bu ara biraz rahat bırak kafamı dinlemem gerekiyor dedi ve üç gündür hiç bi şekilde iletişime geçmeye çalışmadım ne aradım ne mesaj attım. aynen bu şekilde devammı etmeliyim yoksa bi yoklamalımıyım? görüşmeyeli de tam bi hafta oldu. ama belki onun da işine gelmiştir benim bu umursamazlıgım ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılya ben anlamıyorum. ya aşk sevgi ne kadar ucuzlamış değeri düşürümüş. sevgili dediğin sevgilisinden kopamaz ki o zaman sevgi olsun. kafa mı dinliyorum ne demek sizce mantıklı mı insan kafasını sevgilisinin yanında bitaneciğinin yanında dinlemeli. bırak boşver umursama peşinden koştukça bak görüyomusun bensiz yapamıyo derler. zaman gelir senle olmuyo derler. sonra sende kendine dersin ki ama ben sevmiştim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. aynen devam et bakalım sonuc ne olacak kendi gelirse devam gelmesse zorlama bırak yolunu ac gitsin.
135 Yorumla
Soran+1 yılama bittiyse de bitti desin istiyorum beklemek istemiyorum boş yere kafam rahat olcak en azından ama demiyo işte sorun orda. gene de haklısın hiç bişey yapmamak lazım.
Soran+1 yıl1 ay mı nettin zaten bi aylık süreçte biten bitmiştir bunu ilan etmek bile yersiz. ben sadece şöyle bi hafta kadar daha sessizliğimi koruyup ondan sonra ne olcaksa olsun diye düşünüyorum.
Soran+1 yıliyi de sence de saçma dilmi bi aylık ara olmaz ki hele de ilişkinin içinde hiç olmaz. bi aylığına bi yere gidersin o tamam. ama bi ay boyunca küs kalmak görüşmemek konuşmamak ııh olmaz.
- +1 yıl
yok ben ara olarak demedim zaten bu arada ben ilişkide 1 günlük bile aralara inanmam. ya devamdır ya tamamdır. aslında ne yap biliyomusun direk bitir bence bu ne ya insan yarın evlenseniz biraz kafamı dinlemek istiyorum diyip cekip gidecekmi yani. insan sevgilisiyle kafa dinler fazla poposu kalkmış seninkinin.
Soran+1 yılbana da öyle geliyo egosunu çok okşadım galiba. her tartışmada özür dileyen ilk adımı atan hep ben oldum. ama bu sefer öyle yapmicam.
Soran+1 yılsessizlik daha iyi değil mi şu durumda
Soran+1 yılhemen şimdi bi mesaj çakiyim mi :)
Soran+1 yılne dicem be gündüz gündüz şimdi akşamı bekliyim bari. sen bi cümle yazsana en soğuğundan şöyle okuyunca bi ürperti duysun :)
Soran+1 yılçok klasik türk kızı ayarında oldu bu be atarlanmalar falan :) daha bi umursamaz bi şey yazsaydın iyiydi. bunu okuyan her erkek daha bi havaya girer.
Soran+1 yıltamam çaktım mesajı bitti tamamen. bahane olarak da bi geleceğimiz yoktu dedi. birbirimize esenlikler diledik ve konu kapandı en azından ben de rahatladım bittiğini biliyorum artık. işten gelince okursun :)
Soran+1 yılbana 35 deme :) o da senle aynı yaştaydı biraz da o yüzden yaş farkı cart curt bi geleceğimiz yoktu falan dedi ne bilim. ilk önce hafif bi boğazda düğümlenme hafif bi gözde sulanma az biraz ağlama. şimdi iyiyim en azından kafam daha rahat belirsizlikten kurtuldum.
Soran+1 yılsen de şu an sevgilisinden ayrılan kızı teselli eden erkek konumundasın var ya böyle bi geyik :) ama yok ya iyiyim rahatım üstümden bi yük kalktı bundan sonrasını o düşünsün.
Soran+1 yılşaka yapıyorum be ekşi sözlükte böyle bi başlık vardı da ordan geldi aklıma. ben işte sabahtan beri kafa dağıtmaya çabalıyorum filmdi diziydi derken burası da açıktı arada yokluyodum.
Soran+1 yılbu aralar oz'u izliyorum bi de office var kafamı dağıtıyo bi güzel. true blood, supernatural falan onlar daha yeni başlayanlar için.
Soran+1 yıle yaş farkı işte sen çekldiği zaman izlemişsin ben o zaman daha çocuktum :) office'in işte 7. sezonundayım şu an steve carell gidicek ama bu sezon sonunda o yüzden 8. sezonu izlemeyi düşünmüyorum. breaking bad'i izliyoduk ne güzel o da sezon arası verdi şimdi. yalnız biz baya bi konudan sapıp geyiğe çevirdk ayrılıkmış aşkmış meşkmiş yalan oldu hepsi bi anda :)
Soran+1 yılne bilim sevgilim de yaş farkından olaya girince demekki ordan bi sinir kalmış bende sana bulaşmışım :) breaking bad on numara dizi ya çok pis bağımlılık yapıyor. işte kimya hocası var bitane ama adam dahi bildiğin neyse akciğer kanseri oluyo ailesine para bırakmak için de uyuşturucu yapıp satmaya başlıyo eski bi öğrencisyle. ondan sonra olaylar olaylar.. hah vikipedia da oldum senin için hadi bakalım :)
- +1 yıl
lan ben sevgilisinden ayrılan kızı teselli eden dallama rolü yapıyom sen vikipedia rolu yapsan ne olur :) hımm demekki uyuştururcu falan filan var aşk meşk yok yani tamam izlerim ben bu diziyi bu arada ben kaçar işim cıktı gecen ii olsun. aglama lan gidiyom diye gelirim gene. gerci anca yarın geliririm ama gelirirm :)
Soran+1 yıldallama mı çok ayıp :) tamam izle mutlaka baya bi seversin. neyse tamam sen de git bakalım bana gene bi hüzün çöker şimdi. tülay geri döne bağlamasam iyidir :)
- +1 yıl
Ayni durumdayim Şu an ne yapacagimi bilmiyorum
Benimde sevgilm kafami dinlemm lazim dedi snra konuştuk sogudum dedi snra bn inanmdm tekrar mesaj attm bittimi yanı gercktn sogudunmu ona bna ustumee çok geldn hersyi bn alttn aldm doğru soluodu snra konuscz bnlri tekrr dedi bnde sustum bkle sabırla bkle rht birk brz
00 Yorumla
Kvga ettiğimz zamanlarda bana da böyle diyor ama ben malesef 1 gün bile zor duruyorum öncelikle bunun için kutluyorum seni :D bana kalırsa fazla da boş bırakma ben hep araya mesafe girer korkumdan bırakamıyorum o yüzden bi yokla derim
010 Yorumla
Soran+1 yılbiz doğru düzgün kavga bile etmedik ki sadece salakça bişey yüzünden trip yaprık ikimizde sonrasında ben iki gün boyunca mesaj attım konuşmaya çalıştım hiç birine cevap vermedi ertesi günü de canıma tak etti aradım açmadı aramanı istemiyorum dedi sadece mesaj attı bu ara biraz rahat bırak kafamı dinlemem gerekiyor dedi ama bin defa da söyledim bittiyse de bitti de en azından diye bunu da demiyo napıcamı şaşırdım. ama rahat bırakmak daha iyi dilmi sonuçta o istedi
Soran+1 yılduruyorum ama nasıl durdugumu bi de bana sor. ama ne bilim rahat bırak diyen birine de ne denir ki bi de bunalttııgım üstüne düştügüm falan da yok yani tam tersi pek sevmem hatta üstüne düşmeyi. ama bana bahane gibi geliyo ayrılık bahanesi gibi. sadece bitti dese kuş kadar hafiflicem de demedi işte diyemiyo belki de.
- +1 yıl
Benim için de öyle ya vardır ya da yoktur bittiyse bitti uzatma söylerim derim ama yine de o bitti lafını duymayı düşünmek bile korkutur beni belki başka birşeye canı sıkkındır sen bekleyebildiğin kadar bekle ama kendini de çok sıkma derim ve her zaman sakin konuşmayı dene eğer ki tepkisi yine aynı olup yalnız kalmak istiyorum derse sen bilirsin demek en doğrusu
Soran+1 yılne kadar daha bekliyim sence? gerçi sen de hiç beklememişsin ki sana sorulcak bi soru da değil bu şimdi :) neyse objektif bakıcak olursan diyelim?
Soran+1 yılbeklemek en dogrusu ama işte her şey net olsun istiyorum bittiyse bitsin bitmediyse de devam etsin bu belirsizlikler insanı çileden çıkarıyo. ama onun da işine gelmiş gibi sanki üç gün geçti ya ve en son bi hafta önce görüşmüştük. daha önceleri bi gün bile görmeden duramıyoduk şimdi bu kadar zaman geçince sıkıldı belkide o yüzden bitirmeye çalışıyo diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kafasında bitirmek gibi bi düşünce varsa çok geçmeden belirtir zaten sen herşeye hazırla kendini ama olumsuz da düşünme belki kafasını dinlemek istemiştir gerçekten erkekler belli dönemler de kendi kabuklarına çekiliyo sağları solları belli olmuyo ki ya sen anlayış gösterip beklemişsin beklemeye de devam et
Soran+1 yılof cidden çok sıkıntılı bi süreçmiş bu. keşke o da benim kadar sıkılsa bu durumdan da bi açıklığa kavuşsa her şey ayrılsak daha az üzülcektim resmen.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılilişkilerdeki arayı anlamış değilim neyin arası bu?
hadi ara verdik 1 ay kadar başkalarıyla takıldı gezdi tozdu sonra geldi peki bu dönüş mutlu edicekmi seni?
yada bir denememidir bakalım arıycakmı beni diye?
bence bu tarz ilişkilerde ara lafını duyunca bitmeli029 Yorumla
Soran+1 yılnapim peki son bi atak yapıp ya bana bitti de ya da daha fazla uzatma bu durumu düzeltelim arayı mı diyim? şaşkına döndüm hepten.
- +1 yıl
sen bu ilişkiden beklentilerini almak istiyosun doğal olarak ama karşı taraf sanırım buna pekde bi cevap vericek durumda değil ya son bir konuşma yapıp adını koyarsınız bu aranın yada bence en kısa zamanda hayatına yön vermek lazım
Soran+1 yıltepkisizliğe büründü tamamen. ben de onun gibi yapıcam napim üç gündür bunu yapıyorum zaten. bir kaç gün daha devam edip son bi hamle yapmak en dogrusu sanırım ya da hiç bi şey yapmamak.
- +1 yıl
karar senin tabikide ama dediğim gibi beklentilerine cevap almıyorsun bu seni ruhen çok yorduğu belli oyüzden radikal karar seni bekliyor
Soran+1 yılo bitirsin istiyorum ama bitcekse de. o vicdan yapsın şimdi ben bitti desem belki de istediği oydu beni manipüle edip ayrılma fikrinin de benden gelmesini istiyodur. anlamak çok zor gerçekten derslerime bu kadar kafa yorsaydım uzatmazdım okulu.
- +1 yıl
ozaman yapıcağın tek şey var bekleyip durmak eğer sen sabırlıysan bu olur
ama geldiği zamanda duymak istediklerini söylemezse peki bu süre zarfında giden zamanı nasıl geri getircen?
Soran+1 yıltanıdığım kadarıyla şunu söyler ben de senden bi adım bekledim ama sen de baya bi meraklıymışsın benle görüşmemeye hiç çıtın çıkmadı der büyük ihtimal sever böyle zeytinyağ gibi üste çıkmayı. ama dediğin gibi en iyisi hiç bi şey yapmamak. bundan sonrası ona kalmış
- +1 yıl
zaten suçluluk beliritisidir eğer bu dediğini yaparsa becen bi karar ver onu uygula ama arada kalma ki kendini yıpratma
Soran+1 yılarada kaldım şu an evet sessizliğimi korumakla son bi defa atak yapmak arasında.
- +1 yıl
burdaki seçim hakkını iyi değerlendir şuan yapacağın herşey seni ilgilendiren bölümdür yanlış bişey yaptığını sanıp dahada kötü duruma düşebilirsin
Soran+1 yılsize sormadan önce daha iyiydim kafamı karıştırdınız hepiniz birden :) zaten ne yapıcamı düşüne düşüne bi kaç gün daha geçer gibi gözüküyor.
- +1 yıl
bu kadar kötülük yapcağımı bilseydim cevaplamazdım (:
Soran+1 yılama sen de bi öyle diyosun bi böyle diyosun kararı da bana bıraktın zaten :) seni de çözemedim senin de benden kafan karışık. en azından erkek bakış açısıyla yaklaşıp ona göre bi tavsiye verebilirdin.
- +1 yıl
ben sana net ol dedim korktun ozaman bekle diyorum ozamanda ya tersi olursa diyosun sen bence bana verdiğin cevapları erkek arkadaşına versen adam zaten itiraf eder sana arada ne olup ne olmadığını (:
Soran+1 yılnet olmadığım için size sordum zaten net olsam burda işim ne. işte ben ona sordum o sessiz kaldı cevap vermedi üzdü ya beni dehlemek lazım bunu evet. diyorum ki yeni bi işe girdin o yüzden mi streslisin kafan çok mu dolu eğer bunlarsa sorun anlarım ama başka bişeyse de söyle diyorum tık yok nasıl bi insan bu yalçın çakıra başvurcam en sonunda :)
- +1 yıl
iyide ben radikal ol diyincede sen geri adım atıyosun (:
Soran+1 yılkopar ipleri bitsin diyosun yani. nebilim işte onun söylemesi lazım korkak olmaması lazım bittiyse de bitti diyebilecek cesareti olması lazım. çocuk gibi pısıp kalmak nedir yakıştıramıyorum hiç.
- +1 yıl
bak ben net bi şey diyorum bitirme cesaretin varsa bitir yoksa bu çin işkencesine katlan
Soran+1 yıltamam şimdi iştedir akşam mesaj atıcam. umrundaysa zaten bişeyler yapar değilse de daha iyi en azından tamamen arkamda bırakırım boş yere beklemem önüme bakarım.
- +1 yıl
bak gördünmü demekki kafam karışık değilmiş gayet sna yardımcı olabildim (:
Soran+1 yılbekle falan demiştin sanki ama en başta nebilim :) ne yazıcamı da bilmiyorum ki fazla umursuyomuş gibi görünmek istemiyorum sanki böyle sadece haberin olsun bitti gibilerinden bişey olsun istiyorum ama sitem kızgınlık da falan olmasın içinde gerek yok çünkü.
- +1 yıl
senin işin çok uzun sürer diyim sana bırak tartıya koyma bişeyleri içinden nasıl geliyosa öyle yaklaş böyle yapsam şumu olur şöyle yapsam bumu olur diyip düşünme (:
Soran+1 yılne bilim güzel anılarımız var o yüzden kötü ayrılmak istemiyorum güzel ayrılalım güzel hatırlayalım.
- +1 yıl
iyide ayrılsan kötü kötü hatırlıycan kötüde ayrılsan iyiyi iyi hatırlıycan oakdar kasma kendini
Soran+1 yılsevince böyle çıtkırıldım bi hallere giriyo işte insan saçma yere.
- +1 yıl
bak saçmaymış işte girme çıtkırıldım moduna (:
Soran+1 yılhaklısın o yüzden kaç gündür mala bağlamış bi şekilde düşünüp duruyorum. kestirip atmakla rahatlıcak bünyem en azından. ama ben gene seçimi ona suncam ya bitir tamamen dicem ya da daha fazla uzatma bu durumu seç ikisinden birini dicem karar ona kalsın ki benim içim rahatlasın bi sorumluluğum kalmasın.
- +1 yıl
peki (:
Soran+1 yılseçimini yaptı bitti. gene hüsran gene hüsran :)
Knk ben de sevgilime çok kötü bir şey yaptım ki aldatmak değil asla öyle bir şey yapamam yalan söyledim bir konu hakkında 2 3 gün kafamı dinlicem dedi güvenini çok kırdım nabicam bilmiyorum açıkçası yazarsan engellerim dedi eğer senin de böyleyse bekle ama değilse durup dururken kafa dinlicem ayaginaysa yol ver
00 Yorumlabu umursamazlık değilki zaten kendi istemiş. bırak ararsa arayacaktır zaten. hem ne demişler kendi düşen ağlamaz.. bırak akışına seninse zaten tasması boynundadır bir yere gidemez asılırsın ipinde gelir tıpış tıpış.
00 YorumlaTesadüfe bak benim erkek arkadaşım da az önce kafam çok dağınık üzerime gelme dedi vallaha gidip nerde sorunlu varsa hayatımızın tam ortasına koyuyoruz ve kendimizi unutuyoruz ama arada yazıyor tamamen koomadık yani kopmamak gerek aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzerıne gıtmıssın kı benı rahat bırak demıs . arama sorma . senı ararsa o sevıyodur zaten. senı aramazsada sevmıyordur . sevmeyen adamla ne işin var pekı ? bırk kendı hlıne. elbet sana döner sevıyorsa. ..
01 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi işte fazla ilgi göstermeyi bunaltmayı hiç sevmem. zaten bana da bu komik geldi. sanki çok üstüne düşmüşüm de rahat bırakmalıymışım gibi konuştu ama öyle bişey yok ilgi gösteren sürekli görüşmek isteyen taraf hep oydu zaten başından beri. bu sadece bi bahane gibi ne bilim ben de anlamadım
Aile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. İşine gelmiştir hatta neyse :) Bol şans
00 Yorumla
+1 yıliçinden nası geliosa öyle yap..
01 Yorumla
Soran+1 yılters teper sanki daha çok uzaklaşır diye tamamen bıraktım. hem konuşmak bile istemeyen oydu sadece bu ara rahat bırak dedi ben de üstüne gitmek istemiyorum. yanlış mı yapıyorum?
Noldu barıştınız mı sonunda
00 YorumlaNoldu devam ediyor mu ilişkiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumursamazlıktan ilişki biter yakında
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani onun umursamazlıgı mı benimki mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşım 'kafamı dinlemem gerekiyor dedi'. Aynen böyle devam etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım