Arkadaşlar lütfen gerçekten yardıma ihtiyacım var bağlama büyüsü yaptırdınız mı hiç ve bana önere bileceğiniz birileri var mı
Cevabın nedir?
Ya kızım ne büyüsü? Seni sevmeyen bir adamı zorla yanında tutmak için iksir mi istiyorsun? Peki büyü geçince ne olacak? Sen zannediyor musun ki bu büyü bir ömür boyu devam eder? Saçma sapan konuşmayın, neyin kafasını yaşıyorsun? Sen onu kendine bağlamak istiyorsan önce kendini bir değiştir o kafanın içini bir değiştir ki adam değişiklikten büyülensin, yalandan okunmuş üç beş kağıt parçasına kendini kaptırma. Adam sendeki değişikliği görüp bağlanıp büyülensin. Birde lafa gelince müslümanız elhamdüllillah, dersiniz. Büyü 3. en büyük günahlardan biridir. Ayrıca bu durum ortaya çıkarsa hukuki cezasıda 6 aydan 1 yıla kadar hapiside boylamak cabası. Aklına başına devşir. Kendine çeki düzen ver adam o şekilde sana tutulsun. Ama Allah ıslah etsin.
316 Yorumla
Boğa+1 yıl@Şermin99 özelden dönermısın
Akrep+1 yıl@Şermin99 bana da ulaşır mısınız
Akrep+1 yıl@Şermin99 bana ulaşır mısınız
Başak+1 yıl@Şermin99 banada yazarmısın lütfen işe yaradımı
Yay+1 yıl@Şermin99 Bana yazar mısın yazamıyom sana ben
Boğa+1 yıl@Şermin99 yardimci olur musun
En İyi Cevaplar
+1 yılBu gerizekali gereksiz pis isleriniz yuzunden kac aile yikildi? Milleti onlarin istegi olmadan kendinize baglamaya cakisip durmanin herkesin kendi ailesi istek ve iradesi var. Sen git kendini bir okut byyu muyuden once.
111 Yorumla
Soran+1 yılBen kurulu bir yuvayı dağıtmak için bunu istemedim lütfen dikkatli konuş zor durumda kaldım çok yol aradım olmadı bende buna başvurmak zorunda kaldım böyle bir etiketleme yapamazsın
Balık+1 yılHer turlu buyuyu kullanacagin kisinin hic mi istekleri plan hayalleri aile yok? Sen bunu baskasina yapma hakkina sahip degilsin!
Soran+1 yılBunu yaptıracağım kişi de benimle oynayıp beni ortada bırakma hakkına sahip değil
Balık+1 yılOynatmasaydin. Cok dert ettiysen resmi yollardan hallet.
Soran+1 yılresmi yoldan kastın nedir. Sevdiysek oynasın mı dedik
Balık+1 yılHer sevdigine seviyorum diyene inanip guvenip kendini oyantip sonra hepsinede buyu mu yaptormayi planliyosun?
Soran+1 yılTabiki hayır ben birşeyleri üsteleyen biri değilim ama farklı durumlar var anlayamazsın
Balık+1 yılNeyi hakediyosaniz onu yasayin diyorum sadece.
Kova+1 yılYaptirdin mi buldun mu birini ise yaradimi? Bende istiyorum cunku? Acil cevapla
Galiba çok paran ama az aklın var ki , bunları yaptığını söyleyen hokkabazlara itikat ediyorsun , bilinç ve insanca usuller ile yapamayacağın şeyleri " bıyık " altından hokus pokus ile halletmeye çalışıyorsun...
Yok öyle yeteneği olan özel allah güçleri ile bezenmiş biri yeryüzünde , sonucu yine hüsran olur böyle densiz işlerin de daha fazla bunalıma girersin30 Yorumla
Ahiretini sıkıntıya sokacak bir işi satın almak hiç akıl işimi kardeşim?
Dua Edersin Allah sana ya nasip eder ya etmez etmiyorsa vardır bir hayır sakın böyle şeylere bulaşma derim şeytanın tuzağına düşme10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
+1 yılmedyum ali gürses beye danışabilirsiniz bizim ailecek çok kez görüştüğümüz bir medyum hoca. özellikle vefk konusunda başarılı hatta yurtdışından bile bir sürü insana yardım ettiğini biliyorum. ne gibi bir probleminiz var bilemiyorum ama ali hoca çok başarılı bir hoca bu konuda. bugüne kadar çok kişiyle çalıştım ilk kez bu derece düzgün iş yapan birini gördüm. medyumali. com internet sitesinde iletişim bilgileri yazıyor eğer ekstra bir sorun olursa bana mesaj atabilirsin müsait olunca kendi deneyimlerimi yazarım özel bir konu olduğu için burada açık şekilde yazmak istemiyorum
02 Yorumla
Boğa1 yılDeneyiminiz nedir
+1 yılYardıma ihtiyacın varsa Allahtan iste.
Ne çirkin ve lanetlenmiş bir şey yapıyorsun.
Büyü Allaha karşı gelmek şirk koşmaktır. Yapma..32 Yorumla
Soran+1 yılçok dua ettim olmadı
Başak+1 yılEtmeye devam et Allahtan umut kesilmez.
Bu iğrenç seyi yapinca mutlu olacağini mi saniyorsun?
Hem bu dunyayi hem diğer dunyayi mahvedersin.
vazgeç.
büyü kadar tehlikeli bir düşünce olamaz, büyü yaptıranda yapanda sonu cehennemdir , bizden degildir, işlerin sonsuza denk kötü gider yaptırırsan
20 Yorumlabüyü mü? Merlin i çağırayım
https://www.youtube.com/watch?v=cS8jhsKmlDw30 Yorumla
+1 yılSaçma sapan işlere kalkışma. düşmanına bile senin gibisi denk gelmesin
10 YorumlaBağlama değil de Gitar büyüsü yaptırdık :D :D haha :D
00 YorumlaTrafikçiler yapıyor ama zannettiğin kadar ucuz işler değil..
*Yedi emin otoparkı, cezalar falan çok iş..02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatin yolunda gitmez, kandırmak olur bu! İğrençsin kendinize gelin lütfen
04 Yorumla
Soran+1 yılkimse keyfinden böyle bişi yaptırmak istemez demekki beni buna itecek olaylar olmuş hayatımda sadece uzaktan böyle itamda bulunmak olmaz değil mi
Cevap sahibi+1 yılBenide nelere ittiler ben yine dönmedin allahtan cezasını iste elbet verir kötülükse. Ama bu düşmana bile yapılmaz günah iğrençlik bağlayıp napıcan? Ne anlamı olucak. Öyle bağlılığın istemediğini bile bile öyle olur mu
Akrep+1 yılSoru sahibi arkadaşım hiçbirşeyin sonu böyle olmaz. Ve kimse başka çarem kalmadı diyemez. Çünkü her zaman bir başka çare bulunur. Allah hiçkimseyi bu duruma kadar kötü bir noktaya getirmesin. Sen şu anda öfke ile konuşuyorsun. Her yaptığımız şeyi bir bedeli vardır. Bedeline katlanamayacağın şeylere girme yani derinliğini bilmediğim sulara cumburlop balıklama atlama, zararların hayatına maal olabilir. Bu yaptığın hem kötülük hem de sevilmediğini bildiğin halde bu adamla aynı evde seninle yaşamaya zorlamak, hadi günahıda geçtikte, vicdanın el verecekmiş? Bu kadar bencil olmayın. O örümcek beynini başka şeyler arayarak düşünseydin belki daha mantıklı birşey çıkardı ama malesef o potansiyel yok sende...
Soran+1 yılben çok direndim çok yolda denedim duada çok ettim olmad arkadaş günah olduğunu affı olmadığını bedelinin ağır olduğunu biliyorum
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendime yaptirdim guzel oldu boyle disarida bir kiza bakinca kendimi kiskaniyorum falan bol eksinli
00 Yorumla
+1 yılben yapmıştım arkadaşın birine şimdi saz çalıyo profesyonel oldu.
20 Yorumladayımın kaynanasıyla tanıştırayım seni, yengeme nasıl katlanıyor akıl sır erdiremiyoruz sülalece
01 Yorumla
Soran+1 yıltm :)
+1 yılİşe yarasa bile tekrar bozulur sonra hiç gerek yok duadan varken
12 Yorumla
Başak+1 yılDua varken :)
Aslan+1 yıl
Adam gibi soru sorana adam gibi cevap verin. Vermiyorsanızda defolup gidin. mal mal yorumlar yazmayın
43 Yorumla
İkizler+1 yılTM sağol
+1 yılelime ip alıp üstüne dinozor sidiği döküp kaynatıp yedirdim ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işin üstadı Umut Pak hocadır. Eskisi gibi bakmaz böyle şeylere ama ısrar eder ücretini karşılarsan adam akıllı yapamayacağı şey yoktur. Yaptıkları büyü mü nedir bilmem ama çok etkili şahidim...
02 Yorumla
Aslan+1 yılKardeşim sen kimi kandiriyosun gelmişsin buraya reklam yapıyorsun yeni kurbanlar topluyorsun. Umut pak dediğin sahtekarin biridir. İnanmayın arkadaşlar bunlara işleri güçleri sömürü para... Her yere el atmışlar yorum yazıyorlar kaptırmayın paranızı
Cevap sahibi+1 yıl@Birinebakıpçıkıcam36 sen ne anlatıyorsun arkadaşım söylediğim adamı tanıyor musun ki konuşuyorsun isteyen gider isteyen gitmez burada kişi öneri istemiş biz de cevap vermişiz sana ne batiyor onu anlamadım?
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah katinda ne kadar günah oldugununda bilincindesindir umarim cahil.
10 Yorumla
+1 yılUgrasma boyle islerle
Hayatin yolunda gitmez51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bana ozeldwn yazarmisin tanıdığım bir hoca var
07 Yorumla
Aslan+1 yılLütfen bana oz lden yazarmisin
Başak+1 yıl
Yay+1 yıl@Kimolduğumuboşveer kimdir İnstagram var mı
Oğlak+1 yılbanada atarmısın
+1 yılAllah akıl fikir versin...
31 YorumlaBüyü benim işim, bir mesaj kadar uzağınızdayım..
08 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için yazmıştım
Sakn yapma bir kere yaptm 1hafta rahat uyuyamadm
19 Yorumla
Soran+1 yılkime yaptırdın ya da yaptıysan işe yaradı mı
Terazi+1 yılEski sevgilime yaptrdm 5 qün snra salya sümk qeri dndü :) 3 ay sürdü internt uzerinden yaptrdm yapmaz olaydm keşke deli damqası yiyodm az daha bu yuzden adını vermicem... sana tek bisey soylicem aklin varsa buyuden uzak dur. sana bisey onercm bak kutsal damacana varya ordaki yaratıktan bir farkim yoktu sakın a sakın canım
Soran+1 yıltam olarak anlayamadım sen zaten başkasına yaptırmadın mı senin durumun neden kötüydü kütüydü ve ben senden isim rica edecegim
Terazi+1 yılBaqmliydm kadina neredeyse herq fal baktryodum ve en son buyuyle berbt bir sekilaldim satanist tarzi cevremdekilern yorumuyla duzeldm her qece tabi deli ndeli seyler yapiyodum brakinca boyle seyleri huzuru buldum dua ettmekten kacma ha 1 qn gec 1 q yakin ne farkeder her dua kabul olsaydi OOO bulasma saq cikamaszin..
Soran+1 yılbüyü işi mi bu ve fal işi mi ismini verirmisin
Soran+1 yılÇünkü bu soruyu bunun için sordum yapan ya da yaptıran birini bulmak için tabiki yaptım diyenle konuşurum
+1 yılSaz büyüsü biliyorum olur mu adsasfaad
01 Yorumla
Koç+1 yılhahahaha güzeldi. D
Ben direk urgan ipiyle bağlarım daha fantastik
10 YorumlaGitar büyüsü yaptırdım memnunum
00 Yorumla
+1 yılo ne ya büyüleremi kaldı işiniz artık :D
10 Yorumla
+1 yılBüyü Yaptıracak mısın Gerçekten?
05 Yorumla
Soran+1 yılbulursam evet
Oğlak+1 yıl@9021as21 bana ulaşır mısın
Akrep+1 yılYardımcı olurum
+1 yılGandalfın torunuyum ben ne lazım ablama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım gıt ısıne en buyuk gunahlardan
20 Yorumla
+1 yılYaptırdın mı?
00 Yorumlagünah günah :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyüye ne gerek var, iple bağla.
20 Yorumla
+1 yılBasit insan.
20 Yorumlavar var
01 Yorumla
Soran+1 yılkim
+1 yılBana ulaş
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi