Muhtemelen atma cüretini gösterende baya bir etki bırakır.. Popoya şaplak nedir uleyynn delikanlı adama yakısırmı kafa göz dalarım..
Birde bunun parmak atma hadisesi vardır ki toplumumuzda o daha yaygin olup yakın arkadaslar qanka kesiminde sempatiyle karsılanıp parmagı atan kisinin o parmagını kloraga basmasiyla şaka tavan yapıp kahkalar atılmasıyla son bulur..
Hatta "enseye tokat gö_te parmak" gibi bir deyimimiz dahi vardir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgenelde hosuna gidiyor kızların tabi
ulu orta popo ya şaplak atan sütyen kopcasını cekıp bırakan bır ınsan deılsn.00 Yorumla
Atan sevgiliyse tadından yenmez.
33 Yorumla- +1 yıl
vay be :D
Soran+1 yıl:) cesur bir yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılYatakta verdiği etki erkek içinde kadın içinde bombadır hele temponun en yüksek olduğu anda :D
10 YorumlaAcır l*n .
Döte niye şaplak atayım?
Atacaksam ağzının ortasına atarım...
Asdşsdşf :)00 Yorumla
+1 yılaşk ilişkileri? etiket problemi olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılMod'a yakalandık:))
+1 yılBenim onun totosuna atmam hoşuma gider :P
01 Yorumla
Soran+1 yılİlginç:))
+1 yılatanın elini onun popoya sokarım ole biter :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni azdırıyor
51 Yorumla
+1 yılKatıksız abaza diye etki olur
15 Yorumla
Soran+1 yılAbaza olmayan şaplak atmaz mı?
- +1 yıl
Sinir olurum bana yapilirsa yani gecirirdim bidane herlde nefret ederim
- +1 yıl
Ohaa be
- +1 yıl
Terbiyesizz
- +1 yıl
Yürü git be
atmayı da atılmasını da severim.
00 Yorumla
+1 yılkimin attığına bağlı
22 Yorumla- +1 yıl
biriniz de en iyi görüş seçin be yorumumu puanım az aq:)
+1 yılCok hos
196 Yorumla- +1 yıl
@cilginsey ben erkegin gücünü hiss etmekten zevk alırdım ama yalnızca sekste
- +1 yıl
@Rzazadesixeli neden sadece sekste acaba hic düşündün mü?
- +1 yıl
@cilginsey yani nasıl söylesem normal zaçanda vurursa rahatsız olurum yani garip ama sekste çok severim çünki seks yani sınırsız
- +1 yıl
@Rzazadesixeli iste acaba durum Şu mu: erkeğin gücünü hissetmek aslında bir ihtiyaç doğamizda var ama seks haric bunu istemek sosyal yaşamda eziklik gibi gösteriliyor ama sekste tam olarak doğal halde oluyoruz hormonlarimiza direnmyoruz...
Olabilit mi - +1 yıl
@cilginsey aynen
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Peki sadece kaba kuvvet görmekten mi hoşlanıyorsun yoksa emir almak orada onun egemenliğini hissetmek de istiyor musun? - +1 yıl
@cilginsey ya şimdi şöyle ben orda zevk alıyorken canımı acıtacak şiddette kaba kuvvet uygularsa seks sırasında sinirlenirim çok kaba olmasın çok nazikte olmasın ama sekste istemedigim bir şeyi bana yaptırmasında bi zahmer
- +1 yıl
@Rzazadesixeli gucunu hissettirmekten kastin nedir o zaman... yani normal hayatta kabul edemeyeceğin ama sekste hoşuna gidecek olan
- +1 yıl
@cilginsey sekste dpvmedin yani çok fazla sınırları geçmeden azıcık sert bir seks forex:kalçaya tokat ağıza tükürme ağzını kapatmak (brlki) küfür dd olabilir sonrasındada sarılmak yani
- +1 yıl
@cilginsey normal hayatda hoşumaa gotmeyecek ama sekste ssvdigim şeyler:kalçaya tokat tükürme küfür ağız kapatmak zaten diger yorumdada bunu yazmıştım ama karanlık kalmasın diye yazayım dedim☺
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Adamla ilk kez yatağa giriyorsun seks performansının çok yüksek olacağını tahmin edebiliyorsun fiziksel olarak bunu belli ediyor, zaten adam da bir o kadar kendinden emin ancak on sevismenin tamamen senin onun talimatlari çerçevesinde adeta bir cariye gibi hizmet ettiğin koltuk altı veya ayak tabani demeden ilgi gosterdigin bir süreç olması gerekiyor... adamin tavrı çok kesin ve net... sinrasinda seks aşamasında performansı böylelikle daha da artacak ama dik başlılık edersen belli ki kalkıp gidecek adam...
Ne yapardın? - +1 yıl
@cilginsey eger öyle biriyse önceden hiss ederim ve o biriyle yatağa girmem
- +1 yıl
@Rzazadesixeli hissedemedin veya cinsel çekimi ağır bastı ne felaket olur değil mi
- +1 yıl
@cilginsey cidden bayya kötü bir durum insan deli olur ya oral yaparak yaıvararak yolumuza devam ederiz edemezsekte görüşmeyiZ
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Yalvarmaktan pek bahsetmemistim daha ziyade yalamaktan bahsetmiştim acaba telefonun mu yanlış yazdi bilemiyorum ama biraz bunu da senaryoya katalım... diyelim herif o kadar çekici ki ne dediyse yaptın adamin yalanmadik yerini birakmadin çok emek sarf ettin ama adam da karsinda her geçen saniye daha da seksi hale geliyor artık kurdurmak üzeresin... o sırada da tabanlarini yakamaktasin adamin... herif de o en ukala ses tonuyla "iyi calistin ama. sanirim yeterli olmayacak, bunu gerçekten istediğine emin misin?" diyor yani belli ki ayaklarının altındayken biraz da yalvarman gerekecek... hormonlarını bastırıp yeter artık diyebilir misin? Yoksa bu gece bu mutlaka olmalı beni böyle bırakmasına dayanamam mi dersin? - +1 yıl
@cilginsey bu gece mutlaka olmalı
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Tek kelimeyle muazzam bir seks oldu ve senin tek seferde neredeyse hasatin çıktı hatta bayıldın zevkten ama ayildın bir de baktin ki adam aynı güçte erkekliği de yerinde, ve senin de hormonların yerine geliyor ve yavaş yavaş "bir daha" demeye başlıyor, ama sana diyor ki "prensip icabi gecede 1 kere yaparım ben ama çok istiyorsan ayaklarıma daha iyi yalvarirsan merhametimi uyandırırsan belki 1 kere daha olur" diyor ve yavaş yavaş coşkuya başlayan hormonların bir yanda gururun onurun diger yanda... sence ne yapardın? - +1 yıl
@cilginsey yorgunsan ve hormonlarım yerine geliyorsa yorgunkugum çok umrumda olmaz ama o dedigi şeyden sonra 2 ci kez cinsel birkeşme yaşanmaz gıcık bir haraket
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Ama ilkinde ne dediyse yapmışın yani iyi seks olacak diye... ve beklediğinden de iyi olmuş... yorgunluk yok zevkten bayılmışın öyle düşün... bir daha da görüşmez miydin yani - +1 yıl
@cilginsey iyide yalnız ben zevk almadım oda zevk aldı öyle ukalalıklar yapmasın
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ama yapiyor iste adam başarılısınız farkında... bırakıp gider miydin yani
- +1 yıl
@cilginsey başarılı oldugumun farkındaysa evet
- +1 yıl
@Rzazadesixeli anlamadım... evet derken? neyye evet...
bu arada benim twlefon yanlış yazmış adam ne kadar başarılı ve performanslı olduğunun farkında... ama gerçekten çok iyi... 2. yi elinin tersiyle rededer miydin? gurur yapabilir miydin o vaziyette? - +1 yıl
@cilginsey gurur yapmazdım eger iyi ve başarılı oldugumun farkındaysa
- +1 yıl
@Rzazadesixeli yalardın yani ayaklarını yalvararak...
- +1 yıl
@cilginsey evet düşününce bile çok seksi geldi
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
2. de çok iyiydi sen yine bayilacak gibi oldun... sabah uyandin... o da senin basini okşuyor boyle aferin der gibi... itaat ettigin için ödülünü vermiş gibi bakıyor... sonra da diyor ki dilinin marifetiyle ayaklarim baya bir rahatladı simdi elinin marifetini görelim, simdi kalk bir kahvaltı hazırla da kaybettiğimiz enerjiyi yerine koyalım... diyor... böyle çok sert kaba bir ifade yok ama rica da degil resmen emrediyor ama enerjiyi yerine koyup kahvaltıdan sonra 1 daha yapabilir... yine itaat eder miydin - +1 yıl
@cilginsey evet
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Erkegin sana ustun gelip yenmesi fikrinde garip bir çekicilik var sanki degil mi - +1 yıl
@cilginsey sekste evet
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Iyi de kahvaltı emretti onu da hazirladin... sadece 1 kere daha yapar umudu mu? - +1 yıl
@cilginsey kahvaltı çok ciddiye alınacak bişey degil bence yani kahvaltı hazırlarken brlki bu kahvaltıyı hazırlarsam bi dha yapar umudu drgiı sadece dün o kadar şey olmuş ona o kadar yalvarmışım dünün uysallıgı ile kahvaltı hazırlarıç
- +1 yıl
@Rzazadesixeli kahvaltıdan sonra seni bir kere daha hallediyor ve bundan böyle ilişkimiz başka bir boyut kazandı... bundan sonra benim sorumlulugum altındasın. Bundan sonra uyman gereken bazı kurallar olacak. Bazi yasaklar olacak diyor ve bunları sıralıyor. Yine kendinden son derece emin ve kararlı. Hafif sert bir ses tonuyla bundan sonra yapamayacağın veya izinsiz yapamayacağın şeyleri söylüyor birkaç yasak koyuyor...
Adam aslında çok dürüst ve gerxekten de seni düşünen biri. Yatakta olanlara rağmen egoist biri değil ama o aşamada ilişkiyi bitiremezsen bu adamin egemenliği altına girdin demektir - +1 yıl
@cilginsey mesela nasıl kurallar?
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Biraz sıkı ama manyakca kurallar degil... uymakta zorlayacaksın biraz ama seni korumak için... ama burada önemli olan kural koyma yetkisi ona gecmis olacak cunku kuralları kesin... karşı çıkabilirsin ama karşı gelemezsin... net şekilde beyaz bayrağı çekmiş olacaksın yani...
Kurallara ornek belli bir saatten sonra dışarıda olacaksan izin alacaksin... gibi... ama izin vermemek için bahane arayacak biri değil dürüst ve dengeli biri. Ama gidemezsin dedi mi olay bitecek - +1 yıl
@cilginsey hayır hayır jesinlikle hauır
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Iste bu çelişki değil mi? Ukala ama seksi bir erkekle bir defa iyi seks için her tarafını yaladin koltuk altlarından tut ayak parmak aralarını bile kuru bırakmadın, bir kere daha olsun umuduyla ayaklarının altına yalaya yalaya yalvardın yakardın... ama düzgün dürüst sorumluluk sahibi ve ayni zamanda yatakta boğa bir erkekle bir yasam geçirip her gece o zevki yasamak için bile olsa, kırk yılın başı gece çıkarken izin isteyecegin belki is değiştirmeden önce onayını almak zorunda kalacagin bir yasama hayir diyorsun... garip değil mi? - +1 yıl
@cilginsey hayır degil seks herşey degikdir sırf zevk alacagım diye dışarıya çıkarken izin almam ben sosyl bi insanım ya çok gitmek istersem de hayır derse? belki başkasıyla seks yapıp dha az zevk alırım ama başka şeykerdende zevk alarak zevki tamamlarım sırf seks zevki ugruna tüm hayatımı kanunlar içerunde geçiremem
- +1 yıl
@cilginsey bacım sen hayatı fazla sorguluyorsun
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ya yok iste os guc yok lafliyoruz
- +1 yıl
@cilginsey anladım
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ama gerçekten merak ettim... diyelim bu adam gercek hayatta öyle otoriter degil yani seni kısıtlamayacak ama seks hayati bu şekilde, yani tam bir cariye olacaksın yatakta... ilişkiye devam edip etmeme kararına seksteki bu durum ne şekilde etki eder... arti mi yazar eksi mi? ya da elinde olsa adamin seks anlayjsjnj daha standart hale getirmenin mumkun olsa bunu bu şekilde değiştirmek mi isterdin yoksa böyle iyi mi?
- +1 yıl
@cilginsey seksimizden zevk alıyirumsa seks anlayışı degişmesin kalsın ve beni kısıtlamaması da bir artı tabiki
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Kısıtlamamasi arti demeyelim senin için... neden dersen onceki senaryoda muazzam bir seks sonrasi son derece akıllı sag duyulu bir adam seni kisitlayabilecek otoritesini kurmaya kalktı diye (dışarı çıkmanı izne bagladi demiştim hatırlarsın bu kisitlamak degil sadece buna yetkisi olduğunu kabul etmendi) bu durumda doğrudan kesinlikle hayır dedin yani diger tum nitelikleri arti olan adami muazzam seks yapan adamı sirf otoritesini kabullenmemek için reddettin bu durumda seni kısıtlamamasi arti yazmaz zira bu senin için zaten ön şart, olmazsa olmaz bir şey... kisitlama ihtimali olan mükemmele yakın birini bile doğrudan reddediyorsan p arti eksi hesabına girmez... mantik olarak - +1 yıl
@cilginsey seks benim için herşey degil
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Tamam da mevzu o degil ki zaten onu anladık özgürlüğün bağımsızlığın çok çok önemli ve on sart. Bir on sart için "arti" diyemeyiz... yani sen seni kısıtlayan biriyle asla yapamam diyorsan o zaman seni kısıtlamamasi için "o da arti" dememelisin mantik olarak zira kısıtlayan erkek zaten değerlendirme disi kalacak... kisitlamamasi arti dedigin zaman kısıtlaması eksi demiş olursun ve eksi seyler başka şeylerle telafi edilebilir başka artılar onu göz ardı ettirebilir... senin için belli ki bu mumkun değil... - +1 yıl
@Rzazadesixeli
bak hoş bir senaryo daha:
sen adamı baştan aşağı dilinle yıkarken adamın telefonu çalıyor... ve sana bacaklarının arasını gösterip "sen aynen devam et" deyip telefonuna bakıyor... işiyle ilgili bir telefon ve sen tüm konsantrasyounla adamı sekse harcamak için adamın hassas yerlerini yalarken adam bir yandan da seks modundan da kopmadan ama diğer yandan da hiçbir falso vermeden işiyle ilgili görüşmesini devam ettiriyor; gayet sakin şekilde konuşuyor rakamlara filan konusuna da hakim.
ağır hakarete uğramış gibi hissedip kalkıp gider msin? bir yandan sinir olup diğer yandan telefonu bir an önce kapaması için bir kat daha agresif şekilde en dayanılmaz yerlerine mi odaklanırsın? yoksa adamın bu gücü v kontrollüğünden etkilenip bir kat daha mı saygı duyarsın - +1 yıl
@cilginsey pna fazla zevk vermedigimi düşünürüm zevk verseydim konuşma esnasında inlerdi
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Yok ya zaten telefon çaldığında sen mesela diz kapağının oradasın veya ayak tabanlarindasin... ve telefonu açıp konuşmaya devam ediyor... öncesinde de inlemekte degil adam... sana aynen devam diyor... izleyeceği bir durum yok ama bir yandan senden alabileceği zevki alıp diğer yandan isle ilgili görüşmesine devam ediyor... ama telefon çaldığında sana net şekilde "devam et" demiş...
Rekabet etmek için en hassas yerine geçip adami bozmaya mi çalışırsın, itaat mi edersin yoksa kızıp kalkıp gider misin? - +1 yıl
@cilginsey rekabet heyecan verir, rekabet ederim
- +1 yıl
@Rzazadesixeli sen adamin toplarina yaklaşınca basini tuttu... göz göze geldiniz sana sert bir bakış attı ve ayaklarini gösterdi yani ayaklarında kalmani emretti... yani anladın ki toplara ulaşsan konsantrasyonu bozulacak diye senin tabanlara inmeni emretti... itaat eder misin o zaman
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Hadi sana 1 fantesi daha... adam seni eğdi büktü doggy pozisyonuna getirdi... sonra da simdi ben içeride kendime 1 bardak portakal sıkıp içeceğim ama sen tam bu pozisyonda kımıldamadan ışık da acik vaziyette benim donmemi bekleyeceksin... döndüğümde santim kımıldamis görürsem vay haline diyip bir de çok sert şaplak atıyor... canin fena yaniyor
Ne yaparsın?
a) itaat
b) nasil bir ceza vereceğini merakindan sabit durmayıp normal yatıp beklemek
c-) çekip gitmek - +1 yıl
@cilginsey çok sinirli baktı demek korkarımve inerim ama toplarınada minicik bir dil vururum
- +1 yıl
@cilginsey çok sert mi hmm çekip gitmek buda bi canya öyle vurmak olur mu hiç
- +1 yıl
@Rzazadesixeli cariyeye itaatsizlik halinde verebileceği cezayı ima ediyor adam :) yoksa kımıldamadan duracağına emin olamamış:) popoya şaplak bazen sert de olur...
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ama şaplak atmasa çekip gitmeyeceksin... Peki böyle bir durumda ne yaparsın?
Itaat edip o vaziyette 10 dakika kımıldamadan beklemek mi yoksa bakalım ne ceza verecek merakiyla yatarak beklemek mi? - +1 yıl
@cilginsey ben bekledimten sonra seks olacaksa gitmeyeyim bari
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Seni doggy pozisyonuna neden getirmiş olabilir?
Ama pazarlık seven biri değil bekle kımıldamadan diyor - +1 yıl
@cilginsey yani doggy pozisyonuna getirdiyse seks olacak tab2 kalayım o zaman
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Diger senaryoda adam telefon görüşmesini bitirdikten sonra seni toplarina onun hayir demesine rağmen attığın dil için cezalandırıyor... ağır bir ceza, oylr bir ceza ki bir daha o yatakta haylazlik etmeye niyetlensen aklına gelecek ve cesaretin kırılacak, ayni zamanda adama olan saygın da artacak, cinsel çekiciliği de... o yatakta patronun kim oldugu konusunda kafanda en ufak şüphe kalmayacak...
Bu ceza ne olabilir...
Hadi bu defa sen düşün bir şey çıkar:) - +1 yıl
@cilginsey bana ezik muamelesi yapa bilir acılı bir seks yapabilir güzlerle o pozisyonda tuta bilir vs.
- +1 yıl
@Rzazadesixeli guzlerle o pozisyonda tutmak
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Sana cezani açıklıyor:
Madem toplarima bu kadar istahlisin Simdi bana oral seks yapacaksın ve beni bu şekilde bisaltacaksin... sonra ben senin ellerini arkadan başlayacağım ve seni öpüp oksayacagim sanki su anda yeterince kudurmamissin gibi seni daha da kudurtacagim... ama bu gece sana tatmin olmak yok sabaha kadar da zaten ellerin bağlı kalacak ki kendini de tatmin edemeyesin.. koynumda uyuyacaksın surekli de tahrik olacaksin. uslu kiz olup bu cezana razı olursan belki yarin senin için bir şeyler düşünebilirim ama bu gece senin için tahrik var tatmin yok
Nasil... soz dinler misin yoksa adami bırakır gider misin? - +1 yıl
@cilginsey çok güzel bir fantazi hayal dünyanız geniş evet itaat ederdim
- +1 yıl
@Rzazadesixeli sikilmafiysan daha yazayım iftardan sonra :)
- +1 yıl
@cilginsey hayır, kesinlikle sıkılmadım istediginiz zaman tqza bilirsiniz
- +1 yıl
@Rzazadesixeli yalniz kademe kademe daha fazla eziliyorsunuz hikayelerde :) kendinizi o durumda düşünmek sıkıntı vermiyor inşallah
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
cezayı sana bildirdi... şu anda yapman gereken senin o gece tatmin edilmeyeceğini ama maksimum tahrik edileceğini yani bir nevi işkence göreceğini bile bile adamı oral boşaltmak.
bu oral sence nasıl olur
a) bu cezanın şoku ve tatmin edilmeyeceğimi bilmem yüzünden motivasyonum kırılır çok iyi olmayabilir
b) ertesi gün seks olabilmesi için dersimi aldığımı ispat etmem gerekiyor ekstra motivasyonla elimden daha doğrusu dilimden gelenin maksimumunu veiririm (mecburen)
c) sadece affedilme istağiyle değil aynı zamanda adam benim en ufak itaatsizliğimi bile yanıma bırakmayacağını gösterip haddimi bildirdiği için bir yandan gıcık da olsam adam da aleti de gözümde büyür... artık onu öncekinden daha bile fazla arzularımve bu sebeple çok daha iyi bir oral seks olur
A. mi B mi C mi - +1 yıl
@cilginsey hayır endişelenmeyin
- +1 yıl
@cilginsey b çok iyi
- +1 yıl
@Rzazadesixeli gece boyu senin ellerin arkandan bağlı iken senle oynadı durdu... normalde hiç yapmaz senin hizmet etmeni bekler... Aslında harika şeyler yaptı ama sadece zevki işkenceye çevirmek seni kivrandirmak için... sabah kadar sürdü bu... sabah da dedi ki umarım dersini almışsındır... bu yatakta soz hakkin yok olamaz da, sana düşen kayıtsız şartsız itaat... seni halletmem için sabırsızlanıyorsun ama bu geceye kadar öyle bir sansin yok. Gece bakacağım kıvama gelmiş misin degil misin... sana tavsiyem ellerin çözüldü diye kendini bugun tatmin etme sakın... su anki gerginliğinin alsama kadar daha da artmasını istiyorum kıvam dedigim o... böylelikle haylazlik etmenin cezasını da iyice anlamış olursun... bugun gun içinde beraberiz diye sakin bana kul yutturmaya kalkma bugun kendini tatmin edersen ben anlarım 1 hafta daha dokunmam sana... diyor... sen ne dersin ne yaparsın
- +1 yıl
@cilginsey bir dakika doğru mu anladım? gece benimle beraber olacak ama kendi kendimi tatmin etmemi istemiyor öyle mi? doğru mu anladım?
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Soyle diyelim bu gece senhaylazlik ettin telefonla konuşurken pazartesi gecesi o gece sana oral yaptırdı güzelce boşaldı ama sen bunu tatmin edilmeyeceğini bile bile yaptın... üstüne ellerini bağladı ve gece boyu da seni tahrik etti kudurttu seni...
Sali sabahi dedi ki umarım dersini almışsındır istediğim kıvama geldiğini görürsem belki bu gece seni hallederim ama bunun için bugün kendini tatmin etmeyeceksin gun içinde daha da kudurup bana geleceksin o zaman ben karar vereceğim istedjgim kıvama gelip gelmedigine yani salı gecesi...
Ama söz vermiyor...
Ancak kendinle oynarsan anlarim 1 hafta dokunmam diyor - +1 yıl
@cilginsey ya kudurtmuşdursa akşama kadar dayanmam çokta mümkün degil oynarm beyük ihtimal 1 hafta boyunca kendimle oynarım
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ama iste 1 hafta sonra da olmaz ki o zaman... sana kudurtulmus olarak gun içinde ellerin de serbestken oraya dokunmama tatmin olmama cezası vermiş ya bugun çekeceksin ya da silbastan başka bir gün ya da adami bırakacaksın ve kafandan buyuk aletinden var geçmenin ne kadar zor olduğunu da biliyor ya ezdikce eziyor namussuz
- +1 yıl
@cilginsey akşama kadar o vaziyyete beklemem çok zpr bekleyemem
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Bir tarafta böyle dusundun diğer tarafta birkaç gün önce zevkten bayıldığın sonra üstüne soğuk su dökerek ayıltiip bir daha bayıltana kadar yapısı aklına gelidi... ne yaparsın ne dersin adama... - +1 yıl
@cilginsey azdırmaya çalışırım dilimi kullanırım acındırırım kendimi tatlı dil yılanı yuvasından çıkarır
- +1 yıl
@Rzazadesixeli mesela ne dersin
- +1 yıl
@cilginsey ilk önce sexy birşey giyerim sonra sanki normal bişry giymiş gibi karşısından geçerim sonra yanına oturup boynuma sarılırım yanağını öperim bir kaç defa yaparım bunu sonra ona onu özledigimi söylerim minik bir dudağına öpücük kondururum ardından cinsel bölgesini okşarım ardında aşkım hadi ama derim eger tepki vermezse çünki tepki verecegini düşünmüyorum canım hadi ama özledim seni kırılırım bak derim ve orala başlamaya çalışıtım izin verir mi?
- +1 yıl
@Rzazadesixeli ya gece baslarken ayaklarini yalamışsın adamin sonra ağız dolusu oral bosaltmissin sonra seni bağlayıp çırılçıplak sabaha kadar oynamış senle... seksi bir şey giyerek elde edebileceğin pek bir şey var gibi durmuyor bence :)
- +1 yıl
@cilginsey o zaman bir az daha sabr etecegiz çastürbasyona devam ama inlemeler yüksek sesle olsun ki oda duysun kim bilir belki bi haraketıenme olur buda bir umut olur
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
ama işkencenin büyüğü gece olandı... seni tüm gece tahrik ederek kudurttu. ve bunun böyle olacağını da bile bile adamı oral boşalttın. O aşamada "ben buna dayanamam" deyip herifi emmekten geri durmadın, ellerini de verdin bağlasın diye... büyük işkenceyi de geçirdin şimdi ondan uzakta 12 saat geçireceksin o kadar adam yola geldiğinden emin olmak istiyor yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğinde su koyvermek değil mi bu? o geceki işkence de boşa gidecek bu durumda - +1 yıl
@cilginsey itide o gece beni kudurtmuş orgasm olmadan nasıl mantıklı düşüne bilirim o gece yaptım ama o zaman kidurmamıştım ondan sonra kudurttuysa o haıde nasıl 12 ssat bekleye vilirim bekleyemem mast yaparım mutlalak neyse ne ben yinede mast yaparım ihtiyaç...
- +1 yıl
@cilginsey kudurmuş bir vaziyyetdeyim orgasm olmadan nasıl mantıklı düşüne bilirim ne yaptımsa yaptıktan sonra kudurtuldum ve mutlak mast yaparım yapmam gerek 12 saat o vaziyyetde beklemem mümkün degil pek
- +1 yıl
@cilginsey bunu ne adlandıra biliriz bilmiyorum ne adlandırıyorsak adlandıralım ben yinede mast yaaprım
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
ama o cezanı sana söylerken de masada oturmuyordunuz... yarım saattir bacaklarını ayak parmak aralarını filan yalamıştın :)
neyse searyoyu biraz değiştirelim... varsayalım ertesi gün öyle ayrılmanıza filan gerek yok ve adam senin ellerini çözmedi... akşama kadar bu kudurtma oyunu devam edecek dedi... "uzak dur benden" veya "ellerimi çöz" cünleleri ayrılık anlamına gelecek...
akşama kadar devam edecek; llerin bağlı arkadan çırılçıplaksın... yarım saatte bir sana 5 dakika sataşıyor oranı buranı elliyor... dayanabilip dayanamayacağınla da ilgili değil... ne yaparsın ne dersin adama - +1 yıl
@cilginsey eger bir şey diyeceksem itiraz edrdim ama birşey demem inlerim yalvarırım
- +1 yıl
@Rzazadesixeli
Biraz anlat yapacaklarını söyleyeceklerini... varsay o durumdasın... adamin da herseyi meydanda yunan heykeli gibi karsinda ama sana da bazen sert bazen de bak gördün mü der gibi alaycı alaycı bakıyor... sen anlat yapacaklarını... ellerin arkadan bağlı ve ciplaksin - +1 yıl
@cilginsey çok açık yazsam rahatsız olur musin?(ben küfür severim de)
- +1 yıl
@Rzazadesixeli yok olmam ama bu adama küfür edilmez herhalde degil mi?
- +1 yıl
@cilginsey hayır adama degil bekle yazıyorum
- +1 yıl
@Rzazadesixeli istersen ekle özelden yaz
- +1 yıl
@cilginsey çırılçıplagım ve ellerim arkadan bağlı beni kudurtması için amımla oynaması gerek ilk önce kabak gibi açılan amıma tükürür bundan zevk alırım ve sikini amıma sürtmeye başkar bu sırada ben ahh ığm ahğ kocacım sik beni ha sik bak sulandım lütfen ağlıyor amım hadi sok onu fahişenin çiçeğine derim
- +1 yıl
@cilginsey bu dedigime kıkırdar farz edelim sonra klitoristin yarattığı etkiyi zaten bikiyorsindur onunla oynamağa başladığı xaman zaten ben bitmişimdir on ayalvarırım ahhhğğğ kocacım hadi lütfün sik beni kocacəm hadi doyur amımı sik nolur sik orospunu doyur işte aç amım istiyor sikini derim ve daha daha dah fazla yalvarşrım taki klitorismle oynamayı bırakana kadar sonra memelerime geçer memelerime geçersede sadece mırıltılar çıkarır kısık kısık inlerim ve amım aç kalır
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne