Kaynanam gece gündüz arıyor:((?

Kızlar ya nasıl kurtulabilirim bundan kayınvalidem sürekli arıyor hafta içi işte oluyoruz akşam arıyor cumartesi pazarımız var dinlenmek istiyoruz geçen sabah 7:30 da aradı beni kızım kalk yavuzun kahvaltısını hazırla anne uyuyoruz iş yok dedim kapadım eşim kalktı ne diyor diye annen sana kahvaltı hazırlamamı söyledi yat uyu ya sonra yaparız kahvaltıyı dedi yattık 11 de tekrar aradı kızım yaptınızmı kahvaltıyı uyudyk anneciğim bende biliyorum kocama kahvaltı hazırlamayı ben hazırlasam zaten oğlun o saatte kalkıp yemez dedim saat 2 de yine aradı kızım yavuz köfte çok sever bugün köfte yap ona sanki ben bilmiyorum 5 yıllık eşim ne seviyor ne sevmiyor bugünde dışarda yicez dedim ne gerek masraf yaptırıyosun oğluma evinde yemeğini yapamıyormusun diyor bana şaka gibi ya akşam aradı halbuki bekliyorduk gece saat 00:30 da aradı kızı ne yapıyorsunuz oğlumu ver cebi arıyor açmıyor oğlunu arıyor oda açmıyor bu sefer evi arıyor... Çat kapı çıkıp geliyor evimde gecelikle dolaşamıyorum bıktım ya bu kadından telefonları açmayıncada çıkıp kapıya dayanıyor bişeymi oldu ne olacak kadın arama ya arama
Kaynanam gece gündüz arıyor:((?