Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşlar arasında kızların orasını burasını bende hiç konuşmadım ve hep tiksindirici gelmiştir. Çünkü o konuşulan kişi ya benim kardeşim olsaydı diye aklımdan geçer. Birde bunu kızların arasında konuşanlar varki dahada iğrenç. Mümkün olduğunca böyle kişilerden uzak dur bence. Kızlar hakkındaki düşüncelerinin kendinde kalması daha iyidir. Ben öyle salak kişiler gördüm ki kız arkadaşıyla buluşmasında ne olduğunu anlatacak utanmasa. Sen doğru yoldasın şüpe etme kendinden ama kızlardan da uzak durma.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim o tipleri de bilirim
artik tas firin erkegi olman lazim yoksa isin zorlasir. burc olayini kapat oncellikle. onun disinda kari kiz muhabbeti yapmak zorunda degilsin. gorusunu de paylasma he de gec. utangacligini yenmek icin biraz cabalaman lazim aklindan gecen herseyi aninda soyle sacma ya da degil konus acildiktan sonra soylememen gereken seyleri soylemezsin
13 Yorumla
Soran+1 yılKızlara mi
Soran+1 yılHe tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkeske her erkek senin gbi olsa bir bayan onlar gbi degil senin gbi birini ister, gay mıs allam yaa sana gay diyenler erkek oldklarnı mı sanıyolar acaba, insanlara hemn bir damga , bir ad takmakta üstlerine yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Seni kiskaniyolardir. illa laf atcaklar ya ondan diyolar aman ne takiyosun ya herkes senin gibi olsa keske. Kimse umrunda olmasin senin yaptigin davranis gurur duyulcak birsey dert etme bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sana onu diyenler beynini şeyinde taşıyanlardır kardeşim senin gibi adam olanlar ise aklı yerli yerinde olanlardır.
11 Yorumla
+1 yılAbi 3 turlu insan kiz kesmez 1 . Din duskunu adamlar : bunlar kendini Allah rizasina veren terbiyeli arkadaslardir. 2 : sevgilisi olan : ihtiyaci yoktur kiz kesince sevgilisini aldatmis gibi hisseder. 3 : senin gibi gay olan.
07 Yorumla- +1 yıl
Hfjsj saka yapiyorum takiliyorum
- +1 yıl
Şiir sever kardes buna gay değil saygı denir bence
Soran+1 yılSonuç olarak iyi mi dedin kötü mü
Soran+1 yılTeşekkür ederim rimatyafunn
- +1 yıl
Abi seninle ayni fikirdeydim ben de bir aralar ama devir bozuk ve kendi gibi olmayanlari eliyor sistem. Yapcek bisey yok. Ama gercekten senin gibiler hala varoldugu icin mutluyum.
+1 yılEn iyisini yapıyosun fırlama olup kız peşinde koşmaktansa bu davranışın senin ne kadar olgun biri olduğunu gösterir. Desinler sen kendini biliyosun nasılsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol
"Gay diyorlar bana desinler degisemem desinler degisemem" sarkisini söyleyin onlara.
Onlardan olmadiginiz icin mutlu olmalisiniz.01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Asıl senin yaptığın doğru.
Farklı olmak her zaman iyidir. Allah görüyor kimin ne yaptığını. :)11 Yorumla
+1 yıldeğiş biraz, bu altta seni teselli etmeye çalışan kızların hepsi o arkadaşlarınla birlikte oluyolar senin yüzüne bakmazlar emin ol..
hayat böyle geçmez yaş ilerledikçe daha çok tokat atarlar sana, kızlara güvenme yalan söylerler her zaman01 Yorumla
Soran+1 yılBir kulağıma küpe olur bu
+1 yılamaaan karısına yardım erkeğe de kılıbık diolar. halbuki adam merhametlidir insandı. anladın?
05 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası pek anlamadım
- +1 yıl
insanlar her şeye bir şey der ağzı olan konuşur
Soran+1 yılNe güzel söyledin
- +1 yıl
yani şöyle bizim millet nerede adam gibi adamı görse gay kılıbık gibi saçma sapan sıfatlar yapıştırıyor. takma kafana ;) hatta ders ver onlara. doğru olanı sen yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılSon cümlen hariç söylediklerin mantıklı geldi ama söylediklerin kendinde mantıklı biri olsaydın aldırış etmezdin
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi kötü mu bir şey dedin
- +1 yıl
İkiside mevcut aba kötü olan zaten tavsiye niteliğinde
Soran+1 yılNe peki tavsiye
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrep ve utangaçlık bağdaşmadı :D aldırma insanlara kendini kanıtlamak zorunda değilsin sen çabaya girersen daha çok gelirler üstüne
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bagdasmadi
Cevap sahibi+1 yılakrep burcu özgüven tavan yapan bir burçta ondan
Soran+1 yılPeki başla
Gay olma yolundasın ilerden üç dönüşü var kaçırma yoksa götü kaybedersin hahhh söyleyeyim
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki
Soran+1 yılFotoğraf açtıklarında evet uzaklasirim çünkü Allah tenalik ve azginliktan uzan durmamizi emreder
Soran+1 yıl5 vakit değil cuma bayram ve bazen sabah öğle ikindi bu sene okul bitiyor bir bitsin ondan sonra 5 vakit inşallah
Soran+1 yılNe dion ya sen
bana da sevgilim yok diye gay diyolardı mk ille sevgilimiz olunca mı delikanlı oluyoruz böyle düşünenlerin ağzına sıçasım geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen dinime küfreden müslüman olsa
+1 yılAy ne güzel bende el tutmaya karşıyım bence sen gay değil adın dibisin insan dokunmadanda sever sen takma ve kendine güven ;)))
01 Yorumla
+1 yılKiyamam ben sana. bakma sen onlara. sen hep oldugun gibi ol;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim: )
Helal , onlsr insan değilmiş sorunu kendinde değil onlarda aramalısın
01 Yorumla
+1 yıltakma ya insanlar ne iftiralar atar daha yokun başındasın dinler ciddiye alırsan hiç susmaz yavşaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam takmayacagim onları
- +1 yıl
en iyisi tabi laflarınıda esirgeme
onlar gibi piç olmadığın dan diyorlar dir boşver
21 Yorumla
+1 yılSen gay değil , adamsın kardeşim.
11 Yorumla
+1 yılSen benim kayıp ikizim misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :)
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım desem
- +1 yıl
Akrebim bende. benimle arkadaşlarım ara sıra dalga geçip kötü şeyler diyorlar gibi bişi yasadigini anlıyorum ve Allah sana sabır versin kardes..
- +1 yıl
Anlamamaya devam edebilirsin
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Önemli değil :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver onları çok mu biliyormuş onlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık: )
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar hos boyle bir errkek blsam keske
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mısın: )
Cevap sahibi+1 yılHyr gayim :Dds