Şimdi güzel kardeşim 20 yaşında kardeşi olan 28 yaşında artık olgun bir kadın kalkıp 22 yaşında bir bebe ile evlenir eve getirirse adamı böyle şeyler olur. İsmi enişte ama çocuk... Çocuk ya 22 yaşında çocuk... Aklı bir karış havada... Ya sen güzel ol olma sarışın ol olma ulan eşimin kardeşi yani buna nasıl akıl gider ki? Bu resmen ensest ilişkiye girer. Bak aşağıda yorum yazanları oku ii oku görüyormusun? Enişten sana bakar ama dalyaraklar sana der ki eniştende sorun yok sorun sende neden çünkü sen mini giyiyorsun... E bir zahme seninde aklın (SİKİNDE) olmasın güzel kardeşim... Benim sevgiliminde ablası var ne giyerse giysin ben ona nasıl bakarım abi... bırakalım bu işleri. Git eniştene kızım, de ki l*n amınevladı.. seni bu aileye aldık kızımızı verdik adam gibi duracaksan dur durmayacaksan kaşın gözün oynamasın kendine gel de... açıkça de
77 Yorumla- +1 yıl
helal olsun
- +1 yıl
l*n millet geniş olmuş amnkym noldu bu millete ya... yok baldız baldan tatlıdır, yok sende açma oranı buranı, yok şunu yapma... l*n sen sikine sahip çık amınoğlu... Adam sana kızını bunun için mi verdi sikik! l*n arkadaş nolacak bu kadınların hali bu memlekette bizimde karımız kızımız var * bu o. çocukları bölemi düşünecekler...
Soran+1 yılCok tsk ederim yorumunuz gercekten umarim bazilari akillanir ama nerde herkes beni sclu bulmus
- +1 yıl
ya kızım sen * et bunları bunlar suyu bardakta denizi kartpostalda görmüşler. Sen git enişteni bir silkele çak ağzına 2 tane adam ol de... Bunlar haybeci cevap bile verme... Kendi karısına kızına bakan olursa cevval kesilirler başkasının karısını kızını kucakta gezdirirler.. Baban sana ne öğretti kızım onu bil sen... * et burdakileri
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılneden enistenin yaninda öyle giyiniyorsuın peki
dikkatini cekmek icinmi?
yani bu ise amac tuhaf..
ablan zaten durumu söylemis ama sen sanki enistem gibi. davranmasin istiyorsun...
Erkegin namusu göz kapaklaridir evet..
Ancak sen onun gözüne sokar sekilde davranirsan kendini..
niyet bozulur..100 Yorumla
+1 yıltamam evli biri özellikle ablanın kocası, baldızına bakamaz ama kadın da kendisine bakıldığında hoşnut kalıyorsa kalkıp kendine çeki düzen vermeyip 'tecavüzü meşrulaştırın bık bık bık ' muhabbetine giriyorsa ben o kadının bu durumdan zevk aldığını düşünürüm. kendini kollayacaksın güzel kardeşim uzak duracaksın. hem ablan için hem kendin için yapacaksın bunu. enişte dediğin o zavallı da hala devam ediyorsa ablana durumu açacaksın öyleyken böyle diyeceksin kocasının gözünü oyacak.
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılkanka onunla yan yana gelme. muhatap olma. soğuk davran. kim ne derse desin. göğsünü kalcani kapatacak şeyler giyi belli etmesin. terbiyesiz herif!!!
sen bunla konuşma uyarı maksatlı bile olsa yüz bulur. ablan bile inanmıyor. adam taciz etse suçlu yollu sen Olcan. emin ol onlar hayatına devam etcek odandan çıkma25 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam tesekkur ederim iyi yorumun icin ben ablama soyledim kendi bilir ben artik yok gibi davranicam ama basima birsey gelir diye korkuyorum iste tecavuz vs
- +1 yıl
annene anlat. olmaz mı. eğer rahatsizsan bilsin asla muhatap olma. sert Bak isim var de sorularına mesafeli cevap ver ya da verme.
Soran+1 yılYorumlarima cevap atma @emregnl
Soran+1 yıl@emregnl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılablan 28 enişten 22. olmamış.
sarışın ve uzun boylu dikkat çeken sensin hem de 20sin ama enişte 28lik ablaya yamanmış. olmamış.
mini etek giyiyorum neden bakıyor? olmamış
ablanın sana verdiği cevap hiç olmamış.
fikrim şudur: enişten yakışıklı biri ve sen ondan hoşlanıyorsun. ablana da yakıştıramıyorsun. adamı azdırma git başkasını bul. veya ablana birini bul enişteni sen al.124 Yorumla- +1 yıl
kahkaha attım ya :Dd
Soran+1 yılTipsizsin canim uzatma.
- +1 yıl
muhahahlı :D
Kızı nasıl suçlu çıkardınız onu anlamadım ama, bir post vardı herkesin aklını kontrol edebiliyorsan ne yapardın diye. Sapığı değil, saldırılanın korunmasını sağlardım. Gencecik kız tabii ki mini de giycek kendini de ifade etcek.
Adam böyle bir öküzse bu bir yerde patlayacak. Sen yapman gerekeni yapmışsın, ablan inanmamış. Ben demiştim diyeceksin sen de napalım :( anne veya baban ile konuş bu konuyu bence. Hatta direk babalık :)22 Yorumla
Soran+1 yılKafa odun olunca anlamamak dogal. bosver.
+1 yılmallar içinde koyun, insanlar içinde kayın, paralar içinde yaldız (altın), insanlar içinde baldız sevilir” diye bir söz vardır. belki de bütün suç şu meşhur “Baldız Baldan Tatlıdır” sözünü ortaya atanlarda. maymun iştahlı enişteler ağızlarının suları akaraktan, otomatikman baldızlara meylediyorlar arsız bir coşkuyla... belki de bu durum, yüzsüz eniştelerin garip bir Kuma koşullanması, daha doğrusu faşizmi olarak da nitelenebilir.. “sıkıldım karımdan bari kardeşinin tadına bakayım. yabancıya gitmesin” hesabı. “yuh” tabi!
10 Yorumla
+1 yılEnişten oldugu zamanlar gitme ozaman. Kendi önlemini kendin al. oda da kimse yoksa kalk sende durma yanında. Ojeni soruyosa da mesafeli cevap verirsin ya da ne bilim rahatszlıgını belli et. Ona karsı çok güleryüz gösterme gönlün vr sanar snra :) ya işte uzak dur uzakkkk daha yazardım da kısa kesçem ona tavrını net koy
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet sonuna kadar haklısın sen mini etek giyiyorsun diye kendine hakim olamayan eniştenin canı cehenneme.. Bu anlattığın ne yazık ki bizim toplumumuzda çok olağan bir durum.. O yüzden baldız baldan tatlıdır lafı da bundan türetilmiş.. O adamla yalnız kalırsan sana tacizde de bulunur haberin olsun...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılenişten sana gerçekten kötü gözle bakıyorsa tam bir puşt demektir. ablan da kendisinden 6 yaş küçük biriyle evlenerek hata etmiş bence. ablan eniştenden büyük olunca eniştenin gözü de küçük olan sana kaymış olabilir. yalnız kalmamaya çalış eniştenle. niyetini bilemezsin temkinli ol.
20 Yorumlagelene gecene kuspeyı vermıssınız.. bu ıtın ugursuzun alem yaptıgı sokaga dalıp onlardan erdem beklemeye kalkamka gıbı bırsey.. sakınacaksınız! kendınızı koruyacaksınız! yınede aynı seyı yapıyorsa ıcap edıyorsa cekıp vuracaksınız.. boş konuşmussunuz sadece..
00 YorumlaBak bu tür konularda çok hassasımdır. Fakat şunu söylemem gerekir ki eniştenin yanında açık giyinmemelisin. Sakın yanlış anlama, suç senin demiyorum asla. Ama sen yine de giyme, hoş değil yani elin adamı sonuçta. Ayrıca ablana bu konuyu açman hiç doğru değil. İçinden neler geçirmiştir, nasıl kötü olmuştur, biraz empati kurarsan tahmin edebilirsin. Açık giyinmediğimde de yapıyor demişsin o zaman o adamdan uzak dur ve ablana bir şey söyleyip canını sıkma.
10 YorumlaNefis diye bir şey var. Sen onun yanında açık saçık giyersen kendini belli edersen adam da bakar. Yazdığın cevaplarda hep evliiii ama oooo bakmasııın demişsin. Sen de onun yanında düzgün usturuplu giyineceksin. Diyorsun öyle giymesem de bakıyor. Adamın bir kere dikkatını çekmişsin. İstersen peçe ile gez bundan sonra aklına girmiş bir kere. Adam haklı demiyorum yaptığı şerefsizlik ama sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin kendini öyle göstermeye çalışma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. yazar enişteyi ayartıcak yakında eniştem bana atladı die başlık açarsa şaşmayıın :D bu şarkıda sana gelsin :D enişte şarkısı :D
https://www.youtube.com/watch?v=149cXsuKC1o00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerinin içine bak ve de ki;
-Memelerimi rahat bırak.72 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıza yaranmak için yalakalık yapmayın la burada, noldu yaladınızda kız nosunu verdi sizin karşınızda mini giyip göğüs mü açtı...
kızım sen resmen aranıyosun, hem şikayetçisin hem de oranı buranı sergilemekten kaçınmıyosun, yakın zamanda bu enişten seni s. ker.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen istediğin gibi giyinmeye devam et canım ve kimsenin sana müdahale etmesine izin verme, eniştenede yüz verme, çok kaşınırsa, arada frikik ver ama yanlız kalmamaya özen göster...
34 Yorumla- +1 yıl
Sen de yani :-)
Cevap sahibi+1 yılNapayım, öyle admalara gıcığım var, hatta bana kalsa öylelerine göstereceksin ama vermeyeeksin :))))
Cevap sahibi+1 yılÇıldırsın şere*siz :))
+1 yılBen kuzenimden şüphelenince kapıyı kilitleyip odamda müzik dinliyorum. Aynı taktiği yap. İt gibi davran. Yüz verme.
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam ya da o yokmus gibi davranicam.
+1 yılYa kusura bakmada bakmadan enistenin * ..
İnsan baldizina yan gözle bakarmi. kansizsa bakıyor demekki.
Sense onun yanında minifalan giyme hatta mümkünse komple edepli giyin güzel kardeşim..01 Yorumla- +1 yıl
Bakma da bir kere olcak fazla yazmisim..
+1 yılSende Efendi Edepli Birşekilde giyinip bol giyinceksin sadece enişten değil haram gözlere mahkum kalmamak için allahın buyurduğu gibi giyin giyinmiceksen de burada kalkıp enişteni şikayet etme halaaa
24 Yorumla
Soran+1 yılEdepli giyinsemde baska yerlerimle ilgileniyor yok ojen guzel yok sac rengin harika falan
- +1 yıl
O zaman o adama ağzının payını ver. Enişte doğru dürüst konuş. Gibilerinden kendisini anlasin. bir gün sana koyarsa affederdin üzülme.
- +1 yıl
O eniştenin Var ya Geçmişini ha Ablana Söyle. Ve eniştenden uzaklaş.. Dediğim gibi Bir bayan Efendice Bol Vücüt hatlarını belli etmeyecek şekilde Giyinmediği Sürece Her Türlü Haram bakışlara mahkumdurrrrrrrrrrrrrrrrr
- +1 yıl
bak aşağıda ne demiş kız giymesemde sorular soruyor demiş... Bence Türk erkek milletinin kadınlara olan bu seks materyali bakış açısını değiştirmesi gerek.. kadınlar 31 malzemesi değil, kadınlar tatmin malzemesi değil. Ha ama doğru şimdi Furkan vakfının sahibi olan * çıkar annen de olsa diz kapağının altından göbeğine kadar ve sırtına bakamazsın. Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder derse e böyle enişteler çıkar...
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence sen eniştene yazıyon gibi geldi bana, ablana böyle bişey söylediğinde oluşacak cevaptan belli uydurma olduğu.
86 Yorumla
Soran+1 yılAblam guveniyor cunku ona. Ben mi yaziyorum enisteme? Ne bicim kadinsiniz siz ya
Soran+1 yılHerkesin huyu farkli belki icinden farkli dusunuyor. Dekolte giymesem de bana sacma sorular sordugunu belirttim.
- +1 yıl
banada oyle geldı
Bende diyorum Einstein in senin goguslerinle ne isi var. Alkolün etkisinden cikamamisim henuz
40 Yorumla
+1 yılToplumda "Baldız bal'dan tatlıdır" diye bir söz yer etmişse o toplum iflah olmaz. Kendini koru bence, uyku ilacı bile atar suyuna vb.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada 22 erkek ile 28 kız neden evlenmişler anlamadım.
- 00 Yorumla
Bence yüzüne karşı açık açık söyle beni dikizlediğinin farkındayım, daha fazla bakarsan falan diye tehdit et belki çekinir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanların erkeklere "nasıl yan gözle bakarsın!" diye sormayıp, kadınlara nasıl mini giyersin hesabını sorduklarını gördükce iyicene soğuyorum bu ülkeden
06 Yorumla
Soran+1 yılCevaplardan zaten belli degilmi yaziklar olsun
- +1 yıl
önce gizli olmayın bu bir ikincisi mini var giyilecek yer var sen mini giy adamın önünde eğil "BİLEREK" ondan sonra bana bastı olsun oldu başka?
durduk yere hiç kimse kimseye öyle hareketler yapmaz lütfen saygı öncelikle şu an dışarda para ile bekleyen şahıslardan bir farkınız yoktur bilginiz olsun.
O kadar mini etekli vs. herşeyi geçtim plajda o kadar insan var neden bir şey olmuyor?
Demekki sizlerde sıkıntı var soruları ve cevapları karıştırmayın lütfen
Soran+1 yılBana bak benim sinirlerimi bozma hadi yol al tecavuzcu @emregnl
Cevap sahibi+1 yılöncelikle gizlenip gizlenmemem seni ilgilendirmez. senin gibi düşünenler salça olmasın diye gizlendim.
durduk yere yapmaz demek ne demek ya nasıl terbiyesizlik bu. ben akrabası tarafından tecavüze ve tacize uğramış biriyim. çocuk yaşta hemde şimdi bu benim suçum mu! hayvanlığın lüzumu yok! daha bir kaç hafta önce nihat doğan'a hakaret eden tiplersiniz gelmiş burada kimse boşuna yapmaz diyorsunuz nasıl bir ikiyüzlülük bu! sizin zihniyetinizi!!! www.aksam.com.tr/.../haber-370251 bu çocuk da mı, www.taraf.com.tr/.../ bu köpek de mi o sokakta para bekleyenden farksız! daha bir çok örnek verebilirim. erkekler hayvandır mini giyip giymemeyi ayırt etmezler bunun damacana da mı mini giydi mk! şimdiki çözümünüz mini giymeyin hadi tamam peki ileride ne diyeceksiniz? evinizden çıkmayın mı? bu soran yine akıllıki şimdilik sadece baktı diye hemen önlem almayı deniyor ablasına söylüyor buna göz yummuyor ileride bu tacize kadar gidebilir öyle bir ihtimal var sizse kalkıp burada kızı eleştiriyorsunuz gerçekten insanlığınızdan şüphe duyuyorum!
Soran+1 yılAl cevabini @emregnl
Soran+1 yılBana bak ozelden mesaj atma bana seni gercekte bulur agzina sicarim @emregnl
+1 yılyalan ya inanmayın ablası kendisinden 6 yaş küçük biriyle evlenmiş burdaki soruyu soranın amacı muhabbet ego tatmin erkeklere laf çarpıtmak şeytan bu :)
20 YorumlaYaa insan ister istemez bakabilir yani hep bakıyorsa onun sorunu sende çok rahat olma yani mini giyip falan saçma yani :D
00 Yorumla
+1 yılMini giyip illa yicen yani boruyu, adam ilgiliymis de aha neden nispet olsun die boyle seyler yapiosun cok ayiip
22 Yorumla
Soran+1 yılNiye? O evli zaten bakmasi ayni hata
- +1 yıl
Hataya hatayla karsilik vermek o da guzelmis
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban dahi olsa giymeyeceksin giyene bakarlar kızım. Bize neden bakan yok adam gibi giyindihimiz için ahlaksiz senin gibiler yüzünden evlilikler dagiliyor
16 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini be kimbilir ne kasarliklar yapiosun bana ahlak dersi verme.
- +1 yıl
Bu mal ahlaklı mı oluyor şimdi.
Cevap sahibi+1 yılİnsan şuraya yazarken utanir. Edepsizler. Sen gibiler gebersin.
Soran+1 yılBana sarkan enistem edepli dimi yazik size.
Cevap sahibi+1 yılBak güzelim sen oranı buranı acmazsan adam bakmaz.
Madem böyle bir durum var ve sen hala mini eteği savunuyorsun. Giyme gösterme.
Hayret bişey ya.
Giyiyorsan göstermek için ışte.
Uzvundan tavana asıcaksın bazılarını. Mini giyilir giyilmez ayrı mevzu herkes istedigini giymekte ozgur , puşt ablasıyla evlisin çokmu zor görmezden gelmek hiçmi utanman iraden yok yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Senin enişte öküz, ablana anlattığına göre sen üstüne düşeni yapmışsın. Bu saatten sonra üzerine düşeni ondan uzak durmak. Enişte niyeti bozmuş gibi geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam
+1 yılenişten suçlu ben olsam senin yerinde görüşmeyi bırakırdım
00 Yorumlaonun yanında mini elbise giyiyorum diyosun bence sende sorun var
23 Yorumla
Soran+1 yılGiymesemde surekli baska yerlerimle ilgili sorular soruyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılenişten 22 ablan 28 yasında
woww
neyse sen anladın benım demek ıstedıgımı fake sorulara gerek yok bacım10 Yorumla
+1 yılAç köpek etten başka birseye inanmaz veya bakmaz derler ya o mesele
00 Yorumla
+1 yılonun yanında durma , ablana gitme. onlar size geldiğinde odandan çıkma
10 Yorumla
+1 yılAblanın yerinde olsam seni gömerim,
kimseye de haber etmem.
Mini etek falan giymek neyin kafası kadın?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaldız baldan tatlıdır diye bir laf var neticede :) en iyisi hep beraber oturun konuşun
10 Yorumla
+1 yılulan einstein diye anladım dedim hayırdır * bu adam öldü bunun göğüsleriyle ne işi var :D
00 Yorumla
+1 yılMüge Anlı mıydı neydi tam oraya konu olursun yakında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. hadi ya vay namussuz o senin kardeşin artık... kardeşin diye de o da dikkat edecek eniştede olsa oyle mini saklı falan giyinilmez
00 Yorumla
+1 yılAblanın uyarması lazım senin yapıcağın birşey yok hala devam ediyorsa kendin sert çık bir ona bak bakalım sesini çıkarıyormu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,7b cevap paylaştı. şahsen ben kız olsam bu durum ile karşılaşsam ne mini giyerim ne bulunduğu ortamda olurum , ma sen gıymeye devam et boşver !!!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Mini ve dekolteyi bırakıp daha düzgün bişeyler giyebilirsin mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılGozunu baska yere cevirip bana bakmayabilir mesela.
Erkeğin göz kapakları namusu olduğu gibi bir kadının iffetini ortaya açıp dökmesi anlamına gelmiyor sonuçta bu göz elbet kayacak mini etek giyip onun karşısında oturursan suçu onda değil teşfik edende ararım edebinle oturmayı dene
43 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir zihniyetiniz var sizin anlamiyorum gercekten ne yani mini etekle tecavuze ugrasam ben mi sucluyum ayrica o evlii! Bekar degil. Ayrica acik giyinmesem de bakiyor merak etme sen
- +1 yıl
Kardesim nefis demişsim hayatta her cesit insan olmasindan dolayi bu kiz vucudunun herhangi bir yerini kapatsa dahi kendine hakim olamayan bir adamdan birsey bekleyemessin. Yinede bu adam kafasinda kurgulayip bir sekilde kendini tatmin etmeye calisiyor olamazmi. Kapalilardan bile tahrik olanlar var sen ne kadar kendini korumaya calissanda. Şahsiyet edep meselesidir problem budur.
Açana bakarlar kızım hem o kadar rahatsızsan giymezsin olur bıter..
01 Yorumla
+1 yılEnisteni güzel bir tehdit et anlamazsa şeyini keserim senin de ciddiyim.
00 YorumlaOldum olası nefret ediyorum enistelerden giyimine dikkat et tersle muhatap olma cesaretin varsa babana söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 yaşında ablan 22 yaşonda biriyle evlendı ve o genc sana bakıyor :D siz zengınmısınız ablanla para ıcın mı evlendıde senı kesıyor :D
20 Yorumla
+1 yılAteş olmayan yerden duman çıkmaz da
bizim erkeklerde sadakat kavramını unutmuslar00 YorumlaEnisten sana niyetli canım dikkat et ya da gonlunu et soyleyim
00 Yorumlabence sen eniştene ilgi duyuyorsun...
104 Yorumla- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum.
oha enişten ablandan küçükmü ben onun yerinde olsam seni alırdım ::ASDasd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılbaktıgı yakaladn mı neye bakıyon enişte de süze süze bitirdin beni de :D kafamı ne zaman çevrsem backlarma gögüsme bakarken yakalıyorm seni de :D
00 Yorumla
+1 yılHaklisin evli adamin sana bakmamasi laxim heleki baldizina asla, ama baldizda biraz ortunmeyi bilsin enistenin kafasini karistirmasin
10 Yorumla
+1 yılbunu anlatmana gerek yoktu bence git sorununu kendin çöz
00 Yorumla
+1 yılsen açık giyersen, erkek bu gördüğü açığı yakalar fırsat arar bir çoğu
00 YorumlaYani şimdi sende mini falan giyersen adam istem dışı bakiyordur :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaldız baldan tatlı derler, çok yaklaşma erişteye :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemelerin dikkat çekici sanırım. bakmakla bir şey olmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendiği halde bakıyorsa baya aç biriymiş. ablana ayrıl desen ayrılacak mı? :D yapabileceğin birşey yok demekki.
00 Yorumla
+1 yılYok öğle cıplak cılarım namehram varken cılamassın göz kapağı fala işine geldiği gibi yapassın
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar