Her zaman bir kadına zerafeti, narinliği yakıştırdım hep. Ancak yeri geldiğinde erkektende erkek olmalı, kendini bilen, aklı başında bir birey gibi davranmalı kadın. Bunu yaparkende yine kadınlığını bilmeli, erkeksi tavırlar içinde yapmamalı bunu.
Sert kadın sever miyim bilmem. Ancak olgun, ciddi, aklı başında, kendinden emin bir birey gibi davranan hatunlar ilgimi çekiyor. O gözlerindeki, bakışlarındaki anlam, ciddiyet, tavırlarındaki anlam, ciddiyet ve kendinden emin tavırlar beni çekiyor.
Laylaylom, her an sevgi pıtırcığı gibi gezen hatunlar ilgimi çekmedi hiçbir zaman. Yeri geldiğinde eğlenen, yeri geldiğinde ise ciddiyetini korumasını bilen hatunlar ilgimi çekti hep.
Tabi ki bunlarda insan. Put gibi olmayacaklar. Yeri geldiğinde herkes gibi eğlenecek, belkide sapıtacaklar. Ancak yeri geldiğinde ciddi olmasını bilecek, yeri geldiğinde susmasınıda bileceklerdir bu kadınlar. İşte bunların yeri ayrıdır gönlümde.
https://i.hizliresim.com/j4p6aD.jpg00 Yorumla
+1 yıltehlikeli gibi görünüyorlar gizemli oluyorlar buna da erkekler bayılıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanı meraklandiriyir
Bazi erkekler sert sevio ondan ole 🙊🙊🙊🙊😆😆😆😄😄😄😄😄
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben biraz sertlik iyidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılEvet ben cok seksiyim biliyorum agfsfsfe
01 Yorumla- +1 yıl
Gözlerin güzel maşallah işallah
+1 yılSayıları çok az.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ben sabahlari bir tane goruyordum kaslar catik erkek gibi yuruyor ama hatun bomba
+1 yılYaaa tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar