cunku bu yönde cok sıkayet duydum kendımdede gördum bazı sampuanlar tüy artmasına sebep oluyomuş örn:elidor
bunun gerçekten sebebi şampuan olabilir mi ?
ve bana önericiğeniz böyle durumlara yol açamayacak güzel bir marka sampuan varmı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçinde sodyum sülfat bulunan şampuanları almamanızı öneririm (Ki şampuan reyonunda teker teker baktım hepsinin içinde vardı) Bu madde deterjan ve diğer temizlik maddelerinin içinde de var,hani bizler "Şampuan ne kadar köpürürse okadar iyi" diyoruzya böyle köpürmesine neden olan madde o.Bitkisel şampuan kullanmanızı tavsiye ederim.
bu elidor cok dandık bı sampuan sanırım madem reyonları gezdın bana önerebılıcegın bı sampuan var mı ?
ya zaten bu marketten aldıgımız sampuanlar aslında hiç doğal değil ve dolayısıyla sağlıklıda değil kıl artar mı bilmem ama içerdiği maddeler yüzünden bize zarar verdiği kesin
bana önerebılıcegın bı sampuan var mı ?
Bütün kimyasal ürünlerin yan etkisi vardır.burada sorman gereken ne kadar ya da ne gibi yan etkisi vardır , eğer doğru saç tipine göre ürün seçersen yan etkisi yararından kat kat az olacaktır ve seni etkilemeyecektir.
ama benım kız arkadasımın sacı dökuluyodu gıttı sac köklerini güçlendırıcı sampuanını aldı elıdorun onun banyo yaptıgı ıcın kolundakı tüylerede etkılemıs onlarda daha fazla cıkmaya baslamıs bana bunu bızzat o söyledi... benım anlatmak ıstedıgım sacla ılgılı degıl saçımıza aldıgım sampuanın özellıklerı ne bılım guclendırmesı parlaklık vermesı ne bılım yumusatması falan dıyer yerlerımızdekı tuylerede etkı yapıyo mu bu bunu soruyorum ?
Çok fazla etkileneceğini sanmam sonuçta o bölgenin genetik özellikleri farklı.
Kerastase marka şampuanı kullan. Her şaça göre üretiyorlar. Pahalıdır ve sadece kaliteli kuaförlerde satılır. Fakat saçını seviyorsan kesinlikle git ordakilere danış kendi saçına en uygun olanını al ve kullan derim.
Cevap
3Cevap
Istemedigin yerde cikar bu kil, istedigin yerdekiler de dokulur. Oyle abuk bir mesele iste. Sampuanin etkisi vardir diye tahmin ediyorum, yapi benzer neticede. Sampuanla yikamamaya calis vucudunu.
içinde paraben ve dımetıchıon maddelerı bulunuyorsa yan etkı yapabılır
ersağ kremlı sampuan... yada aktarda satılan sarımsak özlü yada ısırgan otlu sampuanlardan kullanabılırsın eger kullandıgın sampuanların saclarını sertlestırdıgını düşünürsen saç kremi kullanmanı tavsıye ederım .. şampuan olarak ben fiyto kullanıyorum mecıdefendının de ıyı oldugunu duymustum
sampunı direk kafana dökme eline al sıvı sabun gibi eline yay ondan sonra saçına sür direk döktüğün bölge ki bu genelde kafanın en üstü oluyor zaman içinde kelliğe sebep olabilir
saygılar
İçinde kimyasal olan her şeyin yan etkisi vardır. Elinizden geldiğince doğal ürünler kullanın.
herkesin cilt yapısı farklı .olma ihtimali vardır bence..
şaçlarım bi ara siyah olmak üzereydiki bıraktım gine sarıya yakın oldu sonuç:mutluyum :)DD
ya mesela karnımızda falan sarı sarı kucuk tuyler oluyo ama bu sampuanları kullandım benımde basımı geldı ordakı sarı tuyler bıldıgın sıyah oldu uzadı falan saçıma bakım yaparken tüylerımede bakım yapıyo :D cunku sampuan olarakda kullanıyoruz...
:D:D:D:D: bazıları nı kullanma clear bende öyle bir sorun yok ya benim kollarımda hiç kıl yok ama sakalım var sence ndendir bu
ya benım demek ıstedıgım su bazı şampuanların ustunde guclendırır falan yazıyo ya...
sımdı bız bunla yıkanıyoruz karnımızda falan tüylerede geliyo anlatabılıyomuyum ordaki tüyleride canlandırıyo daha uzuyo falan.. sarıydı tüyler siyhlasmaya basladı mesela
bence var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar