onun icin cok önemli oldugunu varsaydigimiz bir konuda sen neyse dediginde onun bu konuyu zaten önemsemedigine kanaat getirdiginden senin de takmadigini söylemis gibi oluyorsun. ben o durumlarda kafayi yiyorum mesela:)
020 Yorumla- +1 yıl
ha siz tam beraber degilsiniz yani?
senin sorununla ilgili konusurken dediysen, bu ona tam olarak güvenmedigin izlenimini yaratabilir. bu onda, kendi sorunlarini kendine saklayan bir insan baska bir yerde baska bir destek bulabilir ve ona baglanabilir, duygusuda yaratabilir. kendisini yetersiz gibi hisedebilir. erkekte gizem iyi olabiliyor ama kadinda aynisini söyleyemem bir erkek olarak!
ama bu dediklerim genelleme tabi. senin durumundaki olayda onda kalici bir hasar olustugunu sanmam. anlasilan daha yenisiniz. erkekler öyle hemen baska birini bulmaz, bulamaz. benc bir mesaj at ve yokla. o konu tekrar acilacak olursa ya anlat ya da o konunun seni cok üzdügünü o yüzden simdi degil de ileride anlatabilecegini söyle.. bunun iliskinizi tatsizlastirmasini istemediginden zamana ihtiyacin oldugunu da söyle. - +1 yıl
e birazda onun kisiligine tecrübelerine anlayisina bagli bir durum. belki gercekten isi vardir ve üsteleyememistir ama enin birdaha yazmani bekliyordur. simdi se neyse dedin ya. basindan savmis gibi oldun. ama o emin degildir savip savmadigindan ve bekliyordur. veya veya senin anlatmak istemedigin o konuda sana anlayisli olabilmek adina senin istedigin mesafeyi korumustur. seni rahatsiz etmemek icin yazmiyordur. ama trip atacagini sanmiyorum. atarsa bile bu senin icin iyi olur. cünkü icini kemiren bu sorunun cevabini bulmus olursun. yani zaten daha basindasiniz ve seni o anlatmadigin konu yüzünden reddeder gibi bir tavir takiniyorsa zaten az cok seni tasiyamiyor demektir. bende onun buna degip demedigini bir daha düsün derim.
- +1 yıl
evet değip degmedğini bilmem için yazıpta yoklamam lazım. ben gene içten davranayım. valla bazılarına trip geliyormuş bu sözcük yani ondan hoşlandıgımı da düşünebilir basından savdıgımıda.. ama başlarda oldugumuzdan bence savdığımı anladı. bakacaz artık hep sanal yüzünden bunlar millet herşeyi konusuyor işte neyse diyen kız ilgisiz gibi yazılar yazıyorlar adam da alınıyor tabii
- +1 yıl
anliyorum. evet bence de icten ol. seffaflik ve samimiyet seni herzaman daha hizli yapar ve daha ileriye tasir. yani o sözden bende hoslanmiyorum ama burada hayli gecmisi olan iliskilerde nahos bir durum yaratir anlaminda söylemistim. yani o kadar deger veriyorusn, seviyorsun, bunca senedir berabersiniz ve karsindaki neyse ile gecistiriyor.. yani bu biraz üzüyor insani. cünkü sana güvenmesini herseyini anlatmasini beklerdin sonucta. ama dedim ya sizinkisi o Kadar karisik degil. rahat ol yani bir konus.
- +1 yıl
yok ya sen cok kafani karistiriyorsun. cok ince bir konu degil bu. sende sadece su siralar biraz güvensizlik var gibi. o yüzden sanki biraz kendin kuruluyorsun gibi geldi bana. rahat ol ya. yani bilncli olarak soguk davraniyor olabilir. hem öyle olsa bile henüz hicbirsey icin gec degil. baktin o sebepten dolayi trip atacak sende bir adim Ileri git ve onu bir sekilde kiskirtip tartismanin icine cek. ama seviyeli. yalniz biraz sinirsel olarak tahrik et onu. mesela inanmiyorum sana bunun icin mi kalkip bana hava atiyorsun, bende seni anlaysili sanmistim falan de. sonra belalti vurmada onu konusmanin icine dola.. sonra olayin havasi cikacaktir ve bir sekilde kendinizi tekrar konusur olarak bulursunuz. sonrasi artik sana kalmis. kadinlar daha iyi biliyor bunlari. ben ne anlatiyorum ki Burda:D
- +1 yıl
hah iste Dogru karar almaya basladin sayilir. Taktik, Trip, Modaya uyma.. bunlarin ardinda hep karsi tarafi kullanmak yatiyor. yani dürüstlük pahali oldugu icin harcayamacak insanlar var. ban böyle birsey oldugunda hemen o kisiden soguyorum zaten. yani bisey cikmaz ordan. zaten cocukca birsey. ciddi bir iliskide gereksiz ve anlami yok. e neden yapiliyor o zaman. bence o insan kendine güvenemiyor ve kacis icin hep bir acik kapi tutmak istiyor. ve bu yüzden trip atiyor. tabi cok özel durumlar yoksa!
- +1 yıl
hayal kirikligina mi ugramis? onun travmasini atlatmak tabi ki güc. anlayisli olman güzel birsey. korkularindan dolayi sana öyle davraniyyor olmasini ayirt etmeni takdir ettim. dedigin sey dünyanin heryerinde oluyor ama. yalniz bizimkiler biaz daha yogun. hak veriyorum. cehalet en büyük sorun. neden genelde bizim insanimiz hemen güvenini kaybediyor ve oldugundan farkli davranmaya calisiyor biliyormusun. cünkü Devlet halkini sindirmis. karar almayi unutturmus. sadece alinan kararlara uymayi belleklerine islemis. eski programi da silmis. o yüzdendir ki günümüzde insanlarimiz koyun gibi olmuslar. kisiliklerini kaybetmisler. korkularindan ne yapacagini sasirip siddete basvurmalarinin sebebi de bu sanki. sen ona karsi Yapici ol. onun icinde bulundugu durumu ona Tarif et ve onu anladigini ve hala istedigini hissetir. yerinde degilse gururun insana cok zarar verdigini senin de gururundan vazgecip bunlari ona anlatmaya karar verdigini örnek ver mesela.
- +1 yıl
cok tessekür ederim. icimde birikenler hayatimdan gecen güzel insanlarin birikinitileri olsa gerek.
mücadele zaten hayatin anlami. yine begendim. mutlaka daha iyileri de daha kötüleri de vardir. ama anlamsiz bir yarista daha iyiyi bulmak ne diye ki. bir ödülü falan da yok. en büyük ödül zaten yasamak! hem elindekinin kiymetini bilmedikten sonra daha iyisini bulmussun neye yarar. elindekini en iyi yapmak bir mücadele zaten. yani hayatin ta kendisi, yapamazsan da kendini suclama. dedigin Dogru Hayat bir cift insandan ibaret degil. mutlaka ki daha coook güzel insanlar var. ama insan kaybedince anlasilamayinca cok üzülüyor küsüyor yalnizlasiyor.
neyse keyiflenelim biraz. bence o da tüm bublarin biraz farkindadir. ben taa buradan anladiysam o karsinizdayken hayli hayli anlar;) - +1 yıl
farkinda misiniz ikimiz de son sözlerimiz de neyse yi kullandik:)
benim kullanma amacim sizi fazla SIKMIS olabilecegimi düsünüp sizi daha fazla sikmak istemedigimden dolayi idi. (SiKILDIGINIZI, Nezaket icabi söylememis olabileceginizi düsünüyor insan)
ama bilmiyorum size de öyle mi yansidi?
sizin neysenizi de sizden SIKILDIGIMI düsünmüs olmanizdan söylediginizi düsündüm.
anlatabiliyormuyum?
yani en basinda da bunu anltamak istedim zaten. biraz karisik oldu ama:)
En İyi Cevaplar
+1 yıl@Sigyy erkek arkadaşın Türk mü, bu yüzden mi Türk erkeklerinden soğudun
00 Yorumla
Her yöne çekilir..
Çoğunlukla "zurriyetniskm" cümlesine es değerdir..
Zira uzun kelamlarıma karşın "neyse" ile karşılaşınca bunu hissediyorum.10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Erkeğin saçmalama demesiyle, kızın neyse demesi ölümüne kapışır.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yıl30 YorumlaKonuşmanın gidişhatına göre değişir. Belki işi var o anda konuyu daha fazla uzatmak istemiyor veya konuyu geçiştirmeye çalışıyor olabilir. Ancak dediğim gibi konuşmanın ne olduğu ile alakalıdır.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl40 Yorumla
+1 yıl"Neyse" kelimesi o anki konuya göre değişir. Mesela sen bir derdini anlatırsın, karşındaki insan farklı konudan bahsetmeye çalışır sen "Neyse yaa sonra konuşuruz" gibisinden kırıldığını, anlatmaktan vazgeçtiğini göstermiş söylemiş olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana geçen gün dendi hala aklmda o mesaj. daha da bişey yazmadım da yazmıyorum da. neyse = "olayı merak etmiştim ama anlat diye ısrar etmicem çünkü senin konuşmana tahammülüm yok lütfen sus artık bb" anlamına gleiyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgidip tekrar hangi konuda konusurken neyse dediysen onu anlattır. sonra o yazmasa bile yaz uzun konuş ve ilgi göster. neyseyi unutana kadar böyle davranmalsın :D
Şiddete karşıyım ama Trip atan neyse peki tamam gibi şeyleri ağzına sürekli dolayan kızlara kürekle ağzının ustune küçük dokunuşlar yapasım geliyor arada
10 YorumlaKafasını masanın sivri kenarına vurasım geliyo okadar :D
114 Yorumla- +1 yıl
Başka hiç bir millette trip kavramı yok. Ve kıskançlık böle değil. Bu güzel bize göre ÇÜNKÜ NAMUSUMUZ DİYORUZ. ÖZGECANI KARDEŞİMİZ SAYIYORUZ ya da ALMANYADAKİ TÜRK KIZINI HATIRLA fark çok millet olarak ve biz gurur duyuyoruz bununla :) . Tabi yabancıysan çok zor alışman uğraşma hiç bnce türkle
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse görüşürüz demek gayet normal bende söylerim genelde yani ilginç gelmez
00 Yorumla aşağıda yorumcu arkadaşlar gereken cevabı vermişler.. hepsi ayrı ayrı doğru ve birbirinden güzel :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neyse ve ne alaka sözü sadece cahil savunmasidir. Böyle diyen kizlar caresizdir. Neyse sözcugu daima baglayici bir olumlulukla baglanmaldir.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Hmm.. peki, tamam, gibi triplerin de geleceğinin habercisi demektir ki ferdi tayfur dinlerken bile bu hislere kapılmıyorum.
00 Yorumlaoooo hoşgeldin:)"tmm görüşürüz"deseydin yanlış anlaşılmayabilirdi.
04 Yorumla
+1 yılneyse demek ziklemez gibi bence ya da görüşürüz belki gibi işte küfür etsen daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
türk değil misin orayı anlamadım?
- +1 yıl
anladım kelimeler biraz kayıyor yazarken belli
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok doğru.. sıradanlık oluşturan sözler.. hadi neyse görüşürüz diyeceğine; canım benim şu işim var tamam mı vs gibi cümleler kursa bnce daha iyi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. 10 Yorumlao kelimeyi ananın karnındayken mi öğretiyorlar Allahsızın kızı diyesim gelir hep
20 Yorumlaneyse peki tamam iyenlere gıcık oluyorum yaa umursamaz gibi.
04 Yorumla
+1 yılTrip Başlangıcı hadi neyseyi geçtim.
Şu peki diyen yok mu uçasım geliyor.14 Yorumla- +1 yıl
Hoşlanıyor demez :D
Naza çekiyor aslında bir Tür. - +1 yıl
E bir zahmet.
+1 yılNesyse demesi önemli değilde "peki" deyince çıldırıyorum 6 kişiyi öldürüp kafama sıkıp intihar edesim geliyo
10 Yorumlakız erkek olsun umursamaz olduğunu gösteriyor bana. neyse deyen bir insana çok fazla fikir sunmam
112 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey derdim de neyse... ( soran sizle bir alakası yok bana neyse diyip trip atan kadınla ilgili görüşüm)
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiz kadınların bu triplerinden bıktık... İyi bakalım neyse, öyle değil bence ama neyse, ne demek istediğini anladım neyse, şimdi bir şey derdim de neyse, bişi söylicem yok ama kalsın neyse...
Bu şekilde trip olarak kullanan kadın çok iticidir ben öyle düşünüyorum...
Tatlılık olsun diye yapılmayan tüm neyselerden nefret ediyorum. Birşey söylenecekse adam akıllı söyleyin o ta bo*ka neyse...
Cevap sahibi+1 yılaçıklamamı anlamamışsın Türkiye de bu şekilde trip atan kadınları tanısan bizle aynı fikirde olurdun ;) yanlış anlaşılma senle sevgilin arasında olmuş açıklamanı yapman yeterli gelmeli...
Cevap sahibi+1 yılBence sen bu çıkarımları yapman neyseden beter sen triplere bindin şimdiden :) söylemiyormu ilişkilerini yani senin yaşına bakarak onun yaşını tahmin ediyorum da normal bir durum çok kızla görüşmesi bence...
Cevap sahibi+1 yılBence bunu bir sürü yolla öğrenebilir emin olmadan bu kanıya varmamalısın arkadaşlarından filmlerden skeçlerden bir sürü yolla öğrenir...
Cevap sahibi+1 yılSenin bileceğin iş... Türkiyedeki erkekler olarak toplu halde yas tutacağımızı sanmıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSüre verip vermemen konusuna senin bileceğin iş dedim olayları aranızdakileri senin kadar kimse bilemez... ama sen sabahtan saçma sapan yorumlar yapıyorsun benim trip attığımı sanıyorsun sen kimsin ki ben sana trip atayım? bu da nerden çıktı? seni neden bu kadar önemseyeyim ki? kendi kendine saçma sapan çıkarımlar yapıyorsun yok geçmişi çok bilmem neymişte ben bunu burdan anladım sen bir kere o kafanı değiş kafanı... Sen soru sordun ben görüşümü yaptım seni suçlamadım yorumlarımda en son yazdığımı anlamayacak kadar akıllısın sen zaten! bir daha 5 para etmez gibi bir laf kullanırsan sana 5 para etmeyenlerin kullandığı ama senin hakettiğin kelimeler kullanacağım... yeterince seviliyoruz ayrıca sen yaptığın kezbanlık yüzünden buraya soru yazıyorsun bizi değil düştüğün durumu düşün evet bunlar senin kişiliğine yorumlarım pardon kişiliksizliğine... türkiyede bir laf var bilmiyorsan öğrenirsin " i*tin duası kabul olsa gökten kemik yağardı."
şimdi sktrp gidebilirsin... Artık kale alınmayacaksın...
Cevap sahibi+1 yılKadınlığına laf edemem bütün kadınları içine dahil etmek bana göre değil ama sen kişiliksiz karaktersiz 5 para etmeyen bir insan müsvettesisin...
Cevap sahibi+1 yılcevaplarımda senin 5 para etmediğini söyledim sende bunu az önce kendi cevabınla teyit ettin çekilebilirsin...
Cevap sahibi+1 yılbaşımı senin çuval gibi olmuş hiç bir yerine geçirmem ne ruhuna nede...
Cevap sahibi+1 yılonun başınıda geçirmem!
+1 yılNeyse kelimesi bahsi geçen konu veya cümleye bir boşvermislik katıyor...
00 Yorumla
+1 yılNeyse nin bu kadar manidar olduğunu düşünemezdim ya neyse :/
00 Yorumla
+1 yılkarşı taraf için genelde sinir bozucu olarak algılanır
02 Yorumla- +1 yıl
ufak tefek şeyler ya bunlar. gönlünü alırsın o kadar da abatılacak bir durum yok yani
Neyse gorusuruz bizim tarafimizdan, konusasi yok muhabbet sarmadi fikri olusturur. Neyse gorusuruz yerine pekala gorusuruz:) demen daha hos olabilir
00 Yorumla
+1 yılo anki muhabbete bağlı sohbetin ortasında öyle yazarsan tınlamıyorum seni msjı verirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
deli olmuştur hele bide senden hoşlanan ya da seni seven biriyse
- +1 yıl
evet atta morali bozulduysa düzelsin
Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Muhabbet Ederken Birden Bende Yaziyorum Hadi neyse Gorusurz flan Kufur etseydin Bari Diyolar Ole heralde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende neyse boşver neyse grş neyse falan fistan derim merak ettim cevapları :D
00 Yorumlaher neyse min açıklaması sen bekle ağzına sıçmazsam ne olayımdır
00 Yorumla
+1 yılKulağa hoş gelmiyor sanırım karşı tarafta.
Baştan savar gibi algilaniyor olmalı00 Yorumla
+1 yılneyse , peki , hmm , tamam , oldu.. bu kelimeler tek başına kullanılırsa sevmiyorum..
16 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle.. söylediğim bir şey hoşuna gitmemiş olabilir söyle açık bir şekilde düzelteyim ortada düzeltilecek bir durum varsa..
- +1 yıl
yani ben söylenmemesi gereken bir şey söylemişimdir o da bana bu kelimelerle hatamı anlatmaya çalışıyordur muhtemelen..
- +1 yıl
hata olmuş bence..
+1 yılNeyse veya peki yazan kıza hemen şunu yazıyoruz
ergen triplerini bırakırmısın tatlım ya?00 Yorumla"neyse" demesi "aynen" ile aynı şey bana göre :D muhabbet bitirici hareketler bunlar
00 YorumlaBeni peki kelimesi deli ediyor yumruk delisi edesim geliyor. 😄😄
00 Yorumla
+1 yılkız arkadasım olunca nasıl hissedigimi söylucem sana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrip mirip değil o bizzat benim kullandığım kelimeler. Bu benim trip attığımı göstermez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Ağzına kürekle vururdum.
02 Yorumlagülücük atmadığı her cümleyi trib sayarım ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonca konuşulan şeyi sanki umursamamışta bir by by diyip gitmiş gibi oluyor öyle diyince.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hep böyle derim ya trip miymis bu
00 YorumlaNeyse , Peki filan benden uzak kalsın lütfen
03 Yorumla
+1 yılTaam ziktir gitcesine bir cumle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılagzını burnunu kırasım gelıyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
lafı gecıstırmek ıcın dıyosa gene bıtane daha patlatırım :D
Aynen, demesinde ne derse desin.
00 YorumlaÖnceki dediklerimi pek umursamamış gibi..
10 Yorumla
+1 yılOnu iplemedigini düşünür ne düşüncek başka. :D
00 YorumlaÇok gıcık biri olduğunu düşünür
01 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir mesele değil. Düşünmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılNeyse diyorum bende sana dediğim gibi neyse :))
00 YorumlaSinir bozucu bir laf.
00 Yorumla
+1 yılİşin gücün rast gelsin demek
bana göre.00 YorumlaKisacasi neyse * et
10 Yorumla
+1 yılbirsey saklamıs gibi oluyor :(
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİplemedi beni derim içimden.
03 Yorumla- +1 yıl
Trip cümlesi:sjgdkshdk
+1 yılKirici bir kufur etmissin
00 Yorumlaümitlendirmişsin
05 Yorumla
+1 yılDemiyeydin iyiydi
00 Yorumla
+1 yıloff neyse ya.
00 Yorumla
+1 yılTrip cumlesi
01 YorumlaKocaman bi' TRİP o