Üniversite sıra dışı bir hayal kırıklığı özellikle erkeklerin sığlığı aklımı başımdan aldı.

üniversiteye gittiğim zaman ne yazıkki karşılaştığım erkeklerde bi üniverstede kızlar aileden de uzaktaysa ooh her gece alem prezervatifleri hazırla durumu var. yani tepemizde açmış bacaklarmızı bekliyormuşuz gibi bekliyorlar. zaten toplum ana baba baskı tavan hadi bide üstüne bunlar iki çift laf etmeye gidiyosun öpüşmek sevişmek yiğişmek (o da nesi hacı! ) hayır diyorum yap kızım kurtul sonrada tüm erkekleri elden geçir bekledikçe hem soyutlaşmya hem de yalnız ama namuslu kalmaya devam ediyorum. hayırdır da ben neyi bekliyorum acaba beyfendi beni bekliyo mu (burada bolca küfür ettim şahsen bilmiyorum yazıyı yayınlamayabilirler de güzel güzel yazmışım araya gitmesin şimdi )hayır illa böyle psikopat mı olmak lazım? yani sonuçta cinselliği yaşayıpta ıyy Allah kahretsin bu ne ya lanet olsun bir daha da yaparsam demiyor. demekki iyi birşey ama tabi benim anneminde bunda etkisi var kadın dedi ki merve öldüm acıdan tabi ki acıyor ne sandın falan oh bide onun korkusu ama yeterli alkolle o korkuda gider de... Kısaca bana böyle kaygılarınız oldu mu iki taraf ta kendi endişelerini bu konuyla ilgili düşüncelerini yazasın soru falan diil bu. ben sizinle aynı pencerede miyim onu merak ediyorum yalnızca
Üniversite sıra dışı bir hayal kırıklığı özellikle erkeklerin sığlığı aklımı başımdan aldı.