Az once bir fotograf attim caps yapmislar boyle 3 tane zayif kiz bir tane sisman kiz var iste baya komik bir sey yazmislar altina bende guldum fotografini gonderdim erkek arkadasima bana direkt sey yazdi dusunsene sende kizlarla tatile cikiyosun boyle fotograf cekiliyosun sonunada bir suru gulucuk koydu. Sonrasinda biraz daha dalga gecti ama ben cok kırıldım yani fotografini attigim kiz nerden baksan 150 160 kilo vardi benimdr kilo takintim olduğunu bu konuda hassas oldugumu biliyo boyle bir seyi dalga konusu yapmasi bile sinirimi bozdu napmaliyim nasil belli etmeliyim tepkimi
Cevabın nedir?
+1 yılSırf bu mevzudan pat diye boşananları yakınen görüyoruz; tamam insanların dış görünümü ile dalga geçilmez, tamam dünyanın binbir türlü hali var ve herkesin başına gelebilir bu.. Ama benim dikkat çekmek istediğim mevzu şu;kronik bir hastalığın ya da özel problemlerin yoksa ve gerçekten eşinin/sevgilinin/partnerinin yanında abartılı duruyorsan insanların kendine çeki düzen vermesi gerekiyor; empati yapıp karşıdaki kişinin düşüncelerini anlamak;en azından anlamaya gayret göstermek büyük bir erdemdir...
Sizin durumu bilemiyorum;eğer abartılı değilse sorununuz gerçekten büyük kabalık yapmış :/00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılya bunu damı bız soyleyelım bu fırsa kacarmııı at trıplerı gönder hemen trıplerı ardı ardınaa kaçmaz bu fırsatt
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadasımm benimle de cok dalga geçiyo. çirkinsin bilmem nesin. güzel fotoma kötü diyor. ama ciddi olmadıgını bilirim. kırıldıgımı hissediyorum. içten içten kırılıyorum ama ciddi degil. insan sevdigiyle ugraşırmış. sevgilim dedi. belki o da senınle ugraşmıştır?
00 Yorumla
bence farkinfa olmadan, yani seni kirdigini fark etmeden saka yapmaya calisti. sonucta seni oldugun gibi kabul etmeseydi sevgilin olmazdi. bence ona kirildigini anlat ve ondan sonra tepkisine ilgisine gore karar ver bilerek veya bilmeden seni uzdugunu :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
23Cevap
+1 yılBu kiloyla boyla tiple dlgA geçen adamlarin taaa ammkk ben emi takma kiz kafana o onun slakligi sevgilin ama dalga gecmesi hos bisey degil takma sakin kendinle barisik ol bnlede dalga gcildi kulak ardi yap yoksa varya ugrasa ugrasa yoruluyor sakin takma kafna
00 Yorumla
+1 yılAslinda orda sana gonderme yapmis. Sende rahatsiz oluyorsun o kizda. Neden gidip kizla dalga geciyorsun demek istemis.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun açıklamasini yukarda yaptım soruyu sinirli sinirli yazdığım icin kendimi ifade edememis olabilirim fotoğrafta kizin kilosuyla dalga geçilmişti ama benim ona atma amacim benzer espriyi daha once benim icib yapmış olmasiydi yani komik gelen o
- +1 yıl
Hmm anladim o zaman koy gotune gitsin eger kirilacagini bildigi halde yapiyorsa ileride nelerderr
Ya aşağılık kompleksine bak ya, seni ezerek ego tatmin ediyor. Valla ben olsam haddini bildirirdim çok ağır konuşurdum. Versen nefessiz tövbe ya. Balık et candır kızım !
00 YorumlaSen öyle bir resmi komik bulup attıysan o da senin kaliteni anlamış ve dalga geçmiş, bir bayan neye güldüğünü iyi düşünmeli. Haketmişsin.
00 Yorumla
+1 yılHayvanlık yapmış.
Ciddi ciddi kabalık, üstelik birde bu konuda hassas olduğumu biliyor diyorsun..02 Yorumla
Soran+1 yıl20 kiloya yakin verdim halada fazlam var bir 8 kilo kadar ve bunu biliyor ustune dalga konusu yapıyor bunu
- +1 yıl
Hoş değil.
Mesafeni koy biraz, anlasın patavatsızlığını..
+1 yılValla benim de vardi eskilerden.. Sevmedigim şeyin sakasini yapardi bir de gülerdi burcunda koctu :@
00 YorumlaSende onla dalga geç vardir onunda hassas oldugu bir nokta
00 Yorumla
+1 yılKilo ver madem şişman hissediyorsun. Oturmayın artık , hareket edin hareket. Spor yap.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yila yakindir spor ve diyet yapıyorum zaten son 8 kilomuda vermeye calisiyorum yani birden hepsini yok edemem kilolarimin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım nerden buluyonuz böyle patavatsızları sevgili diye?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl tam bir denyo ulan bu erkekler nasıl buluyo kızları biz bulamıyoz o kadar da naziğiz anasını satim
20 Yorumla
+1 yılsende onun hassas olduğu bir konuyla dalga geç ödeşmiş olursunuz
00 Yorumla
+1 yılPeki de geç anlar anlamazsa odundur zaten tapçak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılSen de o kızla dalga geçmişsin. Belki o da sana bunu farkettirmek istedi.
10 Yorumla
+1 yılve sende o şerefsize hala erkek arkadaşım diye biliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen baskasinin kilosuyla dalga geciyorsun da sevgilin seninkiyle geçince mi sorun oluyor küçük hanım. Helal olsun sevgiline.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef sevgilin senin düşüncelerine hislerine önem vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo takıntın var ama başka kızların haline gülüyosun
10 Yorumla
+1 yılŞişman olan kızla dalga geçtin sen de değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir aslinda altina yazdiklari sey daha once bizim aramizda gecen bir seydi yani ona benzer bir espri yapmisti benim icin , su an soruyu okuyunca oyle gibi gozukuyor haklisin ama amacim oyle degildi
- +1 yıl
bunu merak etmiştim sadece, umarım arkadaşının düştüğü hataya ondan önce sen düşmemişsindir...
Ayril gitsin pezevenkten serefsiz
00 YorumlaSen kaç kilosun ki bu kdr canın sıkıldı
00 Yorumlaaslında Türk erkeği etli butlu kadını sever
00 Yorumlaokkuzluk etme de, o anlar. 2 k ile yaz ama
00 Yorumlaöküz işte erkek değil mi duygusuz hödük odunlar !
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin pzvnkten.
30 Yorumla
+1 yılBoy kilo oranın nedir ki?
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 boy 58 kilo yani bir 8 kilo fazlam var
- +1 yıl
Evet biraz fazlan var ama dalge geçilecek kadarda değil (yalnız bir atasözü der ki; eğer kiloluysan caddede karşıdan karşıya geçerken gelen otobüsten kaçman zorlaşır, dahada kiloluysan otobüsün senden kaçması zorlaşır :D)
+1 yılne muhabbetlr var cıftlerde uzuluyorm.)
20 Yorumlaacil ayrılman gerekiyor
10 YorumlaBence bir süre konuşma
00 Yorumla
+1 yılSeninde pipin çok küçük diyebilirsin.
00 YorumlaSende ona bir şeyler yolla
00 Yorumla
+1 yılkaç kilosun ki dalga geçiyo
00 Yorumla
+1 yılŞakasina demiştir olur öyle şeyler ya
00 Yorumla
+1 yılKendin olduğun için kabul etmiyorsa boşver
00 Yorumlasenin duygularını sürekli kırıyosa ayrıl.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. çekilirim nolmuş de
00 Yorumla
+1 yılSsktiirsin gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onu vur hassas noktasından :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen ara ve ayrıl ya da boşver arama mesaj at
10 Yorumla
+1 yılTerket
00 Yorumla
+1 yılkaç kilosun bacı.:(
04 Yorumla
Soran+1 yıl58 ama 20 kiloya yakın verdim yani bu konuda hassasim
- +1 yıl
ahahahaha ne yedin kız sen.:D
Soran+1 yılNiye ki :/
- +1 yıl