Sevgilimi taciz etmişler nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya ne kadar pislik insanlarsınız siz hepinizden nefret ediyorum kendinizi erkek mi sanıyorsun or*spu çocukları şimdi ne yapılabilir bunca şey yaşadıktan sonra ne yapılabilir?
Cevabın nedir?
valla pek bişey yapamazsın. yani birine ikisine haddini bildir e 3. 4. ? 5. ? bununla yaşamaya alış da demiyorum ancak daha temkinli davranmasını sağla bare kızın. kesin bir çözümü yok. bu ülke öyle çünkü
00 Yorumla
dostumm napalımm olmuş bikere sevgiline söyle dahada dikkatli olsunn sonuçta tinerci kafası yerinde değill ama başka birisi yapsa onu bulup bende onu bir güzell ellerdimm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum ben utanıyorum bu insanlara erkek demeye. Millet ne hale geldi aklım almıyor.
Kızı suçlama sakın. Çok zor bir durumdur. Yanında ol, destek ol ona20 Yorumla
O kızın elinde miydi? Ne yapılabilir diyor ya. Ayrıl o zaman. O kıza layık değilsin sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılKıza napıyım demedım bu kadar sığ bir insan değilim yanlış anlama lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılbenim yaptığımı yap :) eline içi metal doldurulmuş 1 adet beyzbol sopası al ve şehre in :) yapanları bul allah ne verdiyse giriş.! ayrıca kıza napıcan mk? kız zorla mı taciz ettirdi kendini. kız güvenmiş sana bunu açıklamış dediğin şeye bak mk
10 Yorumla La erkekmisin sen malak
Benim sevgilime yapan adami acimam
Buraya yazman senin cesaretsiz klavye artisi olduğunu gösterio
Ben olsan gidip dalardim07 Yorumla
Soran+1 yılSevgili gerizekalı tinercileri bulmak çok kolay tabiki değil mi
Soran+1 yılKardeşim üstün bulma yeteneklerin varsa bana da söyle de bende bulayım
- +1 yıl
Hakan kendini bir b*k mu zannediyorsun 10 yaşındaki veletlerden korkarsın klavyede artistlik yap
+1 yılBir tane beyzbol sopası yaptır. bide vernikle tamamdır.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılMuşta taşıyorum denk gelse bir
- +1 yıl
bir tane pompalı da işi çözer :D
Hicbise ayrica evet düzen bozuldu herkes sapiklasmiss
00 YorumlaAdamı bulamayacağına göre yapabileceğin birşey yok. Aynen nasıl bir ülkede yaşıyoruz orası meçhul..
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamı bulma imkanın varsa bul. taciz edildiği etrafta dükkan vs varsa kameralarına bak. ondan sonra o puştu anasından çıktığı yere geri sok.
00 Yorumla
+1 yılOlay ne tam olarak? Nerede olmuş?
010 Yorumla
Soran+1 yılAkşam saatlerinde dayısıgılı otogara bırakmışlar sonra evlerının yanında bakkal var oraya gıtmıs çıkarken tinerciler sıkıştırmış biri gelmiş ellemıs sonra bakkaldan adam kovalamıs tinerciler de kaçmış o durumla yüzünü de hatırlamıyor
- +1 yıl
Onlar o civarda bulunurlar kesin ama bırak, Allah'a havale et. Sonuçta tinerci herifler. Akılları başlarında bile değil. Bir de boş da gezmezler.
- +1 yıl
@hakan1245 ergen misin sen? Boş keseden atıyorsun anca? Hepsini bulurmuş da yakarmış da yıkarmış. Ya he he
- +1 yıl
@hakan1245 cesur erkek var hayatımda çok şükür. Senin gibi cesaret taslayan birine ihtiyaç duymadım ama hiçbir zaman. Hadi işine...
Soran+1 yılTerbiynı takınsan azıcık
- +1 yıl
@hakan1245 defol git klavye delikanlısı şerefsiz it.
- +1 yıl
adama şerefsiz demenize gerek yoktu fazla abartmışsınız...
+1 yılBence kiz o saatte tek gitmemeliydi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesıgılle gitmişler gelirken hemen yandaki büfeye gitmiş olay ordan çıkınca olmuş zaten yani kısa bir mesafe sonuçta
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece ellemişler mi yoksa başka şeylerde mi var?
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece ellemısler
Cevap sahibi+1 yılO zaman sakin ol. Kızı suçlama.
Adamı bulma şansın varsa kızgın demirle döv
01 YorumlaCok kotu bir durum allah islah etsin acizlik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulup sülelesini biiiiiiiiiiip
00 Yorumla battal gazi gibi dal intikamını al
00 YorumlaNasil giyinmiski
05 Yorumla
Soran+1 yılNaısl giyinmiş ne demek l*n gerizekalı mısın sen beynine sokayım senin, kız çıplak da olsa bişey dıyemezsın bişey yapamazsın
Soran+1 yılKıskancımdır o nedenle bildiğinden öyle şeyler asla giymez tahrik etmez ama tinerci işte napalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgılının yanında ol destek cık ona
00 YorumlaPolise git
00 YorumlaTamam..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem