Hoşlandığım bir çocuk var normalde son görülmesi kapalı, çevrimiçi açık. Bu aralar sürekli çevrimiçi olduğunu görüyorum ara ara girip çıkıyor, saat akşam 1'e kadar. Sizce hayatında biri var mıdır?
3 gü
Cevap
5Cevap
Hayır yok genelde ben boş da kalan kız görmedim hepsinin bir şeyleri var ondan galiba evde kalıyor bunlar 🙄 sabah akşam erkek erkek diye yatıp kalkan kızların halleri geldi aklıma nedense
Ne anlatıyorsun sen
Takılmalık kız kümesi olduğun dan bu tepki 🤣 yazık
İnancın olsun takilmalik bir insan olsaydım bir kişide tutulup kalmazdım
Aynen senin gibiler dolu evde kalmış küme 🤣 gizli de dolanırlar Allah'a yakın benden uzak olun şurada takılan kızı ciddiye bile almam
Gelip de yazıma böyle saçma cevap veriyorsun yazık kafana
Burası soru sorma platformu bir kere. Beni ciddiye almıyorsan neden destan yazıyorsun bana oku geç o zaman
Ben soru sormak için indiririm en azından
Aşk mesk boyledır. Sureklı takıp edersın ve senı fark etmesını beklersın
Ama fark etmiyor
Nasıl
Abla bak ben fazlasıyla ilgili davraniyorum ama bak fazlasıyla yani ilgimi çevremdeki arkadaşlazım bile farketti bir o fark etmedi
Demekki öyle o zaman bundan sonra ilgi alakayı kesiyorum
Demek konustugu biri var
Bende öyle düşünüyorum
Erkek olmaz çünkü ben erkek yazmam telle arar konuşurum oda 5 dk sürer kadın olunca mesajda sabahlariz :)
Zaten erkekten bahsediyorum wattsptan çevrimiçi sürekli işiyle alakalı olabilir mi diye aklımdan geçiyor ama büyük bir çoğunluk başkasıyla konuştu bu yönüyle
Hayır işiyle alakası olmaz
Yani kendimi daha fazla kandirmayayim değil mi
Evet konuşsanda inkar eder takibe devam bişe deme
Tamam öyle yapayım
Kaç yıllık ilişkiniz var
İlişkimiz yok sadece arkadaşız
Hmm neden sana teklif etmiyor aranız iyi zaten ben olsam derdim sana sevgililik için
Bende bilmiyorum ki şey düşünüyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz ondan dolayı mı diye ya da sevgilisi ya da konuştuğu falan vardır diye düşünüyorum yüksek ihtimal olarak yan yanayken çok iyiyiz ama uzak olunca her şey değişiyor
Demek baskasida var yanına gelinca sana ona gidince ona iş nedir
Offf market işi
Benimde sevgilim vardı şokta çalışıyordu şimdi evli
Yaaa üzüldüm doğrusu.
Neden üzüldün
Kendisine laf arasında sor kimse var mı diye
Ya zaten ilgimi belli ediyorum onu dersem tam belli ederim
Bende öyle düşünüyorum artık önceden şey derdim aynı iş yerinde çalışıyoruz ya belki çekiniyor şimdi öyle düşünmüyorum ama yan yama geldiğimizde ben çok ilgili davranmaya başlıyorum bunu kesmem lazım
Ben hiç sözlü olarak adım atmadım ki. Sadece ilgili davrandım
Haklısın bundan sonra mesafe koyacagim
Yok haklısın teşekkürler
İyi günler
Yok kesinlikle
Neden
Teşekkür ederim 🙏
Çok teşekkür ederim gerçekten ☺️
Yani tek istediğin şu an onunla güzel bir ailemin olmasını istemem
Yaklaşık 1 senedir taniyorum
Samimiyiz yani arkadaşız geçen onun olduğu mağazaya gittim yine gel falan dedi oturuo sohbet ettik
İşte ben ona fazla ilgi gösteriyorum ama onun o kadar ilgisi I göremiyorum şu an içinde hep çevrimiçi görüyorum gerildim
Ben neden yazıyorum her şeyi ben yapiyorum istese o yazar belki hayatında da biri vardır gerçekten yine reddedilmek istemiyorum yıllar önce hir kere reddedildim birinden hala travmam oldu
Olur 😂😂 ama bende haklıyım yani
Neden ya bak abi şimdi ben zaten ilgimi belli ediyorum fazlasıyla çevremdekiler bile anlıyor ona karşı ilgimi ama bir tek o anlamiyor yani adım atsam da boş yani istese adım atar
Haklısın abi. Ama mesela ben ondan da ha çekingenim ama ben yapiyorsam o da yapmalı
Değil mi işte ben rahatım artık bilmiyorum belki bu kadar ilgimi göstermemeliydim hep yanlış kişiye ilgi gösteriyorum
Evet haklısın yine de çok teşekkür ederim
Yok.
Neden
Ne demek neden? Yok işte. Olması gibi bir zorunluluk mu var?
Peki ben neden öyle hissediyorum
Ne hissediyorsun, hiç anlamadım ki?
Hayatında biri var mı diye sormussun, ben de yok dedim, çünkü yok hayatımda biri.
Ama ben senden bahswtmiyorum ya sen sadece başlığı okumuş olabilir misin
Aynen, direkt soruyu okudum geçtim, açıklamaya bakmadım.
Başkasını soruyorsan soruyu daha açıklayıcı yazmalısın.
Muhteşem vardır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu tarz durumlarda insan tabii ki minik dedektiflikler yapıyor, seni çok iyi anlıyorum! 🥰 Ama bence sadece çevrimiçi olup geç saatlere kadar aktif olması, hayatında biri olduğu anlamına gelmeyebilir ki. Belki oyun oynuyordur, sosyal medyada takılıyordur, arkadaşlarıyla sohbet ediyordur ya da ders çalışıyordur, kim bilir? Günümüzde hepimiz o kadar çok online'ız ki, bu tek başına kesin bir işaret olmayabilir. Sence başka bir ipucu var mıydı? 🤔