanırım pes oynamaktan, felsefeye girdik ;) - +1 yıl
yaani evet oyle oldu :)))
- +1 yıl
Laf, lafı açarmış ;) Sen kaç avans gol istiyorsun?
- +1 yıl
gol avansi isticemmi simdi? 2 diyim bari:)))
- +1 yıl
Bu 40'cı yorum sana iki gol avans bir şeyi 40 defa söyleyince oluyormuş ;) Nerde oynuyoruz?
- +1 yıl
nasil nerde?:))
- +1 yıl
Basya baya nerede? Tükçe de yer belirtmek için kullanılan kelime ;) Bir az ukala ve küstahça oldu biliyorum. Nerde oynayacağız pes oynayacağız diyorum...
Fifa/Pes sevilmez mi ya:) Oynamayanlar sevmeyenler ilginç gelir bana da:)
10 Yorumla
+1 yılBence çok sempatik oluyor ya bazen görüyorum beceremiyorlar ama oynuyorlar :) Herhangibi bir kız arkadasım olmadı Pes oynayan keşke olsaydı :)
03 Yorumla- +1 yıl
insallah bir gun karsina cikar oyle birisi:),
bide ben beceriyorum oynamayi yanii o derece:)) - +1 yıl
çık karsıma bi gün o zaman gizli gizli oynayalım (:
- +1 yıl
:))
+1 yılsevilmez mi ya siz huyları kızlara benzeyen erkekleri hor görseniz de erkekler futboldan anlayan hele ki PES oynayan bi kıza tapar valla o derece :)
00 YorumlaNeredeler ben neden bulamıyorum :D
En büyük hayalimdi , bilgisayar oyunu seven biri ile yaşamak :D02 Yorumla- +1 yıl
:)))) insallah hayalindeki gercek olur!
pes oynamayı seven kızlar varmı gerçekten :p
karşılıklı oynardık yani :)09 Yorumla- +1 yıl
vaar burda bitane.. ama cok yok bence, arkadas cevremde hic bir kiz arkadasim sevmez:))
- +1 yıl
olur neden olmassin:))
- +1 yıl
yooook ben galatasarayi secerim.. fener sana kalsin:P
- +1 yıl
vaay fenerin halinee, hic kimse secmiyo:))))
- +1 yıl
:))
Gamer konusunda 400 cevap paylaştı. zamanim oldukca oynarim candir can :) oynamak isteyen oynasin bisey dusunmem
11 Yorumla
+1 yılPes fifa diye özelleştirmeyelim de gamer bir kadın her zaman yarışa 5 metre önde başlar
00 Yorumlane güzel hem izleriz , hemde oynarız:) ben sevinirdim :D
00 Yorumla
+1 yılpes oynayan kız arkadaşlarım var bayılıyorum kaslı ve pes oynayan fit kızların hayranıyım :D
00 Yorumlasana çıkma teklif ediyorum :D:D:D
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
Benim o . Pes candır.
10 Yorumla
+1 yılhani nerde kim:) ... hadi oynayalım:)...
022 Yorumla- +1 yıl
hadiii, hangi takimi seciyon?:)))
- +1 yıl
benim takımım barça:D...
- +1 yıl
Bende hep barca'yi secerim, ama bu sever bende manchester united seciyim :))
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
evet senin olduğunu anlamıştım:D ...
- +1 yıl
ahhhh nerden anlamistinn?:)))
- +1 yıl
6. hissim kuvvetlidir:)...
- +1 yıl
gercekten 6.hissinmi yoksa , biseydin suphelendin?:))
- +1 yıl
yoo tamamen 6. his:) ...
- +1 yıl
enteresant:)
- +1 yıl
belki de 7. histir bilmiyorum:) ...
- +1 yıl
yok ya bence 8.hisindir:) 9da ola bilir ama:P
- +1 yıl
kaça kadar bu his? ::D ...
- +1 yıl
benimkisi 19. kadar.. seninki?:P
- +1 yıl
21 e kadarmış :) ...
- +1 yıl
ilginc:)) normal bir insanda 6.ya kadar degilmi?:P
- +1 yıl
bilmem öyle mi:D ...
- +1 yıl
bilmem bende sana sordum sende bilmiyosun:))
- +1 yıl
pes oynamayı biliyorsun bunu da bil:) ...
- +1 yıl
bilemedim , kusura bakmayin:) sende pes oynuyosun ama bilmiyosun o nasil oluyo?:)
- +1 yıl
haklısın PES ediyorum:D ...
- +1 yıl
vaaaaaayyyy oyleee
oynamyı seviyorsa kafamda o kız 1. sıradadır:P
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
Pes değil de fifa severdim bir ara, ama bıraktım.
03 Yorumla- +1 yıl
neden biraktin?:)
- +1 yıl
anladim:) saol yorumun icin;)
var öyle arkadaşlarım
hepsi çok cici kızlar :)01 Yorumla- +1 yıl
:)
herkez oynayabilir kız veya erkek ne fark eder
00 Yorumla
+1 yıltadından yenmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi