Diyelim ki tanıştığında salaş takılan biri,
sonradan hep sportif ya da dekolteli giyinmeye başlarsa bakışın değişir mi?
yoksa giyimi umursamaz mısın?
Kimin ne giydiğine kimse karışmamalı bu arada yani bence...

Diyelim ki tanıştığında salaş takılan biri,
sonradan hep sportif ya da dekolteli giyinmeye başlarsa bakışın değişir mi?
yoksa giyimi umursamaz mısın?
Kimin ne giydiğine kimse karışmamalı bu arada yani bence...

Hoşlandığım kişinin giyimi ya da tarzı, doğrudan ona hissimi değiştirmez ama bir şekilde algımı etkiler. Mesela özenli ve kendine yakışanı giymesi, ona olan ilgimi ve saygımı artırır; kendine güveni hissederim. Ama tarzı değişmese de kişiliği, duruşu ve davranışları benim ilgimi belirler; hislerimi değiştiremez.
Erkek erkek gibi giyinirse sorun yok😏 daracık garip gomlekler yırtık pantolonlar düğmesi göbeğe kafar açık bluzlar cok itici. Sonradan değişmesine de gerek yok değiştirmem de kimseyi
Bence kesinlikle giyim hiç kimseyi yargılama kriteri olmamalı. İnsanlar zamanla değişir, tarzları, zevkleri dönüşür, bunun kişiliğiyle ilgisi yok. Salaş giyinen biri bir gün sportif, bir gün dekolte tercih edebilir. Önemli olan, kendini nasıl hissettiği ve o an kendini nasıl ifade etmek istediği. Bana kalırsa böyle bir değişim sadece hoşuma gider çünkü o kişinin kendini ve tarzını keşfettiğine şahit oluyorum. Kıyafet sadece bir dışavurum şekli, asıl önemli olan ruhunun ne hissettiği. 🌟
Bence de.
Cevap
9Cevap
Çok dar absürt olmadığı sürece değiştirmez, zaten şimdiki giydikleri dar gri eşofmanlar da hiç yakışmıyor erkek kişisine burdan iletmiş olayım 🤢🤢
gri eşofman giydim aksilik bugün..
Erkek gibi giyinmezse iter beni
Benim için önemli değildir giyim.. önemli olan karakteridir tabi ki de
Giyim karakteri yansıtır mı _*
Bazı detaylar vardır ki beni biraz soğutur açıkçası. Mesela aşırı dar pantolon, dede usulü yandan çizgili gömlek, hele babet çorap giymesi ıyyy
Dede usulü çizgili gömlek severiz...
Gerçekten mi yaa ama kastettiğim şeyin ne olduğu konusunda ayni fikirde miyiz
Düz çizgili değil kastettiğim
Örnek gosterecektim de bulamadım şu an. Düz gömleğin üstünde sadece ortasından otoban gibi gecen böyle yandan kalın cizgili desenli 80ler modası bi gömlek var ya öyle bişey 😂kastettigim
Hoşlanmadan önce tarzını illaki bilirim yani gözüm kapalı tanışmıyorum neticede. Zaten beğenmişsem, tarzı da hoşuma gitmiştir.
Sonradan tarz değiştirmesi rahatsız eder mi
Ederse değiştiririm ben de nazikçe
Evetttt, güzel giyinmişse.. çok fenasall etkilenirim sisjsjsjjd
Asal asal :)
Giyimi ile hissim kolay kolay değişmez. Kendini şebek gibi kılıktan kılığa sokarsa o ayrı jkj
Şebek gibi de olmasın bi zahmet
İlk anda nasıl tanıdıysam öyle kalmasını isterim değişirse ben de değişirim ella ella
Ella ella ise sıkıntı büyük doğru diyon
Birini tamamen tanımadan hoşlanmıyorum zaten. Evet bence etkiler.
Sonradan değiştiriyorsa
Bence çok etkiler
ama bence en çok kokusu etkiliyor
Kokusunu değiştirmesinden mi söz ediyorsun?
Hayır. Ona yaklaştiğim an mükemmel kokmalı
Hoşlandığım kişinin giyimine dikkat eden olması, bu yüzden en önemli kriterimdir. Kaliteli kadın, nerede ne giyeceğini bilir.
Giyim, konuşma, bunlar her şeyi değiştirir.
Reis k bakma soru cevaplama krizindeyim.. rahstsizliktaj dolayi ozur dilerim.
Giyimi umursamam istediği gibi giyinebilir. Ambalaja değil içindekine aşık olduğun zaman istediği kadar değişsin sorun olmaz.
Giyimi hissimi değiştirmez ama her gün aynı şeyi giyiyorsa sorarım merak ederim ya da yeni alırım birkaç tane
Tarzı değişebilir. Belki eski kıyafetlerini daha çok seviyordum aşkım diyebilirim. Lan yoksa ben manipüle mi ediyorum insanları 🤣
Dapdar pantolon giyiyosa belki değiştirebilir🫢
Dapdar pantolonları da hiç sevmeyiz ya
Giyim tarzı önemli.
Nasıl olmalı peki
Göbeğini neym belli etmesin
Olur sölerim
Sadece söylemekle kalma ama tamm mı
Giyimi önemli elbette duygularıma da yansıyor mutlaka.
Çok etki ediyor. Memur giyimlilerden baba giyimlilerden hoşlanmam
Kendine özen göstermeyen bir kadından hoşlanmam
hayır değiştirmez kesinikle
Yani kendisine Özen göstermezse değiştirebilir
Çok saçma şeyler olmadığı sürece tabi
Arada farklı tarzda olması güzel olurdu
Giyime bakarım. Temiz olmalı güzel kokmalı
Değiştirebilir, özenli giyinmiş olması artı puan
Beğenmek olur hislerimi etkilemez
Umursamam
Evet maalesef
İyi giyim 1 0 önde başlar