Peki kızlar sizin açınızdan böyle birşey başınıza gelse nasıl bir tepkiniz olur :)
Annenin bulduğu kız ...
Peki kızlar sizin açınızdan böyle birşey başınıza gelse nasıl bir tepkiniz olur :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüzde bir çok evlilik görücü usulü ile olmuştur. Amma anneniz hanım kıza sormadan önce ondan resmini istemesi lazımdı. Hanım kızımız sorduğunda ise, "Hayırlı bir iş olabilir" diyerek resmi size göstermeli. Sizde bu işe okey derseniz bir birinizi tanımak için zaman lazım geriye..
Ama siz şimdi, "Anne yaa bumu bana layık gördüğün kız" diye çıkışırsanız ve hanım kızımıza anneniz, "Bu iş olmadı" der ise hanım kızımız bir daha annenizle de görüşmeyebilir.
Tanışma henüz başlamamış iken önce uzaktan bir bakış atın. Ya da dediğim gibi bir resim isteyin :)
Vaaay, herkes de dünden hevesliymiş görücü usulüne. Ama arkadaş sohbetlerine baksanız herkes "ya ne görücü usulü kardeşim. Bu devirde böyle şey mi olur." diyordur ama :)
Annelerin beğendiği kızlar kendi güzellik anlayışlarına göre oluyor. Anne, oğlunu bazı yönlerden oğlunda daha iyi tanıyor olabileceğinden dolayı bulacağı kız kötü çıkmayacaktır. Ancak evlilik standart seyirde olacak bir evlilik olur diye düşünüyorum. Ne akar ne kokar. Kendi bulacağın kızla evliliğin ise fırtınalı bir ilişki de olabilir tam bir felaket de olabilir.
kızı görmeden bişey deme bence :) belki iyi anlaşcan birisi belki hoşuna qidicek nerden bilebilirsin şuan kararsın düşünceler kurma beyninde ama annem buldu ewlenm konularından deqlm kendi istediqm sevdiqm birini birini isterim ama sen genede kızı gör hoşlanırsın belki çok iyi anlaşırsınız :)
görücü usulu olan evlilikler daha uzun sürüyor çünkü bi rahat 5 yılı bırbırını tanımak ile geçiyor. daha uzun ömürlü ve sağlıklı oluyor. tabi bu ters de tepebilir her zaman aynı şey olcak değil :D
Cevap
9Cevap
Annen buluyosa karakter olarakta kızı sana uygun görmüştür dolayısıyla normaldede sen o kızla tanışsan anlaşma ihtimalin yüksek
mantıklı =)
E belki kız afet ? Anneler genelde taş gbi kız bulur benden söylemesi ;) bi gör mutlaka
Valla eskıdenmıs o gorucu usulune gerı kafalı muamelesı yapmalar . Sımdıkı ılıskılerı gordukce gorucu usulu en mantıklısı gelıyor bana. Ne varsa annende var. Sen bı gor derım daha yasın kucuk ama tanısmıs ollursun.
bi bakarsın güzel hatun kafana da yatıyor.anne kırılmaz bi görüş beğenmezsen yol ver ne olcak :D
ben o ananın ellerinden öperim keşke banada çalışan bir olsa öyle
bir tanışsan ne olur evladım,hanım hanımcık bir kız pek de hamarat tam gelin olacak gibi tam,on parmağında on marifet,yemekleri de dillere destan bir de okumuş tahsili de varmış işi desen var :D
kız kabul ettiği sürece o konuyu da dert etme.kız istemese de annen bizim oğlan tamam dedi demediği sürece popin hiç düşmez rahat ol bırak kadıncağız halletsin o işi :)
Neden olmasın bir şansını dene.Belki de annene duacı olursun ilerde.
bence bir gorus, belki begenirsin kendin tanismak istersin. gormeden hayir demek sacma olur. yanliz anne tutturmus iyide kiz tarafta razi mi bari :)
bu annelerin hepsi aynı galiba :) ama dostum bi tavsiye annelerin buldugu kızlar iyi kalpli oluyor hee :) hiç olmassa arkadaş kalırsın daha iiyi sevgiliden en azından :D
arkadaşım koptum konuyu okuyunca ama ben derimki genede kızı bi gör niye diycen anneler bizim görmediklerimizi görebilir. ciddi ciddi bi gör kızı. bu arada teyzem can mmış :)
neden olmasin kendi bulduklarindan hayir gelmemis demekki yalnizsin:), birde anneni dinle bakalim
Okeylerse bi görürsün baktın ıstedgn gıbı değil elektırık alamadm dersn :P:P:P :)))
Bencede güzel birsey, denemekte yarar var :)) annede beyenmis...
ben bu yaşantıma göre kabul etmezdım şartlar ve imkanları göz önünde bulundurmak gerek kız olarak..
Bence görmeden evlen. Risk budur.
risk isalken osurmak değil miydi ya
:D
valla kafanda tutma annem buldu diye fazla kızı uzaktan da olsa bi kere gör olmaz diye bişiy yok.
olur olur iidir bi gör nolucak taş attında kolunmu yoruldu:)
bence bi gör derim anneni bilmem ama benim kardeşime düşündüğüm kızlar çok güzel oluyo ablan kardeşin varsa onlara da sor
Olur bencede tanışmaktan zarar gelmez
vardır tabi belkide ruh esini bulmustur annen:)
anneler daima haklıdır :)
bi tanıl belki sende seversin.
oluru var
benim başıma geldi bikaç kez kabul etmedim ama
kabul et nolcek
Olur,neden olmasın ?
Bence tanış. Şanşını bi dene diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar