Sevgilimden değer göremiyorum peki kim hatalı?

Ben 21 yaşında bir kızım. 2 yıllık bir birlikteliğim var-dı. Karşımdaki kişi çok anlayışlı, fedakar, sadık, dürüst vs bir insan fakat bu duruma gelene dek çok çaba verdik. İlişkinin başında yalanlar da söyledi, sadakatsizlikler de yaptı ve ayrıldım 5 ay sonra kendisi geldi tekrar barıştık. Herşey daha iyi gidiyordu. Ama şu son 2 aya kadar. Çalıştığı yeri sevmediği için işinden ayrıldı. Başka bir işe geçiş yaptı ama yeni işiyle ilgili tereddütleri vardı. Ben bu süreçte 2. Plana atıldım. Niye? Diye sordukça, sabret anlayış göster diyodu o kadar. Bu zamana dek hesapları ödemek dışında hiç bir hediyesi olmadı bana (ben öğrenciyim o çalışan) ben de hiç sorun etmedim ona yansıtmadım. Şiirler yazardı eskiden jestler yapardı hepsi bitti. Maddi bir beklentim hiç olmadı. Ama suistimal edildiğimi düşünüyorum. Sevgililer günü öncesi 13 şubatta kavga ettk hakettiğim değeri göremiyorum dedim hakettiğini mi bilmek istiyosun dedi ve bana hareket çekti, hakettiğinden fazlasını görüyosun zaten dedi. Ve 14 şubatta fırsat yaratıp özür bile dilemedi hediyeleşmedik de zaten buluşmadık da. 1 ay öncesinde de kavga ettik olmuyo artık deyip beni eve kadar bırakırdı otobüs durağında bırakıp gitti ertesi gün pişmanım diye aradı. Birçok insan tarafından fazlasıyla beğenilen, eğitimli bir kızım. O da bunun farkında. Tek beklentimse el üstünde tutulmak. Her bayanın hakettiği gibi. Seviyoruz birbirimizi o çok belli. Ama saygısızlıklar var. Buluşcakken arkadaşıma uğramam gerekti deyip 2 saat gecikiyo artık mesela. Ben hazırlanmış şekilde evde bekliyorum eve zor durumda kalıyorum. Bugün bana "bugün ayrılalım 1 yıl sonra dilersen dönersin. Ben hala sen varmışsın gibi yaşıcam. Fotoğraflarımızı sosyal medyadan silmicem. sende bendeki yerini görürsün hem" Dedi bende 1 yıl değil temelli gidiyorum dedim. Bu kadar. Ben mi anlayışsızım acaba o mu değişmiş. Son 2 aydır başka biri yine sadık seviyo ama eski değerimi göremiyorum. Dediğimde sabret vs diyo o kadar. Sürekli kamufle edemem ki. Ordan görünen durum ne? 
Sevgilimden değer göremiyorum peki kim hatalı?